• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من از شاتل زده شدم

میخواستم بدونم چرا شبدیز که نماینده دایتک تو کرج هست قیمتاش اینجوری با تهران تفاوت داره؟

مثلا 256 تو کرج همون دایتک هست 39500 تومان ولی تو تهران هست 24 هزار تومان؟

خودتون مقایسه کنید

آدرس دیتک تهران : http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/

آدرس دیتک کرج : http://www.shabdiznet.com/tariffs/adsl/
البته اینم بدونید تو کرج قیمتا همینه ولی میخوام فقط بدونم چرا اینجوری هست

چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید جواب منو بدید

برنامه ای هست که بتونه سرعت گرفتن اطلاعات رو بالا ببره؟ منظورم سرعت اینترنت adsl رو بالا ببره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا من از شاتل زده شدم

میخواستم بدونم چرا شبدیز که نماینده دایتک تو کرج هست قیمتاش اینجوری با تهران تفاوت داره؟

خودتون مقایسه کنید

برنامه ای هست که بتونه سرعت گرفتن اطلاعات رو بالا ببره؟ منظورم سرعت اینترنت adsl رو بالا ببره
من همینو تو بخش سوالات چند ساعت پیش پرسیدم و باید صبر کرد تا جوابش بیاد.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بازم خبری شده؟؟
33.gif

پینگ رفته بالا

آپلود هام تو emule هم به صفر رسیده!

دانلود هم تعریفی نداره!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مشکل شما فقط با IP استاتیک حل میشه وگرنه Proxy رو هم بردارن بازم IP اصلی Share هست.

2 راه هست:
1-IP استاتیک بگیرید
2-از اکانت Premium استفاده کنید.

ممنون از راهنمايي شما.ولي من راه حل سوم را كه فسخ قرارداد با اين شركت مزخرف هست را انتخاب كردم.از وقتي شاتل گرفتم تا امروز فقط اعصاب خوردكني داشته ولاغير.فقط يك چيزشون انصافا خيلي دقيقه.اونهم صورت حسابي هست كه 26-27 هر ماه خيلي شيك به درب منزل مياد.من كه ديگه يدونه يه تومني اضافه هم به اين شركت شاتل نميدم چه برسه به اينكه يخوام IP Static بگيرم.لابد فردا هم يه بامبول تازه سر اون IP Static درميارن.حق اينجور شركتها اينه كه ازشون اشتراك نگيري.من كه صبر ميكنم تا شركت ديگه اي بياد.

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

shakira

Registered User
لایک‌ها
89

دو هزار تا برنامه اینجوری هست ولی به نظر من هیچ کدوم بدرد نمیخوره یدونه تهرانشهر تو تاپیک برنامه های مربوط به adsl و... معرفی کرده اون خوبه سرعتت باز کردن صفحه رو اضافه میکنه:)

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من هم مودم paradyne از نوع USB دارم(شاتل).تو setting مودم رفتم ديدم VPI روي عدد 0 و VCI روي عدد 35 تنظيم شده.از دوستان بويژه Amirpooyan عزيز ميدونند اين اعداد بر چه مبنايي تنظيم شده اند؟و اين دو پارامتر بيانگر چه چيزي هستند؟و چطور ميتوان به بهترين تنظيم در اين مورد دست يافت؟چون يكبار كه با پشتيباني شاتل صحبت ميكردم ميگفتند اين اعداد بايد روي اون دو مقداري كه نوشتم باشند.

در مورد VPI و VCI باید بگم که آنها قسمتی از پروتکل شبکه ATM یا Asynchronous Transfer Mode هستند و اگر می خواهید بیشتر در مورد آنها بدانید، باید کمی با پروتکل ATM آشنا شوید، که فکر کنم این مطلب به شما کمک کند.

VPI: Virtual Path Identifier
VCI: Virtual Circuit Identifier​

شما باید مقادیر VPI و VCI را که ISP (یا شرکت ارائه کننده سرویس) به شما می دهد را در مودم خودتان تنظیم کنید، تا ارتباط بین مودم شما با تجهیزات مربوطه، در پروتکل ATM بطور صحیح برقرار شود.

