• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
به اميد خدا و به سلامتي شاتل امروز هم با افت وحشتناك سرعت مواجه شده و ping رفته بالاي 700-800 و صفحه هاي وب به زور باز ميشند.نميدونم ديگه از دست اينها چكار بايد كرد.:( :( :( زنگ زدم ميگن بچه هاي فني دارند روش كار ميكنند و ظرف 2 روز آينده همه چيز انشااله درست ميشه.اين شستمين 2 روزي هست كه قراره همه چيز درست بشه.به اين كار به نظر شما چي ميگن؟
از من میشنوی اصلا ازشون سرویس نگیر:f34r: :wacko:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به شکیرا!:cool:

هنوز ADSL نداری؟:rolleyes:

آواتارم باحال شده؟:p

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
سلام .
پس كي 128 واقعي مي‌ده . اين تو روز روشن دزديه ... معني نداره كه 128 بيشتر از 12 نده ...

56K دايل‌آپ سالها 33.6 كردن تو پاچمون ... و هنوز هم كلاه برداري ادامه داره . تو عربستان 56K براحتي بيش از 7 كيلوبايت در ثانيه مي‌ده و عربها فعلا صادق تر از شركتهاي خصوصيمون هم در اومدن . گفتيم خصوصي ميشه راحت مي‌شيم ... كه ظاهرا كور خونديم
واقعا درست میگی
255.gif

david_am

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری رفیق پیدات نبود
175.gif
167.gif
نه دوباره باید تمدید کنم فعلا از کسی سزویس نگرفتم
181.gif

منم در حال حاضر adsl ندارم ولی از dial up سپنتا استفاده می کنم. dial up اشم مثل adsl اش با کیفیته.
دوباره می خوام adsl بگیر. خدایش سپنتا این تابستونه خیلی بهمون حال داد مگه نه!:rambo:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
از من میشنوی اصلا ازشون سرویس نگیر:f34r: :wacko:

بدبختي اينه كه نميتونم ADSL نداشته باشم.چون تمام كارهام رو با ADSL انجام ميدم.الان كه دارم از اين شركت ميگيرم مجبورم چون شركت ديگه اي مركز مخابراتي ما رو پوشش نميده.اين هم از شانس بد ما.اونوقت اون دوستمون ميگه چقدر من بدشانسم.اگر شانس داشتم....باز خدا را شكر.

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هنوز هم به دنبال سرويس ADSL مي گرديم...

يارو با كمال پر رويي به من ميگه 256K ماهي 198 هزار تومن!

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
منم در حال حاضر adsl ندارم ولی از dial up سپنتا استفاده می کنم. dial up اشم مثل adsl اش با کیفیته.
دوباره می خوام adsl بگیر. خدایش سپنتا این تابستونه خیلی بهمون حال داد مگه نه!:rambo:
به من که خیلی حال داد!!!!!!!!!:lol:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بدبختي اينه كه نميتونم ADSL نداشته باشم.چون تمام كارهام رو با ADSL انجام ميدم.الان كه دارم از اين شركت ميگيرم مجبورم چون شركت ديگه اي مركز مخابراتي ما رو پوشش نميده.اين هم از شانس بد ما.اونوقت اون دوستمون ميگه چقدر من بدشانسم.اگر شانس داشتم....باز خدا را شكر.
با مدیر بخش فروش سپنتا ضحبت کن ببین کی اون منطقهرو پشتیبنی میکنن;)

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که از آسیاتک سرویس می گیرن سرعت سرویس شما هم اومده پایین یا نه ؟ یه چند روز بود که همه چی عادی شده بود ولی دوباره سرعت من پر نوسان شده و از 6 هم بالاتر نمی ره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام آقای Tehranshahr
من الان که 10 روز از ماه گذشته و 256 از داتک دارم اگه درخواست بدم برام 512 می کنن یا نه/؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی دوستان این مودم های paradyne ( درست نوشتم ؟ ) ، کیفیتشون چطوره ؟ با شرکت های مختلف سازگاری داره ؟
169.gif

یکی دیگه از دوستان می خواست بگیره و پرسید ازم ..
دم شما گرم بچه محل . Asus میگیرم که با همه شرکتها کار کنه :)
چه خوب .. منم Asus دارم ...
47b20s0.gif

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی دوستان این مودم های paradyne ( درست نوشتم ؟ ) ، کیفیتشون چطوره ؟ با شرکت های مختلف سازگاری داره ؟
169.gif

یکی دیگه از دوستان می خواست بگیره و پرسید ازم ..

چه خوب .. منم Asus دارم ...
47b20s0.gif

seymour جان ، اگه بتونه مودم پارادان ساخت آمریکا رو گیر بیاره که حرف نداره (مرکز خرید ایران رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم پیدا کنم ، اکثرا DLink دارن یا نهایتا Asus ) یکی از دوستام Paradyne CPE 6381 داره خیلی راضیه ازش . در ضمن فکر میکنم با تمام شرکت ها هم سازگاره (+ADSL2 رو که فقط شاتل ارائه میده ساپورت میکنه) :rolleyes:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
seymour جان ، اگه بتونه مودم پارادان ساخت آمریکا رو گیر بیاره که حرف نداره (مرکز خرید ایران رو زیر پا گذاشتم اما نتونستم پیدا کنم ، اکثرا DLink دارن یا نهایتا Asus ) یکی از دوستام Paradyne CPE 6381 داره خیلی راضیه ازش . در ضمن فکر میکنم با تمام شرکت ها هم سازگاره (+ADSL2 رو که فقط شاتل ارائه میده ساپورت میکنه) :rolleyes:
پاراداین رو که خود شاتل میده اما قیمتش 75000 تومنه!
من دنبال asus 602 هستم ادرس یا شماره این فروشگاه هایی که گفتی asus دارن رو به من بده که
خیلی وقته الاف 602 شدم!

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که از آسیاتک سرویس می گیرن سرعت سرویس شما هم اومده پایین یا نه ؟ یه چند روز بود که همه چی عادی شده بود ولی دوباره سرعت من پر نوسان شده و از 6 هم بالاتر نمی ره
آسیا تک هر روز مفت تر از دیروز! یه روز خوبه یه روز بده! اصلا معلوم نیست چه خبره! من که سر در نیاوردم!
شاید چنر دوز دیگه دوباره درست بشه! شایدم نه! نمیدونم خوبه نمیدونم بده! از وسط به هر طرف!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان اگر از وضعیت آسیا تک توی مرکز حکمت شعار خیابان فرجام (نارمک) خبری دارید اعلام کنید. من خودم پارس دارم و راضیم. یکی از دوستانم میخواد بگیره و ماهی 10 تومان بده (فقط برای چت میخواد) . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

بالا