• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها كاري كه بايد بكني اينكه يك مودم كمبو بگيريد والسلام
منظور مودمي است كه 1 يا بيشتر پورت لن و يا يك لن و يك يو اس بي داشته باشه

موفق باشي

ممنون ، یه کم بیشتر توضیح میدی ، یعنی چه مودمی بگیرم با ذکر قیمت؟

Konjkav_kocholo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شرمنده‌ي جناب MY COMI هستم كه وسط بحثشون....
مي‌خواستم يه نظري در مورد مشكل بنده بديد بلكه مرتفع شه.
يك هفته‌اي هست كه يه مودم Dlink از نوع 322T خريدم و از ADSL شهراد دارم استفاده مي‌كنم ولي آخه چه استفاده‌اي؟
هر 5و6 دقيقه يه‌بار اينترنت قطع مي‌شه و مجبورم مودم و از برق بكشم تا ...
سيستم اينا اينجوريه كه اصلا Connection ساختن نمي‌خواد. يعني با همون Local Connection مودم به اينترنت وصل مي‌شم (نا چراغ link ثابت مي‌شه خودش Automatic وصل مي‌شه و نيازي به Dial كردن بنده نيست)
حالا يه مشكل ديگه ‌هم اينه كه اين Local Connection بنده هم IP نداره و بصورت Obtain Automatically هستش و دم به دقيقه اين IP گم‌و‌گور ميشه (شرمنده اعصاب براي آدميزاد نميذارن كه. مي‌خواي Rapid دانلود كني.....)
با پشتيبانم كه تماس گرفتم گفت 99% مشكل از خط تلفنتون كه ممكنه يه جايي لختي داشته باشه و البته همه ميدونيد كه رو خطم هيچ عامل noise ايجاد كني نيست و از Spliter هم استفاده مي‌كنم؛

مي‌خواستم بدونم كه شما هم موافقيد كه من كل سيم‌كشي خونه رو بريزم بهمو يه سيم جديد بگيرم از جلو ساختمون يا اينكه مشكل مشابهي خودتون (كه اميدوارم خدا قسمت گرگ بيابونم نكنه) يا آشنايانتون داشتند و شما با فراست خاصي مي‌تونيد مشكل بنده رو رفع و رجوع كنيد؟
ممنون بازم از جناب MY COMI عزيز پوزش مي‌خوام (اينقدر از اينكه يكي باشم كه بياد وسط بحث بقيه و يه سوال بپرسه فاصلش از بحث در حدود فاصله‌ي مفت‌آباد (اينجا) تا نياورون باشه بدم مياد كه.... (من شرمندم))

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
ما هم منتظریم یکی بیاد جواب بده:headphone

hossein_8888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مودم 602 asus خریدم و الان نصب هست ولی بعد از باز کردن چند سایت دیگه هیچ سایتی باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید البته با یک بار dc شدن مشکل حل میشه ولی دوباره بعد از کانکت و باز شدن چند سایت دیگه هیچ سایتی باز نمیشه البته بعضی مواقع تا حدود 15 الی 30 دقیقه هم جواب میده

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من به یه نتایجی رسیدم و به چند تا مشکل برخوردم لطفا کمک کنید
نتایج: برای کار من یعنی adsl , شبکه این کارا رو میشه کرد :
1:خرید مودمی که فقط یه پورت usb داشته باشه (مشکلش اینه که یکی از کامپیوتر ها باید همیشه روشن باشه)
2:خرید یه مودم adsl معمولی + یه هاب (فکر میکنم خرجش زیاد بشه)
3: خرید یه مودم usb + lan
4:یه مودمم یکی داره میگه 4 تا lan داره با usb ( اگه این مدل باشه که خیلی خوبه laptob رو هم میشه وصلش کرد:D)
سوالات (اول بگم که خط تلفن ما مال 20 سال پیشه، پارازیت کم نداره:41:)
1:مودمی که با usb وصل میشه ضعیف تر از مودمی که با lan وصل میشه نیست؟؟؟؟؟
2:مودمی که 4 تا lan داره و یه usb رو میشه باپورت lane ش وصل کرد.
3: درکل به نظر شما بین شماره 3 و 4 کدوم رو بگیرم(من تا 70 تومن میتونم بذارم)
لطفا یه مدل خوب رو با ذکر حدودی قیمت بگید:p
ببخشید پر حرفی کردم

