• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Yen Yen :
کامپیوتر من قراره از ADSL استفاده کنه ولی Modem اصلی فقط به 2 کامپیوتر می توانه از طریق کابل و کارت شبکه وصل بشه برای اضافه شدن کامپیوتر سوم
1-آیا باید از HOB استفاده بشه؟
2-آیا با وجود HOB به کارت شبکه نیازی هست؟
3-آیا همراه HOB به modemنبازی هست؟
4-آیا در HOB غیر از سیم تلفن کابل هم استفاده می شود یا به صورت Wire less عمل میکنه و بقیه کامپیوتر ها را شریک می کنه؟
5-آی راه ارزانتی به جای Hob وجود داره؟
6-قیمت پایه چقدره؟
از توجه شما ممنونم

درد سرش زیاده من امتحانش کردم اما اخرش رفتم hub خریدم:D با Windows XP Sp2 یاServer 2003 جواب میده که کامپیوتری که قراره شر کنه باید 2 تا لن داشته باشه خودش موقع set up home or smal office network یک Bridge(پل) میسازه که ADSL بین 2 تا lan شر میکنه
درد سراش اینه که اگه سرور ریستارت بشه نت هاشون قطع میشه!و اونا باید خاموش بشن و سرور اول روشن شه بعد اونا
وقتی شما ADSL داری دیگه به مودم Dial up احتیاجی نیست و از طریق کارت شبکه منتقل میشه
هاب کارش اینه که چند تا کامپیوتر و به هم وصل میکنه و کارت شبکه در هر صورت لازمه
اکثرا برای بیشتر از 2 تا pc از هاب استفاده میکنن اما اونجوری هم جواب میده
من C-net 5 پورت خریدم 23 تومان که یه چیز جمع و جور برای رومیز میخواستم مدل های دیگشم هست ارزونتز...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Mehrzad6262 :
درد سرش زیاده من امتحانش کردم اما اخرش رفتم hub خریدم:D با Windows XP Sp2 یاServer 2003 جواب میده که کامپیوتری که قراره شر کنه باید 2 تا لن داشته باشه خودش موقع set up home or smal office network یک Bridge(پل) میسازه که ADSL بین 2 تا lan شر میکنه
درد سراش اینه که اگه سرور ریستارت بشه نت هاشون قطع میشه!و اونا باید خاموش بشن و سرور اول روشن شه بعد اونا
وقتی شما ADSL داری دیگه به مودم Dial up احتیاجی نیست و از طریق کارت شبکه منتقل میشه
هاب کارش اینه که چند تا کامپیوتر و به هم وصل میکنه و کارت شبکه در هر صورت لازمه
اکثرا برای بیشتر از 2 تا pc از هاب استفاده میکنن اما اونجوری هم جواب میده
من C-net 5 پورت خریدم 23 تومان که یه چیز جمع و جور برای رومیز میخواستم مدل های دیگشم هست ارزونتز...
خب ميشه از پروكسي سرور استفاده كرد و حتي در حالت استفاده از قابليت Bridge و يا NAT هم ميشه IP هاي كلاينتها رو به صورت دستي داد تا موقع خاموش شدن سرور مشكلي پيش نياد.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mahdi206 :
خب ميشه از پروكسي سرور استفاده كرد و حتي در حالت استفاده از قابليت Bridge و يا NAT هم ميشه IP هاي كلاينتها رو به صورت دستي داد تا موقع خاموش شدن سرور مشكلي پيش نياد.

دقیقا کجا proxy server و باید استفاده کرد؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Mehrzad6262 :
دقیقا کجا proxy server و باید استفاده کرد؟
اون كامپيوتري كه مستقيما با مودم ADSL به اينترنت وصل ميشه ميشه proxy server كلاينتها هم كه از اون سرويس ميگيرن. بسته به نوع نرم افزار و تنظيمات پروكسي سرور ، تنظيمات روي كلاينت بايد انجام بشه.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره کسی از داتک اینترنت بیسیم گرفته که باهاش کار کرده باشه؟ اگه کسی هست آیا راضی هست ازش؟
پس داتک اینجوری نیست که هر وقت بری پول بدی، مودم رو بدن و کارت راه بیفته؟ این اکتیو کردشون چیه دیگه؟
بالاخره وثیقه برای مودمهاشون میگیرن یا نه؟ اگه آره، میشه بجای چک، پول نقد بدیم؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من جواب سوالهاي شمارو نميدونم ولي اگه از adsl شاتل استفاده ميكنيد و آي پي اكانت شما استاتيك نيست نميتونيد در آن واحد از بيشتر از يك كامپيوتر كانكت بشيد! يعني آي پي هاي ديناميك شاتل نميتونن share بشن! اينو خود شاتل به من گفتن چون اوايل من هر كاري ميكردم نميتونستم share كنم...
مگه اين مودم ها پورت RJ 45 ندارن كه مستقيم به سوييچ بخورن؟

