بلهبدون لگ اجرا شد با گرافیک high؟؟؟؟!!!!
gta snder
vta nargas
max pin
باکیفیت خوب
air guster چطوری فعال میشه لطفا کمکم کنید برنامه داره لطفا لینکش رو بذارید ممنون
بلهبدون لگ اجرا شد با گرافیک high؟؟؟؟!!!!
حتما میونه چون جدیده داره!!سلام
دوستان نظرتون در مورد این 2 باطری با باطری فابریک inew چی هست ؟
سامسونگ s4mini
باطری 1900mah
thl w8
باطری با 1900mah
باطری iinew v3
1830mah
باطری s4mini نیز 3.8 ولت هست مثل inew v3 اما thl w8 باطری 3.7 ولت داره
لطفا عزیزانی که خرید کرده اند کمک کنند بهترین انتخاب رو بتونیم داشته باشه
اون باطری 2800 که دارن میفروشن 100 % باطری دست ساز و یا باطری s4mini یا thl w8 یا گوشی های دیگه هست چون inew باطری 2800 نداره و قرار نیست داشته باشه
ممنون میشم واضح تر پست بزاریدحتما میونه چون جدیده داره!!
شما منبعی دارید از اینکه باطری 2800 اومده ! و این باطری 2800 هست ؟ حتما برچسب پشت باطری رو به عنوان 2800 چاپ کردن که کار سختی هم نیس !میگم جدیده که امده باتری 2800 فابریک روشه شما گفتید نمیتونه داشته باشه منم گفتم حتمامیتونه چون روشه فابریک البته بازم باید بیاد تا ببینیم چیه!
قرار نیست فروشنده درست بگه دوست محترم !مگه کشکه حالا 2800 نباشه 2000 دیگه باید باشه.
من طبق گفته ی فروشنده ها میگم.
حالا بازم باید بیاد!
نرم افزار automation gustures رو نصب کنید البته نسخه تریال هست و بعد مدتی نرم افزار از کار میفتهاقا این air gusterچه جوری فعال میشه امکانش هست لینک برنامه و اموزش اون رو بذارید
حالا درست یا غلت وقتی میگه فابریک روشه روشه دیگه.قرار نیست فروشنده درست بگه دوست محترم !
Rootmaster version 1.0.5.1سلام
من برای روت برنامه Framaroot-190 نصب کردم ولی وقتی روی روت کلیک میکنم erore9 filed .... رو میده
رام عوض کن جواب نداد شارژر دیگه تست کنسلام لطفا راهنمایی کنید!
شارژ گوشیم مشکل پیدا کرده تا 89 درصد معمولی شارژ میشه از 89 به بعد دیگه بالاتر نمیره بعد ی مدت زمان میشه 100 ....