thanx

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان من به یه نتایجی رسیدم و به چند تا مشکل برخوردم لطفا کمک کنید
نتایج: برای کار من یعنی adsl , شبکه این کارا رو میشه کرد :
1:خرید مودمی که فقط یه پورت usb داشته باشه (مشکلش اینه که یکی از کامپیوتر ها باید همیشه روشن باشه)
2:خرید یه مودم adsl معمولی + یه هاب (فکر میکنم خرجش زیاد بشه)
3: خرید یه مودم usb + lan
4:یه مودمم یکی داره میگه 4 تا lan داره با usb ( اگه این مدل باشه که خیلی خوبه laptob رو هم میشه وصلش کرد:D)
سوالات (اول بگم که خط تلفن ما مال 20 سال پیشه، پارازیت کم نداره:41:)
1:مودمی که با usb وصل میشه ضعیف تر از مودمی که با lan وصل میشه نیست؟؟؟؟؟
2:مودمی که 4 تا lan داره و یه usb رو میشه باپورت lane ش وصل کرد.
3: درکل به نظر شما بین شماره 3 و 4 کدوم رو بگیرم(من تا 70 تومن میتونم بذارم)
لطفا یه مدل خوب رو با ذکر حدودی قیمت بگید:p
ببخشید پر حرفی کردم

thanx
ج1) خير
ج2) بله
ج3) فرقي نميكنه، اگر تعداد كامپيوترهايي كه ميخواهيد وصل كنيد زياد است ترجيحا 4 lan و در غير اينصورت lan+usb هم مناسبه:
tplink = پورت لن 4 تا + يك پورت يو اس بي داره حدود 40 تومن
tplink = پورت لن 1 + پورت يو اس بي 1 و حدود 30 تومن
d-link چهار پورت لن 35 تومن
asua 602 يك پورت لن و يك پورت يو اس بي حدود 40
من فكر ميكنم با توجه به گارانتيهاي سه ساله d-link گزينه مناسبي ميتواند باشد

0liver0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

اول از شما تشكر ميكنم بخاطر اينكه به فكر بقيه مردم هم هستيد و اطلاعات خودتون رو به اشتراك ميگذاريد , دوم اينكه من هم همين مشكل شما رو دارم و از ADSL شركت شاتل AM602 استفاده ميكنم.

بدين شكل كه ارتباط مودم من 2 روز پيش هر 10 دقيقه يك بار قطع و با مجدد روشن نمودن مودم ارتباط وصل ميشد , دقيق تر بگم كه چراغ ACT مودم پس از گذشت 10 يا 15 دقيقه خاموش ميشد و من چاره اي جز روشن و خاموش كردم مودم (‌ Restart ) نداشتم.

به پشتيباني شركت زنگ زدم و قضيه رو شرح دادم, پشتيباني هم گفت شما بايد مودم خودتون رو Update كنيد, ما براي شما فايل و طريقه نصب Update رو به ايميلتون ارسال ميكنيم.

پس از نصب Update من دوباره همون مشكل رو داشتم ولي اينبار به جاي چراغ ACT, چراغ Status من پس از گذشت زمان ياد شده خاموش و روشن ميشد ( مودم من Autumatic Restart ميشد و مشكل دستي روشن خاموش كردن مودم فقط حل شده بود :lol: )

من فكر كنم خيلي از مردم هم همين مشكل رو دارا ميباشند و به اين نتيجه رسيدم كه اين مشكل از طرف شركت شاتل هست و 2 , 3 روزي هست كه اين مشكل رو ما داريم.

خلاصه مشكل با Update كردن و تعويض ويندوز و غيره قابل حل نيست و بايد منتظر موند تا دستگاه هاي شركت تعمير بشه.

منتظر نظرات شما هم هستم :blush:

فعلا خدانگهدار

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما كه شاتل داريد ميتونيد يه كمكمي به من كنيد؟
من حدود 1 ماه هست كه با شاتل قرارداد بستم ولي هنوز سرويسم وصل نشده
شما آشنايي تو مخابرات يا شاتل داريد كه من رو كمك كنه تا زودتر من هم به ADSLي ها بپيوندم
من تو مركز مخابراتي رجايي كرج هستم

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولاً اینکه این مشکل برای مودم های Asus دوپورت وجود داره به همین خاطر همه پیشنهاد می کنند اگر کسی می خواد مودم ایسوس جدید بخره باید 4 پورت آن را تهیه کنه مودم 2 پورت ایسوس مشکلات عدیده ای داره.

UnKnOwN_MaX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مودم 602 asus خریدم و الان نصب هست ولی بعد از باز کردن چند سایت دیگه هیچ سایتی باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید البته با یک بار dc شدن مشکل حل میشه ولی دوباره بعد از کانکت و باز شدن چند سایت دیگه هیچ سایتی باز نمیشه البته بعضی مواقع تا حدود 15 الی 30 دقیقه هم جواب میده

بله دقیقا منم همین مشکل رو دارم مثلا تو یک انجمن که میرم دوتا موضوع رو که میخونم دیگه صفحات دیگه اصلا باز نمیشه
مشکل از IP باید باشه

