• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام. دوستان من حدود 20 روزی میشه که از پارس اشتراکKbps 64 گرفتم. در این مدت فقط چندساعت حاش بد بود و با وجود اینکه در طول روز 5 ساعت کامپوتر خاموشه و بقیه ساعات روشنه اصلا به مشکلی بر نخوردم (خدا را شکر)

پارس که توی منطقه ی ما خیلی خوب جواب میده و اصلا بالا و پایین نمیشه و همیشه سرعتش ثابته .

الان رفتم اکانتم را چک کردم دیدم 4 روز اضافه کردن دستشون درد نکنه!!!

عجب غلطی کردیم ابراز رضایت کردیم:( خودم خودم را چشم کردم:D امروز صبح هر کاری کردم حتی یه دونه صفحه هم باز نکرد.

الان مثل اینکه درست شده یه کم راه میده

ای خدا.......................................................

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام به همه دوستان ، من قصد دارم adsl بگیرم و تو منطقه 7 تیر هم هستم. به نظر شما از کدوم شرکت
بگیرم بهتره ؟ و کدومشون خدماتشون بهتره؟ حدود قیمت چیه؟
ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چه عجب یکی از بروبچ باحال پیدا شد جواب منو بده
من مشکلی تو دانلود نداشتم من هیچ محدودیتی برای اپلود نزاشتم که سرعت دانلودم بیاد پایین همچنین فایل اولش مشکل نداشت تا 260mb رو مثل بچه ادم دانلود کرد بعد یهو سکته کرد
شكيرا جان
به احتمال زياد مشكل از seeds شما هستش
چند تا seeds داره؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان ، من قصد دارم adsl بگیرم و تو منطقه 7 تیر هم هستم. به نظر شما از کدوم شرکت
بگیرم بهتره ؟ و کدومشون خدماتشون بهتره؟ حدود قیمت چیه؟
ممنون
به نظر من داتك يا اسيا تك!
چون به نظر من adsl بدون دانلود معني نداره!
پس هر چي بتوني دانلود كني بهتره كه فقط 2 تا شركت هستند كه محدوديت حجمي نداره

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
انقدر نقل قول گرفته بودی اول ندیدم پست منو جواب دادی خیلی ممنون:blush:
100 درصد مشکل باید همین باشه که شما میگی امیدوارم درست بشه:happy: راستی اگه دیدم درست نشد از اول دانلود کنم میتونه کامل دانلود کنه یا همین جا دوباره گیر میکنه:wacko:

خواهش مي کنم :happy:

متاسفانه خير، اگر اون فردي که تکه ي مورد نياز تورنت شما رو در تختيار داره آن نشه و شما نتونيد بهش وصل بشيد، هزار بار هم که از اول بگذاريد، به همان نقطه که برسد دوباره مي ايستد، چون آخر کسي نيست که آن قسمت را داشته باشد تا بتواند ازش بگيرد. مثل عکس زير (اين همينه که من دارم دانلود ميکنم) همانطور که ميبينيد تعداد share کنندگان اين تورنت خيلي کم هستند و يک نفر seed هم وجود ندارد و تقريبا همه روي99.6 درصد گير افتاده اند (ميبينيد که من هم از آنها هيچ دانلودي ندارم، چون همگي همه ي فايل هاي موجود در شبکه را گرفتيم و فقط براي چند مگابايت ناقابل مانده ايم :( فقط يک نفر هست که 99.9 درصد دانلود کرده و هر وقت او on ميشود چند مگابايت بيشتر ميتوانيم دانلود کنيم!!).

attachment.php

به نقل از Yen Yen :
اصلا ان 17 تا اهميتي نداره فوقش براي يه قسمته ديگه بقيه فايل ها هم درستن نيستن؟ تازه ميشه فقط با جند تا پرش كوچيك ان قسمت را هم ديد

نه ين ين جان، مال يه قسمت نيست، مال چند قسمته. درسته، ميتونم با video fixer درستشون کنم ولي آدم حيفش مياد خوب!

من بعد از عمری رفتم داتک بگیرم گفتن که فعلا تو منطقه شیخ فضل الله فروش ندارن ظرفیت پره
باز خوبه اینو گفتن ، اگه سرویس میگرفتی و ناراضی بودی خوب بود؟

حرف تهرانشهر عزيز تأييد مي شود، به عنوان کسي که دوران افت وحشتناک سرعت تو اين منطقه را گذرانده ام بهتون اطمينان ميدم که داشتن سرويس پرسرعتي که مجبورتون کنه بيشتر مواقع دست به دامن همان دايل آپ بشويد اصلا جالب نيست. اتفاقا داتک کار درستي انجام داده، چون منطقه به شکل وحشتناکي شلوغه و تازه الان حدودا يک ماه و چند روزه که مشکل سرعتش برطرف شده و کاربران کمي راضي شده اند. احتمالا با احتياط بيشتري اين منطقه را مشترکينش را دوباره افزايش خواهد داد (شايد بعد از تابستان).

