• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
شاتل كه به روي مبارك هم نياورد.زنگ هم زدم گفتند كه مشكل از طرف ما نبوده كه بخواهيم جبران كنيم.البته انتظار زيادي هم نميرفت چون حق و حساب 5 ماه قبل منو پس از 2000 بار تماس و پيگيري اونهم نصفه نيمه دادند:wacko: :wacko: باز گلي به جمالشون كه يك هفته دادند.اين شاتل نميدونم كي ميخواد نسبت به وضعيت الانش تجديد نظر كنه.اگر همين طوري پيش بره يقين ميدونم كه با آمدن شركتهاي ديگه و ارايه خدمات تو مراكز مخابراتي كه شاتل يكه تاز اونهاست هيچ كسي طرف شاتل نره.انصافا داتك قيمتهاش خيلي منصفانست.نميدونم چرا شركتهاي ديگه اين سياست رو در پيش نميكيرند؟؟:( :( :(
منم از شاتل استفاده میکنم و برای ماه پیش رو اصلا نداده بودم که 2 روز پیش تماس گرفتند که یک نفر میفرستیم که هم پول مرداد و هم شهریور رو ازم بگیره که من بهشون گفتم که میام دفترشون و اونجا تصفیه میکنم و بعد از کلی چک و چونه برای قطعی ها و اختلالات ماه گذشته 10 روز بهم تخفیف دادند یعنی 12200 تومن کسر کردند
البته من بیشتر از اینا می خواستم ازشون تخفیف بگیرم ولی خوب نشد، به قول معروف : یک مو از خرس کندن غنیمته!

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دلتون بسوزه سپنتا بالای دو ماه به ما خسارت میده
274.gif
راستی بروبچ الان مخابرات مشکل داره یا مشکل حل شده اگه شده چند روزه
300.gif
شکیرا جان فعلا این موضوع 2 ماه در حد حرف! هروقت رفتی برای تسویه حساب و این دو ماه رو بهت دادند، اون موقع بیا اینجا دل مارو بسوزون!
22.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دو ماه رو که عمرا زیر بارش برن خیلی قبول کنن 10-15 روز که دو برابرش هم کنی میشه یک ماه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من به داتک زنگ زدم، گفتم اگه این ماه نخوام سرویس بگیرم و از ماه بعد بگیرم، حساب چطوری میشه؟ گفت که هیچی فقط آبونمان و مالیات و اینها رو باید بدید. گفتم الان باید بیام بدم، گفت نه همون ماه بعد بدید ولی روی شارژتون نمیاد. گفتم درخواستی چیزی نباید بدم؟ گفت نه. گفتم هزینه دیگری حساب نمیشه، گفت نه.

حالا کسی نمیدونه که توی مرکز نصراللهی داتک میتونه پهنای باند اضافه کنه و اگر بله کی؟ چون من این ماه که نمیخوام بگیرم، بخاطر این هست که با اینکه لازم دارم که دائم وصل باشم ولی بخاطر سرعت خیلی پایینشون میخوام صبر کنم، ببینم ماه دیگه درست میشه یا نه.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دلتون بسوزه سپنتا بالای دو ماه به ما خسارت میده
274.gif
راستی بروبچ الان مخابرات مشکل داره یا مشکل حل شده اگه شده چند روزه
300.gif

شما چطوری به رقم 2 ماه رسیدید؟ :blink: خیلی بعید به نظر برسه، که سپنتا بخواد چنین کاری بکنه.
من فکر می کنم با این اوضاعی که پیش آمد (مخصوصا آن مشکلات دو هفته مخابرات در زمینه پهنای باند)، حداکثر 10 تا 15 روز بیشتر خسارت نخواهند داد.

