• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی iNEW V3

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
سلام میشه یکی کمک کنه من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی میترسم زودخراب شه و حیف بشه پولی که بابتش دادم . احساسی نگید واقعا کیفیتش چطوره ؟ ارزش خرید داره . نشه یهو بعد از دو ماه کار کرد خرابشه و بندازیم دور چون هیچیش هم گیر نمیاد خواهش . واقعی بگید چطوره گوشیش من حداقل 2 سال دست میگیرم گوشی رو پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام میشه یکی کمک کنه من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی میترسم زودخراب شه و حیف بشه پولی که بابتش دادم . احساسی نگید واقعا کیفیتش چطوره ؟ ارزش خرید داره . نشه یهو بعد از دو ماه کار کرد خرابشه و بندازیم دور چون هیچیش هم گیر نمیاد خواهش . واقعی بگید چطوره گوشیش من حداقل 2 سال دست میگیرم گوشی رو پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیالت راحت کیفتش از گوشی های سامسونگ کمتر نیست ، من که از خریدش راضی ام....

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
خیالت راحت کیفتش از گوشی های سامسونگ کمتر نیست ، من که از خریدش راضی ام....
اگه واقعا کیفیتش خوبه چرا واسش دوتا باتری گذاشتن مثل همه برند های چینی که دوتا باتری داره !!!! با 650 میشه برند معتبر خرید . هنوز هم میترسم از خریدش . باتریش چطوره اینطور که من شنیدم 4 ساعته تمومه؟!!!!!!!!!!!!!

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
اگه واقعا کیفیتش خوبه چرا واسش دوتا باتری گذاشتن مثل همه برند های چینی که دوتا باتری داره !!!! با 650 میشه برند معتبر خرید . هنوز هم میترسم از خریدش . باتریش چطوره اینطور که من شنیدم 4 ساعته تمومه؟!!!!!!!!!!!!!
داداش فکر کردی اسباب بازیه که خراب بشه ؟ مگه کشکه ؟ کی شمارو این همه ترسونده !!!؟
من و چندنفر دیگه بدون باتری اضافه گرفتیم بعضی فروشندها بخاطر کمی سود با باتری اضافه میفروشن که خودشون خریدن همراهش میفروشن.
چندنفر از افراد همین تایپیک خیلی وقته این گوشیو دارن حدود 1 سال و باهاش به مشکلی برنخوردن.
شما انتظارتون دقیقا از یه گوشی چی هست ؟
راستی یه کاستوم رام جدید براش اومده به نظر خوب میاد،این هم لینکش:
www.needrom.com/mobile/inew-v3-xperia/

*به نظرت بهترین رامی که تا حالا برای این گوشی ارائه شده کدومه؟آیا ارزش داره گوشیم رو فلش بزنم یا صبر کنم آندروید 4.4.2 براش بیاد؟
(خیلی تو کف کاستوم رام گالاکسی s5 هستم ولی حیف بیشتر از یک سیمکارت نمیشناسه[emoji17])

Sent from my V3
داداش این رام 1.1.1 به نظر چیز خوبی میاد.
نصب کردم نسبت به رام 1.0.8 بهتر هست.

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
داداش فکر کردی اسباب بازیه که خراب بشه ؟ مگه کشکه ؟ کی شمارو این همه ترسونده !!!؟
من و چندنفر دیگه بدون باتری اضافه گرفتیم بعضی فروشندها بخاطر کمی سود با باتری اضافه میفروشن که خودشون خریدن همراهش میفروشن.
چندنفر از افراد همین تایپیک خیلی وقته این گوشیو دارن حدود 1 سال و باهاش به مشکلی برنخوردن.
شما انتظارتون دقیقا از یه گوشی چی هست ؟

