• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
dar morede rapidshare bayad begam vaghti az
proxy estefade koni jadidan mifahme va baad az in kara mikone hata ba ip asli
khodet bayad kheli movazab bashe

بد نیست من یک توضیح در مورد HTTP Proxy Server های مرسومی که اغلب ممکنه بنا به نیاز از آنها استفاده کنیم، بدم. برای اینکه راحت تر بتونم منظورم رو بیان کنم، من این نوع Proxy Server ها را به دو دسته تقسیم می کنم:

دسته اول، آنهایی که IP اصلی را در Request Header می گنجانند.
دسته دوم، آنهایی که IP اصلی را در Request Header نمی گنجانند.

(حالا ممکنه برای بعضی از دوستان سوال پیش بیاد که منظور از Request Header چیه، که بهشون پیشنهاد می کنم اگه علاقمند بودند یکم در مورد پروتکل HTTP مطالعه کنند.)

حالا اگر کاربری به هر دلیلی نیاز به مخفی کردن IP واقعی سرویس خودش داشته باشه، اگر از دسته اول Proxy Server ها استفاده کنه، حتما لو خواهد رفت. دلیلش هم این است که خود Proxy Server هنگامی در هنگام درخواست یک URL، مقدار IP اصلی هم در بدنه در خواست ضمیمه میکنه! پس در چنین مواردی باید از دسته دوم Proxy Server ها استفاده بشه.

س) حالا چطوری متوجه شویم که از کدام دسته Proxy داریم استفاده می کنیم؟ (راه ساده، برای استفاده همه)
ج) راه خیلی ساده آن این است که مقادیر مربوط به Proxy را در Browser وارد می کنیم و سپس با استفاده از آن وارد سایتی همچون ip2location.com شویم. اگر IP اصلی ما در قسمت زرد رنگ درج شود، ما از دسته اول Proxy ها داریم استفاده می کنیم، اگر IP اصلی ما در سایت درج نشد، از دسته دوم Proxy ها استفاده می کنیم.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خوبم اين فروم پاسخ مشكل من را ندادند.البته شايد جاي طرح مشكل تو اين تاپيك نباشه ولي خوب تعدادي از دوستان هستند كه واقعا حرفه اي هستند و متخصص اين كار.امروز من حتي 1KB هم نتونستم از rapidshare دانلود كنم.چون به هيچ وجه من الوجوه اجازه دانلود نداد.يا ميگفت داري فايلي را دانلود ميكني و فعلا اجازه دانلود نداري يا ميگفت مثلا برو 50 دقيقه ديگه تلاش كن يا حتي وقتي شمارنده صفر ميشد و كد را وارد ميكردم بجاي دانلود فايل مورد نظر پيغام ميداد كه شما در حال دانلود ميباشيد و بعدا تلاش كنيد.تا بحال همچين چيزي نديده بودم.تا حالا پيش نيومده بود كه حتي 1KB هم نتونم دانلود داشته باشم.
اميدوارم دوستاني كه وارد و متخصص هستند راهنمايي لازم را بكنند تا مشكل من هم حل بشه.
با تشكر.
احتمالا شاتل داری .. منم همین مشکل رو دارم و نه از خانه نه از محل کارم نمی تونم دانلود کنم

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Your IP Address is ******** via proxy 85.15.0.5
You're located in
IR.gif
(IR) IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
You're connecting to the Internet through
ARIA RASANA TADBIR
You're using proxy server in
IR.gif
Proxy connecting to the Internet through

SHATEL INTERNET EXCHANGE
یعنی شاتل خودش پروکسی گذاشته تا نشه از رپید شر دانلود کرد؟
الان متوجه نکته ای شدم . ip من بعداز قطع و وصل شدن تغییر نمی کنه.. در صورتیکه باید داینامیک باشه..

