• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nendoke :
اینم سرعت الانم , البته این موقع شب , یکم شلوغه :

DL.gif

.

من حساب کتابم که کردم دیدم نه واقعا 68 کیلو بایت داره دان میکنه !
Time Left بالا رو نگاه کنید 90 ثانیه مونده با 6160 کیلوبایت که تقسیم بر هم کنید میشه 68.4 کیلو بایت در ثانیه !! پس میشه گفت درسته :D:eek: :blink: حالشو ببرین اگه Unlimete که رته ته اگه که 3GB محدود دارین که زود تر تموم میشه :p :D

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
بابا این 90 کیلوبایته نه بیت 90 کیلو کجا 9.8 کجا 90 کیلوبایت :wacko: :wacko: :wacko:
بله ميدونم
منظور من اين بود كه سرعت شاتل خيلي بيشتر از اون چيزيه كه نشون ميده. نميدونم چرا ولي اينجوريه...

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه نمیگی 128 گرفتی ؟ اینکه زده 256
24.gif

ولی خوب بازم سرعت دانلود خیلی زیاده طبق محاسبات من باید یه چیزی تو مایه های 30 کیلو بایت باشه .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از gray_wolf :
بله ميدونم
منظور من اين بود كه سرعت شاتل خيلي بيشتر از اون چيزيه كه نشون ميده. نميدونم چرا ولي اينجوريه...
این شاتل سایت مایتش کجاس؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
Last Result:
Download Speed: 260 kbps (32.5 KB/sec transfer rate
Upload Speed: 146 kbps (18.3 KB/sec transfer rate

Dallas TX
---------------------------------------------------------------

Last Result:
Download Speed: 318 kbps (39.8 KB/sec transfer rate
Upload Speed: 377 kbps (47.1 KB/sec transfer rate

New york
--------------------------------------------------------------------------------
Last Result:
Download Speed: 330 kbps (41.3 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 366 kbps (45.8 KB/sec transfer rate)

سلام

بچها من اينترنت از ماهواره دارم . opensky اين آدرس سايتي كه داده بوديد برا تست كانكشن خودم رفتم . نتيجه تست بالا هست .
اگه ميشه با اينترنت wireless 256 مقايسه كنيد . مرسي

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Mehrzad6262 :
جناب نندوک با http://www.speakeasy.net/speedtest/ تست کنید اینجا بزنید تا همه از گمراهی در بیان
جناب که می گی من مشمئز می شم , مادمازل بهتره . :D:D:D

اینم نتیجه :

Seattle :
Download Speed: 548 kbps (68.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 157 kbps (19.6 KB/sec transfer rate)

دومی :

Download Speed: 651 kbps (81.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 159 kbps (19.9 KB/sec transfer rate)

سومی :

Download Speed: 588 kbps (73.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 158 kbps (19.8 KB/sec transfer rate)

چهارمی :

Download Speed: 614 kbps (76.8 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 164 kbps (20.5 KB/sec transfer rate)

هفتمی :

Download Speed: 717 kbps (89.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 276 kbps (34.5 KB/sec transfer rate)

هشتمی :

Download Speed: 539 kbps (67.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 176 kbps (22 KB/sec transfer rate)

---------------------------

من کرج هستم , اینجا تو این مدتی که راه افتاده هنوز تجهیزات باند رو روش نصب نکردن , من فکر کنم تو این 1 هفته بالای 5 گیگ فایل گرفتم , قطع نمی شه , و خطم هم 128 هست , ماهی 32000 تومان .

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من Adsl 256 kb دارم بعد یک شب قاط زده بود سرعتم رفته بود بین 1 تا 3 مگابایت در ثانیه :blink: یعنی توی اون نیم ساعت که اینجوری بود داشتم پرواز میکردم ... هرچی میخواستم دانلود کردم :D بعد یکدفعه خودش سرعتش برگشت به همون سابق 30 KBps :( اینم یک عکس از آن شب به یاد ماندنی:lol: :D

attachment.php

فایل های ضمیمه

• dlspeed.JPG
    dlspeed.JPG
    8.5 KB · نمایش ها: 98

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nendoke :
جناب که می گی من مشمئز می شم , مادمازل بهتره . :D:D:D

من کرج هستم , اینجا تو این مدتی که راه افتاده هنوز تجهیزات باند رو روش نصب نکردن , من فکر کنم تو این 1 هفته بالای 5 گیگ فایل گرفتم , قطع نمی شه , و خطم هم 128 هست , ماهی 32000 تومان .

