• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
Salam
Sherkate pishgaman baraye service haye zire 2 mbps az ADSL estefadeh mikonad, dar soorate niaz be service 2-18 mbps service ADSL2+ pishnahad mishavad. Service saaati 64kbps be ezaye har saaat estefadeh 300 tooman va 256kbps 600 tooman sharj daradBaraye tahieye service ba namayandegi Tehran sherkate sepanta ( 88315800) tamas begirid
Mamanoon
khodanegahdar
اين جواب رو شركت پيشگامان به من داده....ازشون رجع به +ADLS2 پرسيدم.....
راستي دفي جان شما ازينا تعريف ميكردي.....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از astm1834 :
Salam
Sherkate pishgaman baraye service haye zire 2 mbps az ADSL estefadeh mikonad, dar soorate niaz be service 2-18 mbps service ADSL2+ pishnahad mishavad. Service saaati 64kbps be ezaye har saaat estefadeh 300 tooman va 256kbps 600 tooman sharj daradBaraye tahieye service ba namayandegi Tehran sherkate sepanta ( 88315800) tamas begirid
Mamanoon
khodanegahdar
اين جواب رو شركت پيشگامان به من داده....ازشون رجع به +ADLS2 پرسيدم.....
راستي دفي جان شما ازينا تعريف ميكردي.....
من خودم همين چند روز پيش نشستم.. 5 صفحه از عدد و ارقام و مقايسه سياه كردم! ديدم آخرش بازنده ايم! اين قيمت وايرلس فوق العاده است! adsl به گرد اين قيمت و كيفيت نميرسه.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
تو رو قران واير لس و دي اس ال رو مثل استقلال پرسپوليس و لينوكس و ويندوز نكنيد!!
21.gif

ولی در رنجهای پایین باز هم میگم دی اس ال به صرفه است!!حداقل به صرفه تر از دایل آپه!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خوب داتک کا داره بدون محدودیت ترانسفر میده من دارم قراردادمو با شاتل فسخ میکنم شنبه ام با داتک قرار داد میبندیم هیچ پولیم نمیخواهد فقط یه چک چهل تومنی سریع هم تحویل میدن فکر کنم دیگه با این قیمت به وایلز بیرزه .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از good_pesar :
آقا خوب داتک کا داره بدون محدودیت ترانسفر میده من دارم قراردادمو با شاتل فسخ میکنم شنبه ام با داتک قرار داد میبندیم هیچ پولیم نمیخواهد فقط یه چک چهل تومنی سریع هم تحویل میدن فکر کنم دیگه با این قیمت به وایلز بیرزه .
خوش به حالت... داتك به محل ما نميخوره! ولي احتمالا من هم شنبه ميرم قراردادمو با شاتل فسخ ميكنم. ديگه واقعا غير قابل تحمله. امروز ديگه 10 روزه كه قطعه...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از good_pesar :
ديگه 100 تومان رو نميخاد؟
خوب منم برم بگيرم...البته Adsl ما که خيلی خوبه..هيچ مشکلی اينجا من باهاش ندارم!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
ديگه 100 تومان رو نميخاد؟
خوب منم برم بگيرم...البته Adsl ما که خيلی خوبه..هيچ مشکلی اينجا من باهاش ندارم!

نه اون 100 تومن رو که فقط برای وایر لز میخواهند این adsl و دلیل اینکه من به فکر عوض کردن افتادم لیمیت نداشتن شرکت داتکه فعلا هم مجانی و شارژ ماهانه نداره البته فقط دوتا مرکز مخابراتیو میده یکی نهری که اون یکیم یادم نیست .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز زنگ زدم بهشون كلي بدوبيراه گفتم. انگار منتظر همين بودن! گفتن مخابرات به ما نامه داده گفته خط شما (يعني من) هيچ مشكلي نداره!‌ حالا قرار شد شنبه يه نفر بفرستن اينجا ببينه ميشه كاري كرد يا نه...

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
امروز زنگ زدم بهشون كلي بدوبيراه گفتم. انگار منتظر همين بودن! گفتن مخابرات به ما نامه داده گفته خط شما (يعني من) هيچ مشكلي نداره!‌ حالا قرار شد شنبه يه نفر بفرستن اينجا ببينه ميشه كاري كرد يا نه...

اخرش میدونی چی میشه ؟ میگن باید خطتونو اط ADSL به GDSL تبدیل کنیم
90.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از gray_wolf :
يعني ميخوان اين چند روز رو به حساب وصل بودن سرويس براتون محاسبه كنن!؟!
31.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
31.gif

برای منم که اول این ماه یه 7 8 روزی قطع بود
33.gif
وقتی صورت حساب این ماه اومد و دیدم بازم دارن پوله یه ماهو کامل میگیرن قاطی کردم
167.gif
زنگ زدم بهشون گفتن شما بده ما این چند روزو ماه بعد باهات حساب میکنیم حالا موندم الان که میخواهم قرار دادو فسخ کنم چه کنم
42.gif
البته هنوز پولو بهشون ندادم
90.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
31.gif
مگه ميتونن؟ خشتكشونو ميكشم سرشون اگه اينكارو بكنن :rolleyes: :cool:
ناسلامتي گرگي گفتن!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
مگه ميتونن؟ خشتكشونو ميكشم سرشون اگه اينكارو بكنن :rolleyes: :cool:
ناسلامتي گرگي گفتن!
شايد هم مشکل از خودت باشه ها....
چون منم اولش رفتم کلی با مدمشون ور رفتم بعد قطع شدم..فکر کردم تر زدم...اما خيلی حساس به اينه که يک خط تلفن ديگه وصل باشه يا نه!
يا اينکه سيم کشی هات مشکل داشته باشه!
يه ذره با سيم کشی هات ور برو....چون مثلاً مال من 2 رز قطع بود..ميگفتن مشکل از مرکزه اما مشکل از خط خودم بود!
از اينکه تلفن بوق داره هم نميتونی بفهمی...کافی هست يکم 2 تا رشته سيم اتصالی داشته باشن!
يک چکی کنی ضرر نداره!

نه اون 100 تومن رو که فقط برای وایر لز میخواهند این adsl و دلیل اینکه من به فکر عوض کردن افتادم لیمیت نداشتن شرکت داتکه فعلا هم مجانی و شارژ ماهانه نداره البته فقط دوتا مرکز مخابراتیو میده یکی نهری که اون یکیم یادم نیست .
ماشالا اينجا بحثا همش قاطی شده...فکر کردم Wireless رو ميگی!
راستی منم مرکز نهری هستم....پس بيخيال اينا شام نه....
خواستی بگيری يه خبر بده منم بگيرم پس...يه خط تل ديگه داريم....اون يکی رو ميکنم datak!
اما اينا هنوز پول از من نگرفتن..فکر کنم يادشون رفته...اميدوارم البته!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
ماشالا اينجا بحثا همش قاطی شده...فکر کردم Wireless رو ميگی!
راستی منم مرکز نهری هستم....پس بيخيال اينا شام نه....
خواستی بگيری يه خبر بده منم بگيرم پس...يه خط تل ديگه داريم....اون يکی رو ميکنم datak!
اما اينا هنوز پول از من نگرفتن..فکر کنم يادشون رفته...اميدوارم البته!

آره میخواهم برم دنبالش منتها بدی این داتک اینه که حتما باید بلند بشی بری سهروردی دفترشون مثل شاتل تو فکس نیستن حالا احتمالا شنبه برم .

اینا شاید یادشون بره بهت سرویس بدن
33.gif
ولی امرن پول گرفتنو یادشون نمیره موقع فسخ احتمالا از پیشت کم میکنن
90.gif
.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
شايد هم مشکل از خودت باشه ها....
چون منم اولش رفتم کلی با مدمشون ور رفتم بعد قطع شدم..فکر کردم تر زدم...اما خيلی حساس به اينه که يک خط تلفن ديگه وصل باشه يا نه!
يا اينکه سيم کشی هات مشکل داشته باشه!
يه ذره با سيم کشی هات ور برو....چون مثلاً مال من 2 رز قطع بود..ميگفتن مشکل از مرکزه اما مشکل از خط خودم بود!
از اينکه تلفن بوق داره هم نميتونی بفهمی...کافی هست يکم 2 تا رشته سيم اتصالی داشته باشن!
يک چکی کنی ضرر نداره!
تنها چيزي كه به اين خط وصله همين مودم ADSL هستش. خيلي با سيم ها ور رفتم. فايده نداشت. حالا صبر ميكنم تا شنبته خودشون بيان...

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
تنها چيزي كه به اين خط وصله همين مودم ADSL هستش. خيلي با سيم ها ور رفتم. فايده نداشت. حالا صبر ميكنم تا شنبته خودشون بيان...

آقا شک نکن مشگل منو پیدا کردی :wacko:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از good_pesar :
آره میخواهم برم دنبالش منتها بدی این داتک اینه که حتما باید بلند بشی بری سهروردی دفترشون مثل شاتل تو فکس نیستن حالا احتمالا شنبه برم .

اینا شاید یادشون بره بهت سرویس بدن
33.gif
ولی امرن پول گرفتنو یادشون نمیره موقع فسخ احتمالا از پیشت کم میکنن
90.gif
.

اقا بدی داتک اینه که باید رفت اونجا؟ :blink:

اقا قبل اینکه بری حتما زنگ بزن چون یکی از رفقای منم نهری بود بهش گفته بودن ظرفیت تکمیل شده :wacko: شایدم بازم بگیرن :D

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
اقا بدی داتک اینه که باید رفت اونجا؟ :blink:

اقا قبل اینکه بری حتما زنگ بزن چون یکی از رفقای منم نهری بود بهش گفته بودن ظرفیت تکمیل شده :wacko: شایدم بازم بگیرن :D

24.gif
نه بابا زنگ زدم که ازش پرسیدم البته مسئولش نبود خود خانوم منشی جوابمو داد حالا شاید اشتباه کرده شنبه دوباره زنگ میزنم با مسئولش حرف میزنم .

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
برا من، داتک میل زده که هفته اول شهریور میان وصل کنن
!no idea

بالا