• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48
سلام خدمت دوستان من یه مودم adsl corecess شرکت آسیاتک دارم امروز اشتباه خط تلفن زدیم به برق مودم نیم سوز شده یعنی چراغ usb کار میکنه کامپیوترم میشناسه ولی چراغ adsl خاموش.کسی میتونه از فیبر یک عکس برای من بذاره یا جایی رو معرفی کنه که بتونن تعمیر کنند ممنون میشم سریع جواب بدید

مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه زیر همکف آقای مرتضی امیر حمزه (بگو از طرف امین یوسفی)

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز فردا میخوام برم ببینم درست میشه یا نه.من خودم یه بازش کردم توش نگاه کردم دیدم دمه ورودی خط تلفنم یه چیزی بوده که اون پودر شده

obituary2u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی من مودمم بعد از قطع و وصل شدن برق دیگه کار نمیکنه ، چراغ USB و Lan روشن میشن status ثابت میمونه ، deviceUSB رو کامپیوتر شناخته نمیشه، LAN هم IP نمیده! احتمال خیلی زیاد فلشش پریده ، شاتل که کاری نتونست بکنه، کسی راحی برای ریختن firmware تو این حالت میدونه ؟
ممنون
در ضمن reset کردن هم تاثیری نداره

emgjey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی اساتید شبکه و اینترنت
دوستان من یه مشکلی دارم خوشحال میشم دوستی پاسخشو بده.
من adsl 128 از شاتل میگیرم و با usb کار میکنم. مشکلم اینه که هر کاری میکنم نمی تونم با lan وصل شم.
من از تنظیمات کنسول مودم چیز زیادی نمی دونم. خواهشاً کمک کنید.
در ضمن مودمن من billion 7300 هست. خود شاتل بهم معرفی کرد.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نگفت مودم بدی هست ... سخت افزارش هم خیلی عالی هست...
گفتیم برخی از مودم های دو پورت ایسوس که به آسیا آمده مشکل ناسازگاری با DSLM های Paradyne داره ... شاتل و بسیاری از تجهیزات مبدا سرویس دهنده ها از نوع پاراداین هست در ابتدا شاتل و همه مودم های مقصد را هم پاراداین ارائه می داند پس از مدتی لیسانس خاورمیانه این شرکت در مورد مودم ها به کمپانی ایسوس داده شد کل سخت افزار همان هست ولی ایسوس firmware پاراداین را استفاده نکرد و firmware های اولیه دچار مشکل بودند الان جدیدهایش هیچ مشکلی نداره و گرنه سخت افزار همان مشابه پارادین هست فقط آپدیت دوپورتی های قدیمی فراموش نشه.. چهار پورت ها مشکل نداره بهش دست نزنید...

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید خدمت برو بچه های پی تی

من جدید دایل آپ رو کنار گزاشتم و سراغ آی دی اس ال رفتم ولی متاسفانه یه سری مشکلاتی در همین
ابتدای کار پیدا کردم که مهمترینش این هست که وقتی من از طرف ISP قطع می شم تا کامپیوتر رو ریست
نکنم یا کابل یو اس بی مودم رو در نیارم و دوباره جا نزنم نمی تونم وصل بشم . مودم هم دی لینک DSL-200
هست . نکته اینجاست که اگه خودم دیسکانکت کنم چنین مشکلی پیش نمی آد و من حالا نمی دونم این
مشکل مربوط هست به سرویس دهنده یا مودمم

با تشکر
موفق باشید
عیدتان مبارک

Konjkav_kocholo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛
منم مشكلي شبيه به مشكل شما داشتم. با اين تفاوت كه مدل مودم بنده 322T هستش.
وقتي با USB وصل بود تقريباً 30 دقيقه‌اي كار مي‌كرد ولي بعدش DC مي‌شدم و بايد يكبار مودم رو خاموش روشن مي‌كردم تا دوباره تونم Connect شم.
ولي وقتي با LAN به كامپيوتر وصلش كردم اين مشكل حل شد.
ممكنه مدل مودمي كه شما الان داريد ازش استفاده مي‌كنيد LAN نداشته باشه:
من خودم چون از شبكه هم استفاده مي‌كردم با وضعيت پيش اومده بايد يه Switch مي‌خريدم به همين خاطر با ISP تماس گرفتم و مشكل رو درميون گذاشتم و گفتم كه ADSL‌تون با USB من مشكل داره و....
جواب‌شونم اين بود كه خيلي از كاربراي ما از USB استفاده مي‌كنند و مشكلي هم ندارند؛ ولي وقتي گفتم مودمم D-Link من و درك كردند و گقتند كه با مودم‌هاي D-Link ميونه‌ي خوبي ندارند ولي در عين حال پيشنهاد دادند كه مودم رو پيششون ببرم تا در صورت مشكل احتمالي توي پورت USB اونو برطرف كنند و متاسفانه هنوز فرصت نكردم كه پيششون ببرم (شايد 3 ماهي مي‌گذره!!!)

نتيجه‌گيري:
حق مسلم شماست كه اينترنتي داشته باشيد كه در طول بر فرض يكماه تنها چند ثانيه قطع باشه (و شايدم حتي ثانيه‌اي قطع نشه.)

