maxell2500
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 2
دوستان لطفا بفرماییند GPS این گوشی چطوره؟؟؟؟؟
زود و راحت متصل میشه یا اذیت میکنه؟؟؟
داداش من که صفحه ی قبل نوشتم معایب و مزایاشودوستان من این رام 1.1.1 رو نصب کردم
مصرف باتریش خیلی بهتر شده
در حالت standby و وای فای روشن ، شب تا صبح 20 الی 25 درصد شارژ رو میخورد
الان کمتر از 10 درصد شارژکم میکنه
وای فای هم کمی بهتر شده
و یه سری جزئیات دیگه
ممنون از دوستان که تلاش میکنن و آپدیت به روز رو برای استفاده اینجا میزارن
شما فعلا روی GPS حساب نکن.دوستان لطفا بفرماییند GPS این گوشی چطوره؟؟؟؟؟
چشم بار بعدی حتما موقع پاسخ دادن به سوالات دوستان ، میام از شما اجازشو میگیرم.دوست عزیز شما دارید صفحات این تایپیک بی خودی زیاد میکنید و تعداد پستاتونو هم دارید زیاد میکنید و کارو برای کسایی که میخوان از نظرات استفاده کنن سختر میکنید.
و رفتید نظرات 1 سال پیش کاربرارو بیرون اوردید :| الان خیلی از دوستان این گوشیو خریدن.
لطفا رعایت کنید و همه ی پاسخاتونو داخل 1 پست جا بدید.
موفق باشید
بله عزیز خودم رام تسونامی داشتم حالا اینو نصب کردم.
رام خوبیه از نظر باظری هم خوبه یه سری ترفند ها رو رعایت کنی واقعا عالی میشه.سلام دوستان: میخواستم بپرسم کسی رام زیر رو تست کرده ، خیلی خوشگله (تاچ ویز) - یکی از دوستان زحمت تستش رو بکشه....
http://www.needrom.com/mobile/samsung-glaxy-s5-rom-inew-v3/comment-page-2/#comments
داداش من که صفحه ی قبل نوشتم معایب و مزایاشو
بازم ممنون.
شما فعلا روی GPS حساب نکن.
داداش شما چرا لنوو نمیگیرید ؟
لزومی نداره از من اجازه بگیرید.چشم بار بعدی حتما موقع پاسخ دادن به سوالات دوستان ، میام از شما اجازشو میگیرم.
خخخوالا از لنوو هم بدم نمیاد...ولی زیاد ازش تعریف نشنیدم..برا همین دو دلم.....یه دوستی این گوشی رو معرفی کرد
آخرش مجبورم برم GLX G5 بخرم....والااا
میتونید از گزینه ی گزارش برای حذف پست استفاده کنید.فکر کنم نباید اینجا تبلیغ میکردیم.با عرض پوزش.الان متوجه شدم.سعی کردم پست قبلی رو حذف کنم اما نشد.به هر حال معذرت
آیا شما رام فوق رو تست کردید؟رام خوبیه از نظر باظری هم خوبه یه سری ترفند ها رو رعایت کنی واقعا عالی میشه.
لنوو بین گوشی های چینی درجه 1 محسوب میشه و حتی سری A که سری ارزون قیمت هستن کیفیت خوبی دارنوالا از لنوو هم بدم نمیاد...ولی زیاد ازش تعریف نشنیدم..برا همین دو دلم.....یه دوستی این گوشی رو معرفی کرد
آخرش مجبورم برم GLX G5 بخرم....والااا
اره رام فوق العاده ای هست از نظر دیزاین گوشیت میشه Samsung در کل رام خیلی خوبیه.آیا شما رام فوق رو تست کردید؟
Sent from my V3
دوست عزیز: لطفا از دادن اسپم خودداری کنید، در صورت تکرار گزارش داده خواهد شد.من هر جور که دوست داشته باشم ، به هر شیوه ای که دلم بخواد به سوالات دوستان جواب میدم بهتره تو کار بزرگترا دخالت نکنی .