البته بسته به تنظیمات تجهیزات مورد استفاده در ISP ها می تواند مقادیر VPI و VCI متفاوت باشد. (حتی این مقادیر گاهی در سرویس های مختلف یک ISP هم متفاوت است)

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
امیر جان تو همیشه کمک من میکنی دمت گرم
85.gif

این پلاگین اتو اسپید چیه چه جوری میتونم دانلودش کنم چه جوری تنظیمش کنم
90.gif
ممنون
228.gif

این برنامه Azureus چند Plugin داره، که لیست شون رو می تونی از اینجا ببینی. این Auto Speed یک plugin هست که بر اساس latency شبکه، سرعت upload رو تنظیم می کنه و همچنین می تونی نسبت بین سرعت Download و Upload رو تنظیم کنی.

اینطوری دیگه بیشتر پهنای باندت برای upload استفاده (یا سوء استفاده) نمیشه و در مواقعی که تعداد Peer هایی که درصد بیشتر از Torrent مورد نظر را دارند زیاده، اما شما سرعت مناسبی (نسبت به پهنای باندت) نداری، می تونی با اضافه کردن مقدار connection ها کمی وضعیت Download رو بهتر کنی.

البته بعد از نصب و Config این پلاگین، اگه بدردت نخورد، می تونی غیر فعال یا حذفش کنی. برای نصب plugin در Azureus از منوی plugins گزینه lnstallation Wizard رو انتخاب کن و بعد Auto Speed و سپس Finish را کلیک کن.

در ضمن plugin Country Locator هم چیز بدی نیست، که بر اساس اطلاعات بانک اطلاعاتی Geo IP Location که همراه این plugin هست، می تونی از روی IP ها کشور Peer ها یا Seed ها رو مشخص کنه. (البته بعد از نصب دیتابیس رو از Options -> Plugins -> Country Locator -> Update Now بروز کنید)

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
این برنامه Azureus چند Plugin داره، که لیست شون رو می تونی از اینجا ببینی. این Auto Speed یک plugin هست که بر اساس latency شبکه، سرعت upload رو تنظیم می کنه و همچنین می تونی نسبت بین سرعت Download و Upload رو تنظیم کنی.

اینطوری دیگه بیشتر پهنای باندت برای upload استفاده (یا سوء استفاده) نمیشه و در مواقعی که تعداد Peer هایی که درصد بیشتر از Torrent مورد نظر را دارند زیاده، اما شما سرعت مناسبی (نسبت به پهنای باندت) نداری، می تونی با اضافه کردن مقدار connection ها کمی وضعیت Download رو بهتر کنی.

البته بعد از نصب و Config این پلاگین، اگه بدردت نخورد، می تونی غیر فعال یا حذفش کنی. برای نصب plugin در Azureus از منوی plugins گزینه lnstallation Wizard رو انتخاب کن و بعد Auto Speed و سپس Finish را کلیک کن.

