• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسانی که adsl 64 دارن لطف میکنن سرعت دانلودشونو به کیلو بایت بگن

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
پیشگامان یا شاتل خیلی بهتره....به صرفه تره....

پیشگامان دوتا سرویس ساعتی داره.... ....بدونه محدودیت...:cool:

behradkazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از ADSL شاتل استفاده میکنم، مفت گرونه

شده روزی 2بار دیسکانکت شدم در صورتیکه میگن احتمال دی سی شدن صفر هستش.

بخش ساپورتینگش هم اصلا به درد نمیخوره

از شاتل نگیرید

من برای ماه دیگه میخوام از سرویس های IranNewNet.com استفاده کنم، چون هم قیمتش مناسبه نسبت به سرعتی که میده و هم اینکه اعتبارش زیاده چون چندتا از آی اس پی ایران رو پشتیبانی میکنه. D:

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا منم از شاتل استفاده میکنم و این مشگلاتی که شما میگیو من اصلا ندارم نحایت بخواهی حساب کنی تو ماه 2 روز اینترنت قطعه اونم مشگل از خط و مخابراته سرعتشم خیلی عالیه قمیتش هم به نصبت ترافیکی که میده مناسبه 2 گیگ کجا 512 مگ کجا پشتیبانیشونم هم الان تا ساعت 11 شبه که اونم به زودی 24 ساعته میشه .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ADSL شاتل دارم. تا 4 روز پيش خيلي راضي بودم ولي الان 4 روزه كه قطع شده. ميگن مشكل از مخابراته! تا شنبه حل ميشه...
من 64 كيلوبيتيشو دارم كه محدوديت 2 گيگ داره كه البته چند وقت پيش زنگ زدم بپرسم چقدر از اون 2 گيگ برام مونده كه گفتن هنوز سيستم سنجشمون راه نيوفتاده! :D
سرعتش هم برخلاف اينكه 64 هست، 9.8 كيلوبايت در ثانيه‌ست! از اين نظر با ADSL پارس آنلاين قابل مقايسه نيست. پارس 64 بيشتر از 6.5 كيلوبايت دانلود نميكنه...

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
سلام
من ADSL شاتل دارم. تا 4 روز پيش خيلي راضي بودم ولي الان 4 روزه كه قطع شده. ميگن مشكل از مخابراته! تا شنبه حل ميشه...
من 64 كيلوبيتيشو دارم كه محدوديت 2 گيگ داره كه البته چند وقت پيش زنگ زدم بپرسم چقدر از اون 2 گيگ برام مونده كه گفتن هنوز سيستم سنجشمون راه نيوفتاده! :D
سرعتش هم برخلاف اينكه 64 هست، 9.8 كيلوبايت در ثانيه‌ست! از اين نظر با ADSL پارس آنلاين قابل مقايسه نيست. پارس 64 بيشتر از 6.5 كيلوبايت دانلود نميكنه...

دقیقا منم مشگل شما رو داستم که 7 روز طول کشید تا حل شد
در مورد سرعت دانلود من 10 گاهی 11 کیلو دانلود میکنم اونم به حاطر اینه که اینا به جای 64 کی 96 کی میدن .
راعجبه لیمیت هم آره هنوز راه نیوفتاده
85.gif
ولی به زودی راه میوفته
168.gif

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من هم بد از شاتل زیاد شنیدام
یکی اش همین روزبه جان یا en2fa

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من دیگه موندم چیکار کنم....:( ....کسی با پیشگامان کار نکرده؟....

ealia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله
داتک سرویسهای ای دی اس ال رو بدون محدودیت دانلود داره ارائه می ده و الان هم دو هفته ای هست که سرویسهای128 کیلو رو به صورت آزمایشی در اختیار همه قرار میده و احتمالا تا اواخر این ماه هم ادامه داشته باشه من الان یک هفته هست که دارم استفاده می کنم بدون مشکل و قطعی (بدون قطعی چند وقت پیش فلگ مخابرات) سرعت دانلودم هم در شلوغترین ساعات از ده کیلو بایت کمتر نشده

