• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

voltan

Guest
لایک‌ها
2
سلام
دوستانی که از سرویس دی اس ال داتک استفاده میکنن ممکنه یه لطف بکنن و این سایت رو چک کنن ببینن باز میشه یا نه؟
http://www.datalord.org

البته هاستش زیاد قوی نیست من که از داتک استفاده میکنم بعضی وقت ها توش مشکل پیدا میکنن و واردش نمیشمو مینویسه The connection has timed out
میخواستم بدونم مشکل از داتکه یا از هاست
چون بعضی از دوستم تونستن داخلش بشن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، من کسپر آنتی ویروس دارم ولی آنتی هکر رو آف کردم ، از بس ارور حملات رو می داد و کل ترافیک رو قطع می کرد:hmm:
الان هم تمام فایر وال ها رو آف کرده ام.
بعد این رو ببینید:
263dldk.jpg

در زمان گرفتن عکس فقط ای میول در حال دانلود بود، به نظر شما ، این اختلاف درسرعت دانلود ، که همیشه هم وجود داره ناشی از چیه؟ من با اسپای ور داکتر مرتب دستگاه رو هم چک می کنم.یعنی مل وری داره از پهنای من استفاده می کنه؟:(

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ، من کسپر آنتی ویروس دارم ولی آنتی هکر رو آف کردم ، از بس ارور حملات رو می داد و کل ترافیک رو قطع می کرد:hmm:
الان هم تمام فایر وال ها رو آف کرده ام.
بعد این رو ببینید:
263dldk.jpg

در زمان گرفتن عکس فقط ای میول در حال دانلود بود، به نظر شما ، این اختلاف درسرعت دانلود ، که همیشه هم وجود داره ناشی از چیه؟ من با اسپای ور داکتر مرتب دستگاه رو هم چک می کنم.یعنی مل وری داره از پهنای من استفاده می کنه؟:(

وقتی در حال آپلود هستید ، طبق پروتکل tcp طرفی که بهش فایل می دید هم مقدار کمی اطلاعات (برای چک کردن درستی دریافت) به شما می ده ، تصور می کنم بخشی از این اختلاف به همین خاطر باشه . اگر می خواید مطمئن باشید کل برنامه های دریافت اطلاعات رو قطع کنید ( و همین طور آپلودها) و اون موقع میزان دریافت رو چک کنید . بعید می دونم مل ور باشه .

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مرسی persiana

چه قدر تایپ کردی :D !!!منم پیش شماره 8804 ام تو شهرک والفجر پریروز رفته بودم نمایندگی فروش داتک که گفتن ظرفیت پره
امیدوارم ظرفیتشونو زیاد کنن شنیده بودم اینجا مشکل پهنای باند داره اما نمیدونستم اوضاع این ریختیه:blink:
من کلا در زمینه دانلود خیلی پشتکار دارم الان یه عمره که با دایل اپ 3و2 تا+ 100مگ دانلود میکنم مشکل اینه که هر کی زنگ می زد خونه بدبخت می شد :p حالا که پولدار شدم:D گفتم برم ADSLبگیرم آسیاتک خوبه؟کسی اینجا داره؟ قیمتاش چه جوریه؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
بچه ها با سلام من مرکز توحید هستم سه روزه این مرکزبه هم ریخته
102.gif
102.gif
102.gif
102.gif

ماله بقیه تو این مرکز چه طوره من اسیا تک هستم اگه تا شنبه اینطوری باشه میرم یه حالی بهشون میدم
101.gif
101.gif
101.gif
101.gif

167.gif
167.gif
167.gif
167.gif

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

کسی می تونه اطلاعاتی در مورد اسیاتک سرعتش واینا بده؟می دونین تو شیخ فضل الله وضعش چه طوره؟سرعت دانلودش با 256 معمولا رو چنده؟

ممنون می شم اگه یه راهنمایی بکنین :D

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مودماش چیه ؟به شرکتای دیگه می خوره؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام :(

مشکل من خیلی عجیبه (حداقل برای خودم!) من سرعت دانلودم خیلی خوبه و در حد انتظار (کانکشن من 128 بود اما با این 26 کیلوبایت دانلود فکر کنم اشانتیون به من دادن چون اوایل خیلی شاکی بودم) . اما در باز کردن صفحه ها هر چند روز به صورت نوبتی! مشکلات زیادی ایجاد میشه. ضفحات به کندی و ناقص لود میشن، وقتی در صفحه اینترنت که فرمی رو ارسال چند بار پیام TCP ERROR میده و .... بعضی وقتا هم که اصلا مشکلی نداره!

