• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من اي پي دادن ولي من الان گذاشتم رو اتوماتيك بهتره اينجوري بعدشم DHCP تو كانفيگ مودم مياره هيچي نمياره وقتي ping ميكنم ميگه DHCP enable No نميدونم چيكار بايد بكنم. حالا يكي بهم گفت اين كار رو انجام بدم :
توی یه فایل txt تایپ کن :

rasdial ISP username password

جای ISP اسم connection رو بنویس. جای username و password هم که معلومه چی باید بنویسی. بعد فایل رو با پسوند bat ذخیره کن و بذارش توی پوشه start up. هر دفعه سیستمت بالا بیاد خود به خود وصل میشه.

اين كار رو انجام دادم الان اتوماتيك خودش كانكت ميشه

اينطوري حتما بايد كانكشن داشته باشي.

amir_2000af

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این خبر رو تو آخرین شماره عصر ارتباط نوشته بود .

LOW16172.jpg

نامردای احمق ماله ما رو هم این طوری کردند... ولی رئیسه دیتا قول داد به من تا آخره خرداد... من رو هم می شناسه /. به نظرتون دروغ گفته که برم اونجا و ...

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
شما کدوم مرکز تلفنی ؟ پیش شمارتم بگو که اگه کسی از دوستان هم مثل شما بود بره پیگیری کنه .
فکر نمی کنم به غیر از صبر کردن بشه کاره دیگه ای کرد! البته چرا راه که زیاد هست :rolleyes:
ولی اگه تا آخر خرداد نشد حتما" خدمتشون شرفیاب بشید :cigar::rambo: .

persianrose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :rolleyes:
بچه ها ، می خواستم ببینم آیا استفاده از تلفن بی سیمی در محل استفاده از adsl ؛ ایجاد نویز یا مشکل می کنه ؟! :eek:
من امروز سرویسم رو از داتک گرفتم ، 64 ، سرعت دانلودم به زور به 4 می رسه !!! :( ..صفحه ها هم که دیگه نگو ..!!
با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفت مشکل از تلفن بی سیمی است !!!! :blink: ...اگه این طوری باشه که خیلی ستمه !!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام :rolleyes:
بچه ها ، می خواستم ببینم آیا استفاده از تلفن بی سیمی در محل استفاده از adsl ؛ ایجاد نویز یا مشکل می کنه ؟! :eek:
من امروز سرویسم رو از داتک گرفتم ، 64 ، سرعت دانلودم به زور به 4 می رسه !!! :( ..صفحه ها هم که دیگه نگو ..!!
با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفت مشکل از تلفن بی سیمی است !!!! :blink: ...اگه این طوری باشه که خیلی ستمه !!
من الان اینجا از دو خط با تلفن بی سیم استفاده میکنم که هیچ تاثیری روی اشتراک و سرعت ADSL من نداره !! و اصلا نمیتونه ربطی داشته باشه :)

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
دوستانی که از اسیا تک در مرکز شیخ فضل ا.. سرویس داران نظرشون چیه این چند وقته ؟ من 1 ماهه مشک دارم پینگ الان بالای 2000 هست هر بار که زنگ میزدم میگفتن خط شما نویز داره اما بالاخره هفته پیش قبول کردن که مشکل پهنای باند دارن و بزودی حل میشه که هنوز خبری نست اگه دوستان دیگه هم همین مشکل رو دران بگن با هم هماهنگ کنیم بهشون یه گیر اساسی بدیم چون به نظر من شرکتی که سعی میکنه مشتریشو بپیچونه خیال برطرف کردن مشکل رو نداره ...

persianrose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی این واقعا طبیعیه ؟ ! :eek: الان سرعت من از دایال آپم کمتره ، واقعا افتضاحه !! یه عکس رو بزور واز می کنه !!
این بود اینترنت پر سرعت !!!؟؟؟ :wacko:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی این واقعا طبیعیه ؟ ! :eek: الان سرعت من از دایال آپم کمتره ، واقعا افتضاحه !! یه عکس رو بزور واز می کنه !!
این بود اینترنت پر سرعت !!!؟؟؟ :wacko:
شما برید به سایت http://testmy.net/ سرعت واقعی اشتراکتون رو دریبارید چقدر هست .