به نظر شما با مبلغ 700 تومن کدام مدل رو میشه تهیه کرد که تقریبا همه چیز تمام باشه؟؟لنوو بین گوشی های چینی درجه 1 محسوب میشه و حتی سری A که سری ارزون قیمت هستن کیفیت خوبی دارن
اونایی که از لنوو بد گفتن اصلا خودشون لنوو داشتن؟ آخه منم آدمای زیادی اطرافم هستن که بدون این که چیزی بدونن نظریه صادر میکنن
نمیدونم کدوم مدل های لنوو توی ایران واسه فروش هست ، ولی شما اگه مدل هایی رو که دیدید بگید من مزایا و معایبشونو میتونم بگم
هیچیبه نظر شما با مبلغ 700 تومن کدام مدل رو میشه تهیه کرد که تقریبا همه چیز تمام باشه؟؟
هم دوربیم...هم پردازنده...هم کیفیت تصویر..هم فیلمبرداری...و ....
دوست عزیز با توجه به انتظارات شما inew v3 انتخاب مناسبی هستش.به نظر شما با مبلغ 700 تومن کدام مدل رو میشه تهیه کرد که تقریبا همه چیز تمام باشه؟؟
هم دوربیم...هم پردازنده...هم کیفیت تصویر..هم فیلمبرداری...و ....
تعریفش رو زیاد شنیدم...ولی میگن GPS کار نمیده....این قابلیت برام کمی مهمه...به نظرتون حل میشه؟؟؟دوست عزیز با توجه به انتظارات شما inew v3 انتخاب مناسبی هستش.
شک نکنید
انشاالله در آپدیت های آینده درست میشه(ببینیم دولوپرهای inew چکار می کنند) ، شرکت inew قول آپدیت 4.4.2 را برای این گوشی داده-ولی این رو هم گفته که ممکنه ارائه این آپدیت مدتی طول بکشه.تعریفش رو زیاد شنیدم...ولی میگن GPS کار نمیده....این قابلیت برام کمی مهمه...به نظرتون حل میشه؟؟؟
همین حالاشم آپدیت 4.4.2 براش امده اما رسمی نیست و پولیه.انشاالله در آپدیت های آینده درست میشه(ببینیم دولوپرهای inew چکار می کنند) ، شرکت inew قول آپدیت 4.4.2 را برای این گوشی داده-ولی این رو هم گفته که ممکنه ارائه این آپدیت مدتی طول بکشه.
Sent from my V3
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم براتون شما تا 2ماه دیگه صبر کن گوشیهای قویترمیم هست که ارزونتر میشه اگه نخواستیم تا اون موقعه هم باید مشکلات ای نیو حل شده.تعریفش رو زیاد شنیدم...ولی میگن GPS کار نمیده....این قابلیت برام کمی مهمه...به نظرتون حل میشه؟؟؟
راستی یه کاستوم رام جدید براش اومده به نظر خوب میاد،این هم لینکش:همین حالاشم آپدیت 4.4.2 براش امده اما رسمی نیست و پولیه.
معلومه دولپرا علاقه ی خاصی به این گوشی دارن چون رام S5 براش پورت کردن.
من موندم ! برای گوشی جدید آپدیت INEW V8 4.4.2 بیرون دادن زودتر از شرکتهای دیگه هم بیرون دادن V8 سخت افزار تقریبا مشابهی نسبت به V3 داره پس باید برای V3 هم آپدیت کنن.
احتمال این زیاده که تا مهر یکم کمتر بیشتر آپدیت بدن براش بیرون
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم براتون شما تا 2ماه دیگه صبر کن گوشیهای قویترمیم هست که ارزونتر میشه اگه نخواستیم تا اون موقعه هم باید مشکلات ای نیو حل شده.
کلا دست دست نکن اگه قرار باشه صبر کنی چیزای بهتری میاد و هی بین 2راهی گیر میکنی.