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
نه دوست عزيز
نمي شه
من خودم با اين برنامه كار كردم
رپيد شير اينقدر قوي هستش كه به هيچ عنوان نمي توني اي پي را عوض كني!
من که دارم ازش استفاده میکنم
286.gif
فقط ممکنه چند تا ایپی کار نکنه که باید ایپیت رو عوض کنی
285.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من bitcomet رو از سایتش دانلود کردم همه اون کارایی که گفته بودی رو کردم ولی خود به خود نمیاد تو برنامه bitcomet الان باید چیکار کنم یکی از بروبچ کمک میکنه مثل اینکه این دوستمون نیست:(
اقا کسی نیست کمک من کنه
cry2[1].gif

من رفتم دونبال یه تورنت دیگش که حجمش کمتره بعد اون اصلا seeds نداره همش peers هست:wacko:
باز این داره الانم یه دونه seeds دارم ولی دانلودم صفره ولی اپلود دارم
no[1].gif

x5252.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از Amirpooyan :
در ضمن من در مورد جوابی که داتک به خانم Persiana بابت سوالشون داده بودم (این پست) و یکم عجیب به نظر می رسید، موضوع را از جناب فرج زاده جویا شدم، که ایشان جواب دادند: ضریب اشتراک پهنای باند ADSL یک به چهار است. بنا به این روش محاسبه، در صورتی که همه مشترکینی که پهنای باند بین آنها به اشتراک گذاشته شده است، همزمان از حداکثر پهنای باند خودشان بخواهند استفاده کنند، چون ضریب اشتراک 1 به 4 هست، در این وضعیت مشترک یک چهارم سرعت سرویس خودش می تواند از پهنای باند استفاده کند. البته رخ دادن چنین شرایطی نادر است. (اما غیر ممکن نیست) فکر کنم جواب اون سوال نسبتا الان قابل درک تر است. ;)

اوه! پس منظورشون از اون تقسيم بر 4 که گفته بودند اينجوريه! اميدوارم هيچ وقت اين موارد نادر نصيب کسي نشه (البته من هنوز هم گاهي، تو يک ساعات بخصوصي سرعتم دچار کاهش ميشه و مياد رو 14-15 مثلا، پس فکر کنم در اون زمان ها هم احتمالا چندين مشترک همزمان دارند از اين پهناي باند استفاده مي کنند که سرعتش افت پيدا مي کنه، البته خدا رو شکر اين وضع فعلا هميشگي نيست، اميدوارم داتک هم پهناي باند بيشتري تو مناطق شلوغش بگيره تا دچار مشکلات اينچنين نه خودش و نه مشترک بيچاره نشه ^_^ خيلي ممنون جناب اميرپويان که در اين مورد ازشون سؤال کرديد، حالا ديگه ميشه فهميد که منظورشون چه بوده.

به نقل از darya_s :
به من هم توی بخش انتقادات سایتشون همین جواب رو دادن، من هم پرسیدم که اگه قراره که اینطوری باشه، و سرعت کمتر از دایال آپ باشه، چرا اسم سرویستون رو گذاشتید "پرسرعت". و گفتم که چطور اولش سرعت روی 20-25 بود، حالا که سرعتتون اومده پایین در حد دایال آپ، این فرمول جدید محاسبه سرعت عوض شده؟
فکر کنم بر طبق توضيحاتي که جناب اميرپويان عزيز در بالا دادند (يعني در داتک به ايشان اينجور گفته بودند) شما جزو موارد نادر ولي غير ممکن نيست قرار گرفته ايد (آخرش همون مشکل پهناي بانده که من هم کشيدم و کاملا حالتونو درک ميکنم، راستي يادمه زماني که من از مشکلات شيخ فضل الله ميناليدم منطقه ي شما مشکي نداشت، حالا مشکلات شيخ ما برطرف شده، شما دچار مشکل شده ايد! ان شاالله براي شما هم درست بشه چون اعصاب خوردي و سوئيچ کردن مداوم به دايل آپي که سرعتش در برابر دي اس ال مشکل دار مثل جت مي مونه واقعا پدر درآره :wacko:

