• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
مدیر پرداخت الكترونیك بانك سامان : “بازار هدف شركت های ‪ PAP‬اشتباه است.”
علی كبیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود : “این مراكز بازار هدف خود را كاربران خانگی تصور می كنند، در صورتی كه كاربران خانگی نیازی به اینترنت پر سرعت ندارند.”

وی اظهار داشت : "اگر كاربر احساس نیاز داشته باشد، با هر قیمتی كالای مورد نیاز خود را خریداری می كند، بنابراین گران بودن دلیل عدم استفاده از اینترنت پر سرعت نیست بلكه كاربران خانگی احساس نیاز به این كالا ندارند."

=================================================

اینجا است که میگن کار از ریشه خراب است........
wacko.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله امروز صبح سرعت افتضاح شده بود ولی من با یک ترفند ساده سرعت رو بردم به حالت عادیش!

تعداد کانکشن های FlashGet رو روی 10 گذاشتم و همزمان 3 فایل رو با هم دانلود میکردم که میشه 30 کانکشن و باعث شد افت سرعت از بین بره!

استاد من هم دیشب ، سرعت ام عالی بود ، ولی یک کاری کردم که می خواهم بدانم دلیل علمی داره یا اینکه به نظر من اینطور می اومده :
دیشب، ای میول باز بود ، بعد من یک چیزی رو با موزیلا داشتم می گرفتم ، همزمان یک سری فایل رو هم دادم فلش گت بگیره.بعد ساعت بعد دیدم میانگین دانلودم که همیشه زیر 103مگ هست ، رسیده به 114، به نظر شما این افزایش مقادیر واقعیه؟
اساتید دیگه چه نظری دارن؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها من یه مشکل عجیب دارم با این فایل تورنت اول سرعت دانلود من 12 بود سرعت اپلود هم صفر بود بعد چند ساعت الان سرعت دانلودم خیلی زیاد بشه 2 هست بیشتر هم صفر هست ولی سرعت اپلودم 4 تا 8 هست مشکل چیه این عکس رو ببینید الان حدود 5 ساعتی هست این مشکل رو دارم ممنون:eek:

119fs642297.jpg

راستی هیچ محدودیتی من برای دانلود و اپلود نزاشتم ولی اینجوری شده:blink:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
استاد من هم دیشب ، سرعت ام عالی بود ، ولی یک کاری کردم که می خواهم بدانم دلیل علمی داره یا اینکه به نظر من اینطور می اومده :
دیشب، ای میول باز بود ، بعد من یک چیزی رو با موزیلا داشتم می گرفتم ، همزمان یک سری فایل رو هم دادم فلش گت بگیره.بعد ساعت بعد دیدم میانگین دانلودم که همیشه زیر 103مگ هست ، رسیده به 114، به نظر شما این افزایش مقادیر واقعیه؟
اساتید دیگه چه نظری دارن؟
وقتی که Connection Stable نباشه یا اینکه سرور سایتی که ازش دانلود میکنید سرعت خوبی نداشته باشه با زیاد تر کردن کانکشن ها سرعت بالاتر میره (البته دیگه بالاتر از سرویستون نمیره).

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
امروز که مشکلی نداشته برای من یعنی از اول شهریور داره مثل قدیم درست کار میکنه
راستی ایمیل اومده 4 روز خسارت
یکی از مدیرا نوشته برایش یک هقته نوشتن
برای شما ایمیل آمده و مدتش رو میشه بگید ؟

ممنون :happy:

فکر کنم منظور تون من هستم ، خیر قربان ، البته برای من 6 روزه ولی ، نامه ای نیامد ، اگر هم امد ، من پاکش کردم اوتوماتیک
:lol:

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
king_dani عزيز
بنظرت بايد زياد به پشتيباني پارس زنگ زد يا خودشون مثل بچه آدم چند روز اعتبار اضافه ميكنن . شما زياد تماس داشتي با پشتيباني يا نه ؟