نمي‌دونم چرا اينقدر زياده‌نويسي كردم. اگه كلّ اين متن رو خوانديد و آخرش بدردتون نخورد، من معذرت مي‌خوام.

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
سلام خیلی ممنون که به تاپیک من توجه کردید و پاسخ دادید

ممکنه یکم در مورد اینکه گفتید لن نداشته باشه مودم من توضیح بدید
صحبت هاتون جالب و به حق بود . آدم واقعآ به سختی می تونه حقش رو تو این مملکت بگیره
در هر صورت ممنون و موفق باشید

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید و تبریک عید خدمت برو بچه های پی تی

من جدید دایل آپ رو کنار گزاشتم و سراغ آی دی اس ال رفتم ولی متاسفانه یه سری مشکلاتی در همین
ابتدای کار پیدا کردم که مهمترینش این هست که وقتی من از طرف ISP قطع می شم تا کامپیوتر رو ریست
نکنم یا کابل یو اس بی مودم رو در نیارم و دوباره جا نزنم نمی تونم وصل بشم . مودم هم دی لینک DSL-200
هست . نکته اینجاست که اگه خودم دیسکانکت کنم چنین مشکلی پیش نمی آد و من حالا نمی دونم این
مشکل مربوط هست به سرویس دهنده یا مودمم

با تشکر
موفق باشید
عیدتان مبارک

من اونجا نیستم که از لحاظ فنی خط dslam شما رو چک کنم ولی اگر به سیم کشی و تعداد پریز های تلفن دقت کنید باید سر راه هر تلفن یک میکرو فیلتر بذارید اگر تنها از یک میکرو فیلتر استفاده میکنید برای کاهش نویزر سیم کشی باید تعداد بیشتری میکرو فیلتر بخرید
بهتر است کمی هم سیم کشی ها را چک کندی که اتصالی نداشته باشند

پیشنهاد من برای بهترین شدن ارتباط با مودم استفاده از card network d link 530 tx به قیمت 7000 تومن است معمولا ارتباط با usb کمی کند تر از کارت شبکه است

بنده فوق دیپلم برق هستم

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
سلام ممنون که جواب دادید

من اونجا نیستم که از لحاظ فنی خط dslam شما رو چک کنم ولی اگر به سیم کشی و تعداد پریز های تلفن دقت کنید باید سر راه هر تلفن یک میکرو فیلتر بذارید
این میکرو فلیتر دقیقآ چی هست و از کجا باید تهیه کنم و تو کجا باید کار بزارم ؟
شرمنده من تخصصم نرم افزار هست اصلا تو این قضایا سر رشته ندارم به بزرگیتون ببخشید که
من این سوالات پیش پا افتاده رو می کنم
اگر تنها از یک میکرو فیلتر استفاده میکنید برای کاهش نویزر سیم کشی باید تعداد بیشتری میکرو فیلتر بخرید
بهتر است کمی هم سیم کشی ها را چک کندی که اتصالی نداشته باشند
چطوری باید سیم کشی رو چک کنم می تونید یه توضیح مختصری بدید اگه زحمتی نیست ؟
پیشنهاد من برای بهترین شدن ارتباط با مودم استفاده از card network d link 530 tx به قیمت 7000 تومن است معمولا ارتباط با usb کمی کند تر از کارت شبکه است
در مورد استفاده از این کارت و کاری که می کنه می تونید یه مقدار بیشتر توضیح بدید به من
یعنی با استفاده کردن از این کارت من سرعت دان و آپم بالاتر می ره

خیلی مممنون
موفق باشید

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میکرو فیلتر یا spiltter یک جعبه کوچک پلاستیکی 3×5 سانتی متر است که دارای 3 تا سوکت RJ11 می باشد
شامل سوکت ورودی یا Line ورودی خط خانه یا پریز
سوکت های خروجی phone , Modem است
معمولا در مودم های قدیمی موجود نیست
مدار داخلی آن اگر بخوام وارد رشته تخصصی خودم بشم شامل یک ترازیستور و یک خازن برای رگولاسیون است
کار این دستگاه گرفتن نویزر یا همون سیگنال های مزاحم سیم های مسی است

مثلا مودم من asus am 602 است که برای یک کاربر خانکی عالی است و خودش یک شبکه لن رو به تنهایی با یک روتر پوشش میده
مودم های یو اس بی دار تنها بدرد اپدیت کردن بایوس مودم میخورند شما باید از کارت شبکه pci جهت بهینه کردن دیتای خروجی مودم استفاده کنید

در مورد سیم کشی هم باید دقت بیشتری در بستن پریز ها بطور استاندارد انجام بدید
استاندارد های آمریکایی هیچ یک از سیم کشی مراکز مخابراتی ایران را تایید نمیکنند