persianrose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تست کردم .... این نتیجه تست بود :
43 kbps ...... خیلی زیاده !!! مگه نه !!؟ :wacko:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
تست کردم .... این نتیجه تست بود :
43 kbps ...... خیلی زیاده !!! مگه نه !!؟ :wacko:
برای سرویس 64 انچنان بد نیست .. سرویس من هم به همین نسبت افت داره تو تست و دانلود . :) البته ISP های مختلف در قبال اعمال سرعت و تعرفه سلیقه ای عمل میکنن .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي نميدونه تو منطقه طرشت مركز مخابراتي فرد اسدي كسي اشتراك داره بدونه كدوم شركت خوبه ؟؟؟؟ اسياتك خوبه اونجا يا خير؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . :D
آقا من اگه بخوام از یه شرکت ( ان شاالله آسیاتک ) adsl بگیرم ، بعد از یک ماه استفاده ، یک ماه نخوام استفاده کنم ، دوباره ماه بعد بخوام استفاده کنم ، یعنی یک ماه بین شارژ کردن فاصله بیفته ، اون وقت چه اتفاقی می افتد ؟
باید اون یک ماه رو پولشو بدم ؟ به زور ازم می گیرم ؟ . . . .
( داتک که یکی از دوستام داشت ( وایرلس ) گفت یا پول شارژ رو می دی ، یا اگه هم شارژ نکنی باید مودم رو پس بدی ، در غیر این صورت هر موقع که بخوای شارژ کنی یا پس بدی ، این پول رو به زور ازتون می گیرند :f34r:)
حالا می خواستم بدونم adsl چه جوریه و به خصوص آسیا تک . :hmm:
مرسی :cool:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
دوستانی که از اسیا تک در مرکز شیخ فضل ا.. سرویس داران نظرشون چیه این چند وقته ؟ من 1 ماهه مشک دارم پینگ الان بالای 2000 هست هر بار که زنگ میزدم میگفتن خط شما نویز داره اما بالاخره هفته پیش قبول کردن که مشکل پهنای باند دارن و بزودی حل میشه که هنوز خبری نست اگه دوستان دیگه هم همین مشکل رو دران بگن با هم هماهنگ کنیم بهشون یه گیر اساسی بدیم چون به نظر من شرکتی که سعی میکنه مشتریشو بپیچونه خیال برطرف کردن مشکل رو نداره ...

سلام،

من البته داتک دارم ولى منطقه ام شيخ فضل الله است. پارسال همين مشکل رو ما با داتک داشتيم، سرعت 256 رسيده بود زير سرعت دايل آپ جورى‌ که من روى آورده بودم به کارت های اينترنت دوباره و احساس ميکردم که آخى، چقدر دايل آپ سرعتش عاليه ^0^ ولى مشکل از پهناى باند شرکت تو اين منطقه بود که تموم شده بود و اعلام کردند تا فلان تاريخ مشکل حل ميشه و جدا هم درست شد و همه چى‌ برگشت به حالت عادى.