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان.
من دوتا سوال داشتم از اساتید:
اول اینکه این 4 روز خسارتو چه طوری باید از داتک بگیریم چون برای من نامه ای نیومده و البته منم مستقیم از خودشون نگرفتم و از یکی از نمایندگیهاشون گرفتم.
دوم اینکه من تعداد زیادی لینک رپید دارم و یک اکانت پرمیوم هم دارم و دنبال یک نرم افزاری مثل RAPIDGET میگردم که لینکها رو بهش بدی و خودش اتوماتیک شروع کنه به دانلود.این رپیدگت بعضی وقتها خیلی قاطی میکنه و یکدفعه وسط دانلود هنگ میکنه و باید دوباره اجراش کرد و من به خاطر همین دنبال یکی دیگه میگردم.
البته این سوال ربطه مستقیم به ADSL نداره ولی اینجا چون دوستان همه رپیدکارن گفتم بپرسم.
ممنون از همگی

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از توضيحات فكر مي كردم شايد مشكل فقط مربوط به سرويس من باشه. ممنون
خواهر پرشيانا ناراحت نباشيد حالتان كاملا قابل دركه من بعد از كلي خواهش توانستم چند تا سيدر براي فايل هام پيدا كنم كه با اين سرعت افتضاح همشان امدن و رفتن محض رضاي خدا از يكي شان هم نتوانستم فايل بگيرم حالا دوباره بايد برم 3 4 روز درخواست بدم تا بالاخره يكي سيد كنه بازم اينهاخراب كنن!!!!!!!!

اقا سلام.
شما کجا درخواست میدی برات سید بشه؟سایتی چیزی داره؟
ممنون

nanoware

Registered User
لایک‌ها
1
علی كبیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود : “این مراكز بازار هدف خود را كاربران خانگی تصور می كنند، در صورتی كه كاربران خانگی نیازی به اینترنت پر سرعت ندارند.”

وی اظهار داشت : "اگر كاربر احساس نیاز داشته باشد، با هر قیمتی كالای مورد نیاز خود را خریداری می كند، بنابراین گران بودن دلیل عدم استفاده از اینترنت پر سرعت نیست بلكه كاربران خانگی احساس نیاز به این كالا ندارند."

=================================================

اینجا است که میگن کار از ریشه خراب است........
wacko.gif

بلانسبت جمع ایشون خیلی ... خوردن. طرف ما اصلا ADSL نیست که بواد گرون باشه.
اینا همون بهتر که سرشون تو اینترنت به اصطلاح ملیشون باشه، مدیرای مارو باش!:(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام به همه دوستان.
من دوتا سوال داشتم از اساتید:
اول اینکه این 4 روز خسارتو چه طوری باید از داتک بگیریم چون برای من نامه ای نیومده و البته منم مستقیم از خودشون نگرفتم و از یکی از نمایندگیهاشون گرفتم.
دوم اینکه من تعداد زیادی لینک رپید دارم و یک اکانت پرمیوم هم دارم و دنبال یک نرم افزاری مثل RAPIDGET میگردم که لینکها رو بهش بدی و خودش اتوماتیک شروع کنه به دانلود.این رپیدگت بعضی وقتها خیلی قاطی میکنه و یکدفعه وسط دانلود هنگ میکنه و باید دوباره اجراش کرد و من به خاطر همین دنبال یکی دیگه میگردم.
البته این سوال ربطه مستقیم به ADSL نداره ولی اینجا چون دوستان همه رپیدکارن گفتم بپرسم.
ممنون از همگی
از FlashGet استفاده کن.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
كسي از دوستان اشنا تويه اين داتك نداره؟
يك سوال دارم و اينكه كي مركز مخابرات مطهري را ساپورت مي كنه؟
ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها من یه مشکل عجیب دارم با این فایل تورنت اول سرعت دانلود من 12 بود سرعت اپلود هم صفر بود بعد چند ساعت الان سرعت دانلودم خیلی زیاد بشه 2 هست بیشتر هم صفر هست ولی سرعت اپلودم 4 تا 8 هست مشکل چیه این عکس رو ببینید الان حدود 5 ساعتی هست این مشکل رو دارم ممنون
با سلام
هر چي سرعت اپلود بيشتر دانلود بيشتر!
ولي بستگي به seeds هم داره= كسي كه فايل را به اشتراك ميذاره=

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
:
Originally Posted by Yen Yen View Post
ممنون از توضيحات فكر مي كردم شايد مشكل فقط مربوط به سرويس من باشه. ممنون
خواهر پرشيانا ناراحت نباشيد حالتان كاملا قابل دركه من بعد از كلي خواهش توانستم چند تا سيدر براي فايل هام پيدا كنم كه با اين سرعت افتضاح همشان امدن و رفتن محض رضاي خدا از يكي شان هم نتوانستم فايل بگيرم حالا دوباره بايد برم 3 4 روز درخواست بدم تا بالاخره يكي سيد كنه بازم اينهاخراب كنن!!!!!!!!

