بغد ا ز چند ماه تجربه inew v3 ..:باید قبول کنیم باتریش ضعیفه اون دوستمون که هی یک خط درمیان میگه من مشکلی با باتریش ندارم قطعا زیاد باهاش کار نمیکنه یا همیشه تو شارژ باهاش کار میکنه .. دوربینش چیزی نیست که به عکساش بگی wow عجب عکسی!!!!!!!!. ولی در سایر موارد بی نقص هست به نسبت قیمت فوق العاده است . فقط همین دو تا ضعف رو میشه بهش گرفت. بنده کلا علاقه زیادی به تست کاستوم رام دارم بنابراین تمام کاستوم رام های موجود در needrom که بیش از چهار ستاره دارن رو یکی یکی تست کردم.
اول از همه تسونامی نمی دونم رو چه حسابی بهش میگن بهترین کاستوم رام ..خیلی لگ داره .شما go launcher که نصب کنید دائما در حال هنگ هستید .بازی rayman و real racing 3 که بازیهای مورد علاقه بنده هستن در کنار asphalt 8 همگی با لگ اجرا میشن باید یه چند دقیقه ای با لگ بازی کنی شاید روان بشن .. قبول ندارید امتحان کنید... ولی خب مصرف باتریش از 1.0.8 بهتره .
رام بعدی launcher 8 هست که محیطی شبیه به ویندوزفون برای شما میاره .این رام برنامه جانبی زیاد داره و مصرف باتریش هم از بقیه بیشتر هست مخصوصا زمانی که از لانچر 8 استفاده کنید . ولی خب لگ ش از تسونامی کمتر هست و با اون لانچر 8 تجربه ای جالب و منحصر به فرد رو برای شما به ارمغان میاره..
و آخرین و به نظر من بهترین رام تا این لحظه برای استفاده در گوشی این رام هست :
http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-1-1-1-official-root/
این رام رسمی inew هست که برای سری جدیدتر گوشی ها که با رنگ طلایی عرضه شدن نصب هست ... اومدن فقط این رام روی از گوشی export کردن و بعد از اون مقداری optimise و سپس root هم کردن ... لگ که اصلا نداره . همون بازیهای بالا که در تسونامی با لگ و به کندی اجرا میشدن این جا مثل هلو نرم و روان اجرا میشن ... مصرف باتریش هم از بقیه بهتر است ...
اگر خواستید نصب کنید میتونم روش نصبش رو بگم خیلی هم راحته
روش نصبم بگو داداش