DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
256 داتک ؟
راضی هستی ؟
نه ولی جای دیگه ای میشناسی که 128 به بالا بده؟!
256 داتک ؟
راضی هستی ؟
اقا نگفتی از کجا مجانی گرفتی ؟؟
اگه دقیق می خوندی میدیدی که نوشتم از آسیاتک گرفتم
اقا مودم اسياتك به بقيه شركت
ها ميخوره؟
به نظر شما اماني بگيرم يا مودمو بخرم؟
ممنون ميشم اگه جواب بدي
با سلام
آقا من میخواهم هفته دیگه از شاتل ADSL2+ بگیرم. صفحه های قبلی تاپیک رو خوندم و دو جور حرف نوشته شده بود:
1- از شاتل شدیداً راضیم.
2- شاتل چند ساعت در روز قطعی داره و خیلی اعصاب خورد کنه!!!!!!!
بالاخره شاتل خوبه یا نه؟
شاتل بگیر من که خیلی از اش راضی ام عملا هم نامحدود هست
شاتل بگیر من که خیلی از اش راضی ام عملا هم نامحدود هست
آخه داتک هم همینقدر میده ولی ارزونتر . منظورم این بود که اینهمه میگنن سپنتا خوبه خوب اینطوری که فرقی نداره. ضمنا من الان 256 دارم که 28 تا بیشتر نمیده.
زنگ میزنی اسیاتک میگی من ADSL مجانی میخوام ؟:blink:اگه دقیق می خوندی میدیدی که نوشتم از آسیاتک گرفتم
با سلام
آقا من میخواهم هفته دیگه از شاتل ADSL2+ بگیرم. صفحه های قبلی تاپیک رو خوندم و دو جور حرف نوشته شده بود:
1- از شاتل شدیداً راضیم.
2- شاتل چند ساعت در روز قطعی داره و خیلی اعصاب خورد کنه!!!!!!!
بالاخره شاتل خوبه یا نه؟
به نظرم منطقه به منطقه فرق داره ... مثلا من توی منطقه شهید مدنی هستم و مشکلی باهاش ندارمسلام
ببخشید شما کدون سرویس شاتل رو گرفتید و چند دانلود میکنید؟ آیا قطعی هم داره؟
کدوم مودم رو بگیرم خوبه؟
به نظرم منطقه به منطقه فرق داره ... مثلا من توی منطقه شهید مدنی هستم و مشکلی باهاش ندارم... اما شاید تو منطقه دیگه فرق بکنه این قضیه ...![]()
![]()
شما هم استفاده میکنی از شاتل ؟سلام
آقا ظاهراً ما با هم همسایه ایم!چون من هم در منطقه شهید مدنی هستم!
![]()
مر30 :lol:
اینا به موبایلایی که wifi دارن وصل میشه؟؟یه خبر تازه :
در تهران چند شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی، از عرضه اینترنت بی سیم پرسرعت برای منازل و سازمان های اداری خبر داده اند. اين درحالی است که اخیرا وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات دسترسی کاربران خانگی به اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بیت را ممنوع کرده است.در ماههای گذشته، ارائه خدمات اینترنت پر سرعت برای سازمان های اداری در تهران و برخی از شهرستان ها آغاز شده است اما برای نخستین بار خبرگزاری ایرنا خبر داده است که یک شرکت خصوصی هم! ه مناطق شهر تهران را تحت پوشش کامل اولین شبکه بی سیم با استفاده از فن آوری WiMAX برای دسترسی به اینترنت پرسرعت، قرار داده است.پیش تر پارس آن لاین به ارائه اینترنت بی سیم با دید مستقیم و با فن آوری دیگری می پرداخت اما اين شرکت جديد می گوید که برای ارائه خدمات اینترنت بی سیم پرسرعت احتیاجی به وجود دید مستقیم میان فرستنده و گیرنده نیست و می تواند این سیستم را ظرف 72 ساعت برای مشتریان خود راه اندازی کند.