• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
دوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟
داتک مشکلی نداره

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
راستی یه چیز دیگه

امروز رفتم یه اکانت 5 ساعته سپنتا گرفتم باسم اکانت یک ماهه نامحدود در اومد :D :D :D

چقدر من خوش شانسم نه....:cool:

فروشنده که دیگه کف کرده بود و می گفت اقا شما یه یک ساعت اینجا بمون و دست به مغازه ما بکش که ....:blink:
اجب شانسی بزنم به تخته
13[1].gif

کانال e اروپا چیزهای قدیمی نشون میده همون tna اخرین خبرشه
294.gif

حالا دو ماه اکانت چه سرعتی جایزه گرفتی 64 یا 2mb خیلی فرق میکنه
295.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوباره اين شاتل كه سايت PT را فيلتر كرده.چه خبره؟باز كه شل كن سفت كنها شروع شد.وضعيت ساير دوستان چطوره؟اين سايت براشون فيلتره يا بازه؟چه خبره؟
هنوز توی شاتل فیلتره اینجا ...
confused.gif

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اجب شانسی بزنم به تخته
13[1].gif

کانال e اروپا چیزهای قدیمی نشون میده همون tna اخرین خبرشه
294.gif

حالا دو ماه اکانت چه سرعتی جایزه گرفتی 64 یا 2mb خیلی فرق میکنه
295.gif

می گم شکیرا جون مثه اینکه زیاد اون ور اب بودی فارسی یادت رفته...عجب رو اجب می نویسی ...نکنه اون ور اب مده روزه این چیزا :D

در مورد کانال E! هم شکسته نفسی نکن خبرهاش به روزه می تونی تو نت هم یه چک کنی ;)

در مورد اکانت هم والا خبر ندارم یه زنگ بزن بپرس ازشون :p

ahmad_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دوشاخه ضد برق داری اون رو بردار و دوشاخه مهمولی بزار .(در صورتی که اسپلیتور داری میگم)

کمککککککک ! اومدم یکم با این مودم ور برم که شاید درست شه ! سیم رو مستقیم کردم و ... بعد حواسم نبود که مودم روشنه فیشش رو کشیدم :blink: فکر کنم مشکل پیدا کرده چراغ USB چشمک میزنه و ثابت نمیشه ! نمیره هم تو اینترنت :stun: اما وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم چراغش روشن میشه و وقتی روشنش میکنم تا ویندوز لود میشه دوباره میره به حالت چشمک زن :grrr:
یعنی مودم خراب شده ؟؟ برای فردا شدیدا احتیاجش دارم:stun: !!!
پول ندارم برای مودم

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوباره سرعتها خیلی کم شده. نمیدونم کی دوباره روی فیبر نوری ایران لنگر انداخت شاید هم با ماشین از روی اون رد شدن . ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوباره سرعتها خیلی کم شده. نمیدونم کی دوباره روی فیبر نوری ایران لنگر انداخت شاید هم با ماشین از روی اون رد شدن . ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
داتک که مشکلی نداره.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
می گم شکیرا جون مثه اینکه زیاد اون ور اب بودی فارسی یادت رفته...عجب رو اجب می نویسی ...نکنه اون ور اب مده روزه این چیزا :D

در مورد کانال E! هم شکسته نفسی نکن خبرهاش به روزه می تونی تو نت هم یه چک کنی ;)

در مورد اکانت هم والا خبر ندارم یه زنگ بزن بپرس ازشون :p
من نگاه نمیکنم چی تایپ میکنم
286.gif

میبینی داره حرف میزنه برای سال 2003 و 2004 هست البته از تصویرش من دارم میگم اگه جدید بود تصویری هم که از هنرپیشه ها و... پخش میکرد جدید بود دیگه نه!!!!!!!!!
301.gif

