• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عزیزان صبح بود لینک ما قطع شد
بعد از چند ساعت کل تلفن

من فکر کردم تلفن خراب هست زنگ زدم دیدم سالم هست
در صورتی که صبا گفت تا عصر درست میشه (خودش هم می دونست جلو جلو گفت)
حالا سوال من این هست کل تلفن ما قطع شده چه ربطی به صبا داره؟
فقط هم خط ما این جوری هست!!!!!!!!!!!1

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عزیزان صبح بود لینک ما قطع شد
بعد از چند ساعت کل تلفن

من فکر کردم تلفن خراب هست زنگ زدم دیدم سالم هست
در صورتی که صبا گفت تا عصر درست میشه (خودش هم می دونست جلو جلو گفت)
حالا سوال من این هست کل تلفن ما قطع شده چه ربطی به صبا داره؟
فقط هم خط ما این جوری هست!!!!!!!!!!!1

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
همانطور که می دانید می توان از PPPOE درونی مودم برای برقراری ارتباط استفاده کرد که بسیاری از افراد چگونگی انجام آن را توضیح داده اند و اما مشکل من :

من کانکشن PPPOE را در روتر مودم تعریف می کنم و مودم به اینترنت به درستی کانکت می کند و حتی تنظیمات LAN در ویندوز نیز بدرستی برقرار هستد و حتی Ping ها چه با IP ها و DNS (آدرس سایت ها) بدرستی اتصال را نشان می دهند و تاخیر زمانی ها را اعلام می کند حتی ls و nslookup نیز بدرستی کار می کنند ولی Browser ویندوز اینترنت را حس نمی کند و به هیچ وجه در سایتی وارد نمی شود انگار فقط LAN محلی است نه اینترنت و حتی یاهو مسنجر هم نمی تواند به اینترنت کانکت کند و حتی نمی توان با Outlook ایمل چک کرد. تمام Firewall ها Disable هست و ویندوز نسخه SP2 ایکس پی هست عده ای می گویند ویندوز در ICS هم این مشکل را دارد به نظر شما با توجه با اینکه می توان با پینگ اینترنت را حس کرد ولی ویندوز نمی تواند به اینترنت دسترسی داشته باشد مشکل از کجا می تواند باشد قابل توجه اینکه عده زیادی از دوستان من این مشکل را دارند و فکر میکنند تنظیمات مودمشان مشکل دارد یا اینکه مودم خراب است !
به نظر من از قسمت Network Connections یه connection بساز ، که به احتمال زیاد این دفعه درست میشه

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مطمئن باشيد كه ايراد از مودم نيست. (راستي نوع مودمتان چيه؟)
در نتوورك كانكتشن ، در ست آپ كانكتشن كارت لن كه مودم به آن متصل است در قسمت تنظيمات tcp/ip در بخش dns server اين اي‌پي 4.2.2.4 را وارد كنيد و ببينيد نتيجه چه ميشود. اگر باز هم نتيجه نگرفتيد يكبار هم روي آي پي اتوماتيك قرار دهيد تا كارت لن شما بصورت اتوماتيك از مودم آي پي بگيرد و نتيجه را ببينيد چه ميشود

بله اینکار را هم انجام دادم نتیجه نداد.. 2 تا مودم هم دارم روی هر دو امتحان کردم Asus AM604 , Paradyne خیلی عجیبه ویندوز فکر می کنه که این LAN هست و اینترنت نیست؟ شما می دانید ویندوز از کجا می فهمه که این LAN نیست و اینترنت هست و Browser باید از آن استفاده کنه؟

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عين همين مدلي كه آدرس داديد يعني 4 پورت لن ،نوع توليد خاورميانه اش 2540T با گارانتي ايزي حدودا 35 در بازار است.
فكر ميكنم يه سري به بازار پايتخت و ايران بزنيد خيلي زودتر به نتيجه برسيد چون در اين دو بازار و نيز بازار رضا شركت ايزي نمايندگي دارد و تمام مدلهاي موجود d-link را نمايندگيها دارند.

