• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من میکرو فیلتر رو زدم پشت تلفن (صدای مودم رو کم کرد ) اما الان امتحان کردم درش اوردم فایده نداشت و پشت مودم اصلا وصل نمیشد !
منظورم این بود که بدون اینکه از اسپیلیتر استفاده کنی یک سر کابل رو به پریز تلفن سر دیگرش رو هم پشت مودم وصل کن

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من زنگ زدم يارو خودشو زد به خري كه بيت و بايت فرق نميكنن بعدش هم گفت 2 گيگ محدوديت دانلود

2 گیگ با سرعت 256 سر سه روز تموم میشه و اونوقت باید چند برابر بقیه شرکت ها پول بدی

ahmad_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم این بود که بدون اینکه از اسپیلیتر استفاده کنی یک سر کابل رو به پریز تلفن سر دیگرش رو هم پشت مودم وصل کن

همین کارو کردم اما فرقی نداشت ! راه دیگه ای نیست ؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
2 گیگ با سرعت 256 سر سه روز تموم میشه و اونوقت باید چند برابر بقیه شرکت ها پول بدی
کاملا درسته شرکتشون بدرد ننشون میخوره با این سرویس دادنشون من 256 با محدودیت 10 گیگ دیدم 10 تومن بود فکر کنم اونم بدرد نمیخورد چه برسه به 2 گیگ:wacko:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من امروز یه کارت 5 ساعته سپنتا خریدم باسم دو ماه استفاده ADSL مجانی در اومد :D
شانس رو ببینید:lol:

زنگ زدم پشتیبانی بهم می گن ما محدوده کرج ساپورت نمی کنیم و فردا صبح زنگ بزنید تا در صورت امکان چیزی دیگه جایگزین کنیم :(

شانس رو حالا ببینید :blink:

به نظرم من ادم خیلی خوش شانسی هستم :D

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
کارتت رو در راه خدا بده به یکی از بچه های اینجا
biggrin.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کاملا درسته شرکتشون بدرد ننشون میخوره با این سرویس دادنشون من 256 با محدودیت 10 گیگ دیدم 10 تومن بود فکر کنم اونم بدرد نمیخورد چه برسه به 2 گیگ:wacko:

به شکیرا از این طرفا :happy:

هنوز ADSL داری؟ :rolleyes:

a_mahyar_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ADSL من تا وقتی گوشی تلفن رو بلند نکنم فعال نمیشه !! اگر هم گوشی رو بزارم دوباره غیرفعال میشه !! مشکل چیه ؟؟
آخه اینکه تلفن رو هم اشغال میکنه !!

اگه دوشاخه ضد برق داری اون رو بردار و دوشاخه مهمولی بزار .(در صورتی که اسپلیتور داری میگم)

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من تو همدانم دو تاشرکت اینجا ADSL میدن یکیشون نت گستره که نمایندگی آسیاتک تو همدانه و اون یکی نمایندگی Pars Online
اونیکه نمایندگی آسیاتک هست
64k را بدون محدودیت ماهی 18 تومن و 128K را ماهی 28 تومن میده سرعت دانلود در 64k حدود 8-7.5
اونیکی شرکت بامحدودیت هستش
اینم سایتش :
http://www.zamangroup.ir/adsl.html

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ADSL من تا وقتی گوشی تلفن رو بلند نکنم فعال نمیشه !! اگر هم گوشی رو بزارم دوباره غیرفعال میشه !! مشکل چیه ؟؟
آخه اینکه تلفن رو هم اشغال میکنه !!

:eek: :(

من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم.

تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشتم، تلفن بدون اسپلیتر به مودم وصل بود و اصلا هم خش یا نویز رو تلفن نداشتم. تا اینکه از چند روز پیش اینترنتم هر یکی دو ساعت قطع میشه و باید دکمه تلفن رو چند بار بزنم تا دوباره وصل شده. از همون موقع خط تلفن هم به شدت نویز پیدا کرد به طوری که با اسپلیتر هم هیچ کمکی نمیکنه!

جالب اینه وقتی مودم خاموشه تلفن هم نویز نداره و صدا صاف و رسا میاد!

