• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از tehranshahr :
من چقدر خوش شانسم :)
امشب دورو ورای ساعت 7 ای دی اس ال داتک به مدت 1 ساعت قطع شد!
ساعت 9:30 که سرعت رو تست کردم نتیجش این شد:
سرعت دانلود:191kbps
سرعت آپلود:208kbps

با با ایول ولی 256/256 هم نیست!
چند تا سوال داشتم :
شما چند وقته كه داري استفاده ميكني؟
در كل هزينه ماهيانه چقدر ميشه؟
محدوديت آپلود/دانلود هم كه حتما داره؟
براي مودم چقدر ميگيرن؟
ممنون

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
راستي اين سوالها رو پرسيدم چون هرچي تو سايت داتك گشتم ليست تعرفه adsl رو نيافتنديدم!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز اگر تو این تاپیک و تاپیک های مربوط به وایرلس داتک یه جستجو کنید می تونید قیمت رو ببینید .. ولی تا جایی که می دونم مثل اینکه 40 هزار پول مودم است و 256/256 داتک (متقارن ) قیمتش یا 29 یا 30 هزار تومان در ماه است.

یه مورد دیگه هم اینه که داتک هیچ محدودیتی از لحاظ حجم دریافت و یا ارسال نداره

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ولي يك چيزي كه هست و مسلمه اينه كه وايرلس از لحاظ كيفيت خيلي خيلي بهتر از ADSL هست. الان من كه سرعتم 128 هست ، هميشه ميانگين سرعتم 16 هست و نوسانش حداكثر تو محدوده 14-18 هستش ولي اينجور كه دوستان ميگن ظاهرا ADSL حداكثر سرعتش ميرسه به اون سرعتي كه قرارداد بسته شده و قرار نيست هميشه رو اون سرعت بمونه!

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
ولي يك چيزي كه هست و مسلمه اينه كه وايرلس از لحاظ كيفيت خيلي خيلي بهتر از ADSL هست. الان من كه سرعتم 128 هست ، هميشه ميانگين سرعتم 16 هست و نوسانش حداكثر تو محدوده 14-18 هستش ولي اينجور كه دوستان ميگن ظاهرا ADSL حداكثر سرعتش ميرسه به اون سرعتي كه قرارداد بسته شده و قرار نيست هميشه رو اون سرعت بمونه!
كاملا درسته. هيچ تظميني نيست كه سرعت ثابت بمونه ولي من تا الان هيچ مشكلي نداشتم و اگه سرعتم بعضي وقتها پايين بوده بخاطر خود سايت بوده...
البته معلوم نيست وقتي تعداد مشتركين زياد شد چه بلايي سر ما مياد. ميشه همين اوضاع دايل آپ!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mahdi206 :

البته زیاد مهم نیست اما سرعتی که ما پاشو امضاء کردیم 32/128 بوده که الان 129/190 میده و هنوز برای 256 یا بالاتر اقدام نکردیم که ببینیم واقعا 256 میده یا 190
پس زود که نتیجه گیری کنیم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یکی به سوال من جواب بده من یه مدتی دارم فکر میکنم این یعنی چی وایرلس داتک 128 هست 39 تومن اونوقت adsl 256 هست 28 تومن من متوجه نمیشم

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
یکی به سوال من جواب بده من یه مدتی دارم فکر میکنم این یعنی چی وایرلس داتک 128 هست 39 تومن اونوقت adsl 256 هست 28 تومن من متوجه نمیشم
بحث سر اختلاف قيمت وايرلس با adsl داتك نيست اصلا!
اين adsl داتك با هيچ فرمولي به عقل جور در نمياد!
adsl 256/128 شاتل با محدوديت 4 گيگ 60 هزار تومنه!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از gray_wolf :
بحث سر اختلاف قيمت وايرلس با adsl داتك نيست اصلا!
اين adsl داتك با هيچ فرمولي به عقل جور در نمياد!
adsl 256/128 شاتل با محدوديت 4 گيگ 60 هزار تومنه!
من متوجه نمیشم من الان برای اینترنت بیسیم 128 داتک باید ماهی 39 تومن پول بدم ولی همین شرکت داره یک سرویس با یه نام دیگه (adsl) ولی با همین مشخصات اینترنت بیسیمش با سرعت 256 داره میده 28 تومن اخه این اصلا چیز عقلانی نیست این علانا یعنی پول اضافی دادن بابات هیچی

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته اینا برنامه ریزیشون فرق می کنه !
من فکر می کنم اینا فعلا می خوام همرو زمین گیر کنن !
یوزر هارو محتاج خودشو و ISP های دیگه رو هم از دور خارج کنن تا دستشون باز باشه !
البته با این قیمتها آنچنان هم ضرر نمی کنن

شما فرض کن میری سر کوچه لوازم خونه فروشیه بهت مثلا یه وسیله رو می گه 100 تومن اگه همون رو بری بازار مثلا 80 می خری

این مثله هم تقریبا واسه اینا صدق می کنه
هر جقدر پهنای باند بره بالاتر مخابرات تخفیف بیشتری می تونه بده و همین طور درصد share خیلی بیشتر می شه
مثلا حساب کن اگه یه خط 512 رو بین چهار نفر که همه 512 دارن بزارن چطوری میشه یا یه خط 155 مگابیت رو بین 1200 بزارن !
خوب وقتی تعداد می ره بالاتر درصد اون نفراتی هم که از خط استفاده نمی کنن بیشتر میشه و می تونن یوزرهای بیشتری بگیرن
دقیقا همین کاری که الان تو ISP ها مرسمه

البته اینا پشتشون هم شرکت دولتی هست و بدون شک با پارتی کت و کلفت !