یه روز پینگ یاهوو برای من زیر 250 هست، یه روز 400، یه روز بالای 1000 :wacko:

به نظر شما ممکنه این مشکل از سیستم خودم باشه؟ البته خودم که اینطور فکر نمیکنم.

فایل های ضمیمه

• pol.jpg
    pol.jpg
    20.1 KB · نمایش ها: 13

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
با سلام دوست عزیز اسیا تک خوبه بستگی به مرکزت و جیبت داره بین ارزونها سراغ داتک نرو برای چه کاری میخوای adsl بگیری بگو تا راهنمایت کنم

mnz2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیدید می گم کانکشن من یه چیزیش می شه.
این رو ببینید :
263arrr.jpg

این نمودار دانلود من در قبل هست و حالا این
263ark3.jpg

البته من از وقتی که کانکشن ام رو متقارن کردن ، نرفته بودن به این صفحه ،ولی حالا که نیگاه می کنم ، روزی 7 گیگ ترافیک واقعاً عجیبه!

به نظر شما سرعت من بالا رفته؟ یا ای میول کار درست شده؟ یا معجزه شده؟ می خواید بگم هیات تحقیق از کلیسا بفرستن برای تایید؟:lol:

می گم ، پارس مثل اینکه داره راه می افته ، چونکه پی تی تو تمام این مدت که می گفتن فیلتر شده ، اینجا مثل بنز کار میکرد.در ضمن ، به جز دقایقی که ناگهان سرعت افت می کنه و تقریباً روزی یک بار رخ می ده ، مابقی اوقات ، حرف نداره.
می بینم هی دارم دی وی دی رایت می کنم ، نگو سرعت دانلودم بالاس:lol:

اینم یه مانیتور سرعت
263bms6.jpg

سلام
این صفحه کاربران پارس آنلاین تمام حساب و کتابهایش از روز اول غلط بوده
من یک مدت هر روز چک میکردم استفاده میکردم و نمیکردم میدیدم هر شب 200 مگ دانلود حساب کردند و آپلودی که هیچوقت نداشتم
البته پارس چون از روز اول هم کاری به میزان دانلود نداشت مهم نبود
الانم که من پرسیدم چند وقت پیش همین رو گفتند چون من از این حساب و کتاب شاکی بودم اونم تو روزهای قطعی فیبر و گفتم این چه قطعی هست که شما روزی کم کم 200 مگ رو دارید حساب میکنید که گفت دیگه حساب کتاب نمیشه البته رسما چون قبلش هم نمیشد :happy:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان سلام :(

مشکل من خیلی عجیبه (حداقل برای خودم!) من سرعت دانلودم خیلی خوبه و در حد انتظار (کانکشن من 128 بود اما با این 26 کیلوبایت دانلود فکر کنم اشانتیون به من دادن چون اوایل خیلی شاکی بودم) . اما در باز کردن صفحه ها هر چند روز به صورت نوبتی! مشکلات زیادی ایجاد میشه. ضفحات به کندی و ناقص لود میشن، وقتی در صفحه اینترنت که فرمی رو ارسال چند بار پیام TCP ERROR میده و .... بعضی وقتا هم که اصلا مشکلی نداره!

یه روز پینگ یاهوو برای من زیر 250 هست، یه روز 400، یه روز بالای 1000 :wacko:

به نظر شما ممکنه این مشکل از سیستم خودم باشه؟ البته خودم که اینطور فکر نمیکنم.
اینترنت شما به احتمال زیاد مشکل Packet Lost داره.

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من پیش شماره 8804 ام انتهای امیراباد شمالی شهرک والفجر منطقه شیخ فضل الله
ADSLرو صرفا برای دانلود می خوام پولم هم در حد همون 256 داتک و اسیاتک بیشتر فکر نکنم بتونم اگه با 256سرعت دانلود رو 20و اینا باشه خوبه
همون طور که گفتم رفته بودم دفتر فروش داتک که گفتن ظرفیت شیخ فضل الله پره داره می ترکه فروش ندارن
نمی دونم حالا اسیاتک چه جوریه سرعتش تو این منطقه؟؟؟؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام به همه.
من 256 از داتک داشتم که الان کردمش 512 . ولی از وقتی 512 شده موقع دانلود بازی در میاره.یعنی سرعت مثلا حدود یکی دو دقیقه روی 50 کیلو دانلود میکنه بعد حدود 20-30 ثانیه کاملا صفر میشه و بعد دوباره میره روی 50 و همینطور ادامه داره.نمودارشم براتون میذارم که ببینید.مثل نمودار موج مربعی شده.به نظر شما اشکال از کجاست؟
اینم بگم که روی 256 هیچ مشکلی نبود.به من کمک کنید که دارم از غصه دق میکنم.
مودم من فینت 4 پورته هست و به این خط هیچ تلفنی هم وصل نکردم.
ممنون

