• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
کسایی که کار خاصی ندارن داینامیک بهتره واسشون
ولی اگه میخوای سایتت رو روی سیستمت هوا کنی استاتیک بگیری یه پنج شیش قدم جلویی

**nvidia**

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam
shoma midoonid adsl too digar ghesmathaye tehran masalan nazi abad ya shahabdolazim key rah miofte.
mer30.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از djpeiman :
کسایی که کار خاصی ندارن داینامیک بهتره واسشون
ولی اگه میخوای سایتت رو روی سیستمت هوا کنی استاتیک بگیری یه پنج شیش قدم جلویی

اقا من گیج شدم الان ip که به من داده رنجه ....172.20.14 ه این static (ثابت) مگه نیست؟ من با این ip هیچ کاری نمیتونم بکنم نه سرور میتونم بشم نه سایتی چیزی
اگه ip dynamic بده میشه ....81.91 و با اون میشه همه کاری کرد
غیر اینه؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از **nvidia** :
ba salam
shoma midoonid adsl too digar ghesmathaye tehran masalan nazi abad ya shahabdolazim key rah miofte.
mer30.

نمیدونم پیش شمارتون چنده اما هنوز پیش شماره های که با 3 4 5 شروع میشن راه نیافتاده یعنی مخابراتشون حتی کلنگشم نزدن چه برسه بهره برداری و سرویس دهی.... :hmm:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Mehrzad6262 :
اقا من گیج شدم الان ip که به من داده رنجه ....172.20.14 ه این static (ثابت) مگه نیست؟ من با این ip هیچ کاری نمیتونم بکنم نه سرور میتونم بشم نه سایتی چیزی
اگه ip dynamic بده میشه ....81.91 و با اون میشه همه کاری کرد
غیر اینه؟

بله شما همیشه IP ثابت دارید درست مثله من
من الان 10 11 ماهه که IP ثابت دارم

به شما دو تا IP ثابت دادن یکی invalid که فقط در شبکه داخلی داتک شناخته میشه و یکی IP بین اللملی

حالا داتک یه کاری کرده که به قول خودشون برای ایمنی این کار رو کرده که راست هم می گه ! مثلا کسی IP بین المللی شما رو داشته باشه کاری نمی تونی بکنی چون به سرور داتک وصله و از طرفی هم یه سری مزایا رو از دست می دید مثله remote desktop و بازی های آنلاین !

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
آرتين جان
الان كه واسه من استاتيك شده ديگه كلا يه آي پي دارم و به اون روشي كه شما گفتي نيست الان!
يعني ميتونم روي كامپيوتر خودم حتي وب سرور آپ كنم! (چه حالي ميده :D )
احتمالا واسه وايرلسي هارو هم به زودي اينطوري ميكنن. فعلا كه فقط واسه ADSL بوده.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
الان مدتهاست که آی پی ثابت دارم ... قبلا هم با آرتین جان در این مورد صحبت کردیم هم وب سرور آپ کردم و هم بازی آنلاین .. حالا جریانش چیه ؟ وایرلس هستم ....

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اول ip رو به یکی از دوستانتون بدید ببینید می تونن پینگ کنن یا نه !

بعدش باید ببینید پورتها باز هستند یا نه !!!

یه وب سرور راه بندازید و ببینید دوستانتون می تونن اون رو ببینن یه نه

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آرتین جان اگر به یاد داشته باشید من روی کامپیوترم آپاچی و MySQL و PHP نصب بود یک مشت هم اسکریپت و غیره رو روی لوکال نصب کرده بودم .... بعد از طریق یک کامپیوتر دیگه و خط اینترنت دایال آپ با دادن آی پی کاملا تونستم از تک تک اسکریپت ها منجمله vBulletin و IPB , .... و غیره استفاده کنم ... در ادامه هم از شما راهنمایی در مورد ست کردن DNS و غیره خواستم که لطف کردید و بنده را راهنمایی کردید. فکر کنم تو تاپیک وایرلس داتک بود... خلاصه اینکه من شخصا مشکلی نداشتم و همه چیز درست بود. منتها با این پهنای باندی که برای Send داریم فکر نمی کنم بشه در آن واحد بیش از 3 نفر رو ساپورت کرد.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وایرلس از این جدیدا داری ؟!

