يک طرفش دو شاخ هست يک طرف ديگه هم سوکت!نه مشکل اينا نيست!آخه من از يجا ديگهADSL داشتم حالا که شرکت عوض کردم اينجوری شده يهو مثلاً دارم دانلود ميکنم شروع ميکنه به چشمک زدن ميرم همه تلفونها رو از پريز در ميآرام بد با تلفنی که به ميکرو فيلتر و مودم وصل هست زنگ ميزنم به موبايل خودم تا اولين زنگ رو ميخوره واسه 4 ثانيه چراغ ثابت ميشه منم سريع کانکت ميشم!
:lol: حال ميکنی فرمول رو!:lol:
سرویس محدود اصلال خوب نیست . از ما گفتن . زودتر از آنچه تصور کنی تموم میشه .
كسي اينجا از اسياتك ADSL داره ؟
خوبه يا نه ؟
چشمک زدن چراغ مودم ، حداقل واسه مودم من ( asus ) ، معمولا به این معنیه که خط از اونور مشکل داره و باید منتظر رفعش بشمبچها من يه مشکل دارم اين چراغ مال مودم هی شروع ميکنه چشمک زدن!کلی بايد ور برم تا دوباره ثابت بشه 10 بار تا حالا مسئول اينترنت صبا رفته مخابرات محلمون اما فايده نداشته!
سلام،
من تو اون تاپيک مربوط به داتک در رابطه با مشکل لينکم و اينکه هي قطع و وصل ميشه گفتم و اروري که در رابطه با unplug شدن شبکه مياد رو نوشتم و تهرانشهر جان و فرانکشتين عزيز فرمودند که براي اونا اينجوري نيست و من حالا مشکلم شد دو تا که پس داستان من چيه. از اونجا که اون تاپيک مال اوضاع خود داتکه و اين بحثش عمومي ميشد، گفتم مشکل رو اينجا بگذارم شايد معلوم شد عامل وجود آورنده ي اين مشکل من بي نوا چيه که 2 روز خوبه، يک روز نيم ساعت به نيم ساعت قطع ميشه، اصلا مشکل لينکه يا ايراد از يه جاي ديگست؟!!!
خب مشکل من اينه که اول به اينترنت وصلم و براي خودم مشغول دانلود يا گشت و گذار هستم که يهو صداي دينگ هشدار دهنده مياد و بعد ويندوز اين مسج Local Area Connection - A network cable is unplugged رو بالاي سر اون دو تا کامپيوتر کوچولوي توي تسکبار که الان يک ضربدر اعصاب خرد کن قرمز رنگ روشون خورده نمايش ميده و البته آيکون مربوط به کانکشن DSL هم يک دايره ي سفيد با ضربدر قرمز رنگ روش افتاده که يعني ارتباط قطع شده، مثل شکل زير (اگه اينجام اتچمنت اون يکي پست نمايش داده بشه!):
![]()
به مودم که نگاه کنيد مي بينيد که چراغ LNK روي مودم که تا حالا ثابت بوده شروع مي کنه به چشمک زدن و حدودا در بهترين شرايط يک دقيقه و در بدترين شرايط بين 2 تا 5 دقيقه طول ميکشه تا اين چراغ ثابت شه، و باز يک صداي دينگ که اينبار نشانه ي کانکت شدن هست از تو اسپيکر شنيده ميشه و اين پيام آرامش بخش که ديدنش واقعا لذت بخشه نمايش داده ميشه:
![]()
اينم عکسي از مودم USB بنده و چراغ مربوطه اي که در اين شرايط چشمک زن ميشه و البته چراغ هاي USB و PWR همچنان روشن هستند (يعني نبايد قاعدتا به پاور يا يو اس بي ربطي داشته باشه):
![]()
حالا با اين اوصاف من مشکل قطعي لينک دارم يا مشکلم يه چيز ديگه است؟ تهرانشهر جان ميشه بفرماييد اينکه گفتيد لينکتون ريست ميشه يعني چي؟ يعني با اين مورد من فرق داره؟![]()
در ضمن مودم من هيچ دکمه ي خاموش و روشن کردن هم نداره، کامپيوتر رو که روشن مي کنم چراغ پاور و يو اس بيش روشن ميشه و وقتي آماده ي ورود به ويندوز ميشه سيستم چراغ لينکش هم شروع به فلاش زدن ميکنه و کانکت ميشه و ممکنه دو روز هم پشت سر هم بدون مشکلي کار کنه، ولي يهو در روز سوم ، بدون هيچ هشدار قبلي و چه هيچ کاري نکنيدف چه در حال وبگردي باشيد و يا چيزي را داشته باشيد دانلود کنيد اين لينک هر نيم ساعت يک بار قطع بشه و چراغش چشمک زن بشه و اون پيام لعنتي Local Area Connection - A network cable is unplugged ظاهر بشه و من يکي دو دقيقه حرص بخورم و عذاب بکشم تا وصل شه![]()
آيا کسي هست که مرا ياري کند پليز![]()
راستي اين سرويس جديد گوگل رو ديديد![]()
![]()
Sign up for our free in-home wireless broadband service
Sick of paying for broadband that you have to, well, pay for?