به نقل از behzad_abd :
الان داشتم روزنامه عصر ارتباط این هفته رو می خوندم که چشمم به یک مقاله افتاد! عنوان اصلی مقاله برگزاری مسابقات بازی های کامپیوتری سپنتا بود ولی پاراگراف اخرش خیلی جالب بود! عکسش رو اینجا می زارم. پاراگراف اخر!
جلل خالق!!! به حق چيزاي نديده و نشنيده! اين سپنتا - که من حلالش نمي کنم - چه ترفندهاي تبليغاتي عجيب و غريبي تو چنته اش داره، آدم وحشت مي کنه، لابد چند وقت ديگه هم اگه کسي بره اونجا بخواد قرار داد ببنده بهش ميگن اگه شما يه دست و يه پاتونو اهدا کنيد ما 2 ماه بهتون اينترنت مجاني مي ديم!! اهداي اعضا بيشتر يه کار ارزشيه تا اينترنتي و فکر نمي کنم سپنتا هم به خاطر دلايل ارزشي و انساندوستانه همچين چيزي رو گفته باشه!

به نقل از king_dani :
ین ین خانوم ، من که یک بار گفتم ، یک ترد در هرجاکه به نظرتون مناسبه بزنید ، من قول می دم هی اونجا لینک های به درد بخور تورنت باز ها و پی تو پی باز ها بذارم.این فروم هم سبک تر می شه

البته من ين ين جان نيستم ولي اين ايده ي خيلي خوبيه و منم موافقم. البته تو بخش کامپيوتر (موضوعات متفرقه)در اين رابطه تاپيک هاي زيادي ايجاد شده، ولي اگه به جاي همه ي اونا يکي به صورت منسجم وجود داشته باشه که تمامي کلاينت هاي مربوط به تورنت و اي ميول و خودشون و غيره رو در برگيره از همه عاليتره ^_^

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
از توضیحاتی که در مورد مشکلتان دادید، (حدس میزنم) چنین مشکلاتی بیشتر بخاطر اشتراک یک IP بصورت NAT بین چندین مشترک است! البته این در حد حدس است و برای مطمئن شدن باید یک بررسی ساده انجام دهید.

- برای بررسی صحت این موضوع ابتدا شما مطمئن شوید که Proxy خاصی روی Browser تنظیم نشده باشد و همچنین برنامه های همچون CProxy و Secure Accelerator و OnSpeed و ... در حال اجرا نباشند.

- از طریق Browser وارد سایت همچون ip2location.com شوید، در قسمت اولین سطر قسمت زرد رنگ صفحه، IP که با آن دسترسی (Request) به صفحه انجام شده است، نمایش داده می شود.

- یک پنجره Command Prompt باز کنید و در آن تایپ کنید ipconfig و کلید Enter را بزنید. خروجی این دستور را بررسی کنید، اگر سرویس شما به صورت PPPoE یا PPPoA هست، مقدار IP که در قسمت PPP نوشته شده را بخاطر بسپارید. اگر از سرویس شما به صورت MPoA هست، مقدار IP که برای کارت شبکه (Ethernet adapter) است را به خاطر بسپارید.

- حالا شما باید مقایسه کنید، ببینید که IP که در مرحله دوم پیدا کردید با IP که در مرحله سوم پیدا کردید یکی هست یا نه! اگر یکی نبود شما و چند کاربر دیگر دارید همزمان از یک IP اشتراکی استفاده می کنید.

