• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایون یه نظر در مورد منم بدین

من تو کرج زندگی میکنم و جایی که زندگی میکنم پارس آنلاین و شاتل سرویس میده

من یک کارت اینترنت بینهایت دیال آپ دارم که مجانی هست و 24 ساعت آنلاین هستم

من روزی 7-8 ساعت کار نت میکنم و سایت موزیک دارم

adsl 128 میخوام بگیرم از شاتل ماهی 30 هزار تومان ( دلم نمیاد . میگم کارترو چی کار کنم)

از اینورم نگیرم باید هفته 2 دفعه برم کافی نت و هر دفعه 1000 بدم کافی نت دانلود و آپلود کنم

پول تلفن هم همیشه برای نت من 15 هزار بیشتر میاد

حالا با این تفاسیر ADSL بگیرم یا نه؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
آقایون یه نظر در مورد منم بدین

من تو کرج زندگی میکنم و جایی که زندگی میکنم پارس آنلاین و شاتل سرویس میده

من یک کارت اینترنت بینهایت دیال آپ دارم که مجانی هست و 24 ساعت آنلاین هستم

من روزی 7-8 ساعت کار نت میکنم و سایت موزیک دارم

adsl 128 میخوام بگیرم از شاتل ماهی 30 هزار تومان ( دلم نمیاد . میگم کارترو چی کار کنم)

از اینورم نگیرم باید هفته 2 دفعه برم کافی نت و هر دفعه 1000 بدم کافی نت دانلود و آپلود کنم

پول تلفن هم همیشه برای نت من 15 هزار بیشتر میاد

حالا با این تفاسیر ADSL بگیرم یا نه؟
در اینکه adsl بگیری یا نه به نظرم اصلا شک نکن و سرویس adsl بگیر اما از شاتل سرویس نگیر منم کرج هستم و چند ماهی میشه که دارم از شاتل سرویس میگیرم و می خوام تا چند روز دیگه که اشتراک این ماهم تموم میشه قراردادم با شاتل کنسل کنم و یا پارس آنلاین بگیرم و یا از شرکت شبدیز نت که به نوعی نماینده داتک تو کرجه، که فکرکنم به احتمال زیاد از همین شبدیز نت بگیرم ، میتونی به سایتش به این آدرس بری و ببینی منطقتون سرویس میده یا نه اینم آدرس سایتشونه http://www.shabdiznet.com/

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان چجوری میشه فهمید که یک مودم adsl usb حداقل و حداکثر VPI و VCI که ساپورت میکنه چه اعدادی هست
من یک مودم paradyne usb دارم که نه تو سایت paradyne و نه تو دفترچه مودم هیچی در این مورد ننوشته

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در اینکه adsl بگیری یا نه به نظرم اصلا شک نکن و سرویس adsl بگیر اما از شاتل سرویس نگیر منم کرج هستم و چند ماهی میشه که دارم از شاتل سرویس میگیرم و می خوام تا چند روز دیگه که اشتراک این ماهم تموم میشه قراردادم با شاتل کنسل کنم و یا پارس آنلاین بگیرم و یا از شرکت شبدیز نت که به نوعی نماینده داتک تو کرجه، که فکرکنم به احتمال زیاد از همین شبدیز نت بگیرم ، میتونی به سایتش به این آدرس بری و ببینی منطقتون سرویس میده یا نه اینم آدرس سایتشونه http://www.shabdiznet.com/

آقا دمت گرم

آخه نمیدونم که شبدیز جهانشهرو میده یا نه؟

در ضمن کارتمو چی کار کنم؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
اقا کسی نیست کمک من کنه
cry2[1].gif

من رفتم دونبال یه تورنت دیگش که حجمش کمتره بعد اون اصلا seeds نداره همش peers هست:wacko:
باز این داره الانم یه دونه seeds دارم ولی دانلودم صفره ولی اپلود دارم
no[1].gif

x5252.jpg

در چنین مواردی، در Azureus اگر Plugin: Auto Speed را نصب کنید و آن را بطور مناسب تنظیم کنید، فکر کنم کمک می کند که سرعت دریافت مناسب تری داشته باشید.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان چجوری میشه فهمید که یک مودم adsl usb حداقل و حداکثر VPI و VCI که ساپورت میکنه چه اعدادی هست
من یک مودم paradyne usb دارم که نه تو سایت paradyne و نه تو دفترچه مودم هیچی در این مورد ننوشته