بچه ها كسي براي مصرف پهناي باند بطور مساوي برنامه اي نصب كرده؟
و يك سوال ديگه زماني كه اشتراك گذاشتين مشگلات اتون چي بود؟
اين proxy server تو شبكه هاي p2p مشگل درست كرده يا نه؟
تست كردين؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل خاصي نبود فقط سيستم دوم پينگ نميكنه. هركاري كردم (من كه زياد از شبكه سر در نميارم ولي دوستي دارم كه كارش اينه و بيشتر اون كار كرد) نشد. P2P رو تست نكردم و سعي ميكنم نكنم! D:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gray_wolf :
مشكل خاصي نبود فقط سيستم دوم پينگ نميكنه. هركاري كردم (من كه زياد از شبكه سر در نميارم ولي دوستي دارم كه كارش اينه و بيشتر اون كار كرد) نشد. P2P رو تست نكردم و سعي ميكنم نكنم! D:
معمولا وقتي از يك برنامه پروكسي سرور استفاده مي كنين يك سري پروتكل ها و پورتها از جمله اونهايي كه مربوط به برنامه هاي p2p ميشن غير قابل استفاده ميشن. البته اين به نرم افزار پروكسي سرور شما بستگي داره كه بتونه يا نتونه اين سرويس رو هم share كنه.
اينكه ping نميكنه هم يكي از نتايج استفاده از پروكسي سرور هست.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام اگه تو بخش شبکه مطرح میکردین زود تر جواب میگرفتین...
1)Hub برای 2 تا pc لازم نیست
2) کارت شبکه قیمتش از 5 تومان هست تا بالا خراب نمیشن realtek و D-Link من راضی بودم 6000 تا 7000 تومان
3) خیر ببین عزیز هاب کارش اینه که چند تا کامپیوتر که همشون کارت شبکه دارن با کابل هاشون به هاب وصل میشن و همه کامپیوتر ها به هم وصل میشن حالا اگه یکی از این ها Internet که داره رو شر کنه بقیم نت دار میشن اینم عکس از هاب توشم باز کنی چند تا سیم که به هم وصل شده:D و کار مودم و کارت شبکه جداست...
112890m.jpg
20218948.JPG

اگر بخواهم زمانی از Dail Up استفاده کنم چی باید مودم داشته باشم؟ بله!
4) کابل شبکه کابلیه 8 سیمه که متری 200 تومانه:D و اینکه مودم یه چیز این یه چیز دیگه شما اگه بخواین TV ببینین حتما باید VCD Player داشته باشین؟ جفتشون تکی میتونن کار کنن و با هم بهتر کار میکنن :D
در مورد فاصله اکثر ادارات از همین طریق ارتباط دارن نمیدونم چند متر مجازه اما من 50 مترش الان برام وصله اگه بخواین وایرلس بگیرین (شبکه بی سیم) اون دیگه درد سر سیم کشو هاب و نداره و تا 100 متر بدون accecs point جواب میده
6) همه جورش هست
7) هاب ها انواع مختلفی دارن اما برای 2 تا pc ساده ترینشونو بگیرین و با ریستارت شدن تنظیمات زیاد پیچیده ای نیست که یکی از دوستان گفتن proxy server میشه

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
اینترنت وایرلس داتک : سرعت خفن! فیلتر : خفن! :blink:
من که سرعت 128 اش رو گرفتم ماهیانه 39000 تومان. خیلی توپه! فقط مشکل ما اینه که در آخرین نقاط منطقه تحت پوشش هستیم یه چیز تو مایه های لب مرز! واسه همین یه مقدار قطع و وصل داره ولی از بس سرعتش خوب هست اصلا قطع و وصل احساس نمیشه! در این 3-4 روز که کمتر تو اینترنت میومدم در حدود 800 مگابایت دانلود داشتم! حالا حساب کنین اگه مثل گذشته بشینم پای اینترنت چی میشه!

