دم خودم گرم یعنی DVD دانلود کردم خبر نداشتمخوب دوست عزیز , شما فیلم با فرمت ratdvd دانلود کردید و برای پخش آن ابتدا باید ratdvd را نصب کنید. از اینجا دانلود کنید:
http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_tools/ratdvd.cfm
بعد از نصب, شما فیلم را میتوانید با مدیا پلیر ویندوز ببنید. یه مقدار هم هم راجب این فرمت سخرانی کنم!![]()
ratdvd تمام امکانات یک دی وی دی کامل را دارد یعنی دارای منو و چند ترک صدا و زیرنویس و special feature ,..... میباشد و کیفیت تصویر هم در حد دی وی دی هست. ولی حجم آن یک چهارم دی وی دی میباشد و به دلیل فشردگی بالا نیاز به cpu قوی برای پردازش دارد. این فرمت به دلیل نیاز به cpu قوی چندان متدوال نمیباشد و فرمت xvid محبوب تر است.
فیلم underworld که دانلود کردی دارای دو ترک صدا و همچنین دو زیرنوس انگلیسی و اسپانیایی میباشد و دارای special feature هم هستخلاصه انگار که یه دی وی دی کامل دانلود کردی.
در ضمن اون تورنت شکیرا که رو 17% گیر کرده رو چک کردم و جالب اینجاست که اگه با azureus دانلود کنی فقط به لیچرهایی وصل میشه که 17% از فایل رو دارند ولی با bitcomet به لیچرهایی با درصد بالاتر هم وصل میشه :blink:
شما bitcomet رو نصب کن و بعد برو تو option->preferences ->tasks و تیک add .bc! file extension رو بردار و بعدش می تونی بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنی.![]()

راستی از کجا فهمیدی اونیکه 17 درصدش تموم شده تورنت شکیرا هست

لینک دانلود bitcomet رو لطف کن

راستی یعنی خودش بقیه فایل رو که دارم با Azureus دانلود میکنم رو تشخیص میده بعد شروع میکنه به دانلودش یکم توضیح بده ممنون

یه سوال مهم این RATDVD رو میشه به VCD تبدیل کرد اگه نمیشه لازم نیست لینک برنامه رو بدی با کیفیت VCD رو دانلود میکنم