در ضمن plugin Country Locator هم چیز بدی نیست، که بر اساس اطلاعات بانک اطلاعاتی Geo IP Location که همراه این plugin هست، می تونی از روی IP ها کشور Peer ها یا Seed ها رو مشخص کنه. (البته بعد از نصب دیتابیس رو از Options -> Plugins -> Country Locator -> Update Now بروز کنید)
من بروز رسانی رو پیدا نکردم:f34r:این گزینه نبود پلاگینها بود و یه گزینه سیو که نمیدونم به چه دردی میخوره:p ممنون:happy:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از راهنمايي شما.ولي من راه حل سوم را كه فسخ قرارداد با اين شركت مزخرف هست را انتخاب كردم.از وقتي شاتل گرفتم تا امروز فقط اعصاب خوردكني داشته ولاغير.فقط يك چيزشون انصافا خيلي دقيقه.اونهم صورت حسابي هست كه 26-27 هر ماه خيلي شيك به درب منزل مياد.من كه ديگه يدونه يه تومني اضافه هم به اين شركت شاتل نميدم چه برسه به اينكه يخوام IP Static بگيرم.لابد فردا هم يه بامبول تازه سر اون IP Static درميارن.حق اينجور شركتها اينه كه ازشون اشتراك نگيري.من كه صبر ميكنم تا شركت ديگه اي بياد.
شاتل برای سرویس های زیر 384kbps به هیچ عنوان آی پی استاتیک نمیده، من حتی حاضر شدم مبلغ بیشتری بدم و آی پی استاتیک بهم بدند ولی در جواب گفتند که به دلایل امنیتی اصلا آی پی استاتیک نمیدند و اگه به سرویسهای بالای 384kbps هم آی پی استاتیک میدند به خاطره اینکه چون این سرویسهاشون هزینش بالاست، معمولا شرکتها و سازمانها استفاده می کنند که اونا هم مشکلی از نظر امنیتی براشون نداره!
به نظر من بهترین کار بیخیال شاتل شو، مگه اینکه چاره ای جزء استفاده از شاتل نباشه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من بروز رسانی رو پیدا نکردم:f34r:این گزینه نبود پلاگینها بود و یه گزینه سیو که نمیدونم به چه دردی میخوره:p ممنون:happy:
شکیرا جان تو همون قسمت در سمت راست دکمه Update Now هست

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من از شاتل زده شدم

خودتون مقایسه کنید

اتفاقا این موضوع برای من حسابی جای سوال شده بود که چرا تعرفه های این شرکت با داتک تهران متفاوته، به همین دلیل به این شرکت زنگ زدم و همینو سوال کردم و اونا هم در جواب گفتند که چون کلا هزینه های پهنای باند و اجاره خطوط E1 در شهرستانها از تهران گرونتره و تهرانیها ارزونترین پهنای باند رو تو ایران می گیرند و مثالی زد که مثلا تو تهران قیمت 1 مگ پهنای باندی که شرکتهای سرویس دهنده اینتر نت از مخابرات می گیرند ماهی یک میلیون دویست هزار تومنه و ما تو کرج داریم یک میلیون هفتصد هزار تومن میدیم.
بعدش زنگ زدم به یکی از دوستانی که تو شرکت داتک تهران کار میکنه و از اون هم در مورد این موضوع سوال کردم و اونم گفت که شرکت داتک برخلافه شرکتهای دیگه مثل پارس آنلاین و شاتل، خودش مستقیما تو شهرهای دیگه نمایندگی نمیزنه و هر شرکتی تو هر شهری بخواد میتونه مثلا نماینده داتک بشه و از مجوز ارائه سرویس adsl داتک استفاده کنه و داتکم پهنای باند مورد نیازه اون شرکت رو تامین میکنه و داتک دیگه هیچ کاری به اینکه تعرفه ها و شرایط سرویس دهی اون شرکت چجوریاست، نداره
اما در کل سرویس گرفتن از این شرکت در مقایسه با شاتل یا پارس آنلاین چند حسن داره:
1- یک مقداری قیمتاش مناسب تره
2 - محدودیت ترنسفر نداره، که شاتل با اون محدودیت مسخرش دهنه من یکی رو که سرویس کرده!
3- آی پی استاتیک میده، که خودش یک مزیته بزرگیه . البته اینو بگم که مثل داتک تهران، آی پی Valid نمیده
4 - چون پهنای باندشو از داتک میگیره و همینطور که تو خرابی اینترنت تو 1-2 ماهه پیش دیدیم که داتک نسبت به دو تا شرکته دیگه بک آپ بهتری داشت و یوزرهاش مشکلات کمتری داشتند، امیدوارم که سرویس بهتری بتونه بده
5- چون این شرکت فروش adsl شو تو همین یکی دو هفته شروع کرده بطوریکه اگه الآن شما ازش سرویس بگیرید شاید جزء چند مشتری اول این شرکت باشید، پس مشکل پهنای باند نخواهید داشت و حتی ممکنه برای تبلیغات هم که شده پهنای باند بیشتری هم نسبت به سرویسی که ازش میگیرید بهتون بده

