• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

nanoware

Registered User
لایک‌ها
1
اینو میدونم که ملت توش آپلود و دانلود (به نظر من با بدبختی!) میکنن، ولی چه قابلیتای دیگه ای داره مگه؟
حداقل مثل 4shared.com سرچ هم که نداره (یا داره و من ندیدم؟)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
همانطور که گفتید تست کردم و تصویرشم براتون گذاشتم
121fs213854.gif

همینطور که میبینید شاتل کرج از پروکسی استفاده نکرده
در صورت دانلود فری هر آی پی در هر لحظه فقط یک نفر میتونه دانلود کنه و افراد دیگه که آی پی شون با اون آی پی مشترکه باید منتظر باشند تا دانلود نفر اول تموم بشه تا یک نفر دیگه بتونه دانلود کنه
من فکر میکنم شاتل تو منطقه شما به هر دلیلی جلوی دانلود از رپیدشیر رو گرفته

مرسي از زحمتي كه كشيدي و عكس هم گذاشتي.ميبينيد كه براي شما اين حالت رو نداره.البته اگر تا فردا پس فردا مشكل رو حل نكنند من و چند نفر ديگه از دوستانم ميريم و قرادادمون رو كنسل ميكنيم.اين بازي هم از اينها دراومده.البته 100% به ضرر خودشون تموم ميشه و مشتركينشون رو از دست ميدن.من خودم هركسي از دوستان و بستگان خواست ADSL بگيره نذاشتم از شاتل بگيره و اونها هم هميشه وضعيت منو ميبينند ناراحت ميشن.اونها يكصدم مشكلات منو ندارن.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اینو میدونم که ملت توش آپلود و دانلود (به نظر من با بدبختی!) میکنن، ولی چه قابلیتای دیگه ای داره مگه؟
حداقل مثل 4shared.com سرچ هم که نداره (یا داره و من ندیدم؟)
میخواستم بحث رو منحرف نکنم ولی نشد!

اینم دلیل معروفیت و محبوبیتش:
the world's biggest (over 30 million files uploaded!) and fastest (45 Gigabit/s!) 1-click file-hoster

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن از سرویستون راضی هستین!منم گفتم اون موقعی که مخابرات اشکال داشت نه یه صفحه هم باز نمیکرد ولی الان بهتره گفت کدوم مشکل!!گفتم مشکل فیبر نوری!!!گفت الان چطوره گفتم بد نیست!!!!بعد خداحافظی کرد
297.gif
311.gif

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن از سرویستون راضی هستین!منم گفتم اون موقعی که مخابرات اشکال داشت نه یه صفحه هم باز نمیکرد ولی الان بهتره گفت کدوم مشکل!!گفتم مشکل فیبر نوری!!!گفت الان چطوره گفتم بد نیست!!!!بعد خداحافظی کرد
297.gif
311.gif
حالا باید دید جریان چی چیه؟! وگرنه مخابرات چکار به راضی بودن یوزر های adsl داره

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
مخابرات و این کارا؟! این احتمالا شرکتی چیزی بوده میخواسته مشتری بگیره :D

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
حالا باید دید جریان چی چیه؟! وگرنه مخابرات چکار به راضی بودن یوزر های adsl داره
نمیدونم والا
286.gif
ولی دمشون گرم اگه به من زنگ زدن به تک تک یوزرهای منطقه ما زنگ زدن
294.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
مخابرات و این کارا؟! این احتمالا شرکتی چیزی بوده میخواسته مشتری بگیره :D
به من که گفت من از مخابرات زنگ میزنم شما مشترک سرویس پر سرعت با شماره تلفن ....... هستید منم گفتم بله و.....
287.gif
چیه دلتون میسوزه مخابرات ما انقدر به فکر ماست
laughbounce[1].gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به من که گفت من از مخابرات زنگ میزنم شما مشترک سرویس پر سرعت با شماره تلفن ....... هستید منم گفتم بله و.....
287.gif
چیه دلتون میسوزه مخابرات ما انقدر به فکر ماست
laughbounce[1].gif

خوب منم خونه شما زنگ بزنم بگم ایا شما مشترک ADSL با شماره تلفن x هستین ، یعنی از مخابراتم؟ :D از این شرکت های تبلیغات چی بوده