داداش این رام 1.1.1 به نظر چیز خوبی میاد.
نصب کردم نسبت به رام 1.0.8 بهتر هست.
ممنون . منظور من اینه که ارزش داره پول به یه گوشی که که معتبر نیست داد ؟ اخه با قیمت 650 تا 700 گوشی معتبر نظیر سامسونگ و اچ تی سی ال جی سونی خرید که تا حدودی خیال راحته ؟!!!!! راستی باتریش چی ؟؟ اینطور من شندیم افتضاحه برای من باتری و صفحه نمایش سرعت .زیبایی و دوربین خیلی مهمه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
ممنون . منظور من اینه که ارزش داره پول به یه گوشی که که معتبر نیست داد ؟ اخه با قیمت 650 تا 700 گوشی معتبر نظیر سامسونگ و اچ تی سی ال جی سونی خرید که تا حدودی خیال راحته ؟!!!!! راستی باتریش چی ؟؟ اینطور من شندیم افتضاحه برای من باتری و صفحه نمایش سرعت .زیبایی و دوربین خیلی مهمه
داداش یه دفعه بگو همه چیز یه گوشی برات مهمه شما هم مثل دوست قبلیمون انتظار دارید ی گوشی عالی از هر نظر با 700 تومن بگیرید.
این گوشی زیبا هست صفحه نمایشش با کیفیت هست سرعتشم تو اجرای بازی و برنامه ها خوب هست دوربینشم تو شرایط نوری خوب خوب عکس میگیره.
اچ تی سی 700 تومن ؟!!!!!!!!!!! منظورتون قدیمیاش هست ؟ سامسونگ 2 هسته ای بله 700 گیر میاد سونی ؟ سونیم بله 2 هسته ای گیر میاد.
مارکش معتبره داداش فقط مثل سامسونگ نیومده کریس رونالدو و مسی و.. غیره برای تبلیغاش استفاده کنه یا مثل برندهای دیگه زیاد تبلیغ نکرده برای همین به نظر شما معتبر نمیاد! برای همینم ارزونه چون تبلیغ نکرده یعنی کرده اما تو چین نه تو جهان

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
والا باید صبر کنم ببینم اینا که دارن ازش راضی هستن . به هر حال مر30

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا سلام وخسته نباشيد كاربر جديد هستم احتياج به كمك فوري دارم اقا گوشيه ماinew v3هست ميخوام رام فلش كنم داخل تنظيمات گوشيم اصلا گزينهdevdloper option>usb Debuggingنداره رامم هم نسخه جهانيه اگه اشتباه نكنم چون دوربينو 18نشون ميده دوتا خواهش ازتون دارم
1.لينك درايور گوشي رو بذاريد
2.اونجايي كه رامو به فلش تولز شناسونديم اول بايد دانلود بزنيم بعد كابل و به گوشي يا گوشيه بدون باتري رو به pcبعد دانلود يه راهنمايي بكنيد
درضمن فلش تولز گوشيمو ميشناسه ولي تو كامپيوتر توقسمت device manager يه علامت تعجب روشه هي قطع ووصل ميشه دوتا عكس هم گذاشتم از اسكيرشات Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۲۱-۱۱-۴۷-۰۴.png Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۲۱-۱۱-۴۶-۴۶.png
باتشكر از دوستان مرسي

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوباره سلام usb debuggingرو پيدا كردم حالا ميخوام كاستوم رام بزنم باتريه گوشيمو كه بر ميدارم گوشيمو نميشناسه فلش تولز گوشيمو ميشناسه ولي دانلود كه ميزنم هيچكاري نميكنه يه راهنما جامع بهم ميكنيد كارمون راه بيفته خدا خيرتون بده راستي تو اين رام جديد كه گذاشتين سنسورair فعال ميشه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
دوباره سلام usb debuggingرو پيدا كردم حالا ميخوام كاستوم رام بزنم باتريه گوشيمو كه بر ميدارم گوشيمو نميشناسه فلش تولز گوشيمو ميشناسه ولي دانلود كه ميزنم هيچكاري نميكنه يه راهنما جامع بهم ميكنيد كارمون راه بيفته خدا خيرتون بده راستي تو اين رام جديد كه گذاشتين سنسورair فعال ميشه
ویندوزت چیه داداش ؟
نه Air فعال نیست

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش لينك يه درايورو بهم ميدي وطريقه نصبش

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه سواله ديگه هم دارم تو قسمت ريكاوري كه ميرم منو به زبان چينيه چظور ميتونم از طريق ريكاوري كاستوم رام بزنم ميشه؟ببخشيد انقدر پرحرفي ميكنم