سرعتی که داتک گفته چیه ؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله از این مودم جدید ها است .... من پلن دوم یعنی 256/64 رو دارم ..... البته به زور به 7 می رسه ... در بهترین حالت روی 5 ثابته

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!من متاسفانه متاسفانه با وجود اینکه نمیخواستم دیگه طرف اینترنت بیسیم برم ولی چون اصلا dailup جواب نداد مجبور شدم برم دوباره پول این اینترنت بیسم داتکو بدم :( :hmm:
حالا به یک مشکل بسیار بزرگ برخورد کردم موردشوره داتک رو ببرن اقا این دیوونها چی کار کردن ورداشتن ip ها رو static کردن من نمیدونم اینا به چی فکر میکنن که یعنی یه شبکه درست کردن انگار به هر مثلا 10 نفر یه ip واقعی میدن حالا مشکل چیه اینطوری فرض کنید که 1 نفر از این 10 نفر از megaupload یا rapid دانلود کنن یعنی ip طرف ثبت میشه حالا شما هم که بخواین برین دانلود کنید با همون ip باید برید دیگه انگار یه نفر داره دانلود میکنه پس اگه یه نفر دانلود کنه بعد شما باید برای دانلود بعدی از محدودیت زمانی rapid و megaupload استفاده کنید در صورتی که شما اصلا دانلود نکردین چی شد خودمم نفهمیدم چی گفتم

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
این که احتمالش خیلی کمه اگه دو نفر از داتک بگیرن اگه داتک به هردو یه ip بده اگه هردو بخوان یه فایلو دانلود کنن به دومی اجازه نمیده
و اما در مورد استاتیک کردن
طفلکی ها مجبورن چون بهشون گفتن که باید اطلاعات هر کسی ظبت(شما با"ض" بخونید) بشه واینا هم زورشون نمیرسه به هر کس یه ip بدن به هر چند نفر یه ip میدن
اینطوری اگه شما کار بدی بکنی ( مثلا بخوای یکی رو با اینترنت ترور کنی) میفهمن و میان دنبالت
حالا مشکل اینجاست که اگه یکی از اون سه تا که یه ip رو دارن بخواد یه کار بد ( مثلا بخواد یکی رو با اینترنت ترور کنه) کنه هرسه تا رو میگیرن
نتیجه:برای ترور کردن افراد از dial up استفاده کنید یه کمی بیشتر طول میکشه ولی امن تره.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از djpeiman :
این که احتمالش خیلی کمه اگه دو نفر از داتک بگیرن اگه داتک به هردو یه ip بده اگه هردو بخوان یه فایلو دانلود کنن به دومی اجازه نمیده
و اما در مورد استاتیک کردن
طفلکی ها مجبورن چون بهشون گفتن که باید اطلاعات هر کسی ظبت(شما با"ض" بخونید) بشه واینا هم زورشون نمیرسه به هر کس یه ip بدن به هر چند نفر یه ip میدن
اینطوری اگه شما کار بدی بکنی ( مثلا بخوای یکی رو با اینترنت ترور کنی) میفهمن و میان دنبالت
حالا مشکل اینجاست که اگه یکی از اون سه تا که یه ip رو دارن بخواد یه کار بد ( مثلا بخواد یکی رو با اینترنت ترور کنه) کنه هرسه تا رو میگیرن
نتیجه:برای ترور کردن افراد از dial up استفاده کنید یه کمی بیشتر طول میکشه ولی امن تره.

ببین اینو من میخواستم برم mega دانلود کنم که این error رو داد

jpwzev.jpg

میگه شما دارین الان با اون ip دانلود میکنید اون ip هست که معلوم نیست بین چند نفر share کردن یعنی یکی دیگه داره دانلود میکنه البته من نیستم اون ببین این ip منه که البته اصلا همچین ip وجود نداره

jpwzzb.jpg

دقیقا مثل همچین مشکلی برای rapid به وجود میاد
من مطمئنم قبلا این طوری نبوده جدیدن این کارو کردن
ایییییییییییییییییییییییییییییییی من ip میخوام

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعید جان چه جالب الان که از http://ip2location.com/ چک کردم IP من رو هم 81.91.128.27 میشناسه .. یعنی الان همه ما همین IP رو داریم ؟

jpx2k4.gif

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی عجیبه! من الان رفتم رو سایت http://www.whatismyip.com میگه ip من 81.91.128.27 هستش! یعنی همه ما یه ip رو اینترنت داریم :blink: تا پریروز که چک کردم اینطوری نبود!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FireFly :
سعید جان چه جالب الان که از http://ip2location.com/ چک کردم IP من رو هم 81.91.128.27 میشناسه .. یعنی الان همه ما همین IP رو داریم ؟
منم میگم تازه اینطوری کردن
وای این میدونی یعنی چی یعنی فاجعه یعنی من تو و n نفر دیگه که از این ip دارن استفاده میکنن دیگه نمیتونیم از با هم از rapid و mega استفاده کنیم و n تا کار دیگه که نمیتونیم بکنیم. احتمالا کل datak برای همه یوزرهاش از همین یه ip استفاده میکنه :lol: :eek: :( :wacko:
خب میتونیم دانلود از rapid رو نوبتی بکنیم
من میخوام برم یه تاپیک بزنم اسمشو بزارم یک فاجعه داتکی

بالا