• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
من هم تو نمایش گاه فرم آسیاتک رو پر کردم با من تماس گرفتن که سرویس مجانی بهم بدن . ظاهراً 128 رو تا 2 ماه مجانی میدن .
حالا کسی از سرویس های اونا استفاده کرده ؟ سرعتش و سرویس دهیش چطوره ؟

یه چیز جالب . من الان با Dial-up کانکت شدم و سرعتم از 128K پارس بیشتره
21.gif
. دیگه از پارس خلاص شدم .
party0006.gif

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من سایت اسیاتک رو نگاه کردم اولا کجاش گفته که تستش مجانیه؟؟؟؟؟
بعد سرویسهای خانگی با اداریش چه فرقی داره که ارزونتره ؟؟چند تا شعبه نمی شه؟؟؟
بعد اسیاتک دایل اپ نداره اصلا انگار؟؟؟کسایی که اسیاتک دارن فیلترینگش چه جوریه؟این سیستم لگن سپرو که نداره؟؟:D امن کلان از لحاظ فیلترینگ و اینا سپنتا رو ترجیح می دم آدمتره!!!!

ممنون میشم اگه کسی اسیاتک داره راهنمایی کنه:)

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا 64 و 128 رو مجانی می ده ، احتمالا تا آخر تابستون . نمی دونم سرویسهای خانگی و اداری اش چه فرقی دارن ، شاید IP بیشتر روی اداری بدن . بهتره بپرسین .
سیستم فیلترینگش هم سپره . ولی فعلا که خیلی سخت گیرانه نیست ، اینجا رو که حداقل برعکس خیلی جاها فیلتر نکرده !

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من سایت اسیاتک رو نگاه کردم اولا کجاش گفته که تستش مجانیه؟؟؟؟؟
يه جاييش که تا دقت نکنيد نمي بينيد!! گوشه ي سمت چپ، يک کج نوار داره، اونتو نوشته!! مثل عکس زير:

225064.jpg

اينم لينکش، مثلا نوشته آنلاين فرم پر کنيد، بعد زيرش زده فرم الکترونيکيش کار نمي کنه، تلفن بزنيد!!! البته اينجا انگار چيزي هم راجع به رايگان بودنش ننوشته!!!

http://www.asiatech.ir/form.html

voltan

Guest
لایک‌ها
2
من سرویس دی اس ال داتک رو تو سایت زیر تست سرعت کردم
http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk
یه نگاهی بندازین
سرعت دریافت قراره 256 باشه ولی برای من نوشته 164 (20 kb(
سرعت ارسال هم قراره 256 باشه ولی نوشته 79.99 یعنی 10 کیلو بایت

من با گترایت یا مس دانلود سرعتی حدود 24 تا 26 دارم نظرتون چیه؟ این سایته درسته یا اون ها

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
جالبه، من اون عکسه رو همينجا اتچ کرده بودم، حالا مي بينم اثري از اتچمن نيست!! اينم عکسه، اميدوارم حالا ديده شه:

224343.jpg

نه معلوم نيست کجاست، فکر کنم فقط شنبه يکشنبه ها مياد تو نت!! مثلا مال من اول هفته 27 مگابايت مونده بود تا تموم شه، بعد اون 99.9 درصديه on شد (با يک سرعت افتضاح البته!) و من و Azureus جون خودمونو دوتايي کشتيم رسونديمش به 17 مگابايت باقي مونده،‌ ولي از 2 شنبه تا حالا همينجور مونده و چيزي دانلود نمي کنه! حالا ببينم شنبه ، يکشنبه اون طرف آن ميشه يا نه! طرف شما هم حتما گذاشته همون ويکند بياد اينجا! داستان ها داريم ما با اين تورنت!!

اينام 2 تا اسکرين شات ديگه، براي جزئيات بيشتر!!

تمام عکسها رو دیدم
157.gif

خدا کنه فردا و پس فردا بیاد من بتونم این 1gb رو دانلود کنم
156.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
در Flashget روی فایلی که در لیست انتظار هست کلیک راست بعد میتونید از 4 تا کانکشن هر چقدر عشقتون کشید بیشترش کنید !
آه، پس اينجوريه، مرسي ^_^

تمام عکسها رو دیدم
خدا کنه فردا و پس فردا بیاد من بتونم این 1gb رو دانلود کنم
1 گيگابايتش مونده بود، واي
100.gif
طرف گم شده ي من خوشبختانه ديروز پيدا شد و فقط 4 مگابايت کسري دارم حالا که اونم ديگه تمام بشو نيست چون همه رو 99.9 موندند، در واقع ميتونم بگم بعد از يکسال دانلودم به سرانجام بالاخره رسيد (آخه من اين اورنت رو از پارسال با دايل آپ شروع کرده بودم به دانلودش!!). اميدوارم که مال شما هم سيدرها سر و کله اشون پيدا بشه وگرنه اگه از اون Bad torrent هايي باشه که جناب babak_b بهش اشاره کردند بهتره يه تورنت ديگه به جاي اين پيدا کنيد (البته اگه اين تنها گزينه نبوده باشه!).

question.gif

راستي دوستان من يک سؤال راجع به داتک دارم، تو بخش سؤال و انتقاد هاش من جديدا ديدم يه روش محاسبه ي سرعت رو نوشته:

سرعت سرويس برحسب كيلوبيت مي باشد. شما هر
سرعتي داشته باشيد ابتدا بايد آنرا تقسيم بر 8 كنيد
تا سرعت برحسب كيلوبايت بدست آيد و پس از آن با
تقسيم عدد بدست آمده بر 4 سرعت شما براي ارسال
و دريافت اطلاعات بدست مي آيد.

