• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
احتمالاً سئوال من زياد ربط به اين تايپيك نداره ولي گفتم شايد شما ها هم مشكل من رو داشته باشين. شماها تا حالا تونستين اين مودمهاي ASUS:AAM6000UG رو توي ويندوز ويستا نصب كنيد؟ من خودم رو كشتم نشد كه نشد. اگر كسي موفق به اين كار شده يه كمكي هم به ما بكنه.

ممنون.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من تا یک هفته 10 روز دیگه میخواهم از شاتل بگیرم. هنوز نگرفتم...

ببين من نميخوام به نفع يا عليه شاتل صحبت كنم ولي شاتل براي من يك اعصاب خوردكني كامل بود وهست.آمار قطعي هاي شاتل تو مركز دانشگاه به طور بي سابقه و وحشتناكي بالا رفته و افت سرعت و كيفيت نيز كاملا محسوس هست.چند وقت قبل با يكي از مديران شاتل كه صحبت ميكردم ميگفت مركز دانشگاه يكي از بهترين مراكز آنها ميباشه.اگر به اين اوضاع ميگن بهترين پس بايد ديد در سار مراكز چه خبره:blink: :blink: :blink:
من هم مجبوري و به دليل اينكه هيچ شركت ديگه اي تو مركز ما سرويس نميده دارم از شاتل استفاده ميكنم و اگر شركت خوبي ولو با قيمت بالا سرويس خوبي بده حتما از اون ميگيرم.
دوستانم كه از سپنتا سرويس گرفتند خيلي راضي هستند.من تجربه خودم را خدمت شما گفتم.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
آقا این سرعت ایمول محدود شده من های آیدی هستم 2 روز هم تو صف بودم بازم بالای 3-4 نمیره آسیا تک محدود کرده آبفیاسکیشین هم فعال کردم بازم جواب نمیده ... احتمال داره بازم سرور های جهانی ایدانکی رو بسته باشن
هر کی مشکل داره با ایمول بنویسه ببینیم چه خبر شده
:f34r:

pooyanunited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين من نميخوام به نفع يا عليه شاتل صحبت كنم ولي شاتل براي من يك اعصاب خوردكني كامل بود وهست.آمار قطعي هاي شاتل تو مركز دانشگاه به طور بي سابقه و وحشتناكي بالا رفته و افت سرعت و كيفيت نيز كاملا محسوس هست.چند وقت قبل با يكي از مديران شاتل كه صحبت ميكردم ميگفت مركز دانشگاه يكي از بهترين مراكز آنها ميباشه.اگر به اين اوضاع ميگن بهترين پس بايد ديد در سار مراكز چه خبره:blink: :blink: :blink:
من هم مجبوري و به دليل اينكه هيچ شركت ديگه اي تو مركز ما سرويس نميده دارم از شاتل استفاده ميكنم و اگر شركت خوبي ولو با قيمت بالا سرويس خوبي بده حتما از اون ميگيرم.
دوستانم كه از سپنتا سرويس گرفتند خيلي راضي هستند.من تجربه خودم را خدمت شما گفتم.

سلام
والا چی بگم! اینجا هر کی ی چیز میگه!!!
دوستانی که در منطقه مخابراتی شهید مدنی شاتل گرفته اند میزان قطعی چقدر است؟
من بهشون میل زدم گفتن که شرکت شاتل تضمین میکنه که در 95٪ مواقع وصل باشه...

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
مي گم جايي نيست به استان فارس و جهرم سرويس بده؟
اين جا هست ولي خيلي گرونه.
64 کيلو ماهي 26 تومان.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4

اين چيزيه كه من از يه چند نفر ديگه هم كه يوزر شاتل هستن شنيدم
با اينحال تجربه شخصي چيز ديگس مشكل اصلي شاتل قيمتهاس بالاش با محدوديت دانلود براي اكثر سرويسهاش هس

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
مساله برای من بی دردسر بودن سپنتا نسبت به داتک و راه اومدن با یوزره هر چند یه یکماهی هست افت کرده ولی باز هوای مشتریشون رو به انواع مختلف دارن
داتك مشكلي نداره من يه ساله مشتريشم وتنها يه ماه بعد از عيد واون
يكي دوهفته اي كه بعد ار اون بخشنامه كذايي سرعت ها رو كم كرده بودن يه كم ناراضي بودم:blink:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اين چيزيه كه من از يه چند نفر ديگه هم كه يوزر شاتل هستن شنيدم
با اينحال تجربه شخصي چيز ديگس مشكل اصلي شاتل قيمتهاس بالاش با محدوديت دانلود براي اكثر سرويسهاش هس

