من نتونستم همچمین چیزی را پیدا کنم لطفا بترتیب بگید چطوریه؟وقتی کابل وصل میکنید تو استاتوس بار...همون جایی که سیم کارت و شارژ رو نشون میده پیغام اتصال میاد.که میتونید انتخاب کنید شارژ کنه یا برای انتقال فایل
در مورد روت کردن فقط برای دسترسی به تنظیمات مخفی و غیر قانونی گوشی
Sent from my ZP980 using Tapatalk
با اون روشی که گفتم روت کرده بودید بهتر بود اما بازم مشکلی ندارهسلام: من تونستم گوشیم رو با نرم افزار root ginus رووت کنم ، میشه آموزش نصب ریکاوری با نرم افزار MTKDroid رو هم بگین.....
دوست من یعنی شما گوشیو با کامپیوتر وصل میکنید چیزی تو استاتوس بار و کامپیوتر بالا نمیاره ؟ و شارج میشه ؟سلام
چگونه میشه فایل صوتی از طریق USB به گوشی انتقال داد من این کار را کردم اما گوشی شارژ میشه!!!
بله درسته دانشمند بازی ذرآوردم وازکابل متفرقه استفاده کردم اینطوری شد اما به توصیه دوست عزیز با همان کابل فابریک انجام دادم درست شد.دوست من یعنی شما گوشیو با کامپیوتر وصل میکنید چیزی تو استاتوس بار و کامپیوتر بالا نمیاره ؟ و شارج میشه ؟
اما سوالم اینست چطور کابل متفرقه شارژمیکند اما دیتا را ردو بدل نمی کند؟! یعنی گوشی کابل را بعنوان رابط USB نمی شناسد!بله درسته دانشمند بازی ذرآوردم وازکابل متفرقه استفاده کردم اینطوری شد اما به توصیه دوست عزیز با همان کابل فابریک انجام دادم درست شد.
گوشی من رووت هستش ، ولی در پایین نرم افزار باز هم گزینه رووت وجود داره - دکمه ی سبزی رو هم در نرم افزار نمیبینم متاسفانه و در تب root,backup,recovery گزینه to use boot from phone وجود نداره ، میشه راهنمایی کنید. ( با نرم افزار رووت چیکر تست کردم گوشی رووت هستش )با اون روشی که گفتم روت کرده بودید بهتر بود اما بازم مشکلی نداره
به سادگی توضیح داده شده که !
(حتما گزینه Developer-> USB Debugging رو در settings گوشیتون فعال کنید)
روش نصب ریکاوری: اول حصول پیدا کنید که دکمه سبز میشه در برنامه MTKdroid و دکمه root رو دیگه پایین برنامه نمیاره(مینویسه براتون Rootshell)، سپس به تب دوم یا root,backup,recovery میرید و گزینه to use boot from phone رو بزنیدوسپس recovery & boot رو بزنید..در مرحله بعد به سوال Make CWM Recovery Automatic پاسخ بله رو بدید و بقیه سوالات هم با yes جواب بدید.
فکر کنم سر کارتون گذاشته ، من که مشکلی با باطری این گوشی ندارم...من یک ایمیل به شرکت inew ارسال کردم وسوال کردم راجع به باطری آنها این پاسخ را دادند این متن یعنی چی کدام پلاستیک حذف بشه؟
Please remove the plastic stick before using
میگه قبل استفاده پلاستیک چسبیده رو بکنید !...فکر کنم سر کارتون گذاشته ، من که مشکلی با باطری این گوشی ندارم...
متن سوالتون چی بود؟
sent from Lenovo A850
گوشی من رووت هستش ، ولی در پایین نرم افزار باز هم گزینه رووت وجود داره - دکمه ی سبزی رو هم در نرم افزار نمیبینم متاسفانه و در تب root,backup,recovery گزینه to use boot from phone وجود نداره ، میشه راهنمایی کنید. ( با نرم افزار رووت چیکر تست کردم گوشی رووت هستش )
داداش خودتو خسته نکن خیلیا برای باطری ایمیل دادن اما همرو میپیچونن.Battery life is short, please explain
مگه ما همه دس 2 خریدیم !!!کسی هست نوی این گوشی رو بفروشه ؟
تو بازارچه کسی را میشناسید inew i8000 بفروشه؟
sent from Lenovo A850