داتک مشکلی ندارهدوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟
داتک مشکلی ندارهدوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟
اجب شانسی بزنم به تختهراستی یه چیز دیگه
امروز رفتم یه اکانت 5 ساعته سپنتا گرفتم باسم اکانت یک ماهه نامحدود در اومد![]()
![]()
![]()
چقدر من خوش شانسم نه....![]()
فروشنده که دیگه کف کرده بود و می گفت اقا شما یه یک ساعت اینجا بمون و دست به مغازه ما بکش که ....:blink:
هنوز توی شاتل فیلتره اینجا ...دوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟
اجب شانسی بزنم به تخته![]()
کانال e اروپا چیزهای قدیمی نشون میده همون tna اخرین خبرشه![]()
حالا دو ماه اکانت چه سرعتی جایزه گرفتی 64 یا 2mb خیلی فرق میکنه![]()
اگه دوشاخه ضد برق داری اون رو بردار و دوشاخه مهمولی بزار .(در صورتی که اسپلیتور داری میگم)
داتک که مشکلی نداره.دوباره سرعتها خیلی کم شده. نمیدونم کی دوباره روی فیبر نوری ایران لنگر انداخت شاید هم با ماشین از روی اون رد شدن . ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من نگاه نمیکنم چی تایپ میکنممی گم شکیرا جون مثه اینکه زیاد اون ور اب بودی فارسی یادت رفته...عجب رو اجب می نویسی ...نکنه اون ور اب مده روزه این چیزا![]()
در مورد کانال E! هم شکسته نفسی نکن خبرهاش به روزه می تونی تو نت هم یه چک کنی![]()
در مورد اکانت هم والا خبر ندارم یه زنگ بزن بپرس ازشون![]()
درسته .. مستندهاش و لیست هایی که نشون میده اکثرا 2004 و 2005 هستن ( ولی باز هم شدیدا می ارزن - ضمن اینکه مثلا وقتی داره درباره J Lo صحبت می کنه ، نهایتا سال 2006 و 2005 رو از دست میده که قابل اغماضه ) ، ولی اخبار ، معرفی فیلم و ایناش همه بروزن ...میبینی داره حرف میزنه برای سال 2003 و 2004 هست البته از تصویرش من دارم میگم اگه جدید بود تصویری هم که از هنرپیشه ها و... پخش میکرد جدید بود دیگه نه!!!!!!!!!
اي داتکداران عزيز،
آيا از ساعت 5 تا حالا (که ساعت 6 باشد!) داتک براي شما هم هي قطع و وصل ميشه و سند و ريسيوش از کار ميفته؟ البته الان انگار درسته ولي ساعت 5 بود که ديدم هيچ سند و ريسيوي ندارم و يک ربع قطع بود و بعد 5 دقيقه وصل شد و بعد تا ساعت 6 دوباره قطع شده بود! آيا براي شمايان هم همينطور بوده يا منطقه اي بود؟! مرسي از پاسخ هايتان ^_^
اتفاقا دیشب ، شاتل هم سرویسش توی منطقه مدنی قطع شد ...
در کل شبکه خوبه من از عمل هاش خوشم میاد خیلی جالبهدرسته .. مستندهاش و لیست هایی که نشون میده اکثرا 2004 و 2005 هستن ( ولی باز هم شدیدا می ارزن - ضمن اینکه مثلا وقتی داره درباره J Lo صحبت می کنه ، نهایتا سال 2006 و 2005 رو از دست میده که قابل اغماضه ) ، ولی اخبار ، معرفی فیلم و ایناش همه بروزن ...![]()