البته میشه احتمال پیش آمدن مشکلات جدیدی از سمت مخابرات (یا سپنتا) را داد، که در آن صورت ممکن است، تعداد روزهای که به قرارداد بابت خسارت اضافه می شود، چند روزی بیشتر شود.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
الانADSL پارس آنلاین خیلی بد صفحات را باز میکنه؟نکنه باز هم قاطی کرد؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
تصویه چیه خودشون مثل بچه ادم بیشتر از دو ماه به سرویس ما اضافه میکنن این نوشته همیشه سایتی فیلتر بود میومد الان حدود یک هفته میشه برداشتنش به جاش یه چیز دیگه گذاشتن
157.gif

کاربران محترم شبکه سپنتا

بعلت قطعی سراسری و عدم ارائه سرویس مناسب از سوی شرکت مخابرات از بامداد روز سه شنبه 1385/04/27 در بعضی مواقع کیفیت سرویس اینترنت شبکه سپنتا افت داشته است.
شبکه سپنتا به محض اعلان شرکت مخابرات مبنی بر حل کامل مشکل قطعی اینترنت، با توجه به اصل تکریم مشتری مشتاقانه دو برابر میزان استفاده کلیه کارتهای ساعتی و ماهیانه ثبت شده در اشتراک مشترکان فعال سایت سپنتا را در طول این مدت، به ایشان اضافه می‌نماید.
امیدواریم در ادامه فعالیت خود با ارائه خدمات بهتر، در رسیدن به هدفمان که رضایت شما کاربران محترم میباشد موفق باشیم.

درباره بچه های سپنتا والا خبری ندارم دو تاشون هستن (Amirpooyan-mammad81)
39.gif

بچه ها نگفتین الان مخابرات مشکل داره یا نه ! من مشکلی ندارم
42.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تصویه چیه خودشون مثل بچه ادم بیشتر از دو ماه به سرویس ما اضافه میکنن این نوشته همیشه سایتی فیلتر بود میومد الان حدود یک هفته میشه برداشتنش به جاش یه چیز دیگه گذاشتن
157.gif

کاربران محترم شبکه سپنتا

بعلت قطعی سراسری و عدم ارائه سرویس مناسب از سوی شرکت مخابرات از بامداد روز سه شنبه 1385/04/27 در بعضی مواقع کیفیت سرویس اینترنت شبکه سپنتا افت داشته است.
شبکه سپنتا به محض اعلان شرکت مخابرات مبنی بر حل کامل مشکل قطعی اینترنت، با توجه به اصل تکریم مشتری مشتاقانه دو برابر میزان استفاده کلیه کارتهای ساعتی و ماهیانه ثبت شده در اشتراک مشترکان فعال سایت سپنتا را در طول این مدت، به ایشان اضافه می‌نماید.
امیدواریم در ادامه فعالیت خود با ارائه خدمات بهتر، در رسیدن به هدفمان که رضایت شما کاربران محترم میباشد موفق باشیم.
درباره بچه های سپنتا والا خبری ندارم دو تاشون هستن (Amirpooyan-mammad81)
39.gif

بچه ها نگفتین الان مخابرات مشکل داره یا نه ! من مشکلی ندارم
42.gif
به جمله بعضی مواقع دقت کنید از این قسمت خیلی برداشت ها میشه کردضمن اینکه من هم مثل شما از سپنتا سرویس گرفتم و بدم نمیاد دو ماه رایگان استفاده کنم

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
به جمله بعضی مواقع دقت کنید از این قسمت خیلی برداشت ها میشه کردضمن اینکه من هم مثل شما از سپنتا سرویس گرفتم و بدم نمیاد دو ماه رایگان استفاده کنم
درسته اینم مثل قرار دادش راه فرار گذاشته
283.gif

هر کسی از مسئولین سپنتا اینجا رو میخونه این گفته رو انتقال بده
243.gif
اگه خسارت ندین پوستتون رو میکنیم
246.gif
245.gif
244.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
از امروز ظهر سرعت دانلود من رسيده به 2KB .از خوشحالي نميدونم چيكار كنم.زنگ زدم به پشتيباني شاتل كه ازشون بخاطر اين سرعت مزخرف تشكر كنم تلفن را جواب ندادند.يا اشغال بود يا زماني كه بوق ميخورد جواب نميدادند.براي ساير دوستان مشكلي نداره؟به نظر شما باز مشكل از مخابراته يا مشكل از كمبود پهناي باندشونه.يه پينگ از ياهو گرفتم بالاي 650 بود.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
مجيد جان سلام!!
302.gif

