Amirpooyan
Registered User
dar morede rapidshare bayad begam vaghti az
proxy estefade koni jadidan mifahme va baad az in kara mikone hata ba ip asli
khodet bayad kheli movazab bashe
بد نیست من یک توضیح در مورد HTTP Proxy Server های مرسومی که اغلب ممکنه بنا به نیاز از آنها استفاده کنیم، بدم. برای اینکه راحت تر بتونم منظورم رو بیان کنم، من این نوع Proxy Server ها را به دو دسته تقسیم می کنم:
دسته اول، آنهایی که IP اصلی را در Request Header می گنجانند.
دسته دوم، آنهایی که IP اصلی را در Request Header نمی گنجانند.
(حالا ممکنه برای بعضی از دوستان سوال پیش بیاد که منظور از Request Header چیه، که بهشون پیشنهاد می کنم اگه علاقمند بودند یکم در مورد پروتکل HTTP مطالعه کنند.)
حالا اگر کاربری به هر دلیلی نیاز به مخفی کردن IP واقعی سرویس خودش داشته باشه، اگر از دسته اول Proxy Server ها استفاده کنه، حتما لو خواهد رفت. دلیلش هم این است که خود Proxy Server هنگامی در هنگام درخواست یک URL، مقدار IP اصلی هم در بدنه در خواست ضمیمه میکنه! پس در چنین مواردی باید از دسته دوم Proxy Server ها استفاده بشه.
س) حالا چطوری متوجه شویم که از کدام دسته Proxy داریم استفاده می کنیم؟ (راه ساده، برای استفاده همه)
ج) راه خیلی ساده آن این است که مقادیر مربوط به Proxy را در Browser وارد می کنیم و سپس با استفاده از آن وارد سایتی همچون ip2location.com شویم. اگر IP اصلی ما در قسمت زرد رنگ درج شود، ما از دسته اول Proxy ها داریم استفاده می کنیم، اگر IP اصلی ما در سایت درج نشد، از دسته دوم Proxy ها استفاده می کنیم.