• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
خوب دوست عزیز , شما فیلم با فرمت ratdvd دانلود کردید و برای پخش آن ابتدا باید ratdvd را نصب کنید. از اینجا دانلود کنید:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_tools/ratdvd.cfm

بعد از نصب, شما فیلم را میتوانید با مدیا پلیر ویندوز ببنید. یه مقدار هم هم راجب این فرمت سخرانی کنم! :p
ratdvd تمام امکانات یک دی وی دی کامل را دارد یعنی دارای منو و چند ترک صدا و زیرنویس و special feature ,..... میباشد و کیفیت تصویر هم در حد دی وی دی هست. ولی حجم آن یک چهارم دی وی دی میباشد و به دلیل فشردگی بالا نیاز به cpu قوی برای پردازش دارد. این فرمت به دلیل نیاز به cpu قوی چندان متدوال نمیباشد و فرمت xvid محبوب تر است.
فیلم underworld که دانلود کردی دارای دو ترک صدا و همچنین دو زیرنوس انگلیسی و اسپانیایی میباشد و دارای special feature هم هست :cool: خلاصه انگار که یه دی وی دی کامل دانلود کردی.

در ضمن اون تورنت شکیرا که رو 17% گیر کرده رو چک کردم و جالب اینجاست که اگه با azureus دانلود کنی فقط به لیچرهایی وصل میشه که 17% از فایل رو دارند ولی با bitcomet به لیچرهایی با درصد بالاتر هم وصل میشه :blink:
شما bitcomet رو نصب کن و بعد برو تو option->preferences ->tasks و تیک add .bc! file extension رو بردار و بعدش می تونی بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنی. ;)
دم خودم گرم یعنی DVD دانلود کردم خبر نداشتم
283.gif

راستی از کجا فهمیدی اونیکه 17 درصدش تموم شده تورنت شکیرا هست
308.gif

لینک دانلود bitcomet رو لطف کن
289.gif

راستی یعنی خودش بقیه فایل رو که دارم با Azureus دانلود میکنم رو تشخیص میده بعد شروع میکنه به دانلودش یکم توضیح بده ممنون
297.gif

یه سوال مهم این RATDVD رو میشه به VCD تبدیل کرد اگه نمیشه لازم نیست لینک برنامه رو بدی با کیفیت VCD رو دانلود میکنم
39.gif
راستی من از Ulead VideoStudio 10 استفاده میکنم که اون فورمتش رو نشناخت
38.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بروبچ من تبلیغ دانلود کردم این مگه اسمش Underworld Evolution نبود
292.gif
مثل اینکه طرف حالش خوش نبوده
311.gif

Tehranshahr جان لینک DVD تورنتش رو میدی من دانلود کنم میترسم خودم انتخاب کنم اونم تبلیغ باشه
286.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بروبچ من تبلیغ دانلود کردم این مگه اسمش Underworld Evolution نبود
292.gif
مثل اینکه طرف حالش خوش نبوده
311.gif

Tehranshahr جان لینک DVD تورنتش رو میدی من دانلود کنم میترسم خودم انتخاب کنم اونم تبلیغ باشه
286.gif
تورنت نبود که من گرفتم از رپید بود 93 تا پارت 48 مگی.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
تورنت نبود که من گرفتم از رپید بود 93 تا پارت 48 مگی.
اگرم بود با این حساب بدرد من نمیخورد سرعت من انقدر نیست که بتونه این همه پارت رو دانلود کنه منم خیلی بد شانسم یهو وسط دانلود پارتهای بعدیش پاک میشد:lol:
راستی مشکلی نداره درسته ولی چون با مدیا پلیر دیوونه اجرا میشه مشکل داره:wacko: کیفیتش هم اندازه dvd هست دیدم خیلی قشنگ بود از یکش جالب تر بود:) راستی دوستمون درست میگفت سیپیو خیلی قوی میخواد:happy:

بچه ها برنامه ای نیست که این فایل ها رو دانلود میکنی بتونی ببینی چی داری دانلود میکنی منظورم مثل dap هست که میتونی یه قسمت از دانلود رو ببینی:p

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به اقا بهزاد! صفا اوردین. چه خبر از این ورا؟؟؟

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این IP من برای شهر دامغان است! یکی هم هست که رفته این رو دیده و حالا قهر کرده می گه تو دروغ گفتی! الان من چجوری ثابت کنم که تهرانم!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
باز دوباره خبری شده؟

به مخابرات باید نشان سربی قهرمانی بیشتری اختلال اینترنتی رو داد!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شما هم مشکلی دارین ؟
اعصابم خورده
الان چند روزه سرعت پایینه یا دیتا نیست یا ورمیدارن پرشین تولز رو ف ی ل ت ر میکنن
امروز هم سرعت بد جور کم میشه

