اين داتك نمايندگي در شهرهاي ديگه نميده؟!!!

اي بابا. ما دست جمعي ميريم با كلي امضا و استشهاد محلي و ريش سفيدامون هم ميان باز جوابمون رو نميدن اونوقت امضاي الكترونيكي جواب بده؟!به نقل از bhrzk :آقایون خیلی ممنونم . من یه فکری کردم
بیایم به نامه الکترونیکی بسازیم و کاربرها زیرشو امضا کنن , و اعتراضمون و نسبت به قیمت و کیفیت سرویس ها اعلام کنیم , موافقین ؟![]()
به نقل از shazdeh kocholo :اي بابا. ما دست جمعي ميريم با كلي امضا و استشهاد محلي و ريش سفيدامون هم ميان باز جوابمون رو نميدن اونوقت امضاي الكترونيكي جواب بده؟!
امروز از داتک زنگ زدن که بله تست تموم شده یالا یالا ما پول میخوایم یالا
256 Send/Recieve بدون محدودیت حجمی ماهی 24 تومان +4200 مالیات= 28 خلاصه سر اونای که wireless گرفتن کلاه رفت چون همین سرعت 39 دارن میدن با این همه معطلی و... الانم 280تا 300kbps داره دان مینه! خلاصه که اینم پایانه 4 ماه تست رایگان از داتک
به نقل از Opera 8.0 :بابا اینکه مفته برین حال کنین
اینجا adsl 64 send /recive رو با محدودیت یک گیگ در ماه میدن 19 تومن + مخلفات از قبیل 4200 باج برا مخابرات
6% هم مالیات
ببینید ما تو چه وضعی هستیم
خدا لعنتشون کنه
از همين حالا پولتو سگ خور شده بدون!!!به نقل از Opera 8.0 :میبخشید گلاب به روتون اینجا یکی که بلده لطف کنه بگه اینا تو واگذاری ADSL چیکار میکنن که 20 تومن هزینه نصب میخوان
لطفا یکی از دوستان به طور کامل توضیح بده که ما لااقل این 20 تومن زبون بسته رو ندیم سگ خورش کنن
از همين حالا پولتو سگ خور شده بدون!!!
چون تنها كاري كه ميكنن اينه كه مودم رو به كامپيوتر وصل ميكنن و اينستالش ميكنن! بعدشم زنگ ميزنن ISP ميگن خط رو بيزحمت آپ كنين! همين!
اوه! داشت يادم ميرفت! حتي ممكنه از شما يه لوان آب يخ هم بخوان!
نكته جالب اينه كه پرداخت هزينه نصب اجباريه و شما نميتونين خودتون اينكارو بكنين... يعني 20 تومنو افتادين!
خب باید به فکری کرد دیگهبه نقل از shazdeh kocholo :اي بابا. ما دست جمعي ميريم با كلي امضا و استشهاد محلي و ريش سفيدامون هم ميان باز جوابمون رو نميدن اونوقت امضاي الكترونيكي جواب بده؟!
به نقل از Opera 8.0 :اینستال کردن مودم رو که دیگه تو خونه ما این داداش کوچیکم که کلاس دوم ابتدایی میره اونم بلده
فقط میمونه کاری که روی ویندوز انجام میدن
خوب میشه بگین کار نرم افزاری که میکنن چیه؟
چون من به هیچ عنوان نمیخوام پول به اینا بدم
لطفا یه توضیح کامل
براي من هيچكدوم از اين تنظيمات رو انجام ندادن. بعد از اون هم چند بار ويندوز عوض كردم و مشكلي نداشتم. شما از كجا adsl ميگيرين؟به نقل از Mehrzad6262 :تنظیماتش برای هر مودمی فرق داره اینی که برای من نصب کردن Galaxy که بعد نصب درایور و ریستارت...اول یه ip دستی 10.0.0.4 میده بعد با browser میره این ip 10.0.0.2 یه id pw میزنه وارد configure مودم میشه بعد یه عدد مدد های عوض میکنه که خیلی سریع انجام داد نفهمیدم( 3 تا کوچولو عوض بدل میکنه) بعد یه save میزنه بعد اون ip دستی که داد و ور میداره automatic میشه و یه دارای یه ip قوقولی میشه در کل از نصب spliter و سیم میماش و ریستارت اینا کلا 10 min مفید کار میبره که همه تتظیماتش تو دفترچه ش امده از id o pw فقط یه تغیراتی داره که من سر در نیاوردم در ضمن یه بار هم مودم ما سوخت امدن یه نو نصب کردن
پول نصب هم ندادم هر 2 بار![]()
![]()