attachment.php

خب اين يه جورايي شبيه مشکليه که من از تبديل کردن 128 به 256 داتک باهاش مواجه شدم با اين تفاوت که وقفه هاي مال من در حد 5 دقيقه و بيشتر بود و نه چند ثانيه :wacko:

با بخش پشتيباني داتک تماس گرفتيد؟ درسته که هميشه يه چيزو ميگن ولي گاهي هم کار آدمو راه ميندازند، مثل مورد من که داشت اشکم در ميومد چون 4 دقيقه وصل بود، 10 دقيقه قطع ميشد (يا بر عکس، يادم نمياد!) و تو بهارسامانه بهم گفتند مودم رو حدود دو ساعت و نيم خاموش کنيد تا بافرش خالي بشه و مشکلش حل بشه، من 5 ساعت کل سيستم رو خاموش کردم و مودم رو هم (مال منم PheeNet ه ولي 4 پورت نيست، از اين کوچولو نقره اي هاست که سمت چپش به USB وصل ميشه و راستش به خط تلفن) اصلا از کامپيوتر جدا کردم، ولي بعد ديدم نه، هنوز مشکل پابرجاست و گفتم ديگه زنگ ميزنم به خود داتک و زدم و گفتم مشکلم اينه، اون آقايي که من باهاش صحبت کردم هم از وصل بودن تلفن بيسيم و اسپليتر و عيره شروع کرد تا رسيد به خاموش کردن مودم و ري اينستال کردنشو و همه ي اينا، بعد که گفتم همه ي اين کارا رو کردم ولي مشکلم حل نشده، گفت با بخش فني چک مي کنم، اگه مشکل حل نشد احتمالا IP تون رو بايد تغيير بديم، منم گفتم مرسي و قطع کردم و ديدم نخير، مشکل همچنان برقراره و اين قطع شد که ديدم يه 10 دقيقه ي بعدش همون آقاهه زنگ زد و گفت چي شد، گفتم درست نشد آقا، باز قطع شد که گفت با بخش فني مطرح کردم و يه IP جديد براتون دادند، اينو وارد کنيد و اگه باز مشکلي بود زنگ بزنيد. منم با کمال نا اميدي اون IP جديده رو وارد کردم و ديدم wow! از نيم ساعت هم گذشتم ولي اين هنوز قطع نشده، 1 ساعت، 2 ساعت، 3 ساعت گذشت و من هنوز دريافت و ارسال ديتا دارم، ديگه از اون وقفه هاي اعصاب خرد کن خبري نيست، انقدر ذوق زده شدم که زنگ زدم از اون آقاهه تشکر کنم، ولي خطشون ديگه همش بوق اشغال ميزد و منم که اسمشونو نميدونستم تازه. ولي از اون به بعد ديگه اين مشکل وقفه رو ندارم، البته هنوزم نميدونم چه ربطي به عوض کردن آي پي داشت ولي مشکل من که حل شد، احتمالا مال شما هم بايد همينطور باشه. زنگ بزنيد بهشون بگيد که اينجوريه، صد در صد مشکل شما هم حل ميشه :happy:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
سلام
دوستانی که از سرویس دی اس ال داتک استفاده میکنن ممکنه یه لطف بکنن و این سایت رو چک کنن ببینن باز میشه یا نه؟

البته هاستش زیاد قوی نیست من که از داتک استفاده میکنم بعضی وقت ها توش مشکل پیدا میکنن و واردش نمیشمو مینویسه The connection has timed out
میخواستم بدونم مشکل از داتکه یا از هاست
چون بعضی از دوستم تونستن داخلش بشن

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از king_dani :
بابا من کمشو گفتم
وگرنه خودتون مشاهده می کنید که عدد 7.9 هم ثبت شده
آخه اونجوري بيشتر بايد غش ميکردم :lol:

به نقل از Tehranshahr :
بله زیاد کردن کانکشن ها فقط برای دانلوده وگرنه IE جایی نداره که کانکشنش رو زیاد کنیم
34.gif
بله حق با شماست :happy: ولي جالبه که برنامه ي Flash Get من جايي براي افزايش دادن کانکشن ها نداره!! همه ي تب هاي options شو بالا و پايين کردم، نه تو کانکشنش چيزي داره نه تو بقيه ي جاها، فکر کنم برنامه ي من خيلي قديميه که همچين چيزي توش پيدا نميشه :wacko:

به نقل از voltan :

براي من که بدون مشکل باز شد، تازه در حال دانلود کردن هم بودم ^_^

به نقل از babak_b :
به احتمال زیاد شما دارید از یکی از torrent هایی که به bad torrent معروفند دانلود می کنید . زیاد تلاش نکنید ، این فایل احتمالا هیچ وقت کامل نمیشه
آخه غير از اين تورنتي وجود نداشت (بالاخره 17 مگ رو ديروز رسوندم به 4 مگ و بنده هم سر 99.9 متوقف شدم!)، اوناي ديگه اصلا نه سيد داشتند و نه پير، اين تنها موردي بود که کار مي کرد، ولي ديگه کامل بشو نيست، درسته، چون سيدري براش وجود نداره.

سلام مرسی persiana

چه قدر تایپ کردی :D !!!منم پیش شماره 8804 ام تو شهرک والفجر پریروز رفته بودم نمایندگی فروش داتک که گفتن ظرفیت پره
امیدوارم ظرفیتشونو زیاد کنن شنیده بودم اینجا مشکل پهنای باند داره اما نمیدونستم اوضاع این ریختیه:blink:
من کلا در زمینه دانلود خیلی پشتکار دارم الان یه عمره که با دایل اپ 3و2 تا+ 100مگ دانلود میکنم مشکل اینه که هر کی زنگ می زد خونه بدبخت می شد :p حالا که پولدار شدم:D گفتم برم ADSLبگیرم آسیاتک خوبه؟کسی اینجا داره؟ قیمتاش چه جوریه؟

خواهش ميکنم، گفتم شايد اين مثلا تجربيات به دردتون بخوره :D راستش من از آسياتک چيزي نميدونم زياد ولي اگه اونم مشترکش زياد بشه و دچار کمبود پهناي باند بشه همينجوري حتما خواهد شد، من فقط براي اين گفتم که چون الان داره رايگان ميده، ميشه ازش استفاده کرد و اگه سرعتش مناسب نبود، آدم ضرر ديگه نمي کنه.

اين سايت اسياتکه:

http://www.asiatech.ir/

اينم ليست قيمت هاشه:

http://www.asiatech.ir/Price-tehran.htm

فکر کنم تو سايت خودشون بريد، بهتر نتيجه بگيريد، کيفيت هم که ميگم، اگه مشترکشون زياد باشه، پناي باند کافي هم نداشته باشند، احتمالا سرعت اونام پايينه، چون به قول همه ي اين شرکت ها خطوط که dedicated نيست، share شده است!

خلاصه که از هر شرکتي ميگيريد، اميدوارم هيچ وقت دچار مشکل و افت سرعت نشيد که بدجوري اشک آدمو درمياره
34.gif

aka

Registered User
لایک‌ها
0
در Flashget روی فایلی که در لیست انتظار هست کلیک راست بعد میتونید از 4 تا کانکشن هر چقدر عشقتون کشید بیشترش کنید !

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
من هم تو نمایش گاه فرم آسیاتک رو پر کردم با من تماس گرفتن که سرویس مجانی بهم بدن . ظاهراً 128 رو تا 2 ماه مجانی میدن .
حالا کسی از سرویس های اونا استفاده کرده ؟ سرعتش و سرویس دهیش چطوره ؟

یه چیز جالب . من الان با Dial-up کانکت شدم و سرعتم از 128K پارس بیشتره
21.gif
. دیگه از پارس خلاص شدم .
party0006.gif

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
من هم تو نمایش گاه فرم آسیاتک رو پر کردم با من تماس گرفتن که سرویس مجانی بهم بدن . ظاهراً 128 رو تا 2 ماه مجانی میدن .
حالا کسی از سرویس های اونا استفاده کرده ؟ سرعتش و سرویس دهیش چطوره ؟

یه چیز جالب . من الان با Dial-up کانکت شدم و سرعتم از 128K پارس بیشتره
21.gif
. دیگه از پارس خلاص شدم .
party0006.gif

بالا