به نقل از artin :چرا adsl اینقدر گرونه ؟
من الان تقریبا 6 ماهه از داتک سرویس می گیرم
512/128 که قعطی اصلا نداره مگر اینکه از مخابرات اینترنت مشکل داشته باشه
روزی هم کم کم 1 گیگ دانلود رو دارم
یعنی همین جوری معمولی کار کنم 1 گیگ می ره !
روزهای اول که روزی 4-5 گیگ رو شاخش بود !
ماهی هم ناقابل 79 تومن می دم
ولی زندگیم به همین خط بستگی داره
به نقل از sunny4u :دوست عزيز منظور شما اينكه روزهای اول مي تونستيد روزی 4-5 گیگ دانلود كنيد ولي الان سرعتش كند شده و فقط روزی 1 گیگ ميتونيد دانلود كنيد ؟ لطفا بيشتر توضيح بديد. :blush:
ببينم يعني كل شارژ ويرلس فقط ميشه ماهي 79تا؟ سرعتش چقدره؟ چه تجهيزاتي ميخواد؟ پول پيش يا ديگه اي نميخواد؟به نقل از artin :چرا adsl اینقدر گرونه ؟
من الان تقریبا 6 ماهه از داتک سرویس می گیرم
512/128 که قعطی اصلا نداره مگر اینکه از مخابرات اینترنت مشکل داشته باشه
روزی هم کم کم 1 گیگ دانلود رو دارم
یعنی همین جوری معمولی کار کنم 1 گیگ می ره !
روزهای اول که روزی 4-5 گیگ رو شاخش بود !
ماهی هم ناقابل 79 تومن می دم
ولی زندگیم به همین خط بستگی داره
براي صدمين بار!به نقل از balabala :ببينم يعني كل شارژ ويرلس فقط ميشه ماهي 79تا؟ سرعتش چقدره؟ چه تجهيزاتي ميخواد؟ پول پيش يا ديگه اي نميخواد؟
به نقل از ealia :بسم الله
داتک سرویسهای ای دی اس ال رو بدون محدودیت دانلود داره ارائه می ده و الان هم دو هفته ای هست که سرویسهای128 کیلو رو به صورت آزمایشی در اختیار همه قرار میده و احتمالا تا اواخر این ماه هم ادامه داشته باشه من الان یک هفته هست که دارم استفاده می کنم بدون مشکل و قطعی (بدون قطعی چند وقت پیش فلگ مخابرات) سرعت دانلودم هم در شلوغترین ساعات از ده کیلو بایت کمتر نشده
يه سوال! داتك براي چي اينجوري حلوا پخش ميكنه؟به نقل از Mehrzad6262 :منم 2 ماهی میشه دارم از داتک جان بهره میبرم که 2 ماه پیش که رفتم گفتن خیلی وقته داریم میدیم... هنوزم ادامه دارهاول سرعتش 200 بود الان یه هفت است رو 128 رسیده
یعنی اون چیزی که پاشو امضاء کردیم 32-128 اینم بگم فقط تو 2 مرکز مخابراتی شهید غریبی و نهری دارن میدن بدون محدودیت حجمی! بدون شارژ ماهیانه ! بدون هزینه نصب ! فقط یه چک امانی مودم به مبلغ 40 من که راضیم
اگه پولی بشه از همینا میگیرم چون ماکسیموم دانلود رو دارم
به نقل از gray_wolf :يه سوال! داتك براي چي اينجوري حلوا پخش ميكنه؟
به نقل از gray_wolf :هه! الان دقيقا 7 روزه كه adsl شاتل قطع شده! به تلاونگشون هم نيست!![]()
به نقل از daftarekhaterat :هيچي توي مفاد قرارداد در مورد قطعي نيست؟!![]()
خب يعني مثلا جريمه كرد اين ايامي كه قطع هست چي ميشه!؟به نقل از good_pesar :چیزیم بود هیچ فرقی نمیکرد![]()
به نقل از daftarekhaterat :خب يعني مثلا جريمه كرد اين ايامي كه قطع هست چي ميشه!؟