Introducing Google TiSP (BETA), our new FREE in-home wireless broadband service. Sign up today and we'll send you your TiSP self-installation kit, which includes setup guide, fiber-optic cable, spindle, wireless router and installation CD.
![]()
![]()
![]()
![]()
TiSP in-home wireless broadband is:
اديت:
- Free, fast and highly reliable
- Easy to install -- takes just minutes
- Vacuum-sealed to prevent water damage
Learn More:
Press Release How TiSP Works FAQ
...
والا من چندان سر رشته ای توی مودم USB ندارم ولی تا جایی که می دونم وقتی اینترنت از شرکت قطع میشه ربطی به اتصال بین کارت شبکه و مودم نداره. این که هی اون ارور میاد علتش اینه که ارتباط بین مودم و کامپیوتر قطع میشه. ممکنه سیم USB مثلا قطعی داشته باشه یا شایدم مودم مشکلی داره مثلا یه قطعه ش نیم سوز شده و وقتی داغ میشه یه لحظه سریع پاورش قطع و وصل میشه. البته نویز از بیرون هم می تونه باعث بشه USB موقتا سریع قطع و وصل بشه. مثلا من وقتی لامپ مهتابی اتاقمو روشن می کنم هارد اکسترنالم که با USB به کامپیوتر وصله بعضی وقتها همین جوری میشه. یعنی سریع قطع میشه و بلافاصله وصل میشه![]()
امیدوارم اینایی که گفتم به درد بخوره.
راستي اين سرويس جديد گوگل رو ديديد![]()
![]()
Sign up for our free in-home wireless broadband service
Sick of paying for broadband that you have to, well, pay for?
Introducing Google TiSP (BETA), our new FREE in-home wireless broadband service. Sign up today and we'll send you your TiSP self-installation kit, which includes setup guide, fiber-optic cable, spindle, wireless router and installation CD.
![]()
![]()
![]()
![]()
TiSP in-home wireless broadband is:
اديت:
- Free, fast and highly reliable
- Easy to install -- takes just minutes
- Vacuum-sealed to prevent water damage
Learn More:
Press Release How TiSP Works FAQ
...
torrent?..................الان sent رو زده 10,593 و ریسیو رو 5,426
خود شرکت هم گفت آپلودت دو سه برابر دانلودت هست
مال خودتون رو یه چک کنید اگه میشه من بدونم چون الان سرعتم کمه زنگ زدم گفتم پیگیری کنن .. یه وقت نپیچونن بگن مشکل از خودته و ..
torrent?..................
یه مورد عجیب دارم ..