"بعضي مواقع" ، جمله نيست!! ، قيد زمانه!!
302.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
از امروز ظهر سرعت دانلود من رسيده به 2KB .از خوشحالي نميدونم چيكار كنم.زنگ زدم به پشتيباني شاتل كه ازشون بخاطر اين سرعت مزخرف تشكر كنم تلفن را جواب ندادند.يا اشغال بود يا زماني كه بوق ميخورد جواب نميدادند.براي ساير دوستان مشكلي نداره؟به نظر شما باز مشكل از مخابراته يا مشكل از كمبود پهناي باندشونه

من هم از صبح تا حدودا نيم ساعت پيش سرعتم واقعا افتضاح بود و از 10 با سرويس 256 بالاتر نمي اومد البته تو دانلود چون تو باز کردن صفحات مشکلي نبود، ولي بعد صفحات هم ديگه به زور باز مي شدند. الان يه نيم ساعتي بود که بهتر شده بود و چند تا فايل رو که دانلود کردم سرعت رو 16-17 بود! احتمالا باز مخابرات داره خرابکاري ميکنه چون من مطمئنم تو منطقه ي ما فعلا مشکل باندش حل شده (من داتک دارم در منطقه ي شيخ فضل الله معروف!) مگر اينکه در عرض دو روز کلي مشترک گرفته باشه که دوباره پهناي باند کم آورده باشه که 100 درصد اينطوري نيست. همون مخابراته که تا ملت رو جون به لب نکنه راحت نميشه، شايدم دارند فيلتراشونو تقويت ميکنند اينطوري شده!!

خب من الان دارم اين فايل رو دانلود ميکنم از سايت 4shared.com بدون دانلود منيجر و سرعتم بين 17 تا 21 در نوسانه ولي همين فايل رو صبح از همين سايت که مي خواستم دانلود کنم سرعت ميومد رو 3 و 4 و ديگه خيلي لطف ميکرد ميرسيد به 5 تا 7!!

حالا که مشکل پهناي باند ما تو شيخ فضل الله حل شده، مخابرات داره اذيت مي کنه :wacko:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

من هم با پارس امروز و ديشب مشكل داشتم سرعت تا 2يا 3 هم رسيد بقيه دوستان هم اين مشكل را دارن يا اينكه مشكل منطقه اي هست؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
البته ديشبم مال من چندان تعريفي نداشت ولي بهتر از امروز بود، امروز خيلي فاجعه بود صبح ولي الان مال من که داتکه ظاهرا درست شده چون سرعت رو داره 20 به بالا نشون ميده و از نوسانات وحشتنک صبح هم زياد خبري نيست، البته ممکنه يه ساعت بعد خراب بشه، نميدونم، ولي الان که درسته.

سرويس: 256 داتک
منطقه: شيخ فضل الله معروف!

اينم نمودارش و توضيح اينکه آپلودها مال Azureus ه که سر 17 مگ ناقابل گير کرده و سيدر پيدا نمي کنه براي يه فايل 6 و خورده اي گيگي (!!) و دانلودها مال دپه يا Download Accelerator Plus:

attachment.php

فایل های ضمیمه

• speedaug.JPG
    speedaug.JPG
    34 KB · نمایش ها: 119

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من هم با پارس امروز و ديشب مشكل داشتم سرعت تا 2يا 3 هم رسيد بقيه دوستان هم اين مشكل را دارن يا اينكه مشكل منطقه اي هست؟

آره این پارس هم دیگه شورش رو در آورده با این سرویس دهی مزخرفش:wacko: :wacko:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ممنون از توضيحات فكر مي كردم شايد مشكل فقط مربوط به سرويس من باشه. ممنون
خواهر پرشيانا ناراحت نباشيد حالتان كاملا قابل دركه من بعد از كلي خواهش توانستم چند تا سيدر براي فايل هام پيدا كنم كه با اين سرعت افتضاح همشان امدن و رفتن محض رضاي خدا از يكي شان هم نتوانستم فايل بگيرم حالا دوباره بايد برم 3 4 روز درخواست بدم تا بالاخره يكي سيد كنه بازم اينهاخراب كنن!!!!!!!!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
البته ديشبم مال من چندان تعريفي نداشت ولي بهتر از امروز بود، امروز خيلي فاجعه بود صبح ولي الان مال من که داتکه ظاهرا درست شده چون سرعت رو داره 20 به بالا نشون ميده و از نوسانات وحشتنک صبح هم زياد خبري نيست، البته ممکنه يه ساعت بعد خراب بشه، نميدونم، ولي الان که درسته.

