• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
کسانی که از آسیاتک سرویس گرفتن آیا هنوز رایگان می تونن وصل بشن
چون من یه خط در میون وصل میشم و اگر زنگ بزنم میترسم خودم رایگانو بپرونم.:)
سرويس رايگان كه ديگه نميده... گمونم البته.
نهايت 1 ماه يا 2 ماه رو رايگان حساب ميكنن از اون به بعدش رو براتون فاكتور ميكنن.

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام به برو بچه ها
من از آسیاتک اکانت 256 گرفتم(128 هنوز رایگانه ولی فقط به مدت یک ماه)
میخواستم بدونم حد اکثر دانلودم چقدر باید باشه!؟
در ضمن مودم LAN دارم و نمیتونم سرعت اتصالو ببینم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
از BitTorrent استفاده میکنم و هرگز از 23kbs بیشتر نشده!(حد اکثر اینقدر بوده)

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
کسانی که از آسیاتک سرویس گرفتن آیا هنوز رایگان می تونن وصل بشن
چون من یه خط در میون وصل میشم و اگر زنگ بزنم میترسم خودم رایگانو بپرونم.:)

آسیاتک هنوز رایگان سرویس میده.ولی فقط یک ماه.
تازه یک هفته از این یک ماه طول میکشه تا بهت سرویس بدن!البته در صورتی که خیلی سمج باشی!!

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
از BitTorrent استفاده میکنم و هرگز از 23kbs بیشتر نشده!(حد اکثر اینقدر بوده)
سرعت دریافت و ارسال از تورنت ملاک نیست چون به عوامل زیادی بستگی داره
از روی سرور با چه سرعتی دانلود میکنی؟ حداکثر باید 32KBps باشه

arashe

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره ما نفهميديم ارائه سرويس 128 بيشتر ممنوعه يا نه ؟!‌
من به تازكي از داتك دارم 128 سرويس مي گيرم خيلي سرعت مزخرفي داره مخصوصا تو دانلود
ولي دو سه تا شركت ديگه ديدم كه دارن 256 و 512 هم به يوز خونگي ميدن !
مثل اين : http://tehrandat.net/adsl/adsl.html

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اقا يكي مي شه بگه تكليف مثل مني كه تازه مي خواد ADSL بگيره و مي خواهد مثلا در مورد شركت ها تحقيق كنه چيه!؟ بايد بشينه اين 360 صفحه رو بخونه؟! :O

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
غریبی که تا 2224 داره!

قلهک رو شاتل سرویس می ده www.shatel.ir

دوباره سلام
18.gif

پیش شماره 2226 رو هیچ جا حتی شاتل سرویس نمیده. هیچ راه دیگه ای نیست که من بتونم اینترنت پر سرعت دار بشم؟
rain.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اقا يكي مي شه بگه تكليف مثل مني كه تازه مي خواد ADSL بگيره و مي خواهد مثلا در مورد شركت ها تحقيق كنه چيه!؟ بايد بشينه اين 360 صفحه رو بخونه؟! :O

شما ببین پیش شماره ات رو چه شرکت هایی ساپورت میکنن بعد بیا اینجا راجع به کیفیتشون بپرس قیمتهاشون هم متفاوته و باید بسته به نوع نیاز و استفاده ات یکی رو انتخاب کنی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
شما ببین پیش شماره ات رو چه شرکت هایی ساپورت میکنن بعد بیا اینجا راجع به کیفیتشون بپرس قیمتهاشون هم متفاوته و باید بسته به نوع نیاز و استفاده ات یکی رو انتخاب کنی
داتك، پارس‌انلاين و تقريبا بقيه! ضمنا من فعلا مي‌خوام 64 كيلوبايت بگيرم. چون به نظرم فعلا بيشتر نيازم نيست و ضمنا بحث قيمت هم مطرحه. اصلا با 64 مي شه كار كرد يا خيلي خيلي پايينه ديگه؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
داتك، پارس‌انلاين و تقريبا بقيه! ضمنا من فعلا مي‌خوام 64 كيلوبايت بگيرم. چون به نظرم فعلا بيشتر نيازم نيست و ضمنا بحث قيمت هم مطرحه. اصلا با 64 مي شه كار كرد يا خيلي خيلي پايينه ديگه؟

64 کیلو بایت همون دایال آپ رو بهت میده ، اگه کار دانلودی داری داتک و سپنتا محدودیت دانلود ندارن ولی پارس آنلاین داره هر چند که عملا اعمالش نمیکنه البته فعلا، از نظر قیمت داتک مناسبتره اما از لحاظ کیفیت و پشتیبانی سپنتا بهتره توی قرارداد های طولانی مدت مثل 3 یا 6 ماه هم سپنتا درصد تخفیف بیشتری میده و بیشتر باهات راه میاد تا داتک از پارس آنلاین هم خیلی چیزی نمیدونم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوباره سلام
18.gif

پیش شماره 2226 رو هیچ جا حتی شاتل سرویس نمیده. هیچ راه دیگه ای نیست که من بتونم اینترنت پر سرعت دار بشم؟
rain.gif
چرا من دوستم پيش شماره خونشون همين 2226 هست از شاتل سرويس گرفته .

