سلام دوستان: باطری inew v3 با استفاده معمولی چه مدت شارژ نگه میدارد؟خبری از باطری با ظرفیت بالاتر نیست؟
* led بالای گوشی کنار دوربین جلو ، تنها رنگ قرمز هستش یا تبدیل به رنگ های دیگه میشه؟ (حالت بوت لودر - حالت شارژ و...)
داداش مطمئن هستی؟من با سونی z1 کل انداختم صاحب z1 اعتراف کرد که دوربین این بهتره.در مورد سوال اولتون هم جهار هسته ای هست تازه دوربینش هنام فیلم برداری یه قابلیت هم داره به نام eis که میتونید تو مطلب زیر در موردش بخونیدوالا من باهاش فیلمبرداری و عکس گرفتم دوربین 13 واقعی نیست ! اسمی 13 هست وگرنه کیفیت htc desire hd با دوربین 8 برارم عالی تر بود
13 واقعی و غیر واقعی معنا نداره ، هر دوربین 13 مگاپیکسلی لزوما کیفیت بالا نداره اما واقعا 13 مگاپیکسل داره .والا من باهاش فیلمبرداری و عکس گرفتم دوربین 13 واقعی نیست ! اسمی 13 هست وگرنه کیفیت htc desire hd با دوربین 8 برارم عالی تر بود
سلام مجدد خدمت دوستان
یه سوالی برای من توی کارکرد این گوشی پیش اومده.توی منوی گوشی به صورت پیش فرض قابلیت فولدربندی برنامه هارو نداره.از دوستان کسی برنامه ای که خوب باشه یا روشی برای اینکار سراغ نداره؟
برای مشکل فیلم برداری هم که بعضیا از فرمت فیلمبرداری گله میکردن من یه برنامه خیلی عالی برای عوض کردن فرمت پیدا کردن و روی چندتا گوشی هم تست کردم.روی آی نیو هم بزودی تست میکنم اگه جواب داد برنامه رو برای همه دوستان آپلود میکنم تا همه استفاده کنند.