منظورم این بود که بدون اینکه از اسپیلیتر استفاده کنی یک سر کابل رو به پریز تلفن سر دیگرش رو هم پشت مودم وصل کنمن میکرو فیلتر رو زدم پشت تلفن (صدای مودم رو کم کرد ) اما الان امتحان کردم درش اوردم فایده نداشت و پشت مودم اصلا وصل نمیشد !
منظورم این بود که بدون اینکه از اسپیلیتر استفاده کنی یک سر کابل رو به پریز تلفن سر دیگرش رو هم پشت مودم وصل کنمن میکرو فیلتر رو زدم پشت تلفن (صدای مودم رو کم کرد ) اما الان امتحان کردم درش اوردم فایده نداشت و پشت مودم اصلا وصل نمیشد !
يه توضيحی / دليلی / چيزی !؟
من زنگ زدم يارو خودشو زد به خري كه بيت و بايت فرق نميكنن بعدش هم گفت 2 گيگ محدوديت دانلود
منظورم این بود که بدون اینکه از اسپیلیتر استفاده کنی یک سر کابل رو به پریز تلفن سر دیگرش رو هم پشت مودم وصل کن
کاملا درسته شرکتشون بدرد ننشون میخوره با این سرویس دادنشون من 256 با محدودیت 10 گیگ دیدم 10 تومن بود فکر کنم اونم بدرد نمیخورد چه برسه به 2 گیگ:wacko:2 گیگ با سرعت 256 سر سه روز تموم میشه و اونوقت باید چند برابر بقیه شرکت ها پول بدی
کاملا درسته شرکتشون بدرد ننشون میخوره با این سرویس دادنشون من 256 با محدودیت 10 گیگ دیدم 10 تومن بود فکر کنم اونم بدرد نمیخورد چه برسه به 2 گیگ:wacko:
ADSL من تا وقتی گوشی تلفن رو بلند نکنم فعال نمیشه !! اگر هم گوشی رو بزارم دوباره غیرفعال میشه !! مشکل چیه ؟؟
آخه اینکه تلفن رو هم اشغال میکنه !!
ADSL من تا وقتی گوشی تلفن رو بلند نکنم فعال نمیشه !! اگر هم گوشی رو بزارم دوباره غیرفعال میشه !! مشکل چیه ؟؟
آخه اینکه تلفن رو هم اشغال میکنه !!
این کارتت رو بده من من 2 ماه بگیرم اونم به دو دلیل یکی اینکه عکس اواتارت رو میشناسم اسمش کیریس جریکو هست کشتی کجیست هم هست اخرین خبرم که ازش دارم رفته لیگ tnaمن امروز یه کارت 5 ساعته سپنتا خریدم باسم دو ماه استفاده ADSL مجانی در اومد![]()
شانس رو ببینید:lol:
زنگ زدم پشتیبانی بهم می گن ما محدوده کرج ساپورت نمی کنیم و فردا صبح زنگ بزنید تا در صورت امکان چیزی دیگه جایگزین کنیم![]()
شانس رو حالا ببینید :blink:
به نظرم من ادم خیلی خوش شانسی هستم![]()
چطوری رفیق:blush:به شکیرا از این طرفا :happy:
هنوز ADSL داری؟![]()
![]()
![]()
تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشتم، تلفن بدون اسپلیتر به مودم وصل بود و اصلا هم خش یا نویز رو تلفن نداشتم. تا اینکه از چند روز پیش اینترنتم هر یکی دو ساعت قطع میشه و باید دکمه تلفن رو چند بار بزنم تا دوباره وصل شده. از همون موقع خط تلفن هم به شدت نویز پیدا کرد به طوری که با اسپلیتر هم هیچ کمکی نمیکنه!
جالب اینه وقتی مودم خاموشه تلفن هم نویز نداره و صدا صاف و رسا میاد!
:lol:
شاید مودم خراب شده.بابا یکی بگه چه مرگشه اینترنت منسرعتش عالیه اما وقتی مودم روشنه تلفن نویز داره و وقتی خاموشه نویز نداره. اسپلیتر یا همون میکروفیلتر هم هیچ تاثیری نداره. قبلا هم اینطوری نبود.
مخابرات میشگه مشکل از خط نیست و پارس آنلاین میگه مشکل از خطهکسی از دوستان تجربه ای در این مورد داره ؟
اوکی...چطوری رفیق:blush:
نه بابا با اینترنت نفتی کانکت میشماین دوستمون این کارتشو بهم بده ادامه دار دیگه از سپنتا سرویس میگیرم الان وضع مالیم شدید خرابه
![]()
چطوری رفیق:blush:
نه بابا با اینترنت نفتی کانکت میشماین دوستمون این کارتشو بهم بده ادامه دار دیگه از سپنتا سرویس میگیرم الان وضع مالیم شدید خرابه
![]()