سرويس: 256 داتک
منطقه: شيخ فضل الله معروف!

اينم نمودارش و توضيح اينکه آپلودها مال Azureus ه که سر 17 مگ ناقابل گير کرده و سيدر پيدا نمي کنه براي يه فايل 6 و خورده اي گيگي (!!) و دانلودها مال دپه يا Download Accelerator Plus:

attachment.php

براي من از ساعت حدود 7 شب درست شد.مجدد تماس گرفتم گفتند هم مخابرات مشكل داره هم ما كمبود پهناي باند داريم.
راستي ظاهرا منطقه مخابراتي شما هم مثل منطقه مخابراتي ما كه دانشگاه هست خيلي معروفه(البته از اون لحاظ).
بچه ها ميگم تعدادمون كم نيست.مشكل ADSL هم كه زياد داريم.بياييد چيزي نذر كنيم تا شايد خدا يه فرجي كنه و وضعيت ADSL به شرايط Stable برسه و اينقدر بالا پايين نشه و اعصاب هممون رو خراب نكنه.
الهي امين.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من هم از صبح تا حدودا نيم ساعت پيش سرعتم واقعا افتضاح بود و از 10 با سرويس 256 بالاتر نمي اومد البته تو دانلود چون تو باز کردن صفحات مشکلي نبود، ولي بعد صفحات هم ديگه به زور باز مي شدند. الان يه نيم ساعتي بود که بهتر شده بود و چند تا فايل رو که دانلود کردم سرعت رو 16-17 بود! احتمالا باز مخابرات داره خرابکاري ميکنه چون من مطمئنم تو منطقه ي ما فعلا مشکل باندش حل شده (من داتک دارم در منطقه ي شيخ فضل الله معروف!) مگر اينکه در عرض دو روز کلي مشترک گرفته باشه که دوباره پهناي باند کم آورده باشه که 100 درصد اينطوري نيست. همون مخابراته که تا ملت رو جون به لب نکنه راحت نميشه، شايدم دارند فيلتراشونو تقويت ميکنند اينطوري شده!!

خب من الان دارم اين فايل رو دانلود ميکنم از سايت 4shared.com بدون دانلود منيجر و سرعتم بين 17 تا 21 در نوسانه ولي همين فايل رو صبح از همين سايت که مي خواستم دانلود کنم سرعت ميومد رو 3 و 4 و ديگه خيلي لطف ميکرد ميرسيد به 5 تا 7!!

حالا که مشکل پهناي باند ما تو شيخ فضل الله حل شده، مخابرات داره اذيت مي کنه :wacko:
بله امروز صبح سرعت افتضاح شده بود ولی من با یک ترفند ساده سرعت رو بردم به حالت عادیش!

تعداد کانکشن های FlashGet رو روی 10 گذاشتم و همزمان 3 فایل رو با هم دانلود میکردم که میشه 30 کانکشن و باعث شد افت سرعت از بین بره!

mnz2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سلام
امروز که مشکلی نداشته برای من یعنی از اول شهریور داره مثل قدیم درست کار میکنه
راستی ایمیل اومده 4 روز خسارت
یکی از مدیرا نوشته برایش یک هقته نوشتن
برای شما ایمیل آمده و مدتش رو میشه بگید ؟

ممنون :happy:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

ممنون از توضيحتان
براي من هم همان 4 روز خسارت را دادند (هر چند همان 4 روز هم مشكل داشت) فكر مي كنم اگر خيلي دنبالش بريم بيشتر هم در نظر بگيرن ولي به طور عادي همين مقدار را در نظر گرفتن و به همه تخفيف مي دن.

بالا