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

دوستان اشتراك پارس افت سرعت داريد؟ من افت سرعت داشتم و از حدود 6 به بعد هم ظاهرا پورت هاي ميول و تورنت هم بسته شده!!!! ولي الان كم كم سرعت بهتر شده (احتمالا به خاطر بستن P2P)
امكانش هست يكي از دوستان مشترك پارس تورنت ها را چك كنند؟
ممنونم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیر قربان ،
ظاهرا هنوز مشکل رفع نشده ، چونکه همون طور که گفتید ، ساعت 6 اینا بود رفت رو هوا، ولی الان هنوزم نمی شه ای میول رو باز کرد.
امیرپویان جان ، یکی اینکه لطف می کنید و پی ام بنده رو پاسخ بدهید؟ دوم هم اینکه من الان زنگ زدم پارس ، یک پیغام تلفنی قبل از وصل شدن به پشتیبانی ازم بابت قطعی در فیبر نوری کشور عذرخواست ، منم بی خیال پشتیبانی شدم ، سئوالم اینه که ممکنه وقتی می رن رو ماهواره ، ای میول بسته شه؟ یا به عمد می بندن؟

ممنون

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
از توضيحتان خيلي ممنونم الان ساعت 9:25 دقيقه است وتورنت ها باز شده ...همين الان هم به ميول وصل شدم.

يك سوال در مورد تورنت ها (فكر كنم بايد زودتر تاپيك تورنت P2P را باز كرد) خيلي عجيبه اخيرا هر وقت با سرعت مشكل پيدا مي كنم كل تورنتهايي كه مدتهاست در صف هستن به وضعيت Download در مي ايند به نظر دوستان ارتباط منطقي وجود داره چون در تمام اين 3 ساعت تمام تورنت هاي من چه در حال seed كامل چه در وضعيت seed , peer همه علامت downloading را پيدا كرده بودند.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از توضيحتان خيلي ممنونم الان ساعت 9:25 دقيقه است وتورنت ها باز شده ...همين الان هم به ميول وصل شدم.

يك سوال در مورد تورنت ها (فكر كنم بايد زودتر تاپيك تورنت P2P را باز كرد) خيلي عجيبه اخيرا هر وقت با سرعت مشكل پيدا مي كنم كل تورنتهايي كه مدتهاست در صف هستن به وضعيت Download در مي ايند به نظر دوستان ارتباط منطقي وجود داره چون در تمام اين 3 ساعت تمام تورنت هاي من چه در حال seed كامل چه در وضعيت seed , peer همه علامت downloading را پيدا كرده بودند.

ین ین خانوم ، من که یک بار گفتم ، یک ترد در هرجاکه به نظرتون مناسبه بزنید ، من قول می دم هی اونجا لینک های به درد بخور تورنت باز ها و پی تو پی باز ها بذارم.این فروم هم سبک تر می شه.

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من تو لینوکس مشکل قطعی ارتباط دارم و انگاری مشکل از PAP است. کسی اینجا می تونه کمک کنه؟!
این هم دستور plog در زمان قطعی ها:
behzad@abd-home:~$ plog
Sep 4 20:52:16 localhost pppd[32200]: Connect: ppp1 <--> eth0
Sep 4 20:52:16 localhost pppd[32200]: Remote message: ^J% Authentication failed .^J
Sep 4 20:52:16 localhost pppd[32200]: PAP authentication failed
Sep 4 20:52:16 localhost pppd[32200]: Connection terminated.
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: PPP session is 35573
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: Using interface ppp1
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: Connect: ppp1 <--> eth0
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: Remote message: ^J% Authentication failed .^J
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: PAP authentication failed
Sep 4 20:52:46 localhost pppd[32200]: Connection terminated

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان یک چیز به غایت عجیب :
بعد از قطعی امروز ، همه سایت ها عالی بالا می آن
کسی این رو تجربه کرده؟:blink:

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان یک چیز به غایت عجیب :
بعد از قطعی امروز ، همه سایت ها عالی بالا می آن
کسی این رو تجربه کرده؟:blink:

آره، توی این حدود زمانی تایید میشه! :happy:
من هم چنین احساسی دارم، که سرعت باز شدن صفحات خیلی عالیه شده. :blink:

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
اقا من تو لینوکس مشکل قطعی ارتباط دارم و انگاری مشکل از PAP است. کسی اینجا می تونه کمک کنه؟!
این هم دستور plog در زمان قطعی ها:

لینوکس اسم یک Kernel هست، نه سیستم عامل. در چنین مواردی فکر کنم اگه اسم توزیع (Linux Distribution) رو بنویسد، بهتر باشه. (مثلا بنویسید Parsix یا Parsix GNU/Linux)

ایول! خوشم آمد که خروجی plog رو هم گذاشتی! ;)

اگر قبلا با همین Config در کانکشنی که در pppoeconf ایجاد کرده بودی، متصل میشدی و الان مشکل پیدا کردی، ممکنه بخاطر اختلال های اخیر سراسری اینترنت در مملکت باشه! یک بار در MS Windows هم چک کن، ببین اونجا مشکلی هست یا نه. بعد نتیجه رو بنویس.

بالا