لطفا نتیجه را بنویسید، تا اگر حدس من اشتباه بود، موارد دیگر را بررسی کنیم.
(اگر در مورد NAT یا Network address translation نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، از این صفحه استفاده کنید)

سلام دوست عزيز و ممنون از توضيحات خوب شما.ولي يك نكته بسيار مهم در اين بين وجود داره و اون هم اينكه طبق گفته مسولين پشتيباني شاتل بر اساس دستور مقامات قضايي روي اين سايت كاري كرده اند كه هيچ مشتركي از شاتل نتونه از اين سايت دانلود كنه.گفتم دليلش چيه اين سايت كه يك سايت آپلود سنتره و هيچ ربطي به مسايل سياسي يا سكسي و اين حرفها نداره.گفت گفتند كه ممكنه تو اين سايت مطالب خلاف عفت عمومي گذاشته بشه به همين خاطر كسي نميتونه از اين سايت دانلود داشته باشه.
اين هم از ماجراي شاتل و سايت rapidshare.دوستاني كه از شركتهاي ديگه اشتراك دارند لطف كنند بگن كه آيا اونها هم چنين مشكلي دارند يا نه؟؟؟من كه چندين بار با مسولين شاتل تماس گرفتم گفتند كه تا شنبه يعني 2 روز ديگه فرصت بديد تا مشكل حل بشه.جالب اينه كه تو اين حدود 5-6 روز كه اين اتفاق افتاده هيچ كدوم از مسولين شاتل نگفتند كه طبق دستور مقامات قضايي اجازه دانلود از اين سايت نداريد.ميگفتند كه داريم cache سايت rapidshare رو بالا ميبريم تا راحت تر دانلود كنيد يا اينكه يك نفر با IP شاتل رفته سايت rapidshare رو خواسته حك كنه و اونها هم تمام IP هاي ما رو بلوك كردند:blink: :blink: :blink: :blink: خلاصه تو اين هفته از اين اراجيف تحويل من دادند تا اينكه يك نفر تو پشتيباني گفت اين سايت فيلتر شده و زياد به اين حرفها توجه نكن.
خلاصه اينكه اگر تا روز شنبه اين مشكل را حل نكنند ميرم و قراردادم رو فسخ ميكنم.
دوستان لطف كنند در مورد اين سايت و شركتشون نظر بدن كه آيا مشكلي دارند يا نه.شايد هم از شاتل شروع كردند و ميخوان ببينند نتيجه چيه تا در مورد ساير شركتهاي PAP هم اعمال كنند.
من كه تمام دانلودهام از سايت rapidshare هست اگر نتونم از اين سايت دانلود داشته باشم حتما ظرف چند روز ديگه قرار دادم رو فسخ ميكنم.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!!!!!!!
head_hurts_kr[1].gif

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز و ممنون از توضيحات خوب شما.ولي يك نكته بسيار مهم در اين بين وجود داره و اون هم اينكه طبق گفته مسولين پشتيباني شاتل بر اساس دستور مقامات قضايي روي اين سايت كاري كرده اند كه هيچ مشتركي از شاتل نتونه از اين سايت دانلود كنه.گفتم دليلش چيه اين سايت كه يك سايت آپلود سنتره و هيچ ربطي به مسايل سياسي يا سكسي و اين حرفها نداره.گفت گفتند كه ممكنه تو اين سايت مطالب خلاف عفت عمومي گذاشته بشه به همين خاطر كسي نميتونه از اين سايت دانلود داشته باشه.
اين هم از ماجراي شاتل و سايت rapidshare.دوستاني كه از شركتهاي ديگه اشتراك دارند لطف كنند بگن كه آيا اونها هم چنين مشكلي دارند يا نه؟؟؟من كه چندين بار با مسولين شاتل تماس گرفتم گفتند كه تا شنبه يعني 2 روز ديگه فرصت بديد تا مشكل حل بشه.جالب اينه كه تو اين حدود 5-6 روز كه اين اتفاق افتاده هيچ كدوم از مسولين شاتل نگفتند كه طبق دستور مقامات قضايي اجازه دانلود از اين سايت نداريد.ميگفتند كه داريم cache سايت rapidshare رو بالا ميبريم تا راحت تر دانلود كنيد يا اينكه يك نفر با IP شاتل رفته سايت rapidshare رو خواسته حك كنه و اونها هم تمام IP هاي ما رو بلوك كردند:blink: :blink: :blink: :blink: خلاصه تو اين هفته از اين اراجيف تحويل من دادند تا اينكه يك نفر تو پشتيباني گفت اين سايت فيلتر شده و زياد به اين حرفها توجه نكن.
دوستان لطف كنند در مورد اين سايت و شركتشون نظر بدن كه آيا مشكلي دارند يا نه.شايد هم از شاتل شروع كردند و ميخوان ببينند نتيجه چيه تا در مورد ساير شركتهاي PAP هم اعمال كنند.
من كه تمام دانلودهام از سايت rapidshare هست اگر نتونم از اين سايت دانلود داشته باشم حتما ظرف چند روز ديگه قرار دادم رو فسخ ميكنم.
منم از شاتل سرویس می گیرم ولی برای من رپیدشیر نه فیلتره و نه آی پی هاش بلاک شده، درسته دانلود کردن فری از رپیدشیر به خاطر اینکه شاتل آی پی هاش شیره خیلی سخته و گاهی آدم باید کلی علاف بشه تا بتونه فایلی دانلود کنه اما تا الآن بالاخره تونستم دانلود کنم