مشکل اینه که من تهران نیستم
تو یزدم که ماشالاش باشه هیچی پیدا نمیشه ، فقط باید سفارش داد
DLINK رو بعضی ها میگن با بعضی ISP ها مشکل داره ، درست میگن؟؟ ، این مدلم جون میگین برا خاور میانه زده به دلم نچسبید:rolleyes:
ولی ASUS AM604 رو همه تعریفشو میکنن ، این چتوره؟؟؟ یه سری کمیاب شده بود حا لا میشه پیداش کرد ؟؟؟
دو مدل PLANET 4400 ، TPLINK 8841 هم هستن ولی از قیافشون خیلی خوشم نیومد:)
در کل این ASUSE پسنده:D اگه خوب باشه و گیر بیاد
بازم ممنون که وقت میذارین

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
بله اینکار را هم انجام دادم نتیجه نداد.. 2 تا مودم هم دارم روی هر دو امتحان کردم Asus AM604 , Paradyne خیلی عجیبه ویندوز فکر می کنه که این LAN هست و اینترنت نیست؟ شما می دانید ویندوز از کجا می فهمه که این LAN نیست و اینترنت هست و Browser باید از آن استفاده کنه؟
منم مشکل شما رو دارم، روز اول که همه چی رو با PPPoE تنظیم کردم، بعد از چند دقیقه میدیدم توی قسمت کانکشن ها مینویسه Local And Internet (توی ویستا) ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه، حتی پینگ هم نمیکرد، منم تنظیمات رو گذاشتم روی Bridge و از توی خود ویندوز کانکت میشم، چند باری هم مجددا سعی کردم با PPPoE وصل بشم ولی فرقی نکرد، توی تنظیمات مودم هم که میرم قسمت Status، میبینم نوشته وصل شده و ip رو هم نشون میده، ولی توی ویندوز فقط نوشته Local Only
اگه راه حلی پیدا کردین، اینجا هم بذارین ... !!

Konjkav_kocholo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
انقدر بعد از سوال بنده پست زده شده كه واقعا سختم بود همه‌ي بحث‌هاي مطرح‌شده رو بخونم.
اينو گفتم كه اگه اين مطلبي كه مي‌نويسم براتون تكراري بود منو ببخشيد.
بعد از چند روزي كه از پست بنده گذشت و جوابي رصد نشد به خود شهراديا گفتم بيان.
يك (به‌قول خودشون) Admin ‌اي اومد و بعد چند بار ping كردن گفت USB رو LAN كنم.
تا الانم ديگه DC نشدم.
ان‌شاء الله كه اين تغيير USB به LAN بدرد كسايي كه مشكل مشابه دارند بخوره.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- شما اول از همه كليه كانتكشنها را به غير كارت لن دليت كنيد
2- از نتوورك كانتكشن منوي سمت چپ setup a home or small office network را انتخاب كنيد و مراحل آنرا بدين ترتيب انتخاب كنيد
در انتخاب نوع كنكتشن گزينه دوم (اين كامپيوتر از طريق گيت وي به اينترنت متصل است) برگزينيد
در مراخل بعدي اگر از شما سوال كرد كه كانكتش اينترنت را انتخاب كنيد همان لن را اكتيو كنيد . ولي چون شما ديگر كانتكشنها را قبلا دليت كرديد احتمالا ديگر اين سوال را نميكند و خودش تشخيص ميدهد كه كه پورت لن شما اينترنت هم هست و تا پايان ادامه دهيد و بعد يكبار كامپيوتر را ري‌استارت كنيد.
من آخرين احتمالي كه دادم اين است كه شما هنوز كامپيوترتان براي يك شبكه خانگي ست آپ نشده است كه بدين ترتيب بايد مشكل حل شود

اطلاعات زیر کمکت می کنه؟

کد:
[LEFT]
C:\>ping www.google.com

Pinging www.l.google.com [64.233.169.147] with 32 bytes of data:

Reply from 64.233.169.147: bytes=32 time=281ms TTL=243
Reply from 64.233.169.147: bytes=32 time=292ms TTL=243
Reply from 64.233.169.147: bytes=32 time=284ms TTL=243
Reply from 64.233.169.147: bytes=32 time=279ms TTL=243

Ping statistics for 64.233.169.147:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 279ms, Maximum = 292ms, Average = 284ms

C:\>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=256ms TTL=242
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=252ms TTL=242
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=255ms TTL=242
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=254ms TTL=242

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Minimum = 252ms, Maximum = 256ms, Average = 254ms

C:\>ping 192.168.1.1

Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

Ping statistics for 192.168.1.1:
    Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

C:\>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Xcore
        Primary Dns Suffix  . . . . . . . :
        Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
        IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
        WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix  . :
        Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller
        Physical Address. . . . . . . . . : 00-18-F3-80-E9-5B
        Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
        Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
        IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.2
        Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
        Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
        DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
        DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
        Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, January 08, 2008 6:38:06 PM

Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, January 09, 2008 6:38:06
PM[/LEFT]

newnaeemtaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من ميخوام فردا برم مودم بگيرم ... اول همونطور كه شما هم گفتيد ميخواستم Asus 602Am بگيرم.

ولي يكي از دوستام كه خودشم نمايندگي صبا داره گفتش Aztech 2 Port بگير كه ADSL2 هم ساپورت ميكنه هم آسياتك و صبا 100% تست شده شده و خوب جواب ميده قيمتش هم 8 تومان ارزونتره بگير.