اقا سلام.
شما کجا درخواست میدی برات سید بشه؟سایتی چیزی داره؟
ممنون

سلام
اين اگر منظورتان سايت خاصي كه هر چيزي را سيد كنه منظورم اين نبود (لا اقل تا حالا چنين جايي را نديدم) فقط از يك سايت براي دانلود بعضي از تورنت هاي خاص استفاده مي كنم كه انجا مي توايند در صورت كمبود سيدر درخواست بديد هر كسي هم كه دلش بخواد مي توانه بهتان جواب بده و سيد كنه البته خود سايت هم يك قسمت داره كه 10 فايلي را كه درخواست كننده زياد و سيدر كم داره را اعلام مي كنه يه جور اعلان عمومي.اين هم ادرس سايت ولي همان طور كه گفتم فكر نكنم به دردتان بخوره مگر اينكه خاور دور دوست باشيد. :f34r:

راستي بنده خانم ين ين هستم. :happy:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از hamilton :
راستي ظاهرا منطقه مخابراتي شما هم مثل منطقه مخابراتي ما كه دانشگاه هست خيلي معروفه(البته از اون لحاظ).
:lol: :lol: :lol: همينطوره
23.gif

به نقل از Tehranshahr :
بله امروز صبح سرعت افتضاح شده بود ولی من با یک ترفند ساده سرعت رو بردم به حالت عادیش!
آه، وقتي سرعت شمام بياد پايين ديگه معلومه کار از بيخ و بن خرابه!! حالا اينبار منم اين فلش گت رو راه بندازم، کانکشن هاشو زياد کنم ببينم چي ميشه.

به نقل از Dong Fang BuBai :
ايشون براي خودشون ذرت پرت کرده اند! بانک سامان هم بهتره بره اول به اوضاع خودش سر و سامان بده، بعد بياد در مورد نيازهاي اينترني ملت اظهار فضل نمايد :grrr:

به نقل از Shakira :
بچه ها من یه مشکل عجیب دارم با این فایل تورنت اول سرعت دانلود من 12 بود سرعت اپلود هم صفر بود بعد چند ساعت الان سرعت دانلودم خیلی زیاد بشه 2 هست بیشتر هم صفر هست

الان حالت شما هم شکيرا جان مثل وضعيت منه که سر 17 مگابايت ناقابل گير کردم و تموم نمي شه، چرا، چون سيدر (همون Seeds) صفره، بتابر اين کسي که کامل فايل مورد نظر رو داشته باشه در دسترس نمي باشد!! پيرهي (peers) موجود هم مطمئنا اون بخشي از فايل رو که باقي مونده ندارند که براتون بفرستند و براي همينه که سرعتتون به صفر رسيده، بايد صبر کنيد که يا سيدرها پيدايشان شود و يا اينکه پيري پيدا بشه که اون بخش مورد نظر از فايل رو داشته باشه تا به درخواست برنامه براي گرفتن اون بخش پاسخ بده و اونو بفرسته در غير اين صورت به جمع کساني خواهيد پيوست که مثلا سر 99.8درصد گير کرده اند و نمي توانند به صد درصد برسانندش (مثل من بدبخت
msncry.gif
!).

به نقل از arashcs :
اول اینکه این 4 روز خسارتو چه طوری باید از داتک بگیریم
فکر کنم اشتباه شده، پارس آنلاين خسارت ميده، نه داتک يا نکنه داتک هم ميده و من خبر ندارم؟!