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
داداش لينك يه درايورو بهم ميدي وطريقه نصبش
داداش وقتی یادت میره یه چیزی بنویسی و میخوای به پستت اضافه کنی از گزینه ی ویرایش در سمت راست پایین پستت استفاده کن.
من تا حالا لینکی برای ویندوز XP ندیدم و شایدم بخاطر همینه که گوشیتونه نمیشناسه.
بهتره به 7 ارتقا بدید.
میتونید از این روش استفاده کنید که خودم قبلا گفته بودم تو امضامم موجودهشاید جواب داد
اول برنامه ی Vroot نصب کنید و بازش کنید و گوشیو بهش وصل کنید و بزارید تا درایوهای گوشیتونو پیدا کنه و نصب کنه.بسته به سرعت اینترنت ممکنه بین 10 تا 20 دقیقه طول بکشه. لینک دانلود [URL='http://dl.taksoft.biz/mobile/narm%20afzar/1392/12/VRoot%20v1.7.4.4996_taksoft.biz_.exe']Vroot[/URL]

يه سواله ديگه هم دارم تو قسمت ريكاوري كه ميرم منو به زبان چينيه چظور ميتونم از طريق ريكاوري كاستوم رام بزنم ميشه؟ببخشيد انقدر پرحرفي ميكنم

داداش اونجا که میری ریکاوری نیست :) دست به هیچی نزن اونجا گوشیت به هم میریزه
آموزش نصب ریکاوریم تو امضام هست
http://dl.taksoft.biz/mobile/narm afzar/1392/12/VRoot v1.7.4.4996_taksoft.biz_.exe

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برنامهvrootروxpجواب ميده يا برا vrootهم بايد ويندوزو 7كنم ودراخر يه سوال ديگه كه برميگرده به پست اول با برنامه فلش تولز اول بايد دانلود و بزنم بعد گوشيو وصل كنم يا گوشيه وصل باشه بعد دانلود درضمن بايد دانلود تموم بشه بعد گوشيو وصل كنم تو اينم موندم مرسي داداش دمت گرم كه وقت ميذاري بهد چطور بهwipeدست پيدا كنم چطور برم تو محيط ريكاوري با فلش تولز بهتره يا ريكاوري برا كاستوم رام

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
vroot گوشيمو شناخت حالا بايد چيكار كنم هرچي به عقلم فشار ميارم باورش برام سخته گوشي كه باتري نداره كامپيوتر چطور بايد بشناستش ويندوزم عوض كردم نشد

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
برنامهvrootروxpجواب ميده يا برا vrootهم بايد ويندوزو 7كنم ودراخر يه سوال ديگه كه برميگرده به پست اول با برنامه فلش تولز اول بايد دانلود و بزنم بعد گوشيو وصل كنم يا گوشيه وصل باشه بعد دانلود درضمن بايد دانلود تموم بشه بعد گوشيو وصل كنم تو اينم موندم مرسي داداش دمت گرم كه وقت ميذاري بهد چطور بهwipeدست پيدا كنم چطور برم تو محيط ريكاوري با فلش تولز بهتره يا ريكاوري برا كاستوم رام
vroot گوشيمو شناخت حالا بايد چيكار كنم هرچي به عقلم فشار ميارم باورش برام سخته گوشي كه باتري نداره كامپيوتر چطور بايد بشناستش ويندوزم عوض كردم نشد
نحوه ی قدم به قدم فلش کردن.
فقط مطما باش که همه ی درایو های گوشیت روی کامپیوتر نصب باشه.
بعد از دانلود رام فایلها رو استخراج کنید.(آنزیپ کنید)
وارد پوشه sp flash tool شوید و نرم افزار را اجرا کنید. ( flash tool )
تیک گزینه ی DA DL All With Check Sum بزنید.
گزینه scatter loading رو انتخاب کنید.
به قسمتی برید که رام در انجا هست.
در صفحه باز شده فایلی به اسم MT6582_Android_scatter.txt که در پوشه رام موجوده رو انتخاب کنید.
گوشی رو خاموش و باطری رو دربیارید.
یک سر کابل را به گوشی وصل کنید.
دکمه دانلود را در برنامه FLASH TOOL انتخاب کنید.
و یکی از کلیدهای - Vol یا + Vol فشار بدید.
حالا سر دیگر کابل را به کامپیوتر وصل کنید.
پروسه فلش شروع میشود. (یک نوار زرد رنگ میبینید.)
تا نوار زردرنگ ندیدید دکمه ی ولوم ول نکنید.
پس از چند دقیقه صفحه سبز رنگی نمایان میشود که خبر از اتمام کار میدهد.
کابل را جدا باطری را جا زده وروشن کنید.
چند دقیقه ای برای بالا آمدن گوشی صبر کنید.
رام با موفقیت نصب و اجرا شد.