من نمودار سرعت در زمان افتضاح بودن سرعت در دو ماه پيش را براتون ميگذارم تا خودتون ببينيد داتک چندان هم کار اشتباهي انجام نداده که گفته ظرفيتشون پره:

219409.jpg

چه دوران وحشتناکي را ما در اين منطقه گذرانديم، يادش نه بخير!!

البته الانم بعضي وقت ها جني ميشه، مثل نمودار پايين، از يکنواختي در مياد و مياد پايين سرعت و دوباره ميره بالا!!

219412.jpg

راستي من دوباره دچار افت سرعت شدم، البته چيزي رو دانلود نمي کنم، ولي سرعت باز کردن صفحاتم خيلي اومده پايين، ظاهرا هر مشکلي هست صبح ها پيش مياد، بعد از ظهرها درست ميشه! نکنه واقعا باز دچار کمبود پهناي باند شديم تو اين منطقه!! منکه مثل مارگزيده اي شدم که از ريسمون سياه و سفيد ميترسه! هر اتفاقي ميفته ميگم نکنه باز برگشتيم به دوراني که نمودارشو بالا گذاشتم:wacko:

نه سرعت دانلود مشکلي نداره،‌ فقط صفحه ها نميدونم چرا سخت باز ميشن، عکس ها هم دير لود ميشن! عجيبه!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان اوضاع اینترنت من که خیلی بیریخته.زنگ زدم پشتیبانی پارس گفت سرعت پایینه.برای شما هم همینطوره؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان اوضاع اینترنت من که خیلی بیریخته.زنگ زدم پشتیبانی پارس گفت سرعت پایینه.برای شما هم همینطوره؟
با سلام دوست عزيز چرا پارس انلاين گرفتي؟
252.gif

مگر نمي بيني همه ي دوستان ناراضيند
254.gif

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
persiana تو ADSLداتک داری یا پارس که تو تابستون سرعتش افتضاح شده بود؟یا کلا همه افتضاح بود؟

فکر می کنی دوباره مشترک بگیرن؟؟؟:( :( :( :( :( الان کلی depressam:( :( :( :( :(

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
منم پارسم الان هم به سلامتي سرعتم به بالاي 3 ! رسيد.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
شكيرا جان
به احتمال زياد مشكل از seeds شما هستش
چند تا seeds داره؟
seeds 0 هست ولی peers 69 هست عکس پایین رو ببین:)

خواهش مي کنم :happy:

متاسفانه خير، اگر اون فردي که تکه ي مورد نياز تورنت شما رو در تختيار داره آن نشه و شما نتونيد بهش وصل بشيد، هزار بار هم که از اول بگذاريد، به همان نقطه که برسد دوباره مي ايستد، چون آخر کسي نيست که آن قسمت را داشته باشد تا بتواند ازش بگيرد. مثل عکس زير (اين همينه که من دارم دانلود ميکنم) همانطور که ميبينيد تعداد share کنندگان اين تورنت خيلي کم هستند و يک نفر seed هم وجود ندارد و تقريبا همه روي99.6 درصد گير افتاده اند (ميبينيد که من هم از آنها هيچ دانلودي ندارم، چون همگي همه ي فايل هاي موجود در شبکه را گرفتيم و فقط براي چند مگابايت ناقابل مانده ايم :( فقط يک نفر هست که 99.9 درصد دانلود کرده و هر وقت او on ميشود چند مگابايت بيشتر ميتوانيم دانلود کنيم!!).

attachment.php
من عکسی رو که گذاشتی نمیتونم ببینم به مدیر گفتم ببینم چی میشه یه جا دیگه اپلود کن:f34r: الان همون شکلی اون طرف ان نمیشه معلوم نیست کجاست
283.gif

119fs72244.jpg

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بحث سرعت شد.
نمودار پایین رو ببینید:
119fs722841.jpg

سمت چپ دانلود یک فایل 100 مگابایتی از Rapidshare هست با 1 کانکشن و سمت راست دانلود همون فایل با 18 تا کانکشن.