اگر یک مقدار خاص مد نظرت هست، تو تنظیمات مودم وارد کن و بعد آن را ذخیر کن. اگر مقدار را پذیرفت (یعنی با پیغام خطایی مواجه نشدید) با آن مقادیر VPI و VCI احتمالا مشکلی ندارد. (البته بعدش مقادیر VPI و VCI را به حالت اول تا مشکلی در اتصال به اینترنت بر نخوری)

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

آقا این شبدیز نت شماره مارو سرویس میده

نماینده دایتک هست

خیلی خفنه

ارزون هم هست

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اگر یک مقدار خاص مد نظرت هست، تو تنظیمات مودم وارد کن و بعد آن را ذخیر کن. اگر مقدار را پذیرفت (یعنی با پیغام خطایی مواجه نشدید) با آن مقادیر VPI و VCI احتمالا مشکلی ندارد. (البته بعدش مقادیر VPI و VCI را به حالت اول تا مشکلی در اتصال به اینترنت بر نخوری)

من هم مودم paradyne از نوع USB دارم(شاتل).تو setting مودم رفتم ديدم VPI روي عدد 0 و VCI روي عدد 35 تنظيم شده.از دوستان بويژه Amirpooyan عزيز ميدونند اين اعداد بر چه مبنايي تنظيم شده اند؟و اين دو پارامتر بيانگر چه چيزي هستند؟و چطور ميتوان به بهترين تنظيم در اين مورد دست يافت؟چون يكبار كه با پشتيباني شاتل صحبت ميكردم ميگفتند اين اعداد بايد روي اون دو مقداري كه نوشتم باشند.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
در چنین مواردی، در Azureus اگر Plugin: Auto Speed را نصب کنید و آن را بطور مناسب تنظیم کنید، فکر کنم کمک می کند که سرعت دریافت مناسب تری داشته باشید.
امیر جان تو همیشه کمک من میکنی دمت گرم
85.gif

این پلاگین اتو اسپید چیه چه جوری میتونم دانلودش کنم چه جوری تنظیمش کنم
90.gif
ممنون
228.gif

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بالاخره ای دی اس ال اسیاتک گرفتم ولی یه چند تا مشکل دارم

یکی اینکه اگه یکی تو خونه گوشی را برداره من unplugمی شم :( یا اینکه یکی زنگ بزنه

یکی دیگه اینکه وقتی من از رپید دانلود می کنم تا یه مقداری که دانلود کرد بعدش همینجوری می مونه دیگه نمی ره جلو ولی سرعتشم صفر نمی شه:(

توروخدا بگین من چی کار کنم :(

invisible-boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بالاخره ای دی اس ال اسیاتک گرفتم ولی یه چند تا مشکل دارم

یکی اینکه اگه یکی تو خونه گوشی را برداره من unplugمی شم :( یا اینکه یکی زنگ بزنه

یکی دیگه اینکه وقتی من از رپید دانلود می کنم تا یه مقداری که دانلود کرد بعدش همینجوری می مونه دیگه نمی ره جلو ولی سرعتشم صفر نمی شه:(

توروخدا بگین من چی کار کنم :(

سلام
اگر توجه کنی پشت مودم شما یک ورودی LINE و یک خروجی PHONE وجود داره.
اگر تمایل به استفاده از اون خطی داری که ADSL روش فعاله باید خروجی مودم (PHONE) یک سیسم به ورودی تلفن بکشی.
در غیر اینصورت کاری نمیشه کرد.
اگر در قسمت های دیگه خونه از همون خط استفاده بشه شما از اینترنت خارج خواهید شد.
تمامی تلفن هایی که به شماره خط ADSL وصل هست را خارج کنید و کاری را که گفتم انجام بدید.
حتما و 100% درست خواهد شد.
مشکل بخاطر اینه که مخابرات یا شرکت شاتل سرویس مجزا کننده دیتا و تلفن رو نصب نکرده :)

موفق باشید.

