firefly عزیز، شما از چه شرکتی ، و از چه نوع سرویسی قراره استفاده کنید!؟به نقل از FireFly :فعلا که از بابت مودم هیچ وثیقه ای نگرفتن ... ولی موقع ثبت نام گفته بودن که باید یک چک یا سفته 300 تومنی از بابت وثیقه مودم بدین ...
آقا من به یه مورد جالبی در بخش faq سایت داتک برخورد کردم:
http://www.datak-telecom.net/faq.php
منظورم این قسمتشه:
آیا شما میتوانید گیرنده/فرستنده (receiver/router) مخصوص مشتریان را خریداری نمایید؟
در حال حاضر، واحد IPW مخصوص مشتریان به عنوان بخشی از اشتراک ماهانه درنظر گرفته شده و هزینه میشود و مشتری نیازی به خریداری هیچ تجهیزاتی ندارد.اما در صورتی که مشترکی علاقمند باشد میتواند واحد خود را خریداری نماید.در نتیجه از هزینه اشتراک ماهانه او کاسته خواهد شد.
یعنی اینکه بخشی از اون مبلغی که شما هر ماه بابت اشتراک میدید مربوط به مودم میشه. خلاصه بعد از چند ماه پول مودم از تو همین اشتراک ماهیانه در میاد!
شاتل ساپورت ميكنه.به نقل از tsotodeh :بچه ها اين دو پيش شماره رو جاي dsl ساپورت ميكنه؟
2228
2283
؟
نه بابا لامسبا اکتیو نمیکنن که فک کنم یه 203 ماهی هم سره اکتیو الاف باشیم من که مردم دیگهبه نقل از shahram51 :سلام به همه دوستان
آیا جائی 284-285-286 رو ساپورت می کنه که بتونیم ADSL بگیریم؟
این مودم داتک رو چند روزه گرفتیم و گذاشتیم روی میز!! از دوستانی که توی مهرماه اکتیو شدن کسی هست ؟
پس چرا من نمي بينم؟!!!!به نقل از gray_wolf :شاتل ساپورت ميكنه.
http://www.shatel.ir/Prefix_f.htm
راستي ديروز بالاخره خط من هم وصل شد. بعد از 4 هفته درگيري با شاتل و مخابرات!!! البته مشكل از شاتل نبود. خط من از مخابرات نويز داشت :wacko:
اوه! سوتي دادم!به نقل از tsotodeh :پس چرا من نمي بينم؟!!!!
كجا نوشته؟
به نقل از SherlockHolmes :زنگ بزن بگو میخوام پلنمو نا محدود کنم!برات همین الان نامحدودش میکنن!!یا حد اکثر از امشب ساعت12!
به نقل از daftarekhaterat :الان ارزانترين سرويس ADSL رو كجا ميده؟ ليست قيمتش رو دارين؟
ميخوام با قيمتهاي يزد مقايسه كنم./
من جواب سوالهاي شمارو نميدونم ولي اگه از adsl شاتل استفاده ميكنيد و آي پي اكانت شما استاتيك نيست نميتونيد در آن واحد از بيشتر از يك كامپيوتر كانكت بشيد! يعني آي پي هاي ديناميك شاتل نميتونن share بشن! اينو خود شاتل به من گفتن چون اوايل من هر كاري ميكردم نميتونستم share كنم...به نقل از Yen Yen :کامپیوتر من قراره از ADSL استفاده کنه ولی Modem اصلی فقط به 2 کامپیوتر می توانه از طریق کابل و کارت شبکه وصل بشه برای اضافه شدن کامپیوتر سوم
1-آیا باید از HOB استفاده بشه؟
2-آیا با وجود HOB به کارت شبکه نیازی هست؟
3-آیا همراه HOB به modemنبازی هست؟
4-آیا در HOB غیر از سیم تلفن کابل هم استفاده می شود یا به صورت Wire less عمل میکنه و بقیه کامپیوتر ها را شریک می کنه؟
5-آی راه ارزانتی به جای Hob وجود داره؟
6-قیمت پایه چقدره؟
از توجه شما ممنونم