دقیقا همین نکته رو من دوست و اشنا میگم ولی تا اسم چین میاری انگار اسم مادر زن بیاری همه در میرن
۳تا خرید داشتم گوشی خودم و cube a5300 و neken n6. همشون عالی هستن و بدوم هیچ مشکلی کار میکنن
Sent from my ZP980 using Tapatalk
داداش یه چیزی بهت میگم بهشون بگو :>
تا گفتن چینیه به درد نمیخوره بهشون بگو پشت گوشیه خودتو دیدی چی نوشته ؟ بگو فکر کردی نوشته MADE IN U S A ?
Apple با اون عظمتش داره چین میزنه مقصر اینا نیستن اسم گوشی های چینی بد در رفته چون کیفیت درج 3 وارد کردن وارد کننده اینجور شده.
من تا میگم چینیه باید 4 ساعت در مورد گوشی کارخونه تاریخچه ی شرکت بازار چین سیاست چین توضیح بدم تا یارو یکم قانع بشه تو ایران اینجوریه پدر آدم در میارن تا قانع بشن تازه با اینکه کیفیت صفحه نمایش و کیفیت ساخت این چیزارو میبینن قانع نمیشن هرکس میبینه میگه Z1 :| میگم نه دیگه خسته شدم از وقتی گوشیو گرفتم باید بشینم توضیح بدم که این چیه :دی
ممنون از پاسختون من معمولا به طور کلی همیشه دنبال ایده ال ترین جنس هستم و معمولا هم پیدا نمیشه ولی ای نیو تا الان چیزایی که میخواستم داشته به غیر باتری باتری خوب داشتن برام مهمه اهل بازی نیستم ولی چون از وای فا استفاده میکنم فک نکنم ای نیو بتونه نیازمو براورده کنه و بعضی از دوستان از بدنه ای نیوگویا راضی نبودن البته میشه با کاور و محافظ حلش کرد البته از نظر نرم افزاری نسبت به گوشی های همرده و هم قیمت نرم افزار راضی کننده ای نداره ولی از نظر زیبایی خیلی خوبه برا همین میمونم تو دوراهی انتخاب من خودم بخوام به کسی گوشی پیشنهاد بدم که از نظر قیمت و نرم افزار و سخت افزار عالی باشه هایر910 پیشنهاد میدم خودمم قصد خریدشو داشتم چون نسبت به قیمتش اکاناتش عالی بود ولی متاسفانه تک سیم بود البته به نظرم قیمت اینیو نسبتا گرونه البته برا ما که حساب جیبمون داریم نه برا شما پولدارا
خلاصه تو دوراهی انتخاب گیر کردیم اگه تونسی یه فروشنده معتبر هم که بشه حضوری تو تهران ازش خرید داشت ممنون میشم
داداش اول بگم که خودم پولشو با یه بد بختی جور کردم ما هم مثل شماییم
اگه پولدار بودم الان HTC یا IPHONE دستم بود :دی
این گوشی از همه لحاظ از هایر W910 سرتره 90 درصد کسایی که هایر 910 گرفتن از سوختن برد یا ال سی دی یو چیزهایی دیگه ناراضی هستن.
برای وا فای اس ام اس و کلا استفاده ی معمولی 1روز میکشه اما اگه فیلم Full HD یا HD و یا بازی های دیتا دار HD خفن روش ببینی و بازی کنی کم میاره باطری پس برا شما خوبه که استفادت معمولیه.
جنس بدنش از سامسونگ خیلی بهتره امتحان کردم که میگم.نرم افزار نریخته و دست کاربر باز گزاشته تا هرچی عشقشه نصب کنه نه مثل سامسونگ زده شلوغ کرده بیشتر چیزاشم کاربردی نیست این گوشی یه سیم کارت معمولی میخوره و یه میکرو سیم.
این 4 هسته ایه هایر 2هسته ای اما 2تا هستش قویه اما خوب بازم این 4 هسته ایه از تکنولوژی OGS استفاده شده تو صفحه نمایش این چیزاشو صفحه ی قبل گفتم میتونی بخونی بیشتر کمکت میکنه
و در آخر خودم میخواستم هایر بگیرم فهمیدم خیلی کاربرا از سوختن برد ال سی دی ناراضین منصرف شدم.
گوشی ایده ال هنوز نساختن
با تشکر