IKEA
Registered User
- نوشتهها
- 1,738
- لایکها
- 4
جناب نندوک با http://www.speakeasy.net/speedtest/ تست کنید اینجا بزنید تا همه از گمراهی در بیان
به نقل از nendoke :اینم سرعت الانم , البته این موقع شب , یکم شلوغه :
![]()
.
جناب که می گی من مشمئز می شم , مادمازل بهتره .به نقل از Mehrzad6262 :جناب نندوک با http://www.speakeasy.net/speedtest/ تست کنید اینجا بزنید تا همه از گمراهی در بیان
به نقل از nendoke :جناب که می گی من مشمئز می شم , مادمازل بهتره .
من کرج هستم , اینجا تو این مدتی که راه افتاده هنوز تجهیزات باند رو روش نصب نکردن , من فکر کنم تو این 1 هفته بالای 5 گیگ فایل گرفتم , قطع نمی شه , و خطم هم 128 هست , ماهی 32000 تومان .
قطع كه نميشه! معلومه. به من هم گفتن هنوز تجهيزات مونيتورينگ رو نصب نكرديم!! ولي آخر ماه كه صورت حسابو آوردن دم در ديدم دقيقا نوشته 1.85 گيگابايت مصرف داشتمبه نقل از nendoke :من کرج هستم , اینجا تو این مدتی که راه افتاده هنوز تجهیزات باند رو روش نصب نکردن , من فکر کنم تو این 1 هفته بالای 5 گیگ فایل گرفتم , قطع نمی شه , و خطم هم 128 هست , ماهی 32000 تومان .
نميدونم. اينجا كه اينجوريه. حالا صورت حساب كه بياد توش نوشته شده... ولي شايد واقعا سيستم اكانتينگ ندارن اونجا...به نقل از nendoke :اینو مطمئنی , من فکر کنم بالای 10 رفتم , اخه رفتم پیش مسئل ADSL شون , در مورد باند پرسیدم گفت باند نامحدود نا وقتی که اکانتینگ نصب بشه , اصلا با من طی نکردن توی قرار داد که پول اضافی می خوان بگیرن , اگه بخوان بگیرن هم بهشون نمی دن , چون هیچ جایی این رو ننوشته و به منم تا حالا تگفتن .![]()
اتفاقا من از مسئولش و کادر فنی اش پرسیدم , گفتن که سیستم اکانتینگ که راه افتاد خبرتون می کنیمبه نقل از gray_wolf :يه چيز ديگه! حالا وقتي سيستم مونيتورينگشون نصب شد كه زنگ نميزنن خونه شما خبر بدن كه! بالاخره يه روزي نصب ميشه درسته؟ من بودم هفتهاي يكي دو بار زنگ ميزدم ميپرسيدم. مواظب باش چون ممكنه يهو چند ده هزار تومني پياده بشي..![]()
![]()
برای منم هم همچین ماجرایی پیش اومد!!من زنگ زدم باهاشون طی کردم که از فلان موقع اکانتمو نا محدود کنید!اونام گفتن باشه!منم رفتم 3 گیگ توی یه روز داونلود کردم!بعد ش اومدم وصل شم وصل نشد زنگ زدم شرکت گفتن بالانستون بالاست!خلاصه معلوم شد منو نا محدود نکرده بودن!خانمه گفت بابت این 3 گیگ باید 18 تومن بدین منم گفتم هرگز!!گفت تخفیف میدم گفتم زیر بارش عمرا نمیرم!!خلاصه من که پول نمیدم اذیت هم بکنن میگم برید شکایت کنید!!به نقل از nendoke :اتفاقا من از مسئولش و کادر فنی اش پرسیدم , گفتن که سیستم اکانتینگ که راه افتاد خبرتون می کنیم![]()
.![]()
زنگ بزن بگو میخوام پلنمو نا محدود کنم!برات همین الان نامحدودش میکنن!!یا حد اکثر از امشب ساعت12!به نقل از nendoke :حالا چه جوری نامحدود کنم ؟
اینا که هیچ نمی گن , نه اینکه باند هزینه داره و نه چیزای دیگه .![]()