• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

rezamn22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سرویس ارائه ADSL که خط با سرعت 128 رو برای سه ماه به قیمت 35 تومن میده ادعا می کنه که سرعت download از 16 پایین تر نمییاد. کسی می تونه کمکم کنه واقعا ادعای اونها راسته؟؟؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
البته یک جور دیگه هم امکان داره باشه اینکه:
توانا از شرکت رهام پارس (یکی از شرکت های PAP) سرویس گرفته یعنی در واقع زیرساخت از رهام پارسه و سرویس و پهنای باند از شرکت توانا.

داتک هم همینکار رو میکنه البته رهام پارس هم تو گروه خودشه ;)

persian2000

Registered User
لایک‌ها
7
از قیمت گذاری مشخص هستش
فقط این جالبه 128 داره خود داتک نداره
کسی اینجا آسیا تک داره؟
سرعت ارسال و دریافت چقدر است
مشکلی دیدید تا بحال یا خیر
پشتیبانی چطور هست
مودم اجباری هست یا اگه از قبل باشه مشکلی نیست
با تشکر

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینوکس اسم یک Kernel هست، نه سیستم عامل. در چنین مواردی فکر کنم اگه اسم توزیع (Linux Distribution) رو بنویسد، بهتر باشه. (مثلا بنویسید Parsix یا Parsix GNU/Linux)

ایول! خوشم آمد که خروجی plog رو هم گذاشتی! ;)

اگر قبلا با همین Config در کانکشنی که در pppoeconf ایجاد کرده بودی، متصل میشدی و الان مشکل پیدا کردی، ممکنه بخاطر اختلال های اخیر سراسری اینترنت در مملکت باشه! یک بار در MS Windows هم چک کن، ببین اونجا مشکلی هست یا نه. بعد نتیجه رو بنویس.

سلام. بنده هم دقیقا می دونم که لینوکس نباید گفت ولی خوب این باب شده. تازه پروژه گنو هم داره خودشو می کشه که مردم اون رو با اسم لینوکس صدا نکنند! حسودیش می شه! این هم لینکش! http://www.gnu.org/gnu/linux-and-gnu.fa.html

اتفاقا دیروز به قطعی نداشت. یکم سرعتش کم تر شده بود. الان حدودا فهمیدم که وقتی قطع شد چی کارش کنم. دیشب هم تا صبح قطع نشده! تو ویندوز هم با این که همیشه ارتباط برقرار بود ولی گاهی اون پایین می نوشت که ارتباط قطع است! ولی وصل بود :lol:

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان داشتم روزنامه عصر ارتباط این هفته رو می خوندم که چشمم به یک مقاله افتاد! عنوان اصلی مقاله برگزاری مسابقات بازی های کامپیوتری سپنتا بود ولی پاراگراف اخرش خیلی جالب بود! عکسش رو اینجا می زارم. پاراگراف اخر!

DSC02381.JPG

جدی اگه میدن برین کلیه کلیه ملیه مونم بفروشیم!!!:lol: :lol: :lol:

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی امیر پویان جان من تو technotux هم بودم. اونجا گفتی ای دیم اشناس! منم!!!!

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام. بنده هم دقیقا می دونم که لینوکس نباید گفت ولی خوب این باب شده. تازه پروژه گنو هم داره خودشو می کشه که مردم اون رو با اسم لینوکس صدا نکنند! حسودیش می شه! این هم لینکش! http://www.gnu.org/gnu/linux-and-gnu.fa.html

اتفاقا دیروز به قطعی نداشت. یکم سرعتش کم تر شده بود. الان حدودا فهمیدم که وقتی قطع شد چی کارش کنم. دیشب هم تا صبح قطع نشده! تو ویندوز هم با این که همیشه ارتباط برقرار بود ولی گاهی اون پایین می نوشت که ارتباط قطع است! ولی وصل بود :lol:

اگز زیاد احساس می کنی که کانکشن قطع و وصل میشه و قطع شدن مکرر آزار دهنده شده، زنگ بزن بخش پشتیبانی که احتمالا اونها شما رو وصل می کنن به بخش فنی و باهاشون صحبت کن و جویا شو که چرا اینقدر کانکشن در هنگام استفاده قطع میشه.

تو Technotux هم که عضو هستید :lol: ، پستی که در Technotux زده بودید، دقیق تر از PT توضیح داده بود و اسم توزیع مورد استفاده ات رو هم درست نوشته بودی. ;)

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
الان داشتم روزنامه عصر ارتباط این هفته رو می خوندم که چشمم به یک مقاله افتاد! عنوان اصلی مقاله برگزاری مسابقات بازی های کامپیوتری سپنتا بود ولی پاراگراف اخرش خیلی جالب بود! عکسش رو اینجا می زارم. پاراگراف اخر!

جدی اگه میدن برین کلیه کلیه ملیه مونم بفروشیم!!!:lol: :lol: :lol:

در اون متن نوشته می خوان در آینده چنین کاری بکنند!
اینطور که نوشته، شما اگر خون اهدا کنید، یک ماه سرویس ADSL رایگان میدن!؟ (یکم عجیبه!)
از سرعت سرویس ADSL و شرایط هم هیچ چیزی گفته نشده است. فعلا من نظر خاصی ندارم. :rolleyes:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی مرگ مغزی 3 ماه ، اهدای خون 1 ماه؟ خوب خون دادن که راحت تره:D اگه هر ماه بدی هم میشه؟ :D

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
یعنی مرگ مغزی 3 ماه ، اهدای خون 1 ماه؟ خوب خون دادن که راحت تره:D اگه هر ماه بدی هم میشه؟ :D

مرگ مغزی بشی چیه برادر من یعنی بری رضایت بدی که اگه دور از جون بعد از 120 سال مرگ مغزی شدی اعضا بدنت رو اهدا کنن که خیلی هم خوبه (اهدا عضو رو گفتم نه سپنتا رو :d)

aka

Registered User
لایک‌ها
0
1 بار در ماه خون بدی ، باس هر ماه 100 خرج کنی که افقی نشی !

behzad_abd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مفته ها ! فقط چند تا برگه امضا می کنی و احتمالا ازمایش خون می دی. ۱۰۰ برابر خون دادن راحت تره!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
lol من فکر کردم مرگ مغزی بشی به ورثه 3 ماه نت میرسه
laughing[1].gif

اما چه دیپرس کنندست حتی گفتن این جور جوایز نه؟
مثلا پس فردا هزینه کفن و دفن رایگان با خرید ADSL سالیانه
lol[1].gif

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من اینترنت ADSL از داتک دارم و حدود 2 روزه که ping من حدود 2000ms است. پشتیبانی کمک نمی کنه و می گه یک هفته صبر کنید تا از مرکز مخابراتی چک کنیم. می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره و کسی راه حلی داره؟ مرکز مخابرات من امامت است.

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من اینترنت ADSL از داتک دارم و حدود 2 روزه که ping من حدود 2000ms است. پشتیبانی کمک نمی کنه و می گه یک هفته صبر کنید تا از مرکز مخابراتی چک کنیم. می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره و کسی راه حلی داره؟ مرکز مخابرات من امامت است.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4

نه ماله مرکزتونه اینجا رو 330 ه

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
مفته ها ! فقط چند تا برگه امضا می کنی و احتمالا ازمایش خون می دی. ۱۰۰ برابر خون دادن راحت تره!
به به اقا بهزاد هم برگشت چطوری عزیز دل برادر
300.gif

من که نه خون میدم نه ......
283.gif

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
asus am602 adsl2+ با داتک جواب میده؟

بالا