Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
دوستان منم دیروز رفتم شرکت داتک و ADSL ثبت نام کردم و گفتن که تا حداکثر 1 هفته دیگه میان و وصل می کنن.
مرکز ما شهید محلاتی با پیش شماره 2245
به نقل از tehranshahr :دوستان منم دیروز رفتم شرکت داتک و ADSL ثبت نام کردم و گفتن که تا حداکثر 1 هفته دیگه میان و وصل می کنن.
به نقل از FireFly :به نظر من داتک یکی از نامنظم ترین ، بی مسولیت ترین ، بدقول ترین شرکت ها در زمینه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت است ، الان دو ماه تمام که پول دادم و هر دفعه به چهار روز بعد و یک هفته بعد موکول می کنند ... خلاصه اگر عجله دارین اصلا به حرفهای بی حساب و کتابشون اعتماد نکنید!
به نقل از FireFly :به نظر من داتک یکی از نامنظم ترین ، بی مسولیت ترین ، بدقول ترین شرکت ها در زمینه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت است ، الان دو ماه تمام که پول دادم و هر دفعه به چهار روز بعد و یک هفته بعد موکول می کنند ... خلاصه اگر عجله دارین اصلا به حرفهای بی حساب و کتابشون اعتماد نکنید!
به نقل از Mehrzad6262 :کدوم شرکت میشناسین رو حساب کتاب باشه؟
اگه منم وایر لس گرفته بودم پاشنه در شرکت تا حالا در اورده بودم چه برسه این همه صبر کنم برای من که کاملا برعکس بود :blush: من ADSL گرفتم و گفتن می ری تو نوبت تا 10 روز دیگه میان وصل می کنن اما 3 روز بعد با مودم دمه خونمنون بودن بعد گفته بودن ممکنه یک هفته کار کنه ممکنه 10 روز یا بکم بیشتر الان 2 ماه و نیم بیشتره داره کار می کنه مجانی واسه همینه ازش طرف داری می کنم وگرنه که ....
من جای شما و بقیه وایر لسی ها بودم فسخ می کردم خدا صبری بده![]()
شديدا تاييد ميشه.به نقل از good_pesar :رقابت که نباشه همینه دیگه
به نقل از mahdi206 :شديدا تاييد ميشه.
ضمنا خوشبختانه داتك هنوز محدوديت دانلود براي وايرلس و باالطبع سرويس آزمايشي ADSL نداره! البته تو اين چند روز اخير قطعي اش زياد شده اما هر دفعه زنگ مي زنيم ميگن از مخابرات قطع شده!
فعلا داتك سرويس آزمايشي اش بدون محدوديت هست. پارسال هم كه تو الكامپ 83 من باهاشون صحبت مي كردم مي گفتن كه سياست ما اينه كه محدوديت دانلود نذاريم واسه مشتري. تازه تو سايتشون هم نوشته 40 هزار تومن براي 256 !!! البته درسته كه سايتشون از پارسال تا حالا تغييري نكرده ولي قيمتهاي داتك هم از 2 سال پيش تا حالا تغييري نكرده!به نقل از hwt :اي دي اس ال بدون محدوديت داريم جايي ؟
اين كه خيلي خوبه . اما خوب قضيه اين قطع و وصل شدنها چي؟به نقل از mahdi206 :فعلا داتك سرويس آزمايشي اش بدون محدوديت هست. پارسال هم كه تو الكامپ 83 من باهاشون صحبت مي كردم مي گفتن كه سياست ما اينه كه محدوديت دانلود نذاريم واسه مشتري. تازه تو سايتشون هم نوشته 40 هزار تومن براي 256 !!! البته درسته كه سايتشون از پارسال تا حالا تغييري نكرده ولي قيمتهاي داتك هم از 2 سال پيش تا حالا تغييري نكرده!