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
بله میکرو فیلتر یا spiltter یک جعبه کوچک پلاستیکی 3×5 سانتی متر است که دارای 3 تا سوکت RJ11 می باشد
شامل سوکت ورودی یا Line ورودی خط خانه یا پریز
سوکت های خروجی phone , Modem است
معمولا در مودم های قدیمی موجود نیست
مدار داخلی آن اگر بخوام وارد رشته تخصصی خودم بشم شامل یک ترازیستور و یک خازن برای رگولاسیون است
کار این دستگاه گرفتن نویزر یا همون سیگنال های مزاحم سیم های مسی است
صحیح الان متوجه شدم
من اسپلیتر دارم و یه دونه هم دارم و اونو به همون مودمم وصل کردم و موقع استفاده از مودمم
بقیه پریز های تلفن رو از برق می کشم و فکر نکنم نیاز داشته باشه به چند تا
ولی بازم این مشکل قطیم حل نشده
مودم های یو اس بی دار تنها بدرد اپدیت کردن بایوس مودم میخورند شما باید از کارت شبکه pci جهت بهینه کردن دیتای خروجی مودم استفاده کنید
و این بهینه کردن شامل دیتای ورودی یا همون دانلود هم می شه ؟
یا فقط آپلود ؟
یا من کلا منظور رو درست نگرفتم ؟
در مورد سیم کشی هم باید دقت بیشتری در بستن پریز ها بطور استاندارد انجام بدید
استاندارد های آمریکایی هیچ یک از سیم کشی مراکز مخابراتی ایران را تایید نمیکنند
این کاراها هم که متاسفانه انجامش خارج از توان من هست
در هر صورت ممنون از توجهتون به تاپیک من

یه سوالی هم حالا در کنار اینا می پرسم که من یه مودم دایل آپ هم الان رو سیستمم نصب هست
می تونه تاثیر گزار باشه روی این قضیه قطی مرتب ؟

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صحیح الان متوجه شدم
من اسپلیتر دارم و یه دونه هم دارم و اونو به همون مودمم وصل کردم و موقع استفاده از مودمم
بقیه پریز های تلفن رو از برق می کشم و فکر نکنم نیاز داشته باشه به چند تا
ولی بازم این مشکل قطیم حل نشده

و این بهینه کردن شامل دیتای ورودی یا همون دانلود هم می شه ؟
یا فقط آپلود ؟
یا من کلا منظور رو درست نگرفتم ؟

این کاراها هم که متاسفانه انجامش خارج از توان من هست
در هر صورت ممنون از توجهتون به تاپیک من

یه سوالی هم حالا در کنار اینا می پرسم که من یه مودم دایل آپ هم الان رو سیستمم نصب هست
می تونه تاثیر گزار باشه روی این قضیه قطی مرتب ؟

بله دانلود و آپلود با این سیم کشی و نداشتن کارت شبکه 20 درصد در حداقل موارد و تا 50 درصد به ضرر شماست

خیر وقتی RJ11 تلفن وصل نباشه هیچی نمیشه
بنظرم باید مودم asus بگیری چون هم پورت اترنت داره و هم از کارخونه brad com آمریکاست

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
خوب سیم کشی که متاسفانه خارج از توان بنده هست
تنها کاری که من می تونم بکنم همون بکار گیری کارت شبکه هست
اگه ممکنه به طور کلی و فقط به صورت اختصار یکم درباره اینکه چطوری باید بین این کارت و مودم یو اس بی
ارتباط برقرار کرد صحبت کنید
راستی به اون سوال اخر هم اگه پاسخ بدید ممنون می شم
موفق باشید

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت شبکه از کابل rj 45 ساپورت میکند که دارای تک پورت است که به مودم وصل میشود مودم شما باید ساپورت سوکت لن رو داشته باشه

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
من نگاه کردم متاسفانه مودم من پورت rj45 نداره و من دوباره بد شانسی اوردم
24b6czr.jpg

راه دیگه ای وجود داره ؟

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها راه عوض کردن مودم است چون اینجوری هم وقت شما هدر میره هم پول شتان هم صبر شما

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
ایحیانآ تبدیلی وجود نداره برای rj45 به rj11 ؟

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از اینترنتشون استفاده کردی ؟
اگر همان دفعه اول مودمشون را سوزوندی صداش را در نیاور و بگو از اول مودمتون کار نکرد

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بچه ها من از صبانت اينترنت دارم بعد از عيد من به يك مشكل بزرگ برخوردم كه خيلي اذيتم ميكنه ميخواستم كمكم كنيد
وقتي كانكت ميشم بعد از 5 تا 15 ديسكانكت ميشم وبايد يك بار مودم را از برق بكشم تا دوباره بتو نم كانكت بشم
وقتي دي سي ميشم علامت خطر روي كامپيوتر پايين صفحه مياد حتي ip هم دادم بازم درست نشد مودم را تنظيم كارخانه اي كردم و دوباره كانفيگ كردم بازم نشد نميدونم چي شده الان 3 روز هست اينجوري شده
خونمونم شهرك غرب هست ميتونه مشكل از مخابرات باشه ؟ يا كامپيوترم ويروس داشته باشه ؟ نميتونم ويندوز را پاك كنم چون چند تا فيلم دارم دانلود ميكنم نصفشون را دانلود كردم اگه ميشه كمكم كنيد

بالا