انقدر نقل قول گرفته بودی اول ندیدم پست منو جواب دادی خیلی ممنون:blush:
100 درصد مشکل باید همین باشه که شما میگی امیدوارم درست بشه:happy: راستی اگه دیدم درست نشد از اول دانلود کنم میتونه کامل دانلود کنه یا همین جا دوباره گیر میکنه:wacko:
خواهش مي کنم :happy:
متاسفانه خير، اگر اون فردي که تکه ي مورد نياز تورنت شما رو در تختيار داره آن نشه و شما نتونيد بهش وصل بشيد، هزار بار هم که از اول بگذاريد، به همان نقطه که برسد دوباره مي ايستد، چون آخر کسي نيست که آن قسمت را داشته باشد تا بتواند ازش بگيرد. مثل عکس زير (اين همينه که من دارم دانلود ميکنم) همانطور که ميبينيد تعداد share کنندگان اين تورنت خيلي کم هستند و يک نفر seed هم وجود ندارد و تقريبا همه روي99.6 درصد گير افتاده اند (ميبينيد که من هم از آنها هيچ دانلودي ندارم، چون همگي همه ي فايل هاي موجود در شبکه را گرفتيم و فقط براي چند مگابايت ناقابل مانده ايم

فقط يک نفر هست که 99.9 درصد دانلود کرده و هر وقت او on ميشود چند مگابايت بيشتر ميتوانيم دانلود کنيم!!).
به نقل از Yen Yen :
اصلا ان 17 تا اهميتي نداره فوقش براي يه قسمته ديگه بقيه فايل ها هم درستن نيستن؟ تازه ميشه فقط با جند تا پرش كوچيك ان قسمت را هم ديد
نه ين ين جان، مال يه قسمت نيست، مال چند قسمته. درسته، ميتونم با video fixer درستشون کنم ولي آدم حيفش مياد خوب!
من بعد از عمری رفتم داتک بگیرم گفتن که فعلا تو منطقه شیخ فضل الله فروش ندارن ظرفیت پره
باز خوبه اینو گفتن ، اگه سرویس میگرفتی و ناراضی بودی خوب بود؟
حرف تهرانشهر عزيز تأييد مي شود، به عنوان کسي که دوران افت وحشتناک سرعت تو اين منطقه را گذرانده ام بهتون اطمينان ميدم که داشتن سرويس پرسرعتي که مجبورتون کنه بيشتر مواقع دست به دامن همان دايل آپ بشويد اصلا جالب نيست. اتفاقا داتک کار درستي انجام داده، چون منطقه به شکل وحشتناکي شلوغه و تازه الان حدودا يک ماه و چند روزه که مشکل سرعتش برطرف شده و کاربران کمي راضي شده اند. احتمالا با احتياط بيشتري اين منطقه را مشترکينش را دوباره افزايش خواهد داد (شايد بعد از تابستان).
من نمودار سرعت در زمان افتضاح بودن سرعت در دو ماه پيش را براتون ميگذارم تا خودتون ببينيد داتک چندان هم کار اشتباهي انجام نداده که گفته ظرفيتشون پره:
چه دوران وحشتناکي را ما در اين منطقه گذرانديم، يادش
نه بخير!!
البته الانم بعضي وقت ها جني ميشه، مثل نمودار پايين، از يکنواختي در مياد و مياد پايين سرعت و دوباره ميره بالا!!
راستي من دوباره دچار افت سرعت شدم، البته چيزي رو دانلود نمي کنم، ولي سرعت باز کردن صفحاتم خيلي اومده پايين، ظاهرا هر مشکلي هست صبح ها پيش مياد، بعد از ظهرها درست ميشه! نکنه واقعا باز دچار کمبود پهناي باند شديم تو اين منطقه!! منکه مثل مارگزيده اي شدم که از ريسمون سياه و سفيد ميترسه! هر اتفاقي ميفته ميگم نکنه باز برگشتيم به دوراني که نمودارشو بالا گذاشتم:wacko:
نه سرعت دانلود مشکلي نداره، فقط صفحه ها نميدونم چرا سخت باز ميشن، عکس ها هم دير لود ميشن! عجيبه!