كسي اينجا اطلاعات و يا مشكلي با اين مودم نداشته ؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان منم سوال داشتم!
من یه مودم dlink dsl2640t دارم
قبلنا برای اتصال به اینترنت از نرمافزار داخل سی دی استفاده میکردم
ولی یکی از دوستان تو همین فروم گفتند که میشه با خود ویندوز هم به اینترنت وصل شد باید یه کانکت بسازی
من هم همین کار رو کردم و یه کانکت (pppoe) ساختم ولی حالا وقتی میخوام متصل بشم ارور 637 میده
به نظر شما مشکل کار من چیه
ممنون

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان منم سوال داشتم!
من یه مودم dlink dsl2640t دارم
قبلنا برای اتصال به اینترنت از نرمافزار داخل سی دی استفاده میکردم
ولی یکی از دوستان تو همین فروم گفتند که میشه با خود ویندوز هم به اینترنت وصل شد باید یه کانکت بسازی
من هم همین کار رو کردم و یه کانکت (pppoe) ساختم ولی حالا وقتی میخوام متصل بشم ارور 637 میده
به نظر شما مشکل کار من چیه
ممنون
اگه توی تنظیمات مودم یوزرنیم و پسورد وارد کردی، دیگه نیازی نیست از توی ویندوز هم دوباره کانکشن درست کنی

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام وممنون
من میخوام دو تا کانکشن باز کنم یکی روزانه و یکی برای شبانه صبانت
شبها کامپیتر رو تنظیم کنم تا روشن بشه و بعد کانکشن شبانه رو به idm بدم تا به صورت خودکار کانکت بشه و شرع به دانلود فایلهای لیست شده بکنم
ولی با کانکشن خود مودم این کار رو نمیتونم بکنم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام وممنون
شبها کامپیتر رو تنظیم کنم تا روشن بشه و بعد کانکشن شبانه رو به idm بدم تا به صورت خودکار کانکت بشه و شرع به دانلود فایلهای لیست شده بکنم
شما بايد نوع كانكتشن داخلي مودمت را هم از pppoe به bridge تبديل كني

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وممنون

سلام خوبي از چه برنامه دانلودي استفاده ميكني كه بعد از كانكت شدن به اينترنت برنامه دانلود اتوماتيك دانلود كنه و اگر اينترنت قطع شد و دوباره وصل شد دوباره به صورت اتوماتيك دانلود را ادامه بده اسمش و نحوه تنظيماتش را بگي ممنون ميشم

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
شما بايد نوع كانكتشن داخلي مودمت را هم از pppoe به bridge تبديل كني
سلام خیلی ممنون
میشه بگید چه حوری باید این کار رو بکنم

سلام خوبي از چه برنامه دانلودي استفاده ميكني كه بعد از كانكت شدن به اينترنت برنامه دانلود اتوماتيك دانلود كنه و اگر اينترنت قطع شد و دوباره وصل شد دوباره به صورت اتوماتيك دانلود را ادامه بده اسمش و نحوه تنظيماتش را بگي ممنون ميشم

با بیشتر دانلود منیجرها میشه
من از IDM استفاده میکنم که فارسی هم هست یه قسمت داره به نام " زمان بندی" که تو اونجا میشه یه صف دانلود درست کرد تا تو ساعت مشخص لینکهایی رو که تو صف قرار دادید رو یکی یکی دانلود کنه برای کانکت شدن خودکار هم تو "تنظیمات" قسمت "ارتباط با مودم " میشه این کار رو کرد برای روشن شدن خدکار کامپیتر هم میشه تو SETUP سیستمتون این کار رو بکنید

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خیلی ممنون
میشه بگید چه حوری باید این کار رو بکنم

با بیشتر دانلود منیجرها میشه
من از IDM استفاده میکنم که فارسی هم هست یه قسمت داره به نام " زمان بندی" که تو اونجا میشه یه صف دانلود درست کرد تا تو ساعت مشخص لینکهایی رو که تو صف قرار دادید رو یکی یکی دانلود کنه برای کانکت شدن خودکار هم تو "تنظیمات" قسمت "ارتباط با مودم " میشه این کار رو کرد برای روشن شدن خدکار کامپیتر هم میشه تو SETUP سیستمتون این کار رو بکنید

سلام خوب اينها را من هم انجام ميدم اما سوال اينجاست با توجه به اينكه صبانت اينترنت شبانش را هر يك ساعت قطع ميكنه پس از اينكه دوباره به صورت اتوماتيك وصل شد ديگه برنامه دانلود بقيه دانلودها را ادامه نميده بخاطر اينكه هنگام dc شدن آنها را كنسل كرده بوده