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

الان یه چیزی به ذهنم رسید من باید تلفن را هم به splitter وصل کنم؟؟؟؟ کسی که اینو نصب کرد فقط کامپیوترو به splitterوصل کرد

ولی هنوز مشکل دانلود دارم:( :( :( :( :( :(

invisible-boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

الان یه چیزی به ذهنم رسید من باید تلفن را هم به splitter وصل کنم؟؟؟؟ کسی که اینو نصب کرد فقط کامپیوترو به splitterوصل کرد

من جواب شما رو کامل دادم.
اگر طبق اون عمل کنید حتما درست میشه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوباره

شما باید سر راه گوشی تلفنتون هم یک اسپلیتر نصب کنید
در ضمن این 2-3 روز گذشته ظاهرا سرویس اکثر شرکتها یکمی مشکل داشتند و اینکه نمیتونی از رپید یک فایل رو کامل دریافت کنی میتونه به این دلیل باشه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من امروز هم از طرف شاتل براي دانلود از سايت rapidshare مشكل داشتم و نتونستم دانلودي داشته باشم.با توجه به اينكه به دلايل نا معلومي روي IP من و شايد گروه ديگه؟؟؟؟پروكسي گذاشتند و اين مشكل حدود 10 روزي هست كه وجود داره و خودشون هم به اين قضيه واقف هستند و اقدامي در جهت رفع مشكل نميكنند يا نميونند بكنند و عملا براي مشتركينشون (حداقل در مورد خودم) ارزش قايل نيستند و به فكر حل مشكل نميباشند ديگه صورت حساب ماه بعد كه امروز به دستم رسيد را پرداخت نميكنم تا من هم برم و قراردادم رو فسخ كنم.شايد در مجموع براي اين قبيل شركتها رفتن چند نفر از مجموعشون در ابتدا چيز مهمي بنظر نياد ولي در بلند مدت آثار خوبي نداره.من خودم حداقل براي 20 نفر از دوستانم از شركتهاي ديگه اشتراك گرفتم و به هيچ وجه به هيچ كس هم توصيه نميكنم از شاتل سرويس بگيره.چون اعصاب فولادي هم داشته باشي باز هم كم مياري.من يك نفر 6-7 ماه جنگ اعصاب داشتم و ديگه نميتونم ادامه بدم.هم پول خوب بدي و هم خوب اعصابت خورد بشه.نميصرفه.
راستش رو هم به آدم نميگن.ميگم آخه دليل اين كارهاي شما چيه.100 جور مختلف جواب دادن.از فيلتر شدن rapidshare توسط مقامات قضايي بگير تا Server Upgrade و....باز شايد اگر راستش رو به آدم ميگفتند جايي براي نرفتن از شاتل بود ولي ديگه من از شاتل سرويس نميگيرم.شده 2 سال هم صبر ميكنم تا شركتهاي ديگه تو مركز ما سرويس بدن.مگه قبل از اومدن ADSL چكار ميكرديم.الان هم اصلا فكر ميكنم ADSL در كار نبوده.توكل به خدا.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من امروز هم از طرف شاتل براي دانلود از سايت rapidshare مشكل داشتم و نتونستم دانلودي داشته باشم.با توجه به اينكه به دلايل نا معلومي روي IP من و شايد گروه ديگه؟؟؟؟پروكسي گذاشتند و اين مشكل حدود 10 روزي هست كه وجود داره و خودشون هم به اين قضيه واقف هستند و اقدامي در جهت رفع مشكل نميكنند يا نميونند بكنند و عملا براي مشتركينشون (حداقل در مورد خودم) ارزش قايل نيستند و به فكر حل مشكل نميباشند ديگه صورت حساب ماه بعد كه امروز به دستم رسيد را پرداخت نميكنم تا من هم برم و قراردادم رو فسخ كنم.شايد در مجموع براي اين قبيل شركتها رفتن چند نفر از مجموعشون در ابتدا چيز مهمي بنظر نياد ولي در بلند مدت آثار خوبي نداره.من خودم حداقل براي 20 نفر از دوستانم از شركتهاي ديگه اشتراك گرفتم و به هيچ وجه به هيچ كس هم توصيه نميكنم از شاتل سرويس بگيره.چون اعصاب فولادي هم داشته باشي باز هم كم مياري.من يك نفر 6-7 ماه جنگ اعصاب داشتم و ديگه نميتونم ادامه بدم.هم پول خوب بدي و هم خوب اعصابت خورد بشه.نميصرفه.
راستش رو هم به آدم نميگن.ميگم آخه دليل اين كارهاي شما چيه.100 جور مختلف جواب دادن.از فيلتر شدن rapidshare توسط مقامات قضايي بگير تا Server Upgrade و....باز شايد اگر راستش رو به آدم ميگفتند جايي براي نرفتن از شاتل بود ولي ديگه من از شاتل سرويس نميگيرم.شده 2 سال هم صبر ميكنم تا شركتهاي ديگه تو مركز ما سرويس بدن.مگه قبل از اومدن ADSL چكار ميكرديم.الان هم اصلا فكر ميكنم ADSL در كار نبوده.توكل به خدا.
مشکل شما فقط با IP استاتیک حل میشه وگرنه Proxy رو هم بردارن بازم IP اصلی Share هست.