به نقل از Yen Yen :
خواهر پرشيانا ناراحت نباشيد حالتان كاملا قابل دركه من بعد از كلي خواهش توانستم چند تا سيدر براي فايل هام پيدا كنم كه با اين سرعت افتضاح همشان امدن و رفتن محض رضاي خدا از يكي شان هم نتوانستم فايل بگيرم
ين ين جان حالا باز اونجا ميشه رفت درخواست داد و ملت انگليسي حرف ميزنند، من بيچاره آخه کجا برم درخواست بدم، تازه به چه زبوني بگم که حاليشون بشه
25.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
با سلام
هر چي سرعت اپلود بيشتر دانلود بيشتر!
ولي بستگي به seeds هم داره= كسي كه فايل را به اشتراك ميذاره=
چه عجب یکی از بروبچ باحال پیدا شد جواب منو بده:)
من مشکلی تو دانلود نداشتم من هیچ محدودیتی برای اپلود نزاشتم که سرعت دانلودم بیاد پایین همچنین فایل اولش مشکل نداشت تا 260mb رو مثل بچه ادم دانلود کرد بعد یهو سکته کرد:blink:

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام. دوستان من حدود 20 روزی میشه که از پارس اشتراکKbps 64 گرفتم. در این مدت فقط چندساعت حاش بد بود و با وجود اینکه در طول روز 5 ساعت کامپوتر خاموشه و بقیه ساعات روشنه اصلا به مشکلی بر نخوردم (خدا را شکر)

پارس که توی منطقه ی ما خیلی خوب جواب میده و اصلا بالا و پایین نمیشه و همیشه سرعتش ثابته .

الان رفتم اکانتم را چک کردم دیدم 4 روز اضافه کردن دستشون درد نکنه!!!

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
الان حالت شما هم شکيرا جان مثل وضعيت منه که سر 17 مگابايت ناقابل گير کردم و تموم نمي شه، چرا، چون سيدر (همون Seeds) صفره، بتابر اين کسي که کامل فايل مورد نظر رو داشته باشه در دسترس نمي باشد!! پيرهي (peers) موجود هم مطمئنا اون بخشي از فايل رو که باقي مونده ندارند که براتون بفرستند و براي همينه که سرعتتون به صفر رسيده، بايد صبر کنيد که يا سيدرها پيدايشان شود و يا اينکه پيري پيدا بشه که اون بخش مورد نظر از فايل رو داشته باشه تا به درخواست برنامه براي گرفتن اون بخش پاسخ بده و اونو بفرسته در غير اين صورت به جمع کساني خواهيد پيوست که مثلا سر 99.8درصد گير کرده اند و نمي توانند به صد درصد برسانندش (مثل من بدبخت
msncry.gif
!).
انقدر نقل قول گرفته بودی اول ندیدم پست منو جواب دادی خیلی ممنون:blush:
100 درصد مشکل باید همین باشه که شما میگی امیدوارم درست بشه:happy: راستی اگه دیدم درست نشد از اول دانلود کنم میتونه کامل دانلود کنه یا همین جا دوباره گیر میکنه:wacko:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خواهر پرشيانا ناراحت نباشيد حالتان كاملا قابل دركه من بعد از كلي خواهش توانستم چند تا سيدر براي فايل هام پيدا كنم كه با اين سرعت افتضاح همشان امدن و رفتن محض رضاي خدا از يكي شان هم نتوانستم فايل بگيرم

ين ين جان حالا باز اونجا ميشه رفت درخواست داد و ملت انگليسي حرف ميزنند، من بيچاره آخه کجا برم درخواست بدم، تازه به چه زبوني بگم که حاليشون بشه
راست مي گيد حداقل اين شانس را داشتم ولي يه چيز الان به ذهنم رسيد اصلا ان 17 تا اهميتي نداره فوقش براي يه قسمته ديگه بقيه فايل ها هم درستن نيستن؟ تازه ميشه فقط با جند تا پرش كوچيك ان قسمت را هم ديد
اگر درست يادم باشه يه نرم افزاري براي اين مواقع هست يعني فايل هايي كه سر 98 97 گير كردن را بدون ان قسمت ها هم ترميم مي كنه يعني قابل كپي و ... مي شن ببينم مي توانم اسمش را پيدا كنم يا نه.

Nemo111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بعد از عمری رفتم داتک بگیرم گفتن که فعلا تو منطقه شیخ فضل الله فروش ندارن ظرفیت پره:( گفت یه هفته دیگه تماس بگیر

حالا من چی کار کنم به نظرتون خالی میشه:(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
من بعد از عمری رفتم داتک بگیرم گفتن که فعلا تو منطقه شیخ فضل الله فروش ندارن ظرفیت پره:( گفت یه هفته دیگه تماس بگیر

حالا من چی کار کنم به نظرتون خالی میشه:(
باز خوبه اینو گفتن ، اگه سرویس میگرفتی و ناراضی بودی خوب بود؟

بالا