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پس از حل مشكل سرورهاي صبانت من دوباره از حالت bridge براي كانفيگ مودمم استفاده كردم تا بتونم علاوه بر كانكشن روزانه كانكشن شبانه هم بسازم
در حالت ppoe ما تنها آيكن local area connection را داشتيم و وقتي نميخواستيم از اينترنت استفاده كنيم آن را disable ميكرديم
حالا در حالت bridge با توجه به اينكه علاوه بر اين آيكن دو تا كانكشن ميسازيم آيا لازم هست وقتي كه كانكشن ها را dc ميكنيم اين آيكن را هم بايد disable كنيم يا نه؟ در واقع ميخوام بدونم اگه كانكشن را dc كنيم ولي اين آيكن روشن بمونه بازم به اينترنت وصل هست يا نه چون ميترسم از حجمم كم بشه حتي به اندازه يك مگ

ramoj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلام دارم خدمت دوستان.
آیا کسی این مشکلی رو که من دارم داشته تا کمکم کنه و بگه باید چکار کنم:
من از adsl استفاده میکنم که الان 2 ماهی میشه که مشکل اتصال دارم که خود شرکت ارائه کننده اینترنت هم نمی تونه این مشکل من رو حل کنه و بجای کمک به من بیشتر منو می پیچونن .
مشکل از این قراره که وقتی چراغ status مودم روشن میشه تا کانکت بشه نویز شدیدی در تلفن شنیده میشه و بعد از تلاش برای اتصال چراغ status ثابت نمیشه و کانکشن صورت نمیگیره , من امتحان کردم برای اینکه کانکشن اینترنت صورت بگیره باید تلفن رو اشغال کنم مثلا زنگ بزنم به 119 و تا زمانی که خط اشغال باشه اینترنت دارم و همینکه گوشی رو بزارم ارتباط اینترنتم قطع میشه .
دوستان اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته یا میدونه مشکل از کجاست خواهشا کمکم کنه دارم دیوونه میشم.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان پس از حل مشكل سرورهاي صبانت من دوباره از حالت bridge براي كانفيگ مودمم استفاده كردم تا بتونم علاوه بر كانكشن روزانه كانكشن شبانه هم بسازم
در حالت ppoe ما تنها آيكن local area connection را داشتيم و وقتي نميخواستيم از اينترنت استفاده كنيم آن را disable ميكرديم
حالا در حالت bridge با توجه به اينكه علاوه بر اين آيكن دو تا كانكشن ميسازيم آيا لازم هست وقتي كه كانكشن ها را dc ميكنيم اين آيكن را هم بايد disable كنيم يا نه؟ در واقع ميخوام بدونم اگه كانكشن را dc كنيم ولي اين آيكن روشن بمونه بازم به اينترنت وصل هست يا نه چون ميترسم از حجمم كم بشه حتي به اندازه يك مگ

فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون اون آیکون مربوط به اتصال کارت شبکه هستش
راستی در مورد دیسکانکت شدن های زیاد اکانت شبانه یه برنامه هست که اتچ کردم خیلی مناسبه هر وقت کاتنکت قطع میشه خودش دوباره ریکانکت میکنه و همینطور میتونید تنظیم کنید که چه وقت کانکت بشه و با کدوم کانکشن و همینطور اینکه میتونه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید به صورت اتوماتیک کانکت بشه

فایل های ضمیمه

• reconnect.rar
    210.2 KB · نمایش ها: 75

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عرض سلام دارم خدمت دوستان.
آیا کسی این مشکلی رو که من دارم داشته تا کمکم کنه و بگه باید چکار کنم:
من از adsl استفاده میکنم که الان 2 ماهی میشه که مشکل اتصال دارم که خود شرکت ارائه کننده اینترنت هم نمی تونه این مشکل من رو حل کنه و بجای کمک به من بیشتر منو می پیچونن .
مشکل از این قراره که وقتی چراغ status مودم روشن میشه تا کانکت بشه نویز شدیدی در تلفن شنیده میشه و بعد از تلاش برای اتصال چراغ status ثابت نمیشه و کانکشن صورت نمیگیره , من امتحان کردم برای اینکه کانکشن اینترنت صورت بگیره باید تلفن رو اشغال کنم مثلا زنگ بزنم به 119 و تا زمانی که خط اشغال باشه اینترنت دارم و همینکه گوشی رو بزارم ارتباط اینترنتم قطع میشه .
دوستان اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته یا میدونه مشکل از کجاست خواهشا کمکم کنه دارم دیوونه میشم.
شما اسپليتر نصب كرديد؟
اگر نه، يك اسپليتر تهيه كنيد و روي خط نصب كنيد تا مشكلتان حل شود

بالا