شاتل با وجودي كه قيمتهاش بالاست و محدوديت حجمي زيادي هم داره ولي خود من از كيفيت سرويسهاش اصلا راضي نيستم اصلا.شايد باور نكنيد تو اين يكسالي كه ازشون سرويس گرفتم بيش از 1000 بار بهشون تلفن زدم و از وضعيت سرويسهاشون شكايت كردم.ايميل زدم.با مديريت شاتل در مورد سرويسهاي غير قابل قبولشون صحبت كردم.خلاصه كلام اعصاب خوردكني محض.فقط در انتظار اومدن يك سرويس دهنده خوب تو مركزمون هستم.براي همه دوستان و بستگانم كه ميخواستند ADSL بگيرند از سپنتا سرويس گرفتم كه خيلي هم راضي هستند(تا به الان) و وقتي سرويس خودشون را با سرويس من مقايسه ميكنند به حال من تاسف ميخورند و خيلي هم از اين بابت كه از شاتل سرويس نگرفتند راضي هستند.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
داتك مشكلي نداره من يه ساله مشتريشم وتنها يه ماه بعد از عيد واون
يكي دوهفته اي كه بعد ار اون بخشنامه كذايي سرعت ها رو كم كرده بودن يه كم ناراضي بودم:blink:
عزیز جان سپنتا خوبیتی که داره اینکه یکی هست اگه ((بازم میگم اگه!!!!)) مشکلی برات پیش امد جوابت رو درست بده نپیچونتت اینجوری اگرم مشکلی داشته باشی سریع بر طرف میشه یادتم میره همچین مشکلی داشتی!!!:f34r: ;)
تو همه مراکز هم مشکلی نداره:) تهرانشهر کوشکی عزیز دل بابا:lol:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بروبچ این مدیریت شرکت سپنتا یا هر شرکت اینترنت!!!کی ایمیلهاش رو چک میکنه!!!!!!!!من از پنج شنبه هفته پیش تا الان ایمیل فارسی فرستادم جواب نداده!!!!!!!!منظورم به مدیریت سپنتا هست!!!!:f34r: :blink:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
بروبچ این مدیریت شرکت سپنتا یا هر شرکت اینترنت!!!کی ایمیلهاش رو چک میکنه!!!!!!!!من از پنج شنبه هفته پیش تا الان ایمیل فارسی فرستادم جواب نداده!!!!!!!!منظورم به مدیریت سپنتا هست!!!!:f34r: :blink:
نه بابا کسی جواب نمیده !
حتی دارم به اسیاتک زنگ میزنم یه ساعته اشغاله !
چه برسه E-Mail :happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
والا چی بگم! اینجا هر کی ی چیز میگه!!!
دوستانی که در منطقه مخابراتی شهید مدنی شاتل گرفته اند میزان قطعی چقدر است؟
من مدنی هستم و مشکل خاصی ندارم ... البته الان تازه 3 ماهه که ازشون سرویس می گیرم ... توی این سه ماه ، حدودا 3-4 بار قطعی داشتم که همه شون بین ساعت 8 شب تا 2-3 صبح بوده ( تصادفا من اون ساعات زیاد آنلاین نیستم ) ... سرعت دانلود هم خوبه و برای من که سرویس 64 k دارم ، حدود 10 هستش ...
169.gif

درباره محدودیت دانلود هم ، 5 گیگ هستش واسه 64 k که خب اگه بیشتر می شد خیلی بهتر بود ... ولی از طرف دیگه شاید اگه این محدودیت نبود ، دیگه نه سرعتم انقدر بود و نه قطعی ها انقدر کم ... نه ؟
rastaman2.gif

اين چيزيه كه من از يه چند نفر ديگه هم كه يوزر شاتل هستن شنيدم...........
چطوری ، کم پیدایی ؟
hola.gif

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این سرعت ایمول محدود شده من های آیدی هستم 2 روز هم تو صف بودم بازم بالای 3-4 نمیره آسیا تک محدود کرده آبفیاسکیشین هم فعال کردم بازم جواب نمیده ... احتمال داره بازم سرور های جهانی ایدانکی رو بسته باشن
هر کی مشکل داره با ایمول بنویسه ببینیم چه خبر شده
:f34r:

آسیا تک دو هفته است دانلود روی پورتهای غیر از 80 رو محدود کرده، که نتیجه اش سرعت بدتر از دایال آپ همه نرم افزارهای p2p . من گفتم همه زنگ بزنیم اعتراض کنیم شاید تغییری حاصل بشه، تهدید کنید که به خاطر محدود کردن شکایت می کنید. همینجوری اگر بشینیم ککشون هم نمی گزه!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اونایی که از اسیاتک adsl دارند راضی هستند یا نه مخصوصا تو دانلو د تورنت ها

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین بالا بحثش بود که ! آسیا تک p2p ها رو محدود کرده، با دایال آپ بهتر می تونید دانلود کنید.

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
نه بابا کسی جواب نمیده !
حتی دارم به اسیاتک زنگ میزنم یه ساعته اشغاله !
چه برسه E-Mail :happy:
باز خوبه سپنتا تلفنش ازاده:lol:
اگه ببینم ایمیل رو جواب نمیده زنگ میزنم تلفنی میگم لطف کنید ایمیلتون رو چک کنید!!!!!!!!!
mail1[1].gif
tooth.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دومين شبی هست که وضع پارس آنلاين خراب'ه // برای همه هست !؟

بالا