دوستان لطفا راهنمایی کنن

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ج1) خير
ج2) بله
ج3) فرقي نميكنه، اگر تعداد كامپيوترهايي كه ميخواهيد وصل كنيد زياد است ترجيحا 4 lan و در غير اينصورت lan+usb هم مناسبه:
tplink = پورت لن 4 تا + يك پورت يو اس بي داره حدود 40 تومن
tplink = پورت لن 1 + پورت يو اس بي 1 و حدود 30 تومن
d-link چهار پورت لن 35 تومن
asua 602 يك پورت لن و يك پورت يو اس بي حدود 40
من فكر ميكنم با توجه به گارانتيهاي سه ساله d-link گزينه مناسبي ميتواند باشد

ممنون از جواب کاملتون
فقط اگه میشه مدل DLINK رو هم بگین
من خودم یه سرچی کردم از این خوشم اومد ببینید چجوریه (اصلا هستش:rolleyes:)؟؟
http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=562&rid=2152&sec=0
بازم ممنون

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون از جواب کاملتون
فقط اگه میشه مدل DLINK رو هم بگین
من خودم یه سرچی کردم از این خوشم اومد ببینید چجوریه (اصلا هستش:rolleyes:)؟؟
http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=562&rid=2152&sec=0
بازم ممنون
اين مدلي كه شما انتخاب كرديد نوع ساخته شده براي اروپا و آمريكا است و براي خاورميانه با پسوند T ساخته ميشود يعني 2640T كه شكل ظاهري آن فرق دارد و در ايران نيز موجود است و قيمت هم براي تك فروشي بين 68 تا 74 و دو نوع بسته بندي در بازار موجود است:
1- با گارانتي يك ساله ايزي كه بدون اسپليتر است و سري اول پخش است
2- با سه سال گارانتي ايزي كه 1 عدد اسپليتر نيز داخل بسته بندي موجود است و درحال حاضر اين نوع را شركت ارائه ميكند
http://www.dlink-me.com/products/broadband/dsl2640t.htm

0liver0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف شما درست دوست عزيز ولي اگر اينطور است چرا هنوز شركت شاتل مودم هاي 2 پورت رو به مشتريان پيشنهاد ميكنه ؟

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور که می دانید می توان از PPPOE درونی مودم برای برقراری ارتباط استفاده کرد که بسیاری از افراد چگونگی انجام آن را توضیح داده اند و اما مشکل من :

من کانکشن PPPOE را در روتر مودم تعریف می کنم و مودم به اینترنت به درستی کانکت می کند و حتی تنظیمات LAN در ویندوز نیز بدرستی برقرار هستد و حتی Ping ها چه با IP ها و DNS (آدرس سایت ها) بدرستی اتصال را نشان می دهند و تاخیر زمانی ها را اعلام می کند حتی ls و nslookup نیز بدرستی کار می کنند ولی Browser ویندوز اینترنت را حس نمی کند و به هیچ وجه در سایتی وارد نمی شود انگار فقط LAN محلی است نه اینترنت و حتی یاهو مسنجر هم نمی تواند به اینترنت کانکت کند و حتی نمی توان با Outlook ایمل چک کرد. تمام Firewall ها Disable هست و ویندوز نسخه SP2 ایکس پی هست عده ای می گویند ویندوز در ICS هم این مشکل را دارد به نظر شما با توجه با اینکه می توان با پینگ اینترنت را حس کرد ولی ویندوز نمی تواند به اینترنت دسترسی داشته باشد مشکل از کجا می تواند باشد قابل توجه اینکه عده زیادی از دوستان من این مشکل را دارند و فکر میکنند تنظیمات مودمشان مشکل دارد یا اینکه مودم خراب است !

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
همانطور که می دانید می توان از PPPOE درونی مودم برای برقراری ارتباط استفاده کرد که بسیاری از افراد چگونگی انجام آن را توضیح داده اند و اما مشکل من :