2 راه هست:
1-IP استاتیک بگیرید
2-از اکانت Premium استفاده کنید.

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مرسی درست شد splitteram:D

hamiltonمن پستای قبلیتو خوندم تو اون سا یت هم رفتم ولی رو IPمن پروکسی نبود
مال من دانلود رو شروع می کنه ولی بعد یه مدتی سرعت و همه چی ثابت میمونه هیچی نمی ره جلو هیچ پیغامی هم نمی ده مال شما هم همین طوره؟؟؟؟؟:(

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام مرسی درست شد splitteram:D

hamiltonمن پستای قبلیتو خوندم تو اون سا یت هم رفتم ولی رو IPمن پروکسی نبود
مال من دانلود رو شروع می کنه ولی بعد یه مدتی سرعت و همه چی ثابت میمونه هیچی نمی ره جلو هیچ پیغامی هم نمی ده مال شما هم همین طوره؟؟؟؟؟:(

براي من قبلا روي IP پروكسي نداشت.يه 10 روزي ميشه بنا به دلايل نامعلومي اينكار رو كردند.هيچ توضيحي هم نميدن.حتي عكس هم از پروكسي گرفتم و براشون فرستادم گفتند بررسي ميكنند.بازم خوبه براي شما يه كوچولو دانلود ميكنه بعد ديگه جلو نميره براي من كه كاري كردند كه اصلا اجازه دانلود نميده.حتي ثانيه شمار هم شروع به كار ميكنه و كد را هم وارد ميكنم ولي دانلودي صورت نميگيره.ميگه IP شما با IPي ثبت شده هماهنگ نيست.البته لازم به ذكره كه من اين ماه را بابت طلبي كه از شركت داشتم رايگان برام حساب كردند.نه اينكه فكر كنيد در حق من لطفي كرده باشند يا بابت قطعي ها اين كار را كرده باشند.اين بابت طلبي بود كه بعد از 5 ماه نامه نگاري و تلفن زدنهاي مكرر به من دادند.البته 15 روز ديگه هم ازشون طلب دارم كه فكر نميكنم به من بدن.من كه ديگه با اينها قرارداد نميبندم.اينها بايد حساب كار دستشون بياد.نبايد مشترك را فردي ... حساب كنند.يه ضرب المثل ميگه:كافر هم را به كيش خود پندارد....

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من به پشتیبانی زنگ زدم گفتم می گه که همینه که هست سرعتا پایینه از download accelator استفاده کنین

سرعت دانلودم رو 9 بود با 256 تازه وسط دانلود دیگه قطع می شد دانلود نمی کرد :(
ispهای دیگه چه طورن ؟؟؟؟؟؟؟؟

من تازه امروز اینو گرفتم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما از کجا سرعت دانلودتون و اینا رو می بینید

حالم بده :(

بالا