مازمادل سفارشات قبول میکنین؟ :D چون من دانلود از نت دارم و کلی کار رو سرم ریخته وقت کار های دیگه رو ندارم :happy: اگه ازاین فرصتتون (استثنایی) میخواین حداکثر استفاده مادی و معنوی رو ببرین به من پی ام بدین ;) :rolleyes:
من کشته مرده سوء استفادم :D

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nendoke :
قطع كه نميشه! معلومه. به من هم گفتن هنوز تجهيزات مونيتورينگ رو نصب نكرديم!! ولي آخر ماه كه صورت حسابو آوردن دم در ديدم دقيقا نوشته 1.85 گيگابايت مصرف داشتم
27.gif

درضمن اگه از حداكثر دانلودي كه گفتن بيشتر دانلود بكني اينترنتت قطع نميشه. سر ماه كه صورت حسابو آوردن اونجا نوشته ميشه و براي هر گيگ دانلود اضافي بايد 8000 تومن بدي!

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینو مطمئنی , من فکر کنم بالای 10 رفتم , اخه رفتم پیش مسئل ADSL شون , در مورد باند پرسیدم گفت باند نامحدود نا وقتی که اکانتینگ نصب بشه , اصلا با من طی نکردن توی قرار داد که پول اضافی می خوان بگیرن , اگه بخوان بگیرن هم بهشون نمی دن , چون هیچ جایی این رو ننوشته و به منم تا حالا تگفتن .
32.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nendoke :
اینو مطمئنی , من فکر کنم بالای 10 رفتم , اخه رفتم پیش مسئل ADSL شون , در مورد باند پرسیدم گفت باند نامحدود نا وقتی که اکانتینگ نصب بشه , اصلا با من طی نکردن توی قرار داد که پول اضافی می خوان بگیرن , اگه بخوان بگیرن هم بهشون نمی دن , چون هیچ جایی این رو ننوشته و به منم تا حالا تگفتن .
32.gif
نميدونم. اينجا كه اينجوريه. حالا صورت حساب كه بياد توش نوشته شده... ولي شايد واقعا سيستم اكانتينگ ندارن اونجا...

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيز ديگه! حالا وقتي سيستم مونيتورينگشون نصب شد كه زنگ نميزنن خونه شما خبر بدن كه! بالاخره يه روزي نصب ميشه درسته؟ من بودم هفته‌اي يكي دو بار زنگ ميزدم ميپرسيدم. مواظب باش چون ممكنه يهو چند ده هزار تومني پياده بشي..
21.gif
35.gif

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از gray_wolf :
يه چيز ديگه! حالا وقتي سيستم مونيتورينگشون نصب شد كه زنگ نميزنن خونه شما خبر بدن كه! بالاخره يه روزي نصب ميشه درسته؟ من بودم هفته‌اي يكي دو بار زنگ ميزدم ميپرسيدم. مواظب باش چون ممكنه يهو چند ده هزار تومني پياده بشي..
21.gif
35.gif
اتفاقا من از مسئولش و کادر فنی اش پرسیدم , گفتن که سیستم اکانتینگ که راه افتاد خبرتون می کنیم
24.gif
21.gif
21.gif
.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از nendoke :
اتفاقا من از مسئولش و کادر فنی اش پرسیدم , گفتن که سیستم اکانتینگ که راه افتاد خبرتون می کنیم
24.gif
21.gif
21.gif
.
برای منم هم همچین ماجرایی پیش اومد!!من زنگ زدم باهاشون طی کردم که از فلان موقع اکانتمو نا محدود کنید!اونام گفتن باشه!منم رفتم 3 گیگ توی یه روز داونلود کردم!بعد ش اومدم وصل شم وصل نشد زنگ زدم شرکت گفتن بالانستون بالاست!خلاصه معلوم شد منو نا محدود نکرده بودن!خانمه گفت بابت این 3 گیگ باید 18 تومن بدین منم گفتم هرگز!!گفت تخفیف میدم گفتم زیر بارش عمرا نمیرم!!خلاصه من که پول نمیدم اذیت هم بکنن میگم برید شکایت کنید!!
33.gif
کثافتها تو قرار دادشون نمینویسن پهنای باند رو حساب میکنیم اون موقع پول هم میخوان بگیرن!خلاصه نامحدودش کنید خودتونو خلاص کنید!

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا چه جوری نامحدود کنم ؟

اینا که هیچ نمی گن , نه اینکه باند هزینه داره و نه چیزای دیگه .
25.gif

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از nendoke :
حالا چه جوری نامحدود کنم ؟

اینا که هیچ نمی گن , نه اینکه باند هزینه داره و نه چیزای دیگه .
25.gif
زنگ بزن بگو میخوام پلنمو نا محدود کنم!برات همین الان نامحدودش میکنن!!یا حد اکثر از امشب ساعت12!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از nendoke :
هزینه اش چی ! مفتی ؟
24.gif
مسلمه که نه!!
24.gif
ولی حداکثر 20 تومن ازت میگیرن!!ولی اینو حساب کن که اگه صفحه هم باز کنی ماهی 3 گیگ مصرف داری! اگه زیاد داونلود نداری خوب میتونی با همین محدودیت خودشون کار کنی!!
23.gif

بالا