من زنگ بزنم
283.gif
کارت برای خودته اطلاعاتی هم که باید بدی خودت داری من زنگ بزنم!!!!
242.gif
نترس خانومه نمیخورت
246.gif
245.gif
244.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میبینی داره حرف میزنه برای سال 2003 و 2004 هست البته از تصویرش من دارم میگم اگه جدید بود تصویری هم که از هنرپیشه ها و... پخش میکرد جدید بود دیگه نه!!!!!!!!!
درسته .. مستندهاش و لیست هایی که نشون میده اکثرا 2004 و 2005 هستن ( ولی باز هم شدیدا می ارزن - ضمن اینکه مثلا وقتی داره درباره J Lo صحبت می کنه ، نهایتا سال 2006 و 2005 رو از دست میده که قابل اغماضه ) ، ولی اخبار ، معرفی فیلم و ایناش همه بروزن ...
119.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من می خواستم بدونم من اگر با یه خط adsl بگیرم و به فرض یک ماه استفاده کنم بعدا میتونم با یه خط دیگه همون
سیستم رو استفاده کنم! یعنی اینکه یه خط دیگه بگیرم میتونم adsl رو از اون خط به خط جدید انتقال بدم؟ و خط قبلی دیگه کاملا ازاد باشه؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اگر مرکز مخابراتی ساپورت کنه اون یکی خط رو بلهمیشه ولی یه چند روز طول میکشه

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اي داتکداران عزيز،

آيا از ساعت 5 تا حالا (که ساعت 6 باشد!) داتک براي شما هم هي قطع و وصل ميشه و سند و ريسيوش از کار ميفته؟ البته الان انگار درسته ولي ساعت 5 بود که ديدم هيچ سند و ريسيوي ندارم و يک ربع قطع بود و بعد 5 دقيقه وصل شد و بعد تا ساعت 6 دوباره قطع شده بود! آيا براي شمايان هم همينطور بوده يا منطقه اي بود؟! مرسي از پاسخ هايتان ^_^

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اي داتکداران عزيز،

آيا از ساعت 5 تا حالا (که ساعت 6 باشد!) داتک براي شما هم هي قطع و وصل ميشه و سند و ريسيوش از کار ميفته؟ البته الان انگار درسته ولي ساعت 5 بود که ديدم هيچ سند و ريسيوي ندارم و يک ربع قطع بود و بعد 5 دقيقه وصل شد و بعد تا ساعت 6 دوباره قطع شده بود! آيا براي شمايان هم همينطور بوده يا منطقه اي بود؟! مرسي از پاسخ هايتان ^_^

برا من مشگلی نداشت خواهر فقط یه نمه سرعتش افت کرده:blush:

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
من با پارس اصلا مشکل ندارم مگر زمانیکه خطوط فیبر نوری میریزه به هم. دیشب هم حال اینترنتها اصلا خوب نبود ولی از صبح بهتر شده ولی هنوز به حالت نرمال برنگشته. دفعه قبل بیست و سی هم اعلام کرد. ببینیم امشب اعلام میکنه یا نه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اتفاقا دیشب ، شاتل هم سرویسش توی منطقه مدنی قطع شد ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
لينک پکيده گويا :د البته فعلا که درست هست همه چيز !!

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
هر کدوم از دوستان تو منطقه پیروزی ADSL داره و سرویسش خوب هست میشه بگه از کدام شرکت داره سرویس میگیره ؟

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
درسته .. مستندهاش و لیست هایی که نشون میده اکثرا 2004 و 2005 هستن ( ولی باز هم شدیدا می ارزن - ضمن اینکه مثلا وقتی داره درباره J Lo صحبت می کنه ، نهایتا سال 2006 و 2005 رو از دست میده که قابل اغماضه ) ، ولی اخبار ، معرفی فیلم و ایناش همه بروزن ...
119.gif
در کل شبکه خوبه من از عمل هاش خوشم میاد خیلی جالبه
120.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مرسي از پاسخ ها تون ^_^ پس تو داتک کسي قطعي نداشته (ولي شاتل داشته!)، البته اينم فقط همون نيم ساعت، 3 ربع بود، بعدش تا وقتي که بخوابم درست بود، فقط لينکش يه شونصد باري قطع شد @_@ در مورد سرعت نميتونم مطمئن باشم چون دانلودم تورنتي بود و تورنت هيچ وقت خودش سرعتش ثابت نيست ولي فکر نکنم افت سرعت آنچناني داشتم.

بالا