خب مثلا اگه من توي يك هفته خاص به اين سرويبس احتياج داشته باشم و همون هفته سرويس قطع باشه هيچ جاي اعتراضي يا جريمه اي علاوه بر ميزان قطعي نيست!؟!! اي بابا! عجب مملكتيه ها!به نقل از good_pesar :نه اونا رو که همرو حساب میکن یعنی اضافه میکنن ولی برای قطعی هیچ اعتراضی نمیتونی بکنی یا حوالت میدن به مخابرات یا وعده سر خرمن بهت میدن.
به نقل از daftarekhaterat :خب مثلا اگه من توي يك هفته خاص به اين سرويبس احتياج داشته باشم و همون هفته سرويس قطع باشه هيچ جاي اعتراضي يا جريمه اي علاوه بر ميزان قطعي نيست!؟!! اي بابا! عجب مملكتيه ها!
اين واسه كار دانلود و اينا فاجعه است!به نقل از good_pesar :چرا یک راه داره
دوباره Dial Up رو بغل کن![]()
مثل من که بیشتر از یک هفته این کارو کردم که بیشتر از 11.000 خرج برداشت![]()
![]()
به نقل از daftarekhaterat :اين واسه كار دانلود و اينا فاجعه است!![]()
به نقل از saeid_2001 :ما که منطقه تلفنمون(پاسداران) خالی از هرگونه adsl هست و بااینکه خیلی منطقه پر مصرفیه از نظر استفاده اینترنت ولی مخابرات انگار با این شرکتا همکاری نمیکنه و نمیزاره تو محدوده مخابرات یه کانکس برای adsl بزنن من که زنگ زدم سپنتا یارو اینو گفت احتمالا در 100 سال اینده این منطقه هم به جمع مناطق تلفن دارای adsl میپیونده.
اخر مجبور شدم برای وایرلس داتک اقدام کنم من قبل از عید اسم نوشته بودم ولی تازه چند هفته پیش زنگ زدن گفتن بیان 100 تومن بدید ما هم چند روز پیشا رفتیم 100 تومن پول دادیم گفتن یه چک 300 تومنیم زمان تحویل مودم باید بدین انشا الله اواسط مهر بهتون وایرلس میدیم حالا خدا میدونه واقعا کی این سرویسو بدن.
اقا حالا کسی وایرلس داره اگه داره بگه سرعتش چه جوریاست با 128 با چه سرعتی ترنسفور میکنید سرویس دهیش چطوره .
به نقل از saeid_2001 :چه جالب خونه ماهم دولته اخه منطقه تلفن دولت همون پاسدارانه
به نقل از mahdi206 :براي صدمين بار!
ليست قيمت وايرلس داتك : http://www.datak-telecom.net/archives/ipwlprice.php
نقشه مناطق تحت پوشش : http://www.datak-telecom.net/images/map.jpg
فعلا براي ثبت نام 100 هزار تومن پول ميگيرن. در ضمن براي مودمش بايد 300 هزار تومن به صورت چك يا سفته امانتي بذارين. يه كارت شبكه ناقابل هم بايد كامپيوترت داشته باشه البته شنيدم دستگاههاي جديدشون با USB هم كار ميكنن.
به نقل از Mehrzad6262 :منم 2 ماهی میشه دارم از داتک جان بهره میبرم که 2 ماه پیش که رفتم گفتن خیلی وقته داریم میدیم... هنوزم ادامه دارهاول سرعتش 200 بود الان یه هفت است رو 128 رسیده
یعنی اون چیزی که پاشو امضاء کردیم 32-128 اینم بگم فقط تو 2 مرکز مخابراتی شهید غریبی و نهری دارن میدن بدون محدودیت حجمی! بدون شارژ ماهیانه ! بدون هزینه نصب ! فقط یه چک امانی مودم به مبلغ 40 من که راضیم
اگه پولی بشه از همینا میگیرم چون ماکسیموم دانلود رو دارم
به نقل از ealia :بسم الله
داتک سرویسهای ای دی اس ال رو بدون محدودیت دانلود داره ارائه می ده و الان هم دو هفته ای هست که سرویسهای128 کیلو رو به صورت آزمایشی در اختیار همه قرار میده و احتمالا تا اواخر این ماه هم ادامه داشته باشه من الان یک هفته هست که دارم استفاده می کنم بدون مشکل و قطعی (بدون قطعی چند وقت پیش فلگ مخابرات) سرعت دانلودم هم در شلوغترین ساعات از ده کیلو بایت کمتر نشده
به نقل از astm1834 :يكي اين 3 تا رو باهم مقايسه كنه....ما كه نفهميديم چي شد..!!؟!؟!؟..
به نقل از farshin :من هم الان دارم از وايرلس داتك استفاده ميكنم
ديشب مودم رو آوردن خودشون هم وصل كردن..اين مودم جديدا از اون قبليا كوچيكتره تقريبا اندازه موبايل بعد هم 4 تا چراغ داره كه قبليا 5 تا داشت...با usb وصل ميشه. این یه روزه که استفاده کردم عالی بوده
فعلا هم که مجانیه![]()
به نقل از farshin :من هم الان دارم از وايرلس داتك استفاده ميكنم
ديشب مودم رو آوردن خودشون هم وصل كردن..اين مودم جديدا از اون قبليا كوچيكتره تقريبا اندازه موبايل بعد هم 4 تا چراغ داره كه قبليا 5 تا داشت...با usb وصل ميشه. این یه روزه که استفاده کردم عالی بوده
فعلا هم که مجانیه![]()
پس من هم منتظر ايميل ميمونم.به نقل از farshin :من نزدیک پاسداران میشینم
در مورد مودم ها دقیق مطمین نیستم فقط میدونم که منطقه سهروردی رو دارن تست میدن که وقتی تموم شه مثل اینکه بقیه مناطق رو مودم هاشونو میدن ...تست هم تا اونجا که میدونم 2 هفته بیشتر طول نمیکشه
یه ایمیل هم یکی دو روز پیش زده بودن که توش عذرخواهی کرده بودن برای تاخیر در تحویل مودم ها و گفته بودن همه رو تا اواسط مهر تحویل میدن.