شيخ فضل الله منطقه ى وحشتناک پر ترافيکيه و ميزان مصرفش واقعا بالاست. اگر آسيا تک دچار مشکل پهناى باند شده باشه تو اين منطقه و خودشون اين مورد رو تأييد کرده باشند مطمئن باشيد همه ى يوزرهاش تو اين قسمت دچار افت سرعت شدند و محدود به يکى دو نفر نميشه. تا پهناى باندشون رو هم اضافه نکنند درست که نميشه هيچ، با گرفتن مشترک جديد بدتر هم خواهد شد (يه مدت داتک ديگه براى‌اين منطقه مشترک قبول نميکرد) حتما بايد پى گيرى کنيد، البته اين رو هم بگم که يکى دو هفته اى درست نميشه، براى‌ماها حدودا 2 ماه و نيم طول کشيد تا مشکل برطرف شد :wacko:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام . :D
آقا من اگه بخوام از یه شرکت ( ان شاالله آسیاتک ) adsl بگیرم ، بعد از یک ماه استفاده ، یک ماه نخوام استفاده کنم ، دوباره ماه بعد بخوام استفاده کنم ، یعنی یک ماه بین شارژ کردن فاصله بیفته ، اون وقت چه اتفاقی می افتد ؟
باید اون یک ماه رو پولشو بدم ؟ به زور ازم می گیرم ؟ . . . .
( داتک که یکی از دوستام داشت ( وایرلس ) گفت یا پول شارژ رو می دی ، یا اگه هم شارژ نکنی باید مودم رو پس بدی ، در غیر این صورت هر موقع که بخوای شارژ کنی یا پس بدی ، این پول رو به زور ازتون می گیرند :f34r:)
حالا می خواستم بدونم adsl چه جوریه و به خصوص آسیا تک . :hmm:
مرسی :cool:
عموما هر شرکت برای این طور مواقع استراتژی های خاص خودش رو داره یک شرکت برای نگه داشتم مشتری یک ماه سرویس رو قطع میکنه بدون هزینه یک شرکت هم هست که این کار رو نمیکنه . :)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
کسی در این زمینه ( آیا باید برای قطعی هم پول شارژ داد یا نه ؟ ) در مورد آسیاتک خبر داره یا نه ؟ :hmm:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
کسی در این زمینه ( آیا باید برای قطعی هم پول شارژ داد یا نه ؟ ) در مورد آسیاتک خبر داره یا نه ؟ :hmm:

نه آقا پول نمی خواد بدی. می تونه خطت یه سال هم رانژه باشه ولی اشتراکت قطع باشه و پولی ندی. به محض اینکه زنگ بزنی و بگی می خوام اشتراکو تمدید کنم، اونا کاری ندارن چند وقت اشتراکت تموم شده و وصل می کنن.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
نه آقا پول نمی خواد بدی. می تونه خطت یه سال هم رانژه باشه ولی اشتراکت قطع باشه و پولی ندی. به محض اینکه زنگ بزنی و بگی می خوام اشتراکو تمدید کنم، اونا کاری ندارن چند وقت اشتراکت تموم شده و وصل می کنن.

ای ول ،ای ول ، داش مجید و ایول .
دستت درد نکنه خبر خوب خوش حال کننده ای دادی :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی از دوستان یه مشکل عجیبی داره : میگه وقتی وصل به اینترنته و تلفن زنگ می خوره ... اتصالش قطع میشه ...
165.gif

splitter هم داره ...

اساتید نظری ندارن ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
یکی از دوستان یه مشکل عجیبی داره : میگه وقتی وصل به اینترنته و تلفن زنگ می خوره ... اتصالش قطع میشه ...
165.gif

splitter هم داره ...

اساتید نظری ندارن ؟

من که استاد نیستم ولی احتمالا یا اسپلیتر رو درست وصل نکرده (مثلا جای phone و line برعکس وصل شده) یا اسپلیتر خرابه یا همه تلفن ها از سپیلیتر نمی گذرن البته تو این حالت موقع زنگ خوردن مودم قطع نمیشه و موقع برداشتن تلفن قطع میشه.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان برای من یه سوال فنی پیش اومد اگه میدونید منو روشن کنید
127fs4196680.gif

ببینید بطور مثال من یه خط تلفن دارم که از جعبه تقسیم وارد طبقه اول شده و بین 3 تا پیریز تقسیم شده حالا! تلفن به پریزه اولی وصل شده که کاری نداریم ولی اگه من از پریز سوم یک انشعاب گرفته و برای یک طبقه دیگه به صورت رو کار سیم کشیده باشم و به مودم ADSL وصل کرده باشمش آیا مشکلی پیش خواهد آمد یا خیر یا اصلا" نشدنیست یا اینکه باید سر هر پریز یک Micro Filter قرار بگیره (چه پریزی که بش تلفن وصله و چه پرزی که ازش انشعاب گرفته شده). آیا اگه این کار انجام بشه مشکلی پیش میاد مثلا" نویز خواهیم داشت یا ...

ممنون .
یاعلی.

بالا