• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Mehrzad6262 :
128/256اصلا ADSL یعنی محدودیت سرعت و حجم نامحدود استفاده کن این پارس اولین شرکت بود اورد همینم محدودیت گذاشت ازون به بعد همه با محدودیت دادن بیرون خوشم امد از داتک

ali_ix چه خبر از داتک؟ خوش میگذره؟ :D

بله معمولش خمینه ..منتها سر قضیه بزی که از جوب بپره شده و همه شرکتها هم دنبال پارس آفلاین پریدن اونور الا داتک :D

خیلی خوش میگذره :p هنوزم کسی تماسی با من نگرفته برای قرارداد ! منم که از همه جا بیخبرم خودم :f34r: :cool:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام

یکشنبه داتک با من تماس گرفت و گفت که اگر ADSL میخوای پول بده وگرنه پیک بفرستم مودمو تحویل بگیره!

منم گفتم ADSL میخوام بعدش گفت پس اگه همین امروز پول ندی قطعش میکنیم

منم گفتم تا آخر هفته واریز میکنم به حساب!

بالاخره این تست داتک هم واقعا تموم شد!

دیگه باید پول بدید!

ولی مزش به همین بود که 3 ماه فری فایل دانلود کردم!

spookykid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tehranshahr :
سلام

یکشنبه داتک با من تماس گرفت و گفت که اگر ADSL میخوای پول بده وگرنه پیک بفرستم مودمو تحویل بگیره!

منم گفتم ADSL میخوام بعدش گفت پس اگه همین امروز پول ندی قطعش میکنیم

منم گفتم تا آخر هفته واریز میکنم به حساب!

بالاخره این تست داتک هم واقعا تموم شد!

دیگه باید پول بدید!

ولی مزش به همین بود که 3 ماه فری فایل دانلود کردم!
شما کدوم منطقه اید؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من چند وقته که یه سوالی تو ذهنمه گفتم اینجا بپرسم این نوع dsl که داتک میده واقعا adsl هست اگه adsl هست پس چرا میزان سند و ریسیو با هم برابره یعنی متقارنه مگه adsl میتونه متقارن باشه

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
من چند وقته که یه سوالی تو ذهنمه گفتم اینجا بپرسم این نوع dsl که داتک میده واقعا adsl هست اگه adsl هست پس چرا میزان سند و ریسیو با هم برابره یعنی متقارنه مگه adsl میتونه متقارن باشه

در اصل همین که شما میگین DSL اما خب جا افتاده میگن ADSL که اشتباهه
بازم گرچه در عمل سرعت سند کمتره از رسیو :D اخر چی شد؟ :D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Mehrzad6262 :
در اصل همین که شما میگین DSL اما خب جا افتاده میگن ADSL که اشتباهه
بازم گرچه در عمل سرعت سند کمتره از رسیو :D اخر چی شد؟ :D
یه سوال اینجا مطرح میشه اینه که اگه adsl نیست پس چیه که از طریق خطوط تلفنه و تلفن اشغال نمیشه و هم به صورت متقارنه adsl نمیتونه باشه چون اصلا واژه adsl (Asymmetric Digital Subscriber Line) که asymmetric یعنی نامتقارن اگر adsl نیست پس چرا این داتک میگه adsl میده تو سایتشم کلی در مورد adsl توضیح داده و دقیقا فقط به adsl اشاره کرده حتی یه جا خودشم گفته که حداکثر سرعت در adsl تا 8 mbps برای رسیو و 1 mbps برای سند میتونه باشه یعنی نمیتونه متقارن باشه حتی در adsl2 هم که شاتل میده سرعت سند بیشتر شده ولی هیچ وقت متقارن نمیشه یعنی چیه شایدم خالی میبنده که سند و ریسیو برابره

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب احتمالا منظورش اینه که این maximum 8 مگابیت receive و maximum 1 مگابیت send می تونه داشته باشه !
چیزی نگفته که این نمی تونه 1 مگابیت receive و 1 مگابیت send داشته باشه !! ...

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
ADSL میگه چون ملت باهاش اشناترن مثلا بگه DSL خالی یکی ندونه چیه فکر میکنه ADSL چون یه حرف بیشتر داره بهتره بره همین همونو میگن که ملت سریع بگیرن اما باز هم ADSL هست چون قرار نیست نا متقارن با یه نسبت مشخص باشه میتونه مثلا باشه 256/196 این دیگه متقارن نمیشه ...داتک هم همینه... اسمش 256/256 هست اما نه دریافت و سند برابر هستند سرعتشون نه سرعت واقعی هر کودوم در موقع عمل همینه شاید بالاتر یا پایینتر باشه

مثلا تو این سایتهای تست بگیرید میبینید سند کمتر در میاد هیچ کودوم هم 256 نمیشه اما سند 128 هم نمیشه بیشتر از اون هست...این میشه نا متقارن