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
Your IP Address is ******** via proxy 85.15.0.5
You're located in
IR.gif
You're connecting to the Internet through
ARIA RASANA TADBIR
You're using proxy server in
IR.gif
Proxy connecting to the Internet through

SHATEL INTERNET EXCHANGE
یعنی شاتل خودش پروکسی گذاشته تا نشه از رپید شر دانلود کرد؟
الان متوجه نکته ای شدم . ip من بعداز قطع و وصل شدن تغییر نمی کنه.. در صورتیکه باید داینامیک باشه..
زمان Expire شدن IP یک روز هست. توی DHCP تنظیم شده.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
داتک یک بار جسارت کرد و Rapidshare رو فیلتر کرد ، کاربرا شدیدا اعتراض کردن و یک روز بعد دوباره باز کردنش و گفتن اشتباه شده بود.
یعنی اگه اینکارو نمیکردن 50% یوزرهاشون میپرید!

شما اگر سایتش براتون فیلتر نیست ، چون IP شما شیر هست نمیتونید براحتی فری دانلود کنید.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!!!!!!!
head_hurts_kr[1].gif

شکيرا جان، شايد اگر شما اين مشکلتون رو تو بخش موضوعات متفرقه مرتبط با کامپيوتر مطرح کنيد سريعتر به يک جواب و يا بهتر بگم، راه حل مناسب برسيد، چون ممکنه يکي باشه که دقيقا بدونه راه حل اين مشکل شما چيه ولي خب ندونه که شما چنين سؤالي رو تو اين تاپيک مطرح کرديد، پس فکر کنم بد نباشه اگه اونجا رو هم يک امتحاني بکنيد، خدا را چه ديديد، شايد يک روزه مشکلتون به دست کسي که فکرش را هم نمي کرديد حل بشه :happy:

داتک یک بار جسارت کرد و Rapidshare رو فیلتر کرد ، کاربرا شدیدا اعتراض کردن و یک روز بعد دوباره باز کردنش و گفتن اشتباه شده بود.
یعنی اگه اینکارو نمیکردن 50% یوزرهاشون میپرید!
خب آخه آدم اينترنت پرسرعت (به قول خودشون) رو ميخواد براي اينکه از اينجور سايت ها دانود کنه ديگه، وگرنه براي کاراي ديگه که همون دايل آپ هم کفايت ميکرد! خب وقتي يوزر ببينه داره اين همه پول دي اس ال ميده ولي يه دونه فايل ناقابل هم از اين رپيدشير عزيز (يا هرکدوم ديگه شون) نميتونه دانلود کنه، اونوقته که ترجيح ميده بره سراغ يه شرکتي که دست کم تو اين مورد اعمال محدوديت نکرده باشه.

