- نوشتهها
- 1,597
- لایکها
- 30
تو پاسداران یه شرکت به نام فروغ نت انگار adsl میده اما قیمتهاش از بقیه خیلی بالاتره!
همون زرهي خودمون منظورته ديگه؟
تو پاسداران یه شرکت به نام فروغ نت انگار adsl میده اما قیمتهاش از بقیه خیلی بالاتره!
BMC آدرسش اینه : My.BlackMice.com![]()
البته فعلا داونه !!![]()
منم مشکل مشابهی دارم ... یعنی هر نیم ساعت یه بار ، هیچ داده ای رد و بدل نمیشهدلیل اینکه من جدیدا نمیتونم مودم و dsiable کنم چی میتونه باشه ؟
چون هر چند ساعت یا حتی نیم ساعت یبار ارتباطم یا کاملا دیسکانکت یا اینکه کانکتم ولی دیتا رد و بدل نمیشه
ممکنه از درایو مودم باشه ?
سلام ...!
نظرتون در مورد این سرویس چیه؟ به نظرتون از هر جهت مطمئنه؟
( البته من کاره ای نیستم ... فقط به سفارش یکی از دوستان موقتا تو امضام گذاشتمش! )
با استعانت از خدای متعال و کمک و پشتیبانی متخصصین گروه پردازندگان، دسترسی ADSL پر سرعت با مقیاس 256 کیلو بایت در ثانیه در شهر تهران ارائه می گردد.
نه بابا، سوادشون آب کشیده!:lol:یعنی 2 مگابیت رو میده ماهی 10 تومن؟![]()
اگه آب نکشیده بود که الان 128 به بالا حرام اعلام نمیشدنه بابا، سوادشون آب کشیده!:lol:
آخه خیلی وقت ها همون موقع بعضی سایت ها رو میره و بعضی ها رو نمیره !! .. یعنی انتخابی عمل می کنهدوستانی که هر نیم ساعت ارتباطشون قطع می شه از مودم های USB استفاده می کنن و این مشکل رو ویندوز برای اونا بوجود میاره، به این صورت که چون ....
سلام ...!
نظرتون در مورد این سرویس چیه؟ به نظرتون از هر جهت مطمئنه؟
( البته من کاره ای نیستم ... فقط به سفارش یکی از دوستان موقتا تو امضام گذاشتمش! )
دوستانی که هر نیم ساعت ارتباطشون قطع می شه از مودم های USB استفاده می کنن و این مشکل رو ویندوز برای اونا بوجود میاره، به این صورت که چون این نوع پرت حامل جریان برق هست، واسه این که قطعه خراب نشه، اون پرت رو از مدار خارج می کنه تا قطعه یا استراحتی بکنه که این قابل رفع شدن هست. به این مقاله ای که لینک که در مورد همین مشکل بحث کرده مراجعه کنید:
http://windows.p30world.com/archives/004980.php#more
اگه بدرد خورده مقاله بهم بگین!
موفق باشید.
این شرکت 256 رو میده ماهی 10 تومن با ابونمان گفته 13600 تومن :f34r: جالبه قیمتش خیلی خوبه ولی معلوم نیست وقتی بگیری 256 بهت 64 میده یا همون حدود 256 رو!!!!!!!!:wacko:
ADSL من تا وقتی گوشی تلفن رو بلند نکنم فعال نمیشه !! اگر هم گوشی رو بزارم دوباره غیرفعال میشه !! مشکل چیه ؟؟
آخه اینکه تلفن رو هم اشغال میکنه !!
اسپیلیتر داری؟؟؟؟
میکرو فیلتر همون اسپلیتر هستشاینا فقط یه مودم به من دادن و رفتن ! یکی از دوستان به من گفت میکروفیلتر درسش میکنه ولی بهتر کرد اما درستش نکرد ؟
حالا این اسپیلیتر چیه ؟ اگه یه کم در موردش توضیح بدی ممنون میشم
میکرو فیلتر همون اسپلیتر هستش
بدون اینکه به اسپلیتر بزنیش کابل line رو بزن پشت مودم ببن همچنان مشکل داری یا نه