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از artin :
خوب احتمالا منظورش اینه که این maximum 8 مگابیت receive و maximum 1 مگابیت send می تونه داشته باشه !
چیزی نگفته که این نمی تونه 1 مگابیت receive و 1 مگابیت send داشته باشه !! ...
اصلا اونو ول کن adsl اصلا نمیتونه متقارن باشه اصلا خاصیتش همینه معنی لغوی خوده adsl (Asymmetric Digital Subscriber Line) یعنی خطوط دیجیتال مشترکین نامتقارن یعنی اصلا نمیتونه send و receive برابر باشه اگر برابر باشه دیگه اصلا adsl نیست adsl برای سند و ریسیو از فرکانسهای متفاوتی استفاده میکنه و تازه در adsl 2 و adsl 2+ سرعت سند به ریسیو نزدیکتر میشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از Mehrzad6262 :
نه میدونم اقسامشو
داتک مثلا 256 256 میده که متقارن که باید بگه DSL اما میگه ADSL !
که در عمل وقتی استفاده میکنی میبینی SEND پایین تره
ماله من برعکسه!
Download Speed: 191 kbps (23.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 196 kbps (24.5 KB/sec transfer rate)

به نظر من داتک بجای 256/256 باید بگه 191/191 چون هربار من تست کردم سرعتش از 191 بالاتر نرفته:blink:

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از tehranshahr :
ماله من برعکسه!

به نظر من داتک بجای 256/256 باید بگه 191/191 چون هربار من تست کردم سرعتش از 191 بالاتر نرفته:blink:
چون در واقع UP TO 256 هست و در بهترین شرایط (از نظر فاصله و بار شبکه و ..) به 256 میرسه !

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
اصلا اونو ول کن adsl اصلا نمیتونه متقارن باشه اصلا خاصیتش همینه معنی لغوی خوده adsl (Asymmetric Digital Subscriber Line) یعنی خطوط دیجیتال مشترکین نامتقارن یعنی اصلا نمیتونه send و receive برابر باشه اگر برابر باشه دیگه اصلا adsl نیست adsl برای سند و ریسیو از فرکانسهای متفاوتی استفاده میکنه و تازه در adsl 2 و adsl 2+ سرعت سند به ریسیو نزدیکتر میشه

میتونه .. همونطور که آرتین گفت تا زیر سرعت 1 مگ میتونه مساوی باشه ... ولی وقتی از حداکثر توان 8 مگابیت و 1 مگابیت بخواد استفاده بشه نامتقارنه ... ;)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از Ali_ix :
چون در واقع UP TO 256 هست و در بهترین شرایط (از نظر فاصله و بار شبکه و ..) به 256 میرسه !

از نظر فاصله که به مرکز مخابرات آنقدر دور نیستیم (حد اکثر 2 کیلومتر).

من حتی ساعت 3 نصفه شب هم تست کردم ولی سرعت دانلود از 191 بالاتر نرفت!

ولی سرعت آپلود متغیره و تا بالای 210 هم میره.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم از داتک دارم.
اما به اون سرعتی که برنامه خودشن - adslmon- ميده توجه کردی؟
وقتی اون sendش 256kbps هست من دارم واقعاً 26-27kb ميفرستم و بيشترين حالات رو که برای دريافت نشون ميده 227kbps برای من recieve در حد 24-25kB هست.

خيلی هم زور زدم ببينم مشکل از کجاست اما خوب نفهميدم!
اما چند جا سؤال کردم گفتن در همين حدود بايد باشه!

در ضمن داشتم اتفاقی پست های قديمی رو ميخوندم که يکی گفته بود بيشتر از 700kbps نشنيدم...
ديروز داشتم از server يکی تو irc دانلود ميکردم،گفت من هلند هستم و سرعت 30mb دارم ماهی 59 اورو.
ميگفت اينجا کمتر از 2mb نميدن اصلاً!!
عدد 30mb ميدونين يعنی چی؟يعنی روی Mp3 کليک کنی امده رو هاردت!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ديروز داشتم از server يکی تو irc دانلود ميکردم،گفت من هلند هستم و سرعت 30mb دارم ماهی 59 اورو.ميگفت اينجا کمتر از 2mb نميدن اصلاً!!عدد 30mb ميدونين يعنی چی؟يعنی روی Mp3 کليک کنی امده رو هاردت!
یکی منو بگیره! :(

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از tehranshahr :
ماله من برعکسه!

من هم معمولا یرعت دریافتم روی 24 - 25 کیلوبایته ... ولی مواقعی بوده که به 30 و 31 هم رسیده ! :D

البته من فاصلم تا مرکز مخابرات کمتر از یک کیلومتر هست :D :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا ما دو تا کامپیوتر توی خونه داریم اگر اینها رو با کارت شبکه به هم وصل کنیم میشه با یک
اشتراک ای دی اس ال داتک هر دو رو به اینترنت وصل کرد؟

بالا