.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
شکيرا جان، شايد اگر شما اين مشکلتون رو تو بخش موضوعات متفرقه مرتبط با کامپيوتر مطرح کنيد سريعتر به يک جواب و يا بهتر بگم، راه حل مناسب برسيد، چون ممکنه يکي باشه که دقيقا بدونه راه حل اين مشکل شما چيه ولي خب ندونه که شما چنين سؤالي رو تو اين تاپيک مطرح کرديد، پس فکر کنم بد نباشه اگه اونجا رو هم يک امتحاني بکنيد، خدا را چه ديديد، شايد يک روزه مشکلتون به دست کسي که فکرش را هم نمي کرديد حل بشه :happy:
من حرف شما رو گوش کردم ولی فکر نکنم خبری بشه:f34r:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=829816#post829816

من در اصل اینجا پرسیدم برای اینکه میدونم اینجا خیلی هستن که خوراکشون تورنت هست مثل من تازه کار نیستن یکی خود شما
ill[1].gif
حالا ببینم اونجا پرسیدن اثری داره
weep[1].gif

nanoware

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها بجزء این سه تا سایت سایت دیگه ای هست برای سرچ کردن فایل تورنت:f34r:

www.demonoid.com

www.torrentspy.com

www.torrentportal.com

تو favorite خود bitcomet کلی سایت هست

... يه دونه فايل ناقابل هم از اين رپيدشير عزيز (يا هرکدوم ديگه شون) نميتونه دانلود کنه...
.

خیلی میبخشید، این rapidshare چرا اینقدر محبوبه؟
شما اکانت پرمیوم داری؟
راستش من چون دایال دارم مزیت رپید رو نمیدونم
اگه میشه یه توضیحی بدید

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
منم از شاتل سرویس می گیرم ولی برای من رپیدشیر نه فیلتره و نه آی پی هاش بلاک شده، درسته دانلود کردن فری از رپیدشیر به خاطر اینکه شاتل آی پی هاش شیره خیلی سخته و گاهی آدم باید کلی علاف بشه تا بتونه فایلی دانلود کنه اما تا الآن بالاخره تونستم دانلود کنم

دوست عزيز شما به اين تصوير نگاه كنيد:

2hwzn6w.png

حالا شما نيز IP خودتون رو توسايت www.ip2location.com تست كنيد.ببينيد براي شما اين پروكسي كه دورش خط كشيدم براي شما هم وجود داره يا خير؟ميبينيد كه براي ما پروكسي گذاشتند.مگر چند نفر ميتونند با اين IP از سايت rapidshare دانلود كنند؟به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟براي برخي مراكز اين محدوديت اعمال شده و براي برخي نشده؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من از سپنتا همچین چیزی مشاهده نشد

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز شما به اين تصوير نگاه كنيد:

2hwzn6w.png

حالا شما نيز IP خودتون رو توسايت www.ip2location.com تست كنيد.ببينيد براي شما اين پروكسي كه دورش خط كشيدم براي شما هم وجود داره يا خير؟ميبينيد كه براي ما پروكسي گذاشتند.مگر چند نفر ميتونند با اين IP از سايت rapidshare دانلود كنند؟به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟براي برخي مراكز اين محدوديت اعمال شده و براي برخي نشده؟
همانطور که گفتید تست کردم و تصویرشم براتون گذاشتم
121fs213854.gif

همینطور که میبینید شاتل کرج از پروکسی استفاده نکرده
در صورت دانلود فری هر آی پی در هر لحظه فقط یک نفر میتونه دانلود کنه و افراد دیگه که آی پی شون با اون آی پی مشترکه باید منتظر باشند تا دانلود نفر اول تموم بشه تا یک نفر دیگه بتونه دانلود کنه
من فکر میکنم شاتل تو منطقه شما به هر دلیلی جلوی دانلود از رپیدشیر رو گرفته

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی میبخشید، این rapidshare چرا اینقدر محبوبه؟
شما اکانت پرمیوم داری؟
راستش من چون دایال دارم مزیت رپید رو نمیدونم
اگه میشه یه توضیحی بدی
یک سری به آدرس سایتش بزنی همه چی رو کامل توضیح داده http://www.rapidshare.de

بالا