من اين مورد تقسيم بر 4 شو نمي فهمم، يعني مثلا منکه 256 دارم تقسيم بر 8 خب ميشه 32 ، بعد اينو بردارم تقسيم بر 4 کنم که ميشه 8! يعني من سرعت دانلود و اپلودم بايد 8 باشه
33.gif
من واقعا نمي فهمم اين 4 چيه و از کجا اومده، نکنه منظورشون منهاي 4 بوده و عوضي نوشتند تقسيم! ميشه يکي برام لطفا توضيح بده، مرسي ^_^

.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من سرویس دی اس ال داتک رو تو سایت زیر تست سرعت کردم
http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk
یه نگاهی بندازین
سرعت دریافت قراره 256 باشه ولی برای من نوشته 164 (20 kb(
سرعت ارسال هم قراره 256 باشه ولی نوشته 79.99 یعنی 10 کیلو بایت

من با گترایت یا مس دانلود سرعتی حدود 24 تا 26 دارم نظرتون چیه؟ این سایته درسته یا اون ها

برداشت من اینه که وقتی شما از Download Manager استفاده می کنید، برای دانلود یک فایل از چند کانکشن برای دانلود آن فایل استفاده می شود. اما هنگام دانلود از طریق Browser شما از یک کانکشن استفاده می شود.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این داتک ظاهرا نصفه شب بازی درمیاره.

2 روزه یکسری فایل شب میزارم آپلود بشه بعد صبح میبینم که همش دود شده!:(

aka

Registered User
لایک‌ها
0
آه، پس اينجوريه، مرسي ^_^

100.gif
طرف گم شده ي من خوشبختانه ديروز پيدا شد و فقط 4 مگابايت کسري دارم حالا که اونم ديگه تمام بشو نيست چون همه رو 99.9 موندند، در واقع ميتونم بگم بعد از يکسال دانلودم به سرانجام بالاخره رسيد (آخه من اين اورنت رو از پارسال با دايل آپ شروع کرده بودم به دانلودش!!). اميدوارم که مال شما هم سيدرها سر و کله اشون پيدا بشه وگرنه اگه از اون Bad torrent هايي باشه که جناب babak_b بهش اشاره کردند بهتره يه تورنت ديگه به جاي اين پيدا کنيد (البته اگه اين تنها گزينه نبوده باشه!).

question.gif

راستي دوستان من يک سؤال راجع به داتک دارم، تو بخش سؤال و انتقاد هاش من جديدا ديدم يه روش محاسبه ي سرعت رو نوشته:

من اين مورد تقسيم بر 4 شو نمي فهمم، يعني مثلا منکه 256 دارم تقسيم بر 8 خب ميشه 32 ، بعد اينو بردارم تقسيم بر 4 کنم که ميشه 8! يعني من سرعت دانلود و اپلودم بايد 8 باشه
33.gif
من واقعا نمي فهمم اين 4 چيه و از کجا اومده، نکنه منظورشون منهاي 4 بوده و عوضي نوشتند تقسيم! ميشه يکي برام لطفا توضيح بده، مرسي ^_^

.

داستان این تقسیم بر 4 ، حکایت اثبات قلندریشونه که یعنی ما داریم صدقه سری بهتون رو 256 ، 20 KB دانلود میدیم !
و ما هم عرض میکنیم زرشک !
شما هر جور عشقته حساب کن میبینی داری مدل ماشین صاب امتیازای این PAP ها رو میبری بالا !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

24.gif
جلل خالق!
جدیدا این فرمول تبدیل بیت به بایت اختراع شده؟

تازه تو کشور های دیگه سرعتی که بهت میدن مثلا تا 10% بالاتر از سرعت سرویست هم میره
اونوقت اینا میگن 256 یعنی 8؟
221.gif

بعد حتما 128 هم یعنی 4 = DialUp
283.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
100.gif
الان دارم یه فیلم رو دانلود میکنم بیخیال اون شدم این بچه خوبیه مثل بچه ادم داره دانلود میکنه فکر کنم پس فردا تموم بشه
283.gif
اخه 1gb مونده
272.gif

میتونم بپرسم این فایل چیه که با اینترنت نفتی شروع کردین به دانلودش اخه خیلی باید مهم باشه
286.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
الان داشتم جانک میل ام رو در هات میل پاک می کردم که به ای میل پارس برخوردم