اینم در آخر بگم که من به هیچ عنوان قصد تبلیغ این شرکتو ندارم، تازه 2 هفته هست که با این شرکت اشنا شدم و فقط 2 بار باهاشون تلفنی صحبت کردم و هنوزم مشتریشون نشدم و اصلا نمیدونم آدرس دفترشون کجاست، این دلایلی هم که آوردم همش استدلال های شخصی خودمه برای اینکه ایا برای خودم ارزش داره که از این شرکت سرویس بگیرم یا نه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اتفاقا این موضوع برای من حسابی جای سوال شده بود که چرا تعرفه های این شرکت با داتک تهران متفاوته، به همین دلیل به این شرکت زنگ زدم و همینو سوال کردم و اونا هم در جواب گفتند که چون کلا هزینه های پهنای باند و اجاره خطوط E1 در شهرستانها از تهران گرونتره و تهرانیها ارزونترین پهنای باند رو تو ایران می گیرند و مثالی زد که مثلا تو تهران قیمت 1 مگ پهنای باندی که شرکتهای سرویس دهنده اینتر نت از مخابرات می گیرند ماهی یک میلیون دویست هزار تومنه و ما تو کرج داریم یک میلیون هفتصد هزار تومن میدیم.
بعدش زنگ زدم به یکی از دوستانی که تو شرکت داتک تهران کار میکنه و از اون هم در مورد این موضوع سوال کردم و اونم گفت که شرکت داتک برخلافه شرکتهای دیگه مثل پارس آنلاین و شاتل، خودش مستقیما تو شهرهای دیگه نمایندگی نمیزنه و هر شرکتی تو هر شهری بخواد میتونه مثلا نماینده داتک بشه و از مجوز ارائه سرویس adsl داتک استفاده کنه و داتکم پهنای باند مورد نیازه اون شرکت رو تامین میکنه و داتک دیگه هیچ کاری به اینکه تعرفه ها و شرایط سرویس دهی اون شرکت چجوریاست، نداره
اما در کل سرویس گرفتن از این شرکت در مقایسه با شاتل یا پارس آنلاین چند حسن داره:
1- یک مقداری قیمتاش مناسب تره
2 - محدودیت ترنسفر نداره، که شاتل با اون محدودیت مسخرش دهنه من یکی رو که سرویس کرده!
3- آی پی استاتیک میده، که خودش یک مزیته بزرگیه . البته اینو بگم که مثل داتک تهران، آی پی Valid نمیده
4 - چون پهنای باندشو از داتک میگیره و همینطور که تو خرابی اینترنت تو 1-2 ماهه پیش دیدیم که داتک نسبت به دو تا شرکته دیگه بک آپ بهتری داشت و یوزرهاش مشکلات کمتری داشتند، امیدوارم که سرویس بهتری بتونه بده
5- چون این شرکت فروش adsl شو تو همین یکی دو هفته شروع کرده بطوریکه اگه الآن شما ازش سرویس بگیرید شاید جزء چند مشتری اول این شرکت باشید، پس مشکل پهنای باند نخواهید داشت و حتی ممکنه برای تبلیغات هم که شده پهنای باند بیشتری هم نسبت به سرویسی که ازش میگیرید بهتون بده

اینم در آخر بگم که من به هیچ عنوان قصد تبلیغ این شرکتو ندارم، تازه 2 هفته هست که با این شرکت اشنا شدم و فقط 2 بار باهاشون تلفنی صحبت کردم و هنوزم مشتریشون نشدم و اصلا نمیدونم آدرس دفترشون کجاست، این دلایلی هم که آوردم همش استدلال های شخصی خودمه برای اینکه ایا برای خودم ارزش داره که از این شرکت سرویس بگیرم یا نه
3- IP استاتیک همون آی پی ولید هستش و ولید نباشه فایده نداره!
اینجوری یک IP رو توی کل مشترکین داتک Share میکنن!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شاتل برای سرویس های زیر 384kbps به هیچ عنوان آی پی استاتیک نمیده، من حتی حاضر شدم مبلغ بیشتری بدم و آی پی استاتیک بهم بدند ولی در جواب گفتند که به دلایل امنیتی اصلا آی پی استاتیک نمیدند و اگه به سرویسهای بالای 384kbps هم آی پی استاتیک میدند به خاطره اینکه چون این سرویسهاشون هزینش بالاست، معمولا شرکتها و سازمانها استفاده می کنند که اونا هم مشکلی از نظر امنیتی براشون نداره!
به نظر من بهترین کار بیخیال شاتل شو، مگه اینکه چاره ای جزء استفاده از شاتل نباشه
عجب دلیل مسخره ای!