فعلا که ما راضی هستیم !

ولی اگه 3 4 تا شرکت اینجوری بیاد رو کار و بخوان با هم کل کل بازی کنن چه حالی می ده ! ...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببین اخه اگه adsl محدودیت داشت یا حداقل سرعتش متقارن نبود یا دیگه حداقل سرعت پینگش از وایرلس بیشتر بود اصلا یه برتری کوچولو وایرلس نسبت به adsl داشت ادم میگفت خب داره پول بیشتر بابت برتری وایرلس نسبت به adsl میده ولی خداوکیلی وقتی سرویس adsl 256 تازه اونم با سرعتی متقارن (up و down یکی) و 40 تومن پول مودم داره میده حالا ادم بیاد برای یه سرویس که 100 تومن پول مودم میگرن سرعتش 128 هست و تازه سرعت up هم 32 هست 39 تومن بدی اخه من که منطقه مخابراتیمون با شرکتهای isp دعوا داره چه گناهی کردم که باید الکی پول مفت بدم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هی خدا
ما را از شر این موحود به نام دیال آپ راحت بگردان

همه برای سلامتی adsl و سرویس های پرسرعت صلوات محمدی ختم کنند

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي به من بگه اصلا چرا اينا (همه بجز داتك) محدوديت دانلود گذاشتن؟ توضيح علمي اقتصادي داره يا عشقيه؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
الان مشخصه كه دقيقا عشقيه! تا الان ما نمي تونستيم حرفي بزنيم چون همه اينجوري بودن ولي از اين به بعد هر جا بتونم يقه اينا رو ميگيرم! همين ديروز كلي با پارس آنلايني ها در افتادم! نامردا 256 با 8 گيگ ليميت رو ميدن 90 تومن! طرف هيچ جوابي جلوي من نداشت! فقط گفت منتظر باشين شايد ارزون بشه!
در ضمن در مورد تفاوتهاي ADSL و وايرلس ، از امتيازات وايرلس ميشه به اينا اشاره كرد:
1- قابل حمل بودن مودم هاي جديد بي سيم
2- عدم استفاده از خط تلفن و در نتيجه عدم دچار شدن به قطع و وصل هاي موسوم در شكه مخابراتي!
3- سرعت ثابت! در حالي كه در ADSL حداكثر سرعت مثلا 256 است ولي در وابرلس هميشه 256 است!
4- اينترنت بي سيم روي مودمهاي قديمي ( Ethrnet )خيلي راحت share مي شوند.
5- (مودمهاي قديمي Ethernet) كابل شبكه رو بزن تو كارت شبكه ، بعد از 20 ثانيه برو تو اينترنت! بدون نياز به User , pass
اينها همه مزايا هستش البته ADSL در عوض نرخ بسيار بسيار پايينتري داره و خب فعلا با قطع و وصلهاي مكرر در شبكه بي سيم جديد مسلمه كه ADSL داتك بهتر از وايرلسش هست. خوشا به سعادت اونايي كه ميتونن ازش استفاده كنن.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اين داتک اما کاراش يکم عجيبه!
مهمترينش اينه که من زنگ زدم به shatel و گفتم که ميخوام cancel کنم برم از datak بگيرم...
يکجوری رفتار کردن که انگار نه نرخ قيمت هاش رو شنيدن نه اصلاً اسم datak رو!
بازم اصرار ميکردن که نه سرعت ما بهتره ما فقط adsl2+ ميديم و...

در هر صورت...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
زنگ زدم به داتک تا بپرسم چراقیمت adsl اینقدر با اینترنت بیسیمتون فرق میکنه گفتن خب سرویسا فرق میکنه دیگه , گفتم چه فرقی میکنه ,گفت ثبات اینترنت بیسیم بیشتر گفتم فقط همینه فرقش گفت اره!!!.ای کاش ماهم منطقمون adsl داشت اقا ایناکه منطقشون adsl داره بیسیم نگیرنا که سرشون کلاه رفته .
البته من هنوز پولشو ندادم ولی این ثبات اینترنت بیسیمه یعنی الان که چیزی به نام ثبات وجود نداره واقعا الان از دوره تستش هم خیلی بدتر شده خیلی یه بار سرعت میرسه به صفر یه بار میرسه به 16. یعنی اگه پولشو بدیم ثبات زیاد میشه.

fu3tk9.jpg

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
اخه من که منطقه مخابراتیمون با شرکتهای isp دعوا داره چه گناهی کردم که باید الکی پول مفت بدم

من هم همین مشکل رو دارم. ولی اگه داتک واسه مودمای وایرلسش ادا در نمیاورد و سریع میداد. میرفتم پولش رو میدادم و وایرلس میگرفتم. ولی اینجوری که بری 100 تومن بدی معلوم نباشه یکماه دیگه یا ششماه دیگه واست مودم بدن و سرویستون رو وصل کنن خیلی نامردیه.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جایی که دوستان اطلاع دادن .. دیروز به در محل شرکت به تمام کسانی که مراجعه کرده بودن و صد تومن رو دادن مودم تحویل داده شده یعنی بدون نوبت و غیره ... شنبه یه زنگ بزنید و بپرسید که آیا فوری تحویل می دن یا نه ....

بالا