ببينم كسي نميدونه بالاخره براي منطقه پاسداران ADSL اومد يا نه .

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام به همگي
آقا تو شيراز از مركز ابوذر به نظرتون كدوم ADSL بهتره؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
چرا من دوستم پيش شماره خونشون همين 2226 هست از شاتل سرويس گرفته .

ببينم كسي نميدونه بالاخره براي منطقه پاسداران ADSL اومد يا نه .

دوست من پيش شماره 2226 مربوط به مركز مخابراتي شهيد قدوسي ميباشه كه فعلا شاتل اونرا ساپورت نميكنه.پس دوست شما هم با اين پيش شماره نميتونه از شاتل سرويس گرفته باشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تو پاسداران یه شرکت به نام فروغ نت انگار adsl میده اما قیمتهاش از بقیه خیلی بالاتره!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برای هر شرکتی از یکی دو نفر که از اون شرکت سرویس گرفتن بپرس دستت میاد که کدوم بهتره دیگه!

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من الان به تاپیک bmc سر زدم
ممنون
همون مودم asus am602 رو شاتل داره میده 75 تومن !!
من نمی دونستم همین مودم هست!!
عجب سود کمی میکنن.

با عرض سلام
این اولین کامنت من هست :blush:
دوستان عزیز ممنون میشم از این بیمس (BMC) یه لینکی ، چیزی بذارن یک در دنیا صد در آخرت دعا تون میکنم
3 هفتس این سایتو زیرو رو کردم اما دریغ از ...
تا اینکه مجبور شدم برم ثبت نام کنم و از شما طلب کمک کنم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
راستش میخوام ای دی اس ال بگیرم ، دنبال اطلاعاتی راجع به مودم و چندو چونشم

راستی یه چیز دیگه : قضیه اینترنت پرسرعت رایگان چیه ؟
ما که هرچی میگیم تو این مملکت طناب دارم مفت بدن مردم میرن دنبالش تازه تو صف هم وا میستن ( به قول یکی اینجوری حالش بیشتره !!!) اون وقت میان اینترنت و مفت بدن !!!!؟؟؟؟:wacko:
اینم لینک خبر ( ظاهرا طرف مدیر شرکت آسا تکه ) : http://www.hamvatansalam.com/news64998.html

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
BMC آدرسش اینه : My.BlackMice.com
913.gif

البته فعلا داونه !!
4628.gif

mori

Registered User
لایک‌ها
14
http://www.gaamnet.ir/news/news.php?id=6
پیش ثبت نام برای ADSL مرکز پونک
با نزدیک شدن به بهره برداری از سرویس ADSL مرکز تلفن پونک(پیام نور) علاقه مندان میتوانند فقط جهت ثبت مشخصات خود با شماره 22088080 تماس حاصل فرمایند. با توجه به محدودیت این مرکز اولویت به تاریخ پیش ثبت نام میباشد.
پیش شماره های قابل سرویس دهی :
4440-4441-4442-4443-4444-4445-4446-4447-4449-4460

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
برای هر شرکتی از یکی دو نفر که از اون شرکت سرویس گرفتن بپرس دستت میاد که کدوم بهتره دیگه!
البته منطقه ي مخابراتي هم مهمه چون ممکنه يه شرکت تو يک منطقه سرويسش عالي باشه ولي تو يکي ديگه خراب که البته اين مورد دوم خودش 2 حالت داره، يا تحمل مي کنيد و شرکت هم بالاخره مشکل اون منطقه رو حل ميکنه و يا اينکه نه شما تحمل مي کنيد و نه شرکت دست به مشکل حل کردنش خوبه و اينجوري شما رو به خير و آنها را به سلامت!! البته شايد يه حالت سوم هم داشته باشه که هرچي شما تحمل مي کنيد، اتفاقي نميفته که باز هم همان کار مورد دوم رو انجام خواهيد داد!

من خودم نمونه ي بارز حالت اولم چون تو منطقه ي شيخ فضل الله هستم و داتک دارم و هر چند وقت يکبار منطقه ي ما دچار مشکل ميشه (از نظر سرعت) ولي بعد يکي دو ماه تحمل دوباره درست ميشه (مثل حالا که گوش شيطون کر، چشم شيطون کور، بزنم به تخته، براش اسپند دود کنم، فعلا نرمال داره کار مي کنه تا دور بعد که مخابرات چه خوابي ببيند و جمعيت منطقه چقدر نياز ADSL شون رشد داشته باشد @_@) ولي بازم با وجود دردسرهايي که گاه و بيگاه داتک داره، هنوزم شرکت خوبيه (حالا نکنه من ازتون تعريف کردم بزنيد سرعت منو فردا خراب کنيد ها!! واي به حالتون اگه اينجوري بشه، ميرم سراغ سايت ناراضي ها!!!!). تاه اين محدوديت نداشتن هم خودش خيلي مهمه، چون حتي اگر آدم دانلود آنچناني هم نداشته باشه نگراني اينو نداره که واي، نکنه يهو از حد مجاز بيشتر مصرف کرده باشه و اينا!

بالا