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از good_pesar :
دقیقا منم مشگل شما رو داستم که 7 روز طول کشید تا حل شد
در مورد سرعت دانلود من 10 گاهی 11 کیلو دانلود میکنم اونم به حاطر اینه که اینا به جای 64 کی 96 کی میدن .
راعجبه لیمیت هم آره هنوز راه نیوفتاده
85.gif
ولی به زودی راه میوفته
168.gif
بله دقيقا ! بجاي 64 كيلو 96 ميدن. اينكه سرعت دانلود شما بيشتر از منه بخاطر فاصله از مركزه...
اميدوارم امروز وصل بشه اگه نه ممكنه بزنه به سرم برم پسش بدم... اينا تنها چيزي كه براشون مهم نيست وقت و هزينه تلف شده ماست... :( پس چرا ISP هاي ديگه اين مشكلاتو ندارن؟
من اگه از اول ميدونستم شاتل اينهمه قطعي داره نميگرفتم. حتي با وجود اينكه سرعتش از بقيه بيشتره... حتي دوبار به روزبه هم PM زدم و پرسيدم كه چجورياست ولي اصلا جوابمو نداد...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از good_pesar :
آقا کسانی که adsl 64 دارن لطف میکنن سرعت دانلودشونو به کیلو بایت بگن
من 128 دارم در حدود 18.5 هميشه هست!
الان خيلی بهتر شده سرويسشون!
اما دوهفته اول همش قطع و وصل ميشد!
راستی تو ماه جديد هم اصلاً کست خبری نگرفته واسه تمديد!همينجوری داريم استفاده ميکنيم!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
بله دقيقا ! بجاي 64 كيلو 96 ميدن. اينكه سرعت دانلود شما بيشتر از منه بخاطر فاصله از مركزه...
اميدوارم امروز وصل بشه اگه نه ممكنه بزنه به سرم برم پسش بدم... اينا تنها چيزي كه براشون مهم نيست وقت و هزينه تلف شده ماست... :( پس چرا ISP هاي ديگه اين مشكلاتو ندارن؟
من اگه از اول ميدونستم شاتل اينهمه قطعي داره نميگرفتم. حتي با وجود اينكه سرعتش از بقيه بيشتره... حتي دوبار به روزبه هم PM زدم و پرسيدم كه چجورياست ولي اصلا جوابمو نداد...
من شرمنده.....اگه pm تو yahoo زدی برام نمياد!قهر کرده باهم!!
اين yahoo باعث شده ما با همه دوستان قطع ارتباط کنيم!فکر کنم بايد عوضش کنم!به همين pt برام pm بزن!
والا من که مشکلی ندارم فعلاً....اما گفتم نه پشتيبانی خوبی داره اين شاتل نه اينکه چيزی بارشون هست!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا adsl اینقدر گرونه ؟
من الان تقریبا 6 ماهه از داتک سرویس می گیرم
512/128 که قعطی اصلا نداره مگر اینکه از مخابرات اینترنت مشکل داشته باشه
روزی هم کم کم 1 گیگ دانلود رو دارم
یعنی همین جوری معمولی کار کنم 1 گیگ می ره !
روزهای اول که روزی 4-5 گیگ رو شاخش بود !

ماهی هم ناقابل 79 تومن می دم
;)

ولی زندگیم به همین خط بستگی داره

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
wireless داری؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آرتین جان شما از این داتک کی وایرلس گرفتی ؟ البته تا جایی که قبلا مطالعه کردم بر می گرده به خیلی وقت پیش درسته ؟
من با اینکه در زیر یکی از آنتن هاشون مشغول زندگی شیرین خودم یا Dial UP هستم ولی فعلا نزدیک یک ماه و نیم که هی امروز فردا می کنند تا تحویل بدن ، بدشانسی پیش شمارمون هم هیچ رقمه ADSL سرویس نمیده
یک سوال .. امکان آپلود با استفاده از کلاینت FTP هست با وایرلس داتک یا خیر ؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
من 128 دارم در حدود 18.5 هميشه هست!
الان خيلی بهتر شده سرويسشون!
اما دوهفته اول همش قطع و وصل ميشد!
راستی تو ماه جديد هم اصلاً کست خبری نگرفته واسه تمديد!همينجوری داريم استفاده ميکنيم!

اصلا نگران پولش نباش همین روزا دوتا موتور سوار میان زنگ میزن میگن تشریف بیارین پایین یه نامه خشگل بهت مید یه امضا هم ازت میگیرن و میزن کخ صورت حساب شماست
85.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
>en2fa
با اجازه شما
;)

>FireFly
بله از داتک سرویس دارم
منظورت رو از ftp client نگرفتم !
این مثل اینترنت معمولی می مونه فقط DC نداره سرعتش بالاست و همچنین هم پینگش تا سرور کمه و چون از خط لیزدلاین مخابرات استفاده می کنه در کل ینگ پایینی داره و صفحات خیلی سریع لود میشه

من فکر می کنم منظورت ftp server بوده که به اشتباده گفتی کلاینت !
جوابش نه !
چون به شما ip اختصاصی نمی ده :(

بالا