الات داتک برای Dial up هم آی پی ولید میده چه برسه به ADSL!

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
شکیرا جان تو همون قسمت در سمت راست دکمه Update Now هست
من دیشب خیلی خسته بودم:wacko:
برای همین وقتی منوی پلاگین رو واز کردم دقت نکردم که بخشها کنارش باز میشه الان زدم ولی گذاشتم از دیشب تا الان دانلود بشه دانلودم صفره اپلود هم بعضی وقت ها هست و بعضی وقت ها نیست فقط نمیدونم چرا تعداد seed و peer داخل پرانتز زیاد تر شده البته شاید من اشتباه میکنم که هیچ فرقی نکرده فعلا
251.gif

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من دیشب خیلی خسته بودم:wacko:
برای همین وقتی منوی پلاگین رو واز کردم دقت نکردم که بخشها کنارش باز میشه الان زدم ولی گذاشتم از دیشب تا الان دانلود بشه دانلودم صفره اپلود هم بعضی وقت ها هست و بعضی وقت ها نیست فقط نمیدونم چرا تعداد seed و peer داخل پرانتز زیاد تر شده البته شاید من اشتباه میکنم که هیچ فرقی نکرده فعلا
251.gif

- شما مقدار Maximum Number of Connections را افزایش دادید؟
- تنظیمات Auto Speed رو بنا به شرایط خودتون تغییر دادید؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
- شما مقدار Maximum Number of Connections را افزایش دادید؟
- تنظیمات Auto Speed رو بنا به شرایط خودتون تغییر دادید؟
فکر کنم شرایط اتو اسپید خوب باشه گرچه من دست نزدم عکس پایین رو نگاه کن:f34r:

121fs633470.jpg

اینو Maximum Number of Connections پیدا نکردم
286.gif

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
فکر کنم شرایط اتو اسپید خوب باشه گرچه من دست نزدم عکس پایین رو نگاه کن:f34r:

اینو Maximum Number of Connections پیدا نکردم
286.gif

از کی تا حالا شما خط 8Mbps گرفتید، که فکر می کنید اون شرایط پیش فرض خوبه!؟ :blink: :f34r:

- چرا Maximum Up Speed روی 1024KB/s هست؟ (شاید سرعت سرویس شما 8Mbps هست!) تصحیح کنید به مقدار 15KB/s یا 16KB/s.
- سرعت Ping رو ببرید بالا (اگر لازم شد تو شرایط مختلف مقدار را تغییر دهید)
- چرا Set Download Speed to مقدار نداره؟ شما شرایطی که دانلود نداری، می خواهید پهنای باند رو بذل و بخشش کنی! (برای مثال نسبت 2*Up بد نیست)
-در مورد Maximum Number of Connections مگه من گفتم توی تنظیمات Auto Speed هست؟ باید روی Torrent مورد نظر دابل کلیک کنی، از منوی Option این گزینه رو تغییر بدی. در ضمن در افزایش Connection سعی کن، کم کم بری بالا (استفاده از روش آزمون خط). چون زیاد کردن کانکشن بیش از یک حدی، باعث افت سرعت و بالا رفتن ضریب upload میشه.

در ضمن اگه جواب نگرفتی بنظر من بهتره Auto Speed رو از منوی Plugins -> Uninstallation Wizard رو حذف کنی. :lol:

بالا