چون سرعت مد نظر نبود سرعت دانلود رو حذف کردم چون هرکس یک سرویسی داره که با زیاد کردن کانکشن ها سرعتش تا سقف سرویسش میره بالا.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
seeds 0 هست ولی peers 69 هست عکس پایین رو ببین
با سلام
شما يكاري بكن!
دانلود را روي عدد 40 بذار و اپلود را روي 5
ببين چه جور مي شه!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من عکسی رو که گذاشتی نمیتونم ببینم به مدیر گفتم ببینم چی میشه یه جا دیگه اپلود کن:f34r:

جالبه، من اون عکسه رو همينجا اتچ کرده بودم، حالا مي بينم اثري از اتچمن نيست!! اينم عکسه، اميدوارم حالا ديده شه:

224343.jpg

الان همون شکلی اون طرف ان نمیشه معلوم نیست کجاست
نه معلوم نيست کجاست، فکر کنم فقط شنبه يکشنبه ها مياد تو نت!! مثلا مال من اول هفته 27 مگابايت مونده بود تا تموم شه، بعد اون 99.9 درصديه on شد (با يک سرعت افتضاح البته!) و من و Azureus جون خودمونو دوتايي کشتيم رسونديمش به 17 مگابايت باقي مونده،‌ ولي از 2 شنبه تا حالا همينجور مونده و چيزي دانلود نمي کنه! حالا ببينم شنبه ، يکشنبه اون طرف آن ميشه يا نه! طرف شما هم حتما گذاشته همون ويکند بياد اينجا! داستان ها داريم ما با اين تورنت!!

اينام 2 تا اسکرين شات ديگه، براي جزئيات بيشتر!!

نمودار پایین رو ببینید:
119fs722841.jpg

سمت چپ دانلود یک فایل 100 مگابایتی از Rapidshare هست با 1 کانکشن و سمت راست دانلود همون فایل با 18 تا کانکشن.

واي چه تفاوتي! ولي فکر نکنم زياد کردن کانکشن ها تو باز کردن صفحات تأثيري داشته باشه بلکه فقط تو دانلود اثر ميذاره يا من اشتباه مي کنم؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
تو ADSLداتک داری یا پارس که تو تابستون سرعتش افتضاح شده بود؟یا کلا همه افتضاح بود؟

