از نرم افزار kingo root استفاده کنید راحت روت میشهاینگوشی چه جوری روت میشه از کدوم نسخه نرم افزاری استفاده کنیم
http://framaroot.net/
از نرم افزار kingo root استفاده کنید راحت روت میشهاینگوشی چه جوری روت میشه از کدوم نسخه نرم افزاری استفاده کنیم
اینگوشی چه جوری روت میشه از کدوم نسخه نرم افزاری استفاده کنیم
عزیزان در این باره نظری ندارید ؟سلام
دوستان نظرتون در مورد این 2 باطری با باطری فابریک inew چی هست ؟
سامسونگ s4mini
باطری 1900mah
thl w8
باطری با 1900mah
باطری iinew v3
1830mah
باطری s4mini نیز 3.8 ولت هست مثل inew v3 اما thl w8 باطری 3.7 ولت داره
لطفا عزیزانی که خرید کرده اند کمک کنند بهترین انتخاب رو بتونیم داشته باشه
اون باطری 2800 که دارن میفروشن 100 % باطری دست ساز و یا باطری s4mini یا thl w8 یا گوشی های دیگه هست چون inew باطری 2800 نداره و قرار نیست داشته باشه
قطعاتش هم میتونید سفارش بدید.من می خوام این گوشیو بگیرم ولی می ترسم اگه مثلا سخت افزار خراب شه یا ال سی دی بشگنه قطعاتش پیدا نشه
من هم دقیقا مثل شما بودم ولی تنها ویژگی جی 700 رم 2 گیگش هست و باطریش که بهتره و یکم وسایل جانبیش راحتر پیدا میشه از هر نظر دیگه که بگید ای نیو بهتره . ببینید اگه این مشکلات براتون خیلی مهم نیست این بهتره شک نکنید مخصوصا دوربینشسلام
دوستان یه سوال داشتم
من تصمیم دارم این گوشی رو بخرم ولی شدیدا بیا آی نیو و g700 شک دارن.از طرفی رم هواوی وسوسم میکنه و از طرفی انکانات آی نیو.مثلا من اصلا نمیدونم آی نیو دوربینش در حدی که ازش تعریف میشه هست یانه چون تمام عکس هایی که ازش دیدم توی بهترین شرایط بوده.یا مثلا مورد دیگه باتریش هست.یه روزو میکشه یا نه؟ساپورت هاشونم که توی یه سطحن.تقریبا از این لحاظ هدوشون تعطیلن.از دوستانی که تجربه کار باهردوشون رو دارن خواهش میکنم راهنمایی کنند.
با تشکر از همه دوستان
جی پی اس با اپدیت کردن درست میشه ان اف سی هم احتمالا درب پشت گوشی درست جا نخورده کنار دوربین گوشیتون رو یه کم فشار بدید تا درب پشت گوشی کامل جا بیفته اگه اینجور درست نشد باز همون اپدیت کنید درست میشه ایر جستور هم باید نرم افزارش رو نصب کنید ولی خیلی به درد نمیخوره فقط برای اینکه کلاس بگذارید هست.من این گوشی رو دیروز خریدم اما یه چیزایی فهمیدم که شاید من دارم اشتباه میکنم اما
اونجوری که فک میکردم از آب در نیود مثلا
اصلا کسی اینجا راجب GPS این گوشی صحبت نکرده بود اما الان که دستم رسیده دارم میبینم که اصلا وصل نمیشه تو برنامه سایجیک فقط یه خط انتنش رو داره با یه برنامه دیگه هم چک کردم همین مشکل رو داشت. حالا شاید باید کاری کنم که درست شه اما من بلد نیستم یا شاید این مشکلو فقط گوشی من داشته باشه.
یا همین nfc برای من و خیلیاهای دیگه کار نمیکنه اگه یه گوشی برند بود شاید این مشکل برای یه چندتا از گوشی هاش می بود.
یا ایر جستر این گوشی که کار نمیکنه.یا شایدم من بلد نیستم ازش استفاد کنم.
ممنون میشم یکی این مشکالات من بتونه رفع کنه.یا کمکم کنه.
در کل اگه یه گوشیه برند بگیرین تو تبلیغاتش هرچی رو که بگه داره حتما داره نه مثل این .
یا
ورژن گوشی رو به 1.08 ارتقا بدید حلهمن این گوشی رو دیروز خریدم اما یه چیزایی فهمیدم که شاید من دارم اشتباه میکنم اما
اونجوری که فک میکردم از آب در نیود مثلا
اصلا کسی اینجا راجب GPS این گوشی صحبت نکرده بود اما الان که دستم رسیده دارم میبینم که اصلا وصل نمیشه تو برنامه سایجیک فقط یه خط انتنش رو داره با یه برنامه دیگه هم چک کردم همین مشکل رو داشت. حالا شاید باید کاری کنم که درست شه اما من بلد نیستم یا شاید این مشکلو فقط گوشی من داشته باشه.
یا همین nfc برای من و خیلیاهای دیگه کار نمیکنه اگه یه گوشی برند بود شاید این مشکل برای یه چندتا از گوشی هاش می بود.
یا ایر جستر این گوشی که کار نمیکنه.یا شایدم من بلد نیستم ازش استفاد کنم.
ممنون میشم یکی این مشکالات من بتونه رفع کنه.یا کمکم کنه.
در کل اگه یه گوشیه برند بگیرین تو تبلیغاتش هرچی رو که بگه داره حتما داره نه مثل این .
یا
عزیز منظورت از ورژن چی هست ؟ نسخه جدید گوشی های 2014 با اندروید جی لی بین 4.2.2 هم این مشکل رو داره؟ورژن گوشی رو به 1.08 ارتقا بدید حله
منظورم ورژن نرم افزاری خود گوشیعزیز منظورت از ورژن چی هست ؟ نسخه جدید گوشی های 2014 با اندروید جی لی بین 4.2.2 هم این مشکل رو داره؟
از همون اول برای منBuild number گوشی این زده شده بود
Cxq- v3-inew-v 1.0.8 که فک کنم این یعنی اخرین اپدیتش اما اون مشکلات هستش.
فقط NFC شاید درست شده باشه چون کنار دوربین گوشی رو فشار دادم یه تق صدا داد.الانم گوشیی که NFC داشته باشه دم دستم نیست که بیبینم درست شده یا نه.
اما GPS گوشی هنوز یک دو تا ماهواره رو بیشتر پیدا نمیکنه.
وقتی به اینترنت وصل بودم مکان منو راحت پیدا کرد و خیلی سریع
نمیدونم از GPS استفاده کرده بود یا نه.