نکته مهم: هیچوقت هنگام استفاده از flashtool گزینه preloader رو تیکش فعال نباشه و مطمئن بشید که تیکش برداشته شده وگرنه ممکنه گوشیتون دیگه نه روشن بشه و نه قابل برگشت باشه...سایر گزینه ها مهم نیست.

اینم آموزش تصویری ترجمه و خلاصه ی فارسیه بالایی هست.
http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool

اول دانلود بزنید بعد وصل کنید توضیح دادم.
برای وایپ باید ریکاوری نصب کنید.
متوجه ی سوال آخرتون نشدم !!
اگه شناخت پس بزار درایورهای گوشیتو دانلود کنه حالا شما چه رامی میخواید فلش کنید ؟
شما زیاد فشار نیار :دی عزیز لپتاپ میزنی به برق باتری در میاری چطور روشن میمونه ؟
اینم همونجوره :)
خدایی کسی دیگه میشناسی به این قشنگی توضیح بده :general707: :D :general304:

Last edited:

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کارت درسته خوب من هرکاری میکنم گوشیه بدون باتریو نمیشناسه
Vrootهم نصبیدم دانلود کرد گوشیمو شناخت البته با باتری گوشی موقعی که روشن هست کامپیوتر میشناسه ولی موقعی که باتری نیست هیچ چیزی نمیاد همین رامی که خودتون گذاشتین میخوام نصب کنم1.1.1
شما یه لطف کن شماره تماستو بده من باهاتون تماس بگیرم
قدم به قدم هم رفتم ولی وقتی گوشیه بدون باتریمو نمیشناسه زبون بسته چی دانلود کنه؟اقا ببخش مزاحمت میشم ده تا گوشی داشتم روت کردم و کاستوم زدم این نمیدونم چجوریه معذرت معذرت

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
راستی یه کاستوم رام جدید براش اومده به نظر خوب میاد،این هم لینکش:
www.needrom.com/mobile/inew-v3-xperia/
Sent from my V3
داداش این رام تست کردم آشغال به تمام معنا بود :)

کارت درسته خوب من هرکاری میکنم گوشیه بدون باتریو نمیشناسه
Vrootهم نصبیدم دانلود کرد گوشیمو شناخت البته با باتری گوشی موقعی که روشن هست کامپیوتر میشناسه ولی موقعی که باتری نیست هیچ چیزی نمیاد همین رامی که خودتون گذاشتین میخوام نصب کنم1.1.1
شما یه لطف کن شماره تماستو بده من باهاتون تماس بگیرم
قدم به قدم هم رفتم ولی وقتی گوشیه بدون باتریمو نمیشناسه زبون بسته چی دانلود کنه؟اقا ببخش مزاحمت میشم ده تا گوشی داشتم روت کردم و کاستوم زدم این نمیدونم چجوریه معذرت معذرت
خب داداش شما گوشیو خاموش میکنی به برنامه ی Vroot وصل میکنی ؟
یا گوشیو خاموش میکنی و وصل میکنی به کامپیوتر و میخوای گوشیو مثل موقعه ای که روشن هست بشناسه ؟
عزیز قرار نیست چیزی دانلود کنه فلش تولز :)
اگه همه ی این کارارو درست انجام میدی و فلش نمیشه حتما یکی از درایورهای گوشیت وصل نیست.
داخل رام 1.1.1 یه فلش تولز هست چندتا پوشه ی دیگه هم هست داخل اونا چندتا فایل نصبیه اونارو هم نصب کن.بعد امتحان کن
تا نوار زردرنگ ندیدی دکمه ی ولوم ول نکن.

Last edited:

javad136666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا دستت درد نکنه بلاخره شد دکمه ولوم رو نمیگرفتم
ولی این که هنوز 4.2.2هست چه معایبش بر طرف شده؟چه چیزایی بهش اضاف شده
یه چیز دیگه من یادم رفت تیکpreloaderروبردارم ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد

فایل های ضمیمه

• tmp_Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۲۱-۲۲-۳۲-۰۸1119901581.png
    tmp_Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۲۱-۲۲-۳۲-۰۸1119901581.png
    110.5 KB · نمایش ها: 11