یه بار خونه مام زنگ زدن اما برای کارت اینترنت معمولی انقدر سیریش شدم که از کجا اوردین شماره رو که قطع کرد گفتم من 1 ساله اینترنت دیال ندارم چه جوری شما فهمیدین من کانکت میشم میگفت شماره تون توی شبکه افتاده ! منم گفتم خوب پس امنیتی نداره من از شما چیزی بخرم بعد میخواست کلی تخفیف بده که بیا انقدر بخر ..... :happy: که دیگه قطع کرد:p

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما می ارزه 40 هزار تومن بیشتر بدم مودم adsl2+ بگیرم یا نه؟
از دوستان کسی از مودم paradyne cpe 6211 استفاده کرده؟شاتل که میگه ساخته آمریکاست
حالا من موندم معمولیشو بگیرم یا این 6211 رو بگیرم . به نظر شما کدومو بگیرم؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر شما می ارزه 40 هزار تومن بیشتر بدم مودم adsl2+ بگیرم یا نه؟
از دوستان کسی از مودم paradyne cpe 6211 استفاده کرده؟شاتل که میگه ساخته آمریکاست
حالا من موندم معمولیشو بگیرم یا این 6211 رو بگیرم . به نظر شما کدومو بگیرم؟
اگه فقط یک کامپیوتر داری و نمی خواهی اینترنت رو بین چند کامپیوتر شیر کنی یا بخواهی تو لینوکس نصب کنی به نظر من اصلا ارزش این مبلغ اضافه رو نداره ، من هم از همون مدل AAM 6000 دارم که usb هست و پاراداین هم هست
در مورد ADSL+ هم همش دروغه و اصلا شاتل ADSL+ نمیده و همون ADSL معمولی هست

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
.
icon_atarrow.gif
HELP DESPERATELY NEEDED
icon_ararrow.gif

از داتک داران عزيز در اينجا ميتونم خواهش کنم اين سايت www.persiangig.com رو چک کنند و ببينند براشون درسته يا نه و نتيجه رو اينجا اعلام کنند؟

آخه ظاهرا الان فقط داتکه که اين سايت (دامين) رو پارک شده نشون ميده و اوناي ديگه باهاش مشکلي ندارند! ممنون مي شم اگه يه امتحاني بفرماييد.

پيشاپيش از لطفتون ممنونم.

اديت:
مشکل داتک با اين سايت خوشبختانه برطرف شد، با تشکر از دوستان عزيزي که لطف کردند و چک فرمودند :happy:

.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
خوب منم خونه شما زنگ بزنم بگم ایا شما مشترک ADSL با شماره تلفن x هستین ، یعنی از مخابراتم؟ :D از این شرکت های تبلیغات چی بوده

یه بار خونه مام زنگ زدن اما برای کارت اینترنت معمولی انقدر سیریش شدم که از کجا اوردین شماره رو که قطع کرد گفتم من 1 ساله اینترنت دیال ندارم چه جوری شما فهمیدین من کانکت میشم میگفت شماره تون توی شبکه افتاده ! منم گفتم خوب پس امنیتی نداره من از شما چیزی بخرم بعد میخواست کلی تخفیف بده که بیا انقدر بخر ..... :happy: که دیگه قطع کرد:p
اگه همینی باشه که میگی طرف شماره منو از کجا اورده! تازه اونم تو منطقه ما که کسی پول اینترنت پر سرعت نمیده مگه اینکه کافی نت یا شرکت باشه (از کجا فهمیده من adsl دارم)!!از همه مهمتر فقط سپنتا شماره منو داره و مخابرات چه فایده ای برای سپنتا و مخابرات داره که به من زنگ بزنن و بپرسن شما از اینترنت راضی هستی یا نه!!!
به نظر خود من از مخابرات بوده چون هیچی به نفع طرف نبود (نمیخواسته چیزی به من بفروشه که)فقط پرسید از اینترنت راضی هستی یا نه
167.gif

ولی چون تو کشور ایران ما زندگی میکنیم این کارها یه نمه غیر عادی میاد
13.gif

Infernus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امروز عصر parsonline قطع شده؟ بقیه چه خبر؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بروبچ یه سایت بود که شماره بهش میدادی بعد لیست شرکتهای سرویس دهنده رو میداد اونو ادرسش رو به من میدین ممنون:blush:
یکی از بروبچ رو که تو بابل زندگی میکنه رو میخواستم براش adsl بگیرم:)

بالا