من داتک دارم، 256، منطقه ي شيخ فضل الله، پيش شماره ي 8804، خيابون ونک. مشکلات من با اين خط بر ميگرده به قبل از تابستون و حتي قبل از خراب شدن فيبر نوري. من از ارديبهشت امسال (85) دارم از سرويس هاي داتک استفاده ميکنم، اولش 128 بود که واقعا خيلي خوب بود و سرعتم به 14-15 هم مي رسيد. بعد گفتند ديگه 128 نميديم و 256 به بالا داريم، منم گفتم خب چه بهتر چون خودمم خيال داشتم عوضش کنم. از خرداد سرويس من شد 256 البته با کلي مکافات و بدبختي! چون ديدم دو روز از ماه گذشته، من هنوز رو 128 هستم (چيزي هم از تنظيمات مودم و اينا هم که نميدونستم!) زنگ زدم به بهار سامانه که به عنوان نماينده ي داتک از اونا گرفته بودم گفتم اين چرا اينجوريه، معلوم شد هنوز اکانت منو به 256 تغيير نداده بودند، يعد که تغيير کرد ديدم اينکه کار نمي کنه، دوباره زنگ زدم گغتم اين چرا کار نمي کنه، بعد معلوم شد بايد تنظيمات کانکشن و اينا رو تغيير بدم تا 256 بشه، اين کارا رو کردم و وصل شد، ولي يه چند دقيقه ي ديگه ديدم، هيچ اتفاقي نميفته، چي شد، هيچي ، چراغ transfer خاموشه، دوباره زنگ زدم گفتم اين چرا اينجوري شد، دوباره تنظيماتو از بالا تا پايين چک کرديم که ديدم ا، خودش راه افتاد، خب ما خوش و خرم گفتيم راه افتاد و قطع کرديم که ديدم دهه، 5 دقيقه بعدش دوباره از کار افتاد، دوباره زنگ زدم با حال خراب و گريان که باز خراب شد، بهم گفتند خانم شما اين مودم رو به کل قطع کنيد بذاريد بافرش خالي بشه بعد 2 ساعت ديگه دوباره امتحان کنيد، من گذاتشم 4 ساعت بمونه ولي نشد، آخر سر زنگ زدم به پشتيباني خود داتک و گفتم که اينجوريه، بعد از گذشتن از مراحل اينکه مودم رو خاموش گذاشتم، تلفن بيسيم رو خط نيست، بدون اسپليتر هم امتحان کردم، ويندوز هم مشکلي نداره، آخرسر گفتند مودمو از اول نصب کنند و بعد زنگ بزنم و مام همينکارو کرديم و يه سري تنظيمات ديگه بهم دادند ولي بعد از 4-5 دقيقه دوباره همون اش و همون کاسه شد، باز دوباره زنگ زدم به همون آقاهه و گفتم آقا نشد بازم و اونم گفت به بخش فني منتقل مي کنم تا IP تونو تغيير بدن. خدا عمرش بده، يه 10 دقيقه ي ديگه زنگ زد و يه آي پي جديد بهم داد و اونو وارد کردم و مکشل حل شد!! و من به دنياي 256 وارد شدم، اينم سرعتش بد نبود، خوب بود (صبح ها تا 24 بالا ميرفت ولي بعدش از ساعت 9 به بعد ميرسيد رو 17-18)‌ تا اينکه مشکلات شروع شد و ديدم اين سرعته هر روز داره مياد پايينتر، شد 15، شد، 14، شد 13ف اي بابا، اينکه شد اندازه ي همون 128 بعد ديدم نه، همچنان داره مياد پايين، رسيد به زير 10 تا شد تيرماه و تعطيلي مدارس و دانشگاه ها و من ديدم اي داد بيداد، دايل آپم در برابر اين حکم چت رو داره!! سرعت 256 رسيده بود به 2-4!! تازه اون وسط مشکل DNS هم پيدا کرده بودم، يک سري از سايت ها رو نمي تونستم باز کنم، هر DNS ي هم که بهش ميدادي فرقي نميکرد! منکه از اواسط تير تا مرداد مجبور شدم باز کارت اينترنت بخرم چون براي دانلود يک فايل 1 مگي اين مکشل داشت، تازه DAP هم نميتونست کاري بکنه و حتي يادمه يه سيات والپيپر رو من پدرم دراومد تا 4 تا والپيپر ازش گرفتم. دوستان اينجا شاهدند که چه ناله ها ميکردم از اوضاع فاجعه آميز خط تا اينکه نميدونم کي بود که خود مخابرات يه سري از خط هاش ساعت 12 يا 1 شب قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت من رفت رسيد به 20!! انقدر ذوق مرگ شدم که نگو، گفتم حتما پهناي باند اضافه کردند ولي اين خوشي همش 2 روز بود چون از فرداش دوباره افتضاح شد، ديگه داتک رو کچل کردم از بس تو بخش انتقادهاش نوشتم اين کي درست ميشه (و البته هيچ کس هم توجه نکرد!!) و من به فکر عوض کردن سرويس افتادم که يکي بهم گفت سرويس دهنده هاي ديگه هم تو منطقه ي ما مشکل دارند چون مخابراتش تو انجام کارا کنده و منطقه هم بسيار شلوغه!!!! منم گفتم چه کاريه، از اينا برم رو يکي ديگه اونم همين وضع باشه، گفتم اين ماه هم اشتراکمو تمديد مي کنم ببينم چي ميشه -چون از يکي هم شنيدم که قراره اوضاع داتک درست بشه و منم گفتم به ريسکش مي ارزه. و واقعا هم درست شد، تو سايتشون ديدم نوشته تا 2 هفته ديگه مشکل شيخ فضل الله حل ميشه و زودتر از اونم حل شد. حتي در مدتي که همه مشکل افت سرعت بع خاطر اين فيبر نوري زهوار در رفته رو داشتند سرعت من ثابت مونده بود، فقط الان 3 روزه که دچار نوسان شده که انگاري سراسريه! شايد براي همينه که الان داتک دست نگه داشته چون فکر ميکنه دوباره دچار مشکل ميشه و خب هيچ شرکتي هم دلش نميخواد مشتري هاشو از دست بده (تو همون اوضاع بد، خيلي ها اشتراکشونو لغو کردند و رفتند با يه جاي ديگه قرارداد بستند).

بعد هم سرعت 256 داتک ديگه انگاري از 24-25 بالاتر نميره، خودشون هم ميگن همين سرعت خوبيه (با اين منطقه ي ما ميشه گفت عاليه!!). در ضمن من نميدونستم که فعلا تو منطقه ي ما مشترک نمي گيرند،‌ شايد هنوز هم تو تأمين پهناي باند مشکل دارند و يکي ديگه سفارش دادند (منکه خيلي وارد نيستم، خطوط E1 ميگند بهش؟) و بعد از گرفتن اون دوباره مشترک مي پذيرند، شايد هم گذاشتند بعد از تابستون، شايد خلوت تر بشه!!!