از local area connection هر وقت نگاه می کنم sent من بیشتر از ریسیوم هست
خود شرکت هم بهم گفت زیاد اپلود میکنی گفتم نه زیاد .. معمولی
گفت شاید ورم داری و .. ولی الان تازه ویندوز زدم و تمیز انتی ویروس کسپر رو هم نصب کردم و الان نگاه کردم باز اینجوریه
به نظرتون طبیعیه ؟
الان sent رو زده 10,593 و ریسیو رو 5,426
خود شرکت هم گفت آپلودت دو سه برابر دانلودت هست
مال خودتون رو یه چک کنید اگه میشه من بدونم چون الان سرعتم کمه زنگ زدم گفتم پیگیری کنن .. یه وقت نپیچونن بگن مشکل از خودته و ..
مرسي از توضيحاتتون، پس يعني اين مورد ربطي به مخابرات و داتک نداره؟ آخه اونباري که همينجوري قطع شده بود و 3 ساعت تمام داشت اين چراغ لينکش چشمک ميزد و وصل نميشد و من زنگ زدم بهشون (يعني نمايندگيشون که با اونا قرارداد دارم) و معلوم شد چون اول ماه بوده يادشون رفته با وجوديکه من شارژ رو دادم اکانتمو نمديد کنند، بعدش فورا وصل شد و چراغ لينک ثابت شد (در اون مورد هم نوشته بود شبکه آنپلاگ شده و بعد از تماس من و پيگيري نماينده شون که بهم گفت اينجوري شده بود کانکت شد)والا من چندان سر رشته ای توی مودم USB ندارم ولی تا جایی که می دونم وقتی اینترنت از شرکت قطع میشه ربطی به اتصال بین کارت شبکه و مودم نداره. این که هی اون ارور میاد علتش اینه که ارتباط بین مودم و کامپیوتر قطع میشه. ممکنه سیم USB مثلا قطعی داشته باشه یا شایدم مودم مشکلی داره مثلا یه قطعه ش نیم سوز شده و وقتی داغ میشه یه لحظه سریع پاورش قطع و وصل میشه. البته نویز از بیرون هم می تونه باعث بشه USB موقتا سریع قطع و وصل بشه. مثلا من وقتی لامپ مهتابی اتاقمو روشن می کنم هارد اکسترنالم که با USB به کامپیوتر وصله بعضی وقتها همین جوری میشه. یعنی سریع قطع میشه و بلافاصله وصل میشه
امیدوارم اینایی که گفتم به درد بخوره.
آخه مودم من اصلا به کارت شبکه وصل نميشه بي نواکاملاً تائيد ميشه!اگه مودم شما ارتباطش با کارت شبکه قطع بشه اين پيقام رو ميده اگه ميتونی با اترنت وصلش کن!راستی power save مالusb روdisable کردی يا نه؟
این خیلی جالبه ولی امروز اول آوریل هست و به نظرم اینم شوخی اول آوریله
میگم این دروغ اول اوریل گوگل نیست ؟
امروز روز دروغه !!
یه مورد عجیب دارم ..
از local area connection هر وقت نگاه می کنم sent من بیشتر از ریسیوم هست
الان sent رو زده 10,593 و ریسیو رو 5,426
مال خودتون رو یه چک کنید اگه میشه من بدونم چون الان سرعتم کمه زنگ زدم گفتم پیگیری کنن
برنامه ای مثل Net Limiter را نصب کن و ببین کدوم برنامه زیاد آپلود میکنه.حتی میتونی محدودش کنی.
اتصالش به کامپيوتر پورت يو اس بيه و بس ولي ممنون به خاطر وقتي که گذاشتيد و پاسخ داديد، چيزهاي جالبي ياد گرفتم
شما داتکی هستیددرسته؟ . پس یه داتکی دیگه توی منطقه مخابراتی خودتون پیدا کنید.هوم، نميدونم والله! شايد بايد با يک مودم ديگه امتحان کنم ببينم اونم همينجوري ميشه ظاهرا هم که فقط من USB مودم دارم که تنها راه اتصالش به کامپيوتر پورت يو اس بيه و بس ولي ممنون به خاطر وقتي که گذاشتيد و پاسخ داديد، چيزهاي جالبي ياد گرفتم