• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
و اينك سايت داتك بعد از ماهها بروز شد! به قول معروف چه خوشگل شدي امشب!!!
http://www.datak-telecom.net
چقدر هم تو سايتشون از اين اينترنت بي سيم تعريف كردن!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این شماره تلفنهای فعال و لیست قیمتهای ADSL برای داتک را گجا می شه پیدا کرد ؟

سایتش انقده اطلاعاتش قویه که چیزی پیدا نکردم

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
داتک سایتشو امروز عوض کرده..

توضیحات زیادی درباره اینترنت پرسرعت به صورت وایرلس و ADSL نوشته .

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب امروز با هر زور و زحمتی بود تونستم مودم رو تحویل بگیرم ولی هنوز اکتیو نشده .... دوستانی که هنوز تلفنی تماس می گیرن و بهشون وعده سرخرمن داده میشه آگاه باشن هرچه سریعتر به داتک مراجعه کنند و تا تنور داغه حداقل مودم رو تحویل بگیرن که بعدش خدا بزرگه ، همین مودم خالی هم غنیمتی است ... در ضمن مودم رو بدون هیچ چک و سفته ای بهم تحویل دادن و گفتن تا آخر هفته اکتیو میشه ....
سی دی که حاوی درایورش مودم است داخل پک بود با دفترچه راهنما و غیره .... یه پک مشتی هم درست کردن ... خلاصه احساس اجنبی بودن به آدم دست میده ....

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
خوب امروز با هر زور و زحمتی بود تونستم مودم رو تحویل بگیرم ولی هنوز اکتیو نشده .... دوستانی که هنوز تلفنی تماس می گیرن و بهشون وعده سرخرمن داده میشه آگاه باشن هرچه سریعتر به داتک مراجعه کنند و تا تنور داغه حداقل مودم رو تحویل بگیرن که بعدش خدا بزرگه ، همین مودم خالی هم غنیمتی است ... در ضمن مودم رو بدون هیچ چک و سفته ای بهم تحویل دادن و گفتن تا آخر هفته اکتیو میشه ....
سی دی که حاوی درایورش مودم است داخل پک بود با دفترچه راهنما و غیره .... یه پک مشتی هم درست کردن ... خلاصه احساس اجنبی بودن به آدم دست میده ....
امروز صبح منم اونجا بودم ! منتها برای ADSL :D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اگه الان اقدام کنم به وایرلس به منم الان مودم میدن؟
اگه اکتیو شد نظرتونو بگین
همه راه ها ختم میشه به این شرکت

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Mehrzad6262 :
اگه الان اقدام کنم به وایرلس به منم الان مودم میدن؟
اگه اکتیو شد نظرتونو بگین
همه راه ها ختم میشه به این شرکت
راستش همین امروز که اونجا بودم یه آقایی اومد به خانم محسنی گفت فلانی فرستاده منو و وایرلس میخواهم .. گفت صد تومن میدین بعد تو نوبت میرین ... شاید سه چهار ماهی طول بکشه شاید هم بیشتر.. خلاصه طرف رفت بیرون بعد از یه دقیقه برگشت ، گوشی موبایلش رو داد به خانم محسنی ... اون طرف خط کی بود ، خدا داند و خلاصه پارتی بازی خفن در جلوی چشمهای از حدقه بیرون زده ، بنده صورت گرفت و شخص مذکور نیز به همراه من که دو ماه و نیم در نوبت بودم ، مودمش را تحویل گرفت ... پس نتیجه گیری اخلاقی می کنیم یه پارتی برای خودتون بتراشین ... ماجرای وایرلس داتک هم مثل بقیه دری وری جات مملکت شده و پارتی می خواهد .. پس از همین الان به فکر باشید که فردا دیر است !

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ali_ix :
امروز صبح منم اونجا بودم ! منتها برای ADSL :D
علی جان نکنه اون طرف شما بودی که پارتی بازی کردی وایرلس گرفتی بعد برای اینکه سوتیش در نره میگی ADSL ...;) :blush:

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
علی جان نکنه اون طرف شما بودی که پارتی بازی کردی وایرلس گرفتی بعد برای اینکه سوتیش در نره میگی ADSL ...;) :blush:

نه !!! :f34r: من برای دایل آپ اونجا بودم اصلا ! :D

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
به نقل از FireFly :
راستش همین امروز که اونجا بودم یه آقایی اومد به خانم محسنی گفت فلانی فرستاده منو و وایرلس میخواهم .. گفت صد تومن میدین بعد تو نوبت میرین ... شاید سه چهار ماهی طول بکشه شاید هم بیشتر.. خلاصه طرف رفت بیرون بعد از یه دقیقه برگشت ، گوشی موبایلش رو داد به خانم محسنی ... اون طرف خط کی بود ، خدا داند و خلاصه پارتی بازی خفن در جلوی چشمهای از حدقه بیرون زده ، بنده صورت گرفت و شخص مذکور نیز به همراه من که دو ماه و نیم در نوبت بودم ، مودمش را تحویل گرفت ... پس نتیجه گیری اخلاقی می کنیم یه پارتی برای خودتون بتراشین ... ماجرای وایرلس داتک هم مثل بقیه دری وری جات مملکت شده و پارتی می خواهد .. پس از همین الان به فکر باشید که فردا دیر است !
پسر خوبي بيد من شناسمش فقط اگر ودانست شما اونجابيدي عمراٌ تلفنو جواب و ميداد :D
حالا يه غلطي در بكرد شما چرا انقدر ناراحت بيدي؟؟؟؟:blush:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا من امروز زنگ زدم گفت وسط هفته زنگ بزن اگه مودم داشتیم میگیم بیان بگیرید

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از esfahanweb :
پسر خوبي بيد من شناسمش فقط اگر ودانست شما اونجابيدي عمراٌ تلفنو جواب و ميداد :D
حالا يه غلطي در بكرد شما چرا انقدر ناراحت بيدي؟؟؟؟:blush:
کسی این وسط ناراحت نیست من که فعلا چند قدم مونده تا به مرادم برسم ! فقط خواستم شفاف سازی کنم و بگم کسایی که پارتی دارن راحت باشن ، کسایی هم که ندارن هم صبر پیشه کنن ....

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
اقا من امروز زنگ زدم گفت وسط هفته زنگ بزن اگه مودم داشتیم میگیم بیان بگیرید
سعید جان شما قبلا صد تومن پیش پرداخت رو دادی ؟ اگر دادی با تلفن زدن خودت رو خسته نکن به شرکت مراجعه کن و رسید رو خیلی جدی تحویل بده بدون اینکه چیزی بگی ... اگر هم چیزی گفتن بگو خودتون گفتین که بیام مودم رو تحویل بگیرم ، درست مثل کاری که من امروز کردم ....

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
سعید جان شما قبلا صد تومن پیش پرداخت رو دادی ؟ اگر دادی با تلفن زدن خودت رو خسته نکن به شرکت مراجعه کن و رسید رو خیلی جدی تحویل بده بدون اینکه چیزی بگی ... اگر هم چیزی گفتن بگو خودتون گفتین که بیام مودم رو تحویل بگیرم ، درست مثل کاری که من امروز کردم ....

این توصیه رو جدی بگیر

من 3 هفته پیش مودم رو گرفتم اما از یه راه دیگه ... با تلفن مشکلت حل نمیشد خیلی شیک بازیه برای ایران ..باید بری اونجا

برای من اکتیو هست یعنی دارم تست استفاده میکنم امروز زنگ زدم که کی تست تموم میشه چون میخوام 128 رو بکنم 256 گفت 4 شنبه یا 5 شنبه

زمانی که تست هم تموم بشه معنیش اینه که همه اونا که مودم گرفتن اکتیو میشه میتونن استفاده کنن

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
آقا اینجا کسی هست که پاسداران باشه و مودم گرفته باشه؟ یا همتون دوربر سهروردی هستید؟ :wacko:

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sunny4u :
آقا اینجا کسی هست که پاسداران باشه و مودم گرفته باشه؟ یا همتون دوربر سهروردی هستید؟ :wacko:

من کمی پایینتر از پاسداران هستم

دیگه تست تقریبا تموم شده الان همه اونهایی که ثبت نام کردن میتونن مودم رو بگیرن ...باید دنبالشو بگیری

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FireFly :
سعید جان شما قبلا صد تومن پیش پرداخت رو دادی ؟ اگر دادی با تلفن زدن خودت رو خسته نکن به شرکت مراجعه کن و رسید رو خیلی جدی تحویل بده بدون اینکه چیزی بگی ... اگر هم چیزی گفتن بگو خودتون
گفتین که بیام مودم رو تحویل بگیرم ، درست مثل کاری که من امروز کردم ....
من حدودا 10 ماهه ثبت نام کردم چند هفته پیشم 100 تومنو دادم راست میگی باید برم اونجا چون من هر بار زنگ زدم اون خانومه یه جوری مارو پیچونده و گفته هفته دیگه زنگ بزن فردا اگه وقت کردم حتما میرم از شما هم ممنونم
در ضمن sunny جان ما خونمون دولته و داتک تا حالا هیچ اقدامی برای اینکه مودمی بده نکرده حتی نامردا یه ایمیل یا زنگم نزدن که بگن ببخشید 10 ماهه سر گذاشتیمتون

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
10 ماه!!! :blink: بابا عجب صبری دارید شما.
من که 50 روز میشه ثبت نام کردم الانم از چند نفر پرسیدم مثل اینکه تا آخر هفته مودم ها رو میدم!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از FireFly :
شايد من ديروز صبح اونجا بودم!:D
1.gif

بالا