good_pesar
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 0
آقا کسانی که adsl 64 دارن لطف میکنن سرعت دانلودشونو به کیلو بایت بگن
به نقل از gray_wolf :سلام
من ADSL شاتل دارم. تا 4 روز پيش خيلي راضي بودم ولي الان 4 روزه كه قطع شده. ميگن مشكل از مخابراته! تا شنبه حل ميشه...
من 64 كيلوبيتيشو دارم كه محدوديت 2 گيگ داره كه البته چند وقت پيش زنگ زدم بپرسم چقدر از اون 2 گيگ برام مونده كه گفتن هنوز سيستم سنجشمون راه نيوفتاده!![]()
سرعتش هم برخلاف اينكه 64 هست، 9.8 كيلوبايت در ثانيهست! از اين نظر با ADSL پارس آنلاين قابل مقايسه نيست. پارس 64 بيشتر از 6.5 كيلوبايت دانلود نميكنه...
به نقل از tsotodeh :من هم بد از شاتل زیاد شنیدام
یکی اش همین روزبه جان یا en2fa
بله دقيقا ! بجاي 64 كيلو 96 ميدن. اينكه سرعت دانلود شما بيشتر از منه بخاطر فاصله از مركزه...به نقل از good_pesar :دقیقا منم مشگل شما رو داستم که 7 روز طول کشید تا حل شد
در مورد سرعت دانلود من 10 گاهی 11 کیلو دانلود میکنم اونم به حاطر اینه که اینا به جای 64 کی 96 کی میدن .
راعجبه لیمیت هم آره هنوز راه نیوفتادهولی به زودی راه میوفته![]()
![]()
من 128 دارم در حدود 18.5 هميشه هست!به نقل از good_pesar :آقا کسانی که adsl 64 دارن لطف میکنن سرعت دانلودشونو به کیلو بایت بگن
من شرمنده.....اگه pm تو yahoo زدی برام نمياد!قهر کرده باهم!!به نقل از gray_wolf :بله دقيقا ! بجاي 64 كيلو 96 ميدن. اينكه سرعت دانلود شما بيشتر از منه بخاطر فاصله از مركزه...
اميدوارم امروز وصل بشه اگه نه ممكنه بزنه به سرم برم پسش بدم... اينا تنها چيزي كه براشون مهم نيست وقت و هزينه تلف شده ماست...پس چرا ISP هاي ديگه اين مشكلاتو ندارن؟
من اگه از اول ميدونستم شاتل اينهمه قطعي داره نميگرفتم. حتي با وجود اينكه سرعتش از بقيه بيشتره... حتي دوبار به روزبه هم PM زدم و پرسيدم كه چجورياست ولي اصلا جوابمو نداد...
به نقل از en2fa :من 128 دارم در حدود 18.5 هميشه هست!
الان خيلی بهتر شده سرويسشون!
اما دوهفته اول همش قطع و وصل ميشد!
راستی تو ماه جديد هم اصلاً کست خبری نگرفته واسه تمديد!همينجوری داريم استفاده ميکنيم!