در مورد چک تضمینی هم بگم که هر کسی نمیتونه تهیه کنه میتونه بره به اندازه 300 هزار تومان سفته بخره! سفته هم هر 100 هزار تومان میشه 300 تومان! که اصلا پولی نیست :D

آقا ميشه يكي آدرس سايت اين داتك رو به ما بده؟

:blush: :blush: :blush:

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
من نقشه اي كه تو سايت داتك بود رو ديدم ولي نتونستم بفهمم كه منطقه ما رو براي اينترنت بي سيم ساپورت ميكنه يا نه!!!! خونه ما سعادت آباد هست. اگه كسي اطلاع داره لطفاً به منم بگه.

ممنون.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Satanys :
سلام:
من نقشه اي كه تو سايت داتك بود رو ديدم ولي نتونستم بفهمم كه منطقه ما رو براي اينترنت بي سيم ساپورت ميكنه يا نه!!!! خونه ما سعادت آباد هست. اگه كسي اطلاع داره لطفاً به منم بگه.

ممنون.
تا جایی که من اطلاع دارم سعادت آباد هم ساپورت میشه ولی برای اطمینان با قسمت فروش شرکت تماس بگیرید ...
در ضمن اگر عجله دارید اصلا دورو بره وایرلس داتک نرید که حداقل دو ماه بعد از پرداخت بیعانه ممکنه تحویلتون بدن !

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
غیر داتک کجا unlimite wirless میده؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من گفتم شاید این داتک از وقتی مودمهاش عوض شده و وارد کرده دیگه کمبود مودم نداره و ممکنه که سریع تحویل بده و سرویس رو راه اندازی کنه. ولی با بخش فروششون که تماس گرفتم گفتند که با بخش wireless باید صحبت کنید که اونها هم هرچی زنگ زدم تلفنشون اشغال بود. از دوستان کسی خبر نداره که زمان تحویلشون کوتاه تر شده یا هنوز مثل قبل هست یا نه؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
امروز از داتک زنگ زدن که بله تست تموم شده یالا یالا ما پول میخوایم یالا
99.gif

256 Send/Recieve بدون محدودیت حجمی ماهی 24 تومان +4200 مالیات= 28 خلاصه سر اونای که wireless گرفتن کلاه رفت چون همین سرعت 39 دارن میدن با این همه معطلی و...
95.gif
الانم 280تا 300kbps داره دان مینه! خلاصه که اینم پایانه 4 ماه تست رایگان از داتک
17.gif
84.gif
88.gif
99.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
99.gif

256 Send/Recieve بدون محدودیت حجمی ماهی 24 تومان +4200 مالیات= 28 خلاصه سر اونای که wireless گرفتن کلاه رفت چون همین سرعت 39 دارن میدن با این همه معطلی و...
95.gif
الانم 280تا 300kbps داره دان مینه! خلاصه که اینم پایانه 4 ماه تست رایگان از داتک
17.gif
84.gif
88.gif
99.gif
اين مفته! اين دقيقا قيمت 64/64 شاتله!
168.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Mehrzad6262 :
99.gif

95.gif
17.gif
84.gif
88.gif
99.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
ایول !!!
خودشون میگفتن 128 با این قیمت در میاد. حال دارن 256 میدن بدون محدودیت که خیلی عالیه !

شاتل مسخره 64 رو میده با 2 گیگ محدودیت و کلی دردسر و 2 ماه هم پیش میگیره !

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
99.gif

95.gif
17.gif
84.gif
88.gif
99.gif

خیلی از کسایی که wireless گرفتن به خاطر یک محدودیت دونلود بوده که الان میگی نداره داتک

دوم که خود من به همین دلیل دارم wireless استفاده میکنم اینه که خیلی از مناطق از جمله منطقه ما رو adsl نمیدن یعنی مخابرات منطقه موافقت نکرده به هر دلیل

284-285-286 که شاید یکی از پر مصرفترین مناطق اینترنتی هست رو هنوز adsl نمیدن

بالا