اینجا عکس شون رو می تونید ببینید

سرم کلاه رفت اونم چجوری ، نمی تونم ثابت کنم ماه قبل فقط از تعداد روز های وعده شده ، 6 تاشو به من دادن ، می تونم به نظر تون؟

وای بر من تنبل

voltan

Guest
لایک‌ها
2
اقا جون من کمک کنید
یه مشکل مسخره دارم. من توی همی سایت ها میتون برم غیر از سایت خودم(http://www.datalord.org/) هر کاری میکنم باز نمیشه .فقط با فیلتر شکن میتونم برم توش در حالی که برای همه باز میشه سایت. پرسیدم میگن اشتراک اینترنتت مشکل داره . من از داتک گرفتم و از روز چهار شنبه این مشکل رو پیدا کردم
کسی میدونی باید چیکار کنم؟

mnz2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا جون من کمک کنید
یه مشکل مسخره دارم. من توی همی سایت ها میتون برم غیر از سایت خودم(http://www.datalord.org/) هر کاری میکنم باز نمیشه .فقط با فیلتر شکن میتونم برم توش در حالی که برای همه باز میشه سایت. پرسیدم میگن اشتراک اینترنتت مشکل داره . من از داتک گرفتم و از روز چهار شنبه این مشکل رو پیدا کردم
کسی میدونی باید چیکار کنم؟

اگه تازه دامین رو گرفتید یا dns تغییر دادید طبیعیه تو ایران طول میکشه این ها آپدیت بشن تو خارج سریع تغییرات آپدیت میشه و برای همینه با فیل تر شکن مشکلی ندارید.

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزیز اسیا تک خوبه بستگی به مرکزت و جیبت داره بین ارزونها سراغ داتک نرو برای چه کاری میخوای adsl بگیری بگو تا راهنمایت کنم

چرا گفتین داتک نگیرم؟؟؟
یه عالمم پست نوشتم ولی هنوز جواب ندادیین

نمی دونم چی کار کنم؟؟؟راستی persianaسرعت داتک خوب شده ؟:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من تو اینترنت باز چک کردم ، می گه پیش شماره 2281 ساپورت نمی شه ولی توی محله زده بود که پارس آنلاین اورده، به نظرتون اینجا ساپورت می شه؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
شما هر جور عشقته حساب کن میبینی داری مدل ماشین صاب امتیازای این PAP ها رو میبری بالا !
فکر کنم ديگه دارند به رولز رويس و ليموزين مي رسند!!

24.gif
جلل خالق!
جدیدا این فرمول تبدیل بیت به بایت اختراع شده؟
الان تو بخش انتقادات سايتشون هر کي از سرعتش گله داشته و گفته پايينه و اين چه وضعشه اين جوابو دارند ميدن (البته تو بعضي ها هم ميگن پهناي باند داريم)، فکر کنم بايد بهشون بگيم اين که وگفتي يعني چه؟!!! اگه قرار باشه 256 داشته باشي ولي با 8 کيلو دانلود کني، همون نداشته باشي که سنگينتره! ميخندند اين شکلي به آدم!!

میتونم بپرسم این فایل چیه که با اینترنت نفتی شروع کردین به دانلودش اخه خیلی باید مهم باشه
286.gif
يک سريال تاريخي 35 قسمتي مربوط به امپراتوران سلسله ي مينگ (با کمي سس جاسوسي و رمانس!!)
laugh.gif
در ضمن اميدوارم اين يکي تورنت در حال دانلودتون بدون مشکل به پايان برسه
34.gif

الان داشتم جانک میل ام رو در هات میل پاک می کردم که به ای میل پارس برخوردم

اینجا عکس شون رو می تونید ببینید

سرم کلاه رفت اونم چجوری
منکه هيچ وقت از اين ايميل هاي خوب خوب از داتک نداشتم، بنابراين هميشه خيالم راحته که سرم کلاه نميره :lol:

یه مشکل مسخره دارم. من توی همی سایت ها میتون برم غیر از سایت خودم(http://www.datalord.org/) هر کاری میکنم باز نمیشه .فقط با فیلتر شکن میتونم برم توش
اگه 100% نباشه 99% مشکل DNS داريد.

راستی persianaسرعت داتک خوب شده ؟:)
آره الان خوب شده، البته بازم بعضي روزها جني ميشه و سرعتش مياد پايين ولي دوباره برميگرده سر جاي اولش، شرايط خيلي عالي و بينظير باشه رو 24-25 هم ميره، ولي معمولا رو 20-21 ه.

.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خوب یشه بگی این مشکل به کدوم قسمت مربوط میشه؟ مخابرات یا پارس آنلاین؟ و آیا قابل پیگیری هست یا نه :(

مرسی
اکثرا مشکل مربوط به Provider میشه (البته چون اینا از مخابرات میگیرن احتمال داره از طرف اونا باشه).

برای مطمئن شدن از این قضیه با Provider خودتون تماس بگیرید.

بالا