ببین پس من الان چطوری دارم از Shareaza دانلود و آپلود می کنم ؟!به نقل از saeid_2001 :منم میگم تازه اینطوری کردن
وای این میدونی یعنی چی یعنی فاجعه یعنی من تو و n نفر دیگه که از این ip دارن استفاده میکنن دیگه نمیتونیم از با هم از rapid و mega استفاده کنیم و n تا کار دیگه که نمیتونیم بکنیم. احتمالا کل datak برای همه یوزرهاش از همین یه ip استفاده میکنه :lol:![]()
:wacko:
ببین اون ip تو رو سرور داتکه ولی ip تو رو اینترنت اون ip 81.91.127.. هست حالا اینجا یه مشکلی وجود داره اونم اینه که این ip رو فقط یه نفر باید تو اینترنت داشته باشه ولی الان چند نفر دارن از اون ip استفاده میکننبه نقل از FireFly :پس چرا از تو ipconfig و خود Detail مربوط به کانکشن یه چیز دیگه میگه ؟
به نقل از FireFly :سلام فرشین جان
قبلا که امتحان کرده بودم از این مسخره بازی ها نداشت .... حالا تکلیف ما که به مودم های قدیم دسترسی نداریم و نمیتونیم یکی از اونها بگیریم چیه ؟ حداقل بیایید دسته جمعی یه اعتراضی بکنیم ....
به نقل از sunny4u :آقا کسی زنگ زده بپرسه چرا اینطوری شده؟ شاید به قطع شدن این فیبر نوری مربوط باشه!
به نقل از farshin :اعتراض تو ایران؟؟ = همینی که هست
جز این جوابی بهت نمیدن دلیلش هم اینه که در صورتی که 100 تا از این مودم ها هم پس برده بشه اینا خودشون میدونن کسایی هستند که بیان این 100 تا رو دوباره ببرن استفاده کنن...نگاه به خودت نکن چه جور استفاده ای داری... طرف میاد مودم رو میبره فقط برای اینکه آنلاین باشه صفحه باز کنه و ..یا چت کنه براش هم فرق نمی کنه ip چی هست یا ping time بالا هست یا پایین...
اما اگر خارج از ایران بود اون وقت خیلی فرق میکرد...یه نفر هم بودی اعتراضت نتیجه داشت
اما اگر اعتراض رو خواستید عملی کنید من هستم
به نظر میاد این داتک نمیخواد از من پول بگیره ! حالا از من اسرار و از اینا انکاربه نقل از Ali_ix :دلتون بسوزه که به من امشب IP ولید دادن !
بالاخره چشمای این الاغ eMule هم باز شد و شدیم High ID
پورتهاشم نبستند
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()