من کانکشن PPPOE را در روتر مودم تعریف می کنم و مودم به اینترنت به درستی کانکت می کند و حتی تنظیمات LAN در ویندوز نیز بدرستی برقرار هستد و حتی Ping ها چه با IP ها و DNS (آدرس سایت ها) بدرستی اتصال را نشان می دهند و تاخیر زمانی ها را اعلام می کند حتی ls و nslookup نیز بدرستی کار می کنند ولی Browser ویندوز اینترنت را حس نمی کند و به هیچ وجه در سایتی وارد نمی شود انگار فقط LAN محلی است نه اینترنت و حتی یاهو مسنجر هم نمی تواند به اینترنت کانکت کند و حتی نمی توان با Outlook ایمل چک کرد. تمام Firewall ها Disable هست و ویندوز نسخه SP2 ایکس پی هست عده ای می گویند ویندوز در ICS هم این مشکل را دارد به نظر شما با توجه با اینکه می توان با پینگ اینترنت را حس کرد ولی ویندوز نمی تواند به اینترنت دسترسی داشته باشد مشکل از کجا می تواند باشد قابل توجه اینکه عده زیادی از دوستان من این مشکل را دارند و فکر میکنند تنظیمات مودمشان مشکل دارد یا اینکه مودم خراب است !
آيا با برازر ديگري مانند فايرفاكس هم امتحان كرديد كه ببينيد در آن برازر هم چنين مشكلي وجود دارد؟ با اين توضيحاتي كه داده ايد نتيجه اين است كه به احتمال زياد تنظيمات برازر شما مشكلي دارد
لطفا نتيجه را اعلام كنيد.
درصورتيكه با برازر ديگري مشكل نداشته باشيد به احتمال قوي در اكسپلورر، پراكسي را براي لن اكتيو كرده ايد و بايد ديس كنيد.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا با برازر ديگري مانند فايرفاكس هم امتحان كرديد كه ببينيد در آن برازر هم چنين مشكلي وجود دارد؟ با اين توضيحاتي كه داده ايد نتيجه اين است كه به احتمال زياد تنظيمات برازر شما مشكلي دارد
لطفا نتيجه را اعلام كنيد.
درصورتيكه با برازر ديگري مشكل نداشته باشيد به احتمال قوي در اكسپلورر، پراكسي را براي لن اكتيو كرده ايد و بايد ديس كنيد.

بله ، حتی فایر فاکس هم نمی تواند کانکت شود و پراکسی تعریف نشده است... !

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مدلي كه شما انتخاب كرديد نوع ساخته شده براي اروپا و آمريكا است و براي خاورميانه با پسوند T ساخته ميشود يعني 2640T كه شكل ظاهري آن فرق دارد و در ايران نيز موجود است و قيمت هم براي تك فروشي بين 68 تا 74 و دو نوع بسته بندي در بازار موجود است:
1- با گارانتي يك ساله ايزي كه بدون اسپليتر است و سري اول پخش است
2- با سه سال گارانتي ايزي كه 1 عدد اسپليتر نيز داخل بسته بندي موجود است و درحال حاضر اين نوع را شركت ارائه ميكند
http://www.dlink-me.com/products/broadband/dsl2640t.htm

سلام
ولی من این مدل رو اینجا دیدم
http://www.gheymat.com/?pcode=50003199
نمیدونم شاید الکی گفته باشه:(
اگه میشه اون مدلی که خودتون گفتین 30 40 تومنه رو بگین

خیلی ممنون

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
ولی من این مدل رو اینجا دیدم
http://www.gheymat.com/?pcode=50003199
نمیدونم شاید الکی گفته باشه:(
اگه میشه اون مدلی که خودتون گفتین 30 40 تومنه رو بگین
خیلی ممنون
عين همين مدلي كه آدرس داديد يعني 4 پورت لن ،نوع توليد خاورميانه اش 2540T با گارانتي ايزي حدودا 35 در بازار است.
فكر ميكنم يه سري به بازار پايتخت و ايران بزنيد خيلي زودتر به نتيجه برسيد چون در اين دو بازار و نيز بازار رضا شركت ايزي نمايندگي دارد و تمام مدلهاي موجود d-link را نمايندگيها دارند.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بله ، حتی فایر فاکس هم نمی تواند کانکت شود و پراکسی تعریف نشده است... !
شما مطمئن باشيد كه ايراد از مودم نيست. (راستي نوع مودمتان چيه؟)
در نتوورك كانكتشن ، در ست آپ كانكتشن كارت لن كه مودم به آن متصل است در قسمت تنظيمات tcp/ip در بخش dns server اين اي‌پي 4.2.2.4 را وارد كنيد و ببينيد نتيجه چه ميشود. اگر باز هم نتيجه نگرفتيد يكبار هم روي آي پي اتوماتيك قرار دهيد تا كارت لن شما بصورت اتوماتيك از مودم آي پي بگيرد و نتيجه را ببينيد چه ميشود

Joups

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشبختانه موفق شدم Firmware مناسب از فروم روسی سایت Asus پیدا کنم :happy:, دوستانی که به مشکل مشابهی برخوردن میتونن ازین آدرس فایل دانلود کنن (BETA VERSION): http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/AM602_306060100.dat
موفق باشین.

مشخصات Firmware:
Model Name: AM602
Board ID: R
Software Version: 3-06-06-1000.A2pB022.d19d
Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5​

سلام

منم مشکلی که داشتم این بود که مودم وقتی تنضیمات pppoe روش انجام میشد خیلی کند میشد یعنی صفحات مربوط به تنظیم مودم دچار مشکل میشد . با شاتل که مطرح کردم همین FIRMWARE برام فرستادند منم uPDATE کردم مشکل حل شد اما منو های snmp دیگر وجود نداشت !

چیزی که مشