• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چرا نوشتن ما تعهد ميکنيم که 99% اينترنت به شما بديم.در غير اين صورت به صورت کتبی اگه به ما بنويسين زمان رو حساب ميکنيم...
يه همچين چيزايی!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از good_pesar :
نه اونا رو که همرو حساب میکن یعنی اضافه میکنن ولی برای قطعی هیچ اعتراضی نمیتونی بکنی یا حوالت میدن به مخابرات یا وعده سر خرمن بهت میدن.
خب مثلا اگه من توي يك هفته خاص به اين سرويبس احتياج داشته باشم و همون هفته سرويس قطع باشه هيچ جاي اعتراضي يا جريمه اي علاوه بر ميزان قطعي نيست!؟!! اي بابا! عجب مملكتيه ها!

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
خب مثلا اگه من توي يك هفته خاص به اين سرويبس احتياج داشته باشم و همون هفته سرويس قطع باشه هيچ جاي اعتراضي يا جريمه اي علاوه بر ميزان قطعي نيست!؟!! اي بابا! عجب مملكتيه ها!
مگه چشه؟!
مملكت گل و بلبل بهتر از اين ميخواي؟
27.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چرا یک راه داره
دوباره Dial Up رو بغل کن
177.gif

مثل من که بیشتر از یک هفته این کارو کردم که بیشتر از 11.000 خرج برداشت
168.gif
167.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از good_pesar :
چرا یک راه داره
دوباره Dial Up رو بغل کن
177.gif

مثل من که بیشتر از یک هفته این کارو کردم که بیشتر از 11.000 خرج برداشت
168.gif
167.gif
اين واسه كار دانلود و اينا فاجعه است!
33.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين واسه كار دانلود و اينا فاجعه است!
33.gif

آره
لیمیت هم که شده قوز بالا قوز
من دارم میرم سراغ داتک امروز زنگ زدم گفت دو روز دیگه زنگ بزن فکر کنم اینم بشه قضیه وایرلز شون

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ما که منطقه تلفنمون(پاسداران) خالی از هرگونه adsl هست و بااینکه خیلی منطقه پر مصرفیه از نظر استفاده اینترنت ولی مخابرات انگار با این شرکتا همکاری نمیکنه و نمیزاره تو محدوده مخابرات یه کانکس برای adsl بزنن من که زنگ زدم سپنتا یارو اینو گفت احتمالا در 100 سال اینده این منطقه هم به جمع مناطق تلفن دارای adsl میپیونده.
اخر مجبور شدم برای وایرلس داتک اقدام کنم من قبل از عید اسم نوشته بودم ولی تازه چند هفته پیش زنگ زدن گفتن بیان 100 تومن بدید ما هم چند روز پیشا رفتیم 100 تومن پول دادیم گفتن یه چک 300 تومنیم زمان تحویل مودم باید بدین انشا الله اواسط مهر بهتون وایرلس میدیم حالا خدا میدونه واقعا کی این سرویسو بدن.
اقا حالا کسی وایرلس داره اگه داره بگه سرعتش چه جوریاست با 128 با چه سرعتی ترنسفور میکنید سرویس دهیش چطوره .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
ما که منطقه تلفنمون(پاسداران) خالی از هرگونه adsl هست و بااینکه خیلی منطقه پر مصرفیه از نظر استفاده اینترنت ولی مخابرات انگار با این شرکتا همکاری نمیکنه و نمیزاره تو محدوده مخابرات یه کانکس برای adsl بزنن من که زنگ زدم سپنتا یارو اینو گفت احتمالا در 100 سال اینده این منطقه هم به جمع مناطق تلفن دارای adsl میپیونده.
اخر مجبور شدم برای وایرلس داتک اقدام کنم من قبل از عید اسم نوشته بودم ولی تازه چند هفته پیش زنگ زدن گفتن بیان 100 تومن بدید ما هم چند روز پیشا رفتیم 100 تومن پول دادیم گفتن یه چک 300 تومنیم زمان تحویل مودم باید بدین انشا الله اواسط مهر بهتون وایرلس میدیم حالا خدا میدونه واقعا کی این سرویسو بدن.
اقا حالا کسی وایرلس داره اگه داره بگه سرعتش چه جوریاست با 128 با چه سرعتی ترنسفور میکنید سرویس دهیش چطوره .

نه عزیز من اتفاقا احتمالا تا 3 ماه آینده اونجا هم درست میشه من پاسدارنو نمیدونم ولی دولت که خونه دوستامه تمام کوچه و پس کوچه هاشو برای کابل برگردون کندن .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:) چه جالب خونه ماهم دولته اخه منطقه تلفن دولت همون پاسدارانه

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
:) چه جالب خونه ماهم دولته اخه منطقه تلفن دولت همون پاسدارانه

;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از mahdi206 :
براي صدمين بار!
ليست قيمت وايرلس داتك : http://www.datak-telecom.net/archives/ipwlprice.php
نقشه مناطق تحت پوشش : http://www.datak-telecom.net/images/map.jpg
فعلا براي ثبت نام 100 هزار تومن پول ميگيرن. در ضمن براي مودمش بايد 300 هزار تومن به صورت چك يا سفته امانتي بذارين. يه كارت شبكه ناقابل هم بايد كامپيوترت داشته باشه البته شنيدم دستگاههاي جديدشون با USB هم كار ميكنن.

به نقل از Mehrzad6262 :
منم 2 ماهی میشه دارم از داتک جان بهره میبرم که 2 ماه پیش که رفتم گفتن خیلی وقته داریم میدیم... هنوزم ادامه داره:D اول سرعتش 200 بود الان یه هفت است رو 128 رسیده :( یعنی اون چیزی که پاشو امضاء کردیم 32-128 اینم بگم فقط تو 2 مرکز مخابراتی شهید غریبی و نهری دارن میدن بدون محدودیت حجمی! بدون شارژ ماهیانه ! بدون هزینه نصب ! فقط یه چک امانی مودم به مبلغ 40 من که راضیم :D اگه پولی بشه از همینا میگیرم چون ماکسیموم دانلود رو دارم

به نقل از ealia :
بسم الله
داتک سرویسهای ای دی اس ال رو بدون محدودیت دانلود داره ارائه می ده و الان هم دو هفته ای هست که سرویسهای128 کیلو رو به صورت آزمایشی در اختیار همه قرار میده و احتمالا تا اواخر این ماه هم ادامه داشته باشه من الان یک هفته هست که دارم استفاده می کنم بدون مشکل و قطعی (بدون قطعی چند وقت پیش فلگ مخابرات) سرعت دانلودم هم در شلوغترین ساعات از ده کیلو بایت کمتر نشده

يكي اين 3 تا رو باهم مقايسه كنه....ما كه نفهميديم چي شد..!!؟!؟!؟..

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از astm1834 :
يكي اين 3 تا رو باهم مقايسه كنه....ما كه نفهميديم چي شد..!!؟!؟!؟..

mahdi206 داره از وایرلز داتک صحبت میکنه

Mehrzad6262 و ealia در مورد adsl داتک صحبت میکنن

البته تا جایی که من متوجه شدم
14.gif

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من هم الان دارم از وايرلس داتك استفاده ميكنم

ديشب مودم رو آوردن خودشون هم وصل كردن..اين مودم جديدا از اون قبليا كوچيكتره تقريبا اندازه موبايل بعد هم 4 تا چراغ داره كه قبليا 5 تا داشت...با usb وصل ميشه. این یه روزه که استفاده کردم عالی بوده

فعلا هم که مجانیه :p

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshin :

ديشب مودم رو آوردن خودشون هم وصل كردن..اين مودم جديدا از اون قبليا كوچيكتره تقريبا اندازه موبايل بعد هم 4 تا چراغ داره كه قبليا 5 تا داشت...با usb وصل ميشه. این یه روزه که استفاده کردم عالی بوده

خوش به سعادتت عاقبت یه خیر شدی
23.gif

امیدوارم که همه از جمله خودم عاقبت به خبر بشم
99.gif

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از farshin :

شما كي ثبت نام كرده بوديد ؟ همچنين محل سكونت شما كجاست؟ :)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پس شروع کردن دادن مدم ها رو؟

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من نزدیک پاسداران میشینم

در مورد مودم ها دقیق مطمین نیستم فقط میدونم که منطقه سهروردی رو دارن تست میدن که وقتی تموم شه مثل اینکه بقیه مناطق رو مودم هاشونو میدن ...تست هم تا اونجا که میدونم 2 هفته بیشتر طول نمیکشه

یه ایمیل هم یکی دو روز پیش زده بودن که توش عذرخواهی کرده بودن برای تاخیر در تحویل مودم ها و گفته بودن همه رو تا اواسط مهر تحویل میدن.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از farshin :
من نزدیک پاسداران میشینم

در مورد مودم ها دقیق مطمین نیستم فقط میدونم که منطقه سهروردی رو دارن تست میدن که وقتی تموم شه مثل اینکه بقیه مناطق رو مودم هاشونو میدن ...تست هم تا اونجا که میدونم 2 هفته بیشتر طول نمیکشه

یه ایمیل هم یکی دو روز پیش زده بودن که توش عذرخواهی کرده بودن برای تاخیر در تحویل مودم ها و گفته بودن همه رو تا اواسط مهر تحویل میدن.
پس من هم منتظر ايميل ميمونم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب يعنی من الان برم پول بدم به منم همين مهر ميدن يا ميره واسه 2-3 سال ديگه؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دیدی چی شد حالا که من رفتم بیسیم گرفتم اعلام کردن تا اخر مهر هم تو منطقه پاسداران adsl میاد عجب بدشانسیها

بالا