:lol:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من امروز یه کارت 5 ساعته سپنتا خریدم باسم دو ماه استفاده ADSL مجانی در اومد :D
شانس رو ببینید:lol:

زنگ زدم پشتیبانی بهم می گن ما محدوده کرج ساپورت نمی کنیم و فردا صبح زنگ بزنید تا در صورت امکان چیزی دیگه جایگزین کنیم :(

شانس رو حالا ببینید :blink:

به نظرم من ادم خیلی خوش شانسی هستم :D
این کارتت رو بده من من 2 ماه بگیرم اونم به دو دلیل یکی اینکه عکس اواتارت رو میشناسم اسمش کیریس جریکو هست کشتی کجیست هم هست اخرین خبرم که ازش دارم رفته لیگ tna :) حال کردی:lol: حالا دومیش من از سپنتا قبلا سرویس میگرفتم الان بخوان وصل کنن سه سوته وصله:blush: :D

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
به شکیرا از این طرفا :happy:

هنوز ADSL داری؟ :rolleyes:
چطوری رفیق:blush:
نه بابا با اینترنت نفتی کانکت میشم:( این دوستمون این کارتشو بهم بده ادامه دار دیگه از سپنتا سرویس میگیرم الان وضع مالیم شدید خرابه:eek:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
:eek: :(

تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشتم، تلفن بدون اسپلیتر به مودم وصل بود و اصلا هم خش یا نویز رو تلفن نداشتم. تا اینکه از چند روز پیش اینترنتم هر یکی دو ساعت قطع میشه و باید دکمه تلفن رو چند بار بزنم تا دوباره وصل شده. از همون موقع خط تلفن هم به شدت نویز پیدا کرد به طوری که با اسپلیتر هم هیچ کمکی نمیکنه!

جالب اینه وقتی مودم خاموشه تلفن هم نویز نداره و صدا صاف و رسا میاد!

:lol:

بابا یکی بگه چه مرگشه اینترنت من :( سرعتش عالیه اما وقتی مودم روشنه تلفن نویز داره و وقتی خاموشه نویز نداره. اسپلیتر یا همون میکروفیلتر هم هیچ تاثیری نداره. قبلا هم اینطوری نبود.

مخابرات میشگه مشکل از خط نیست و پارس آنلاین میگه مشکل از خطه :D کسی از دوستان تجربه ای در این مورد داره ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بابا یکی بگه چه مرگشه اینترنت من :( سرعتش عالیه اما وقتی مودم روشنه تلفن نویز داره و وقتی خاموشه نویز نداره. اسپلیتر یا همون میکروفیلتر هم هیچ تاثیری نداره. قبلا هم اینطوری نبود.

مخابرات میشگه مشکل از خط نیست و پارس آنلاین میگه مشکل از خطه :D کسی از دوستان تجربه ای در این مورد داره ؟
شاید مودم خراب شده.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نه بابا با اینترنت نفتی کانکت میشم:( این دوستمون این کارتشو بهم بده ادامه دار دیگه از سپنتا سرویس میگیرم الان وضع مالیم شدید خرابه:eek:
اوکی... :(

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

به به شکیرا جان چطوری خوبی :D

چه عجب اینجا یکی اواتر منو شناخت البته قیافم مشهوره ها اما خوب نمی شناسن دیگه

راستی خبر جریکو می خوای بشین کانال E! نگاه کن اکثرا تو مصاحبه ها می یاد نظر در مورد هالیوود می ده :wacko:

به این سپنتا زنگ زدم مثه اینکه مدیرش یه خانمه هست که معلومه از حرف کم نمی یاره...اخه حرف اومدن ADSL تو کرج اومد گفت معلوم نیست تا چند وقت دیگه قراره ADSL سپنتا در کرج به وقوع بپیونده !!!!

حالا منم دو حالت بیشتر ندارم یا خونمونو ببرم تهران !!! یا منتظر به وقوع پیوستن ADSL سپنتا در کرج باشم !!! یا بفروشمش و باهاش یه اکانت نفتی بگیرم که استفاده کنم

بالاخره ادم شانسشو نمی تونه همینطوری بیخیال بشه.....

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
راستی یه چیز دیگه

امروز رفتم یه اکانت 5 ساعته سپنتا گرفتم باسم اکانت یک ماهه نامحدود در اومد :D :D :D

چقدر من خوش شانسم نه....:cool:

فروشنده که دیگه کف کرده بود و می گفت اقا شما یه یک ساعت اینجا بمون و دست به مغازه ما بکش که ....:blink:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟

بالا