همانطور که گفتید تست کردم و تصویرشم براتون گذاشتم
![]()
همینطور که میبینید شاتل کرج از پروکسی استفاده نکرده
در صورت دانلود فری هر آی پی در هر لحظه فقط یک نفر میتونه دانلود کنه و افراد دیگه که آی پی شون با اون آی پی مشترکه باید منتظر باشند تا دانلود نفر اول تموم بشه تا یک نفر دیگه بتونه دانلود کنه
من فکر میکنم شاتل تو منطقه شما به هر دلیلی جلوی دانلود از رپیدشیر رو گرفته
میخواستم بحث رو منحرف نکنم ولی نشد!اینو میدونم که ملت توش آپلود و دانلود (به نظر من با بدبختی!) میکنن، ولی چه قابلیتای دیگه ای داره مگه؟
حداقل مثل 4shared.com سرچ هم که نداره (یا داره و من ندیدم؟)
نه بریتنی جانشما شرکت داری یا کاربر معمولی هستی ؟
حالا باید دید جریان چی چیه؟! وگرنه مخابرات چکار به راضی بودن یوزر های adsl دارهبچه ها امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن از سرویستون راضی هستین!منم گفتم اون موقعی که مخابرات اشکال داشت نه یه صفحه هم باز نمیکرد ولی الان بهتره گفت کدوم مشکل!!گفتم مشکل فیبر نوری!!!گفت الان چطوره گفتم بد نیست!!!!بعد خداحافظی کرد![]()
![]()
نمیدونم والاحالا باید دید جریان چی چیه؟! وگرنه مخابرات چکار به راضی بودن یوزر های adsl داره
به من که گفت من از مخابرات زنگ میزنم شما مشترک سرویس پر سرعت با شماره تلفن ....... هستید منم گفتم بله و.....مخابرات و این کارا؟! این احتمالا شرکتی چیزی بوده میخواسته مشتری بگیره![]()
به من که گفت من از مخابرات زنگ میزنم شما مشترک سرویس پر سرعت با شماره تلفن ....... هستید منم گفتم بله و.....چیه دلتون میسوزه مخابرات ما انقدر به فکر ماست![]()
![]()
اگه فقط یک کامپیوتر داری و نمی خواهی اینترنت رو بین چند کامپیوتر شیر کنی یا بخواهی تو لینوکس نصب کنی به نظر من اصلا ارزش این مبلغ اضافه رو نداره ، من هم از همون مدل AAM 6000 دارم که usb هست و پاراداین هم هستبه نظر شما می ارزه 40 هزار تومن بیشتر بدم مودم adsl2+ بگیرم یا نه؟
از دوستان کسی از مودم paradyne cpe 6211 استفاده کرده؟شاتل که میگه ساخته آمریکاست
حالا من موندم معمولیشو بگیرم یا این 6211 رو بگیرم . به نظر شما کدومو بگیرم؟
اگه همینی باشه که میگی طرف شماره منو از کجا اورده! تازه اونم تو منطقه ما که کسی پول اینترنت پر سرعت نمیده مگه اینکه کافی نت یا شرکت باشه (از کجا فهمیده من adsl دارم)!!از همه مهمتر فقط سپنتا شماره منو داره و مخابرات چه فایده ای برای سپنتا و مخابرات داره که به من زنگ بزنن و بپرسن شما از اینترنت راضی هستی یا نه!!!خوب منم خونه شما زنگ بزنم بگم ایا شما مشترک ADSL با شماره تلفن x هستین ، یعنی از مخابراتم؟از این شرکت های تبلیغات چی بوده
یه بار خونه مام زنگ زدن اما برای کارت اینترنت معمولی انقدر سیریش شدم که از کجا اوردین شماره رو که قطع کرد گفتم من 1 ساله اینترنت دیال ندارم چه جوری شما فهمیدین من کانکت میشم میگفت شماره تون توی شبکه افتاده ! منم گفتم خوب پس امنیتی نداره من از شما چیزی بخرم بعد میخواست کلی تخفیف بده که بیا انقدر بخر ..... :happy: که دیگه قطع کرد![]()