شما چرا از آسياتک نميگيريد، فعلا که ظاهرا رايگانه و منطقه ي ما رو هم ساپورت ميکنه (البته همه ي شرکت ها اين منطقه رو ساپورت ميکنند چون خوش درآمده :lol:). فعلا از اون استفاده کنيد تا بعد ببينيد چطور ميشه.

اينم عکسي از وضعيت دانلود من در ساعت 2 بامداد يک شبي! پايدارترين سرعتي که در تمام اين مدت تجربه کردم، در ضمن در حال دانلود از Google Videos بودم ^_^

219414.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دیدید می گم کانکشن من یه چیزیش می شه.
این رو ببینید :
263arrr.jpg

این نمودار دانلود من در قبل هست و حالا این
263ark3.jpg

البته من از وقتی که کانکشن ام رو متقارن کردن ، نرفته بودن به این صفحه ،ولی حالا که نیگاه می کنم ، روزی 7 گیگ ترافیک واقعاً عجیبه!

به نظر شما سرعت من بالا رفته؟ یا ای میول کار درست شده؟ یا معجزه شده؟ می خواید بگم هیات تحقیق از کلیسا بفرستن برای تایید؟:lol:

می گم ، پارس مثل اینکه داره راه می افته ، چونکه پی تی تو تمام این مدت که می گفتن فیلتر شده ، اینجا مثل بنز کار میکرد.در ضمن ، به جز دقایقی که ناگهان سرعت افت می کنه و تقریباً روزی یک بار رخ می ده ، مابقی اوقات ، حرف نداره.
می بینم هی دارم دی وی دی رایت می کنم ، نگو سرعت دانلودم بالاس:lol:

اینم یه مانیتور سرعت
263bms6.jpg

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به احتمال زیاد شما دارید از یکی از torrent هایی که به bad torrent معروفند دانلود می کنید . زیاد تلاش نکنید ، این فایل احتمالا هیچ وقت کامل نمیشه . برای توضیحات بیشتر http://azureuswiki.com/index.php/Bad_torrents و http://azureuswiki.com/index.php/Torrents_stop_at_99_percent رو مطالعه کنید .

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه.
من 256 از داتک داشتم که الان کردمش 512 . ولی از وقتی 512 شده موقع دانلود بازی در میاره.یعنی سرعت مثلا حدود یکی دو دقیقه روی 50 کیلو دانلود میکنه بعد حدود 20-30 ثانیه کاملا صفر میشه و بعد دوباره میره روی 50 و همینطور ادامه داره.نمودارشم براتون میذارم که ببینید.مثل نمودار موج مربعی شده.به نظر شما اشکال از کجاست؟
اینم بگم که روی 256 هیچ مشکلی نبود.به من کمک کنید که دارم از غصه دق میکنم.
مودم من فینت 4 پورته هست و به این خط هیچ تلفنی هم وصل نکردم.
ممنون

attachment.php

فایل های ضمیمه

• adsl.gif
    adsl.gif
    3.9 KB · نمایش ها: 98

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
جالبه، من اون عکسه رو همينجا اتچ کرده بودم، حالا مي بينم اثري از اتچمن نيست!! اينم عکسه، اميدوارم حالا ديده شه:

224343.jpg

نه معلوم نيست کجاست، فکر کنم فقط شنبه يکشنبه ها مياد تو نت!! مثلا مال من اول هفته 27 مگابايت مونده بود تا تموم شه، بعد اون 99.9 درصديه on شد (با يک سرعت افتضاح البته!) و من و Azureus جون خودمونو دوتايي کشتيم رسونديمش به 17 مگابايت باقي مونده،‌ ولي از 2 شنبه تا حالا همينجور مونده و چيزي دانلود نمي کنه! حالا ببينم شنبه ، يکشنبه اون طرف آن ميشه يا نه! طرف شما هم حتما گذاشته همون ويکند بياد اينجا! داستان ها داريم ما با اين تورنت!!

اينام 2 تا اسکرين شات ديگه، براي جزئيات بيشتر!!

واي چه تفاوتي! ولي فکر نکنم زياد کردن کانکشن ها تو باز کردن صفحات تأثيري داشته باشه بلکه فقط تو دانلود اثر ميذاره يا من اشتباه مي کنم؟
بله زیاد کردن کانکشن ها فقط برای دانلوده وگرنه IE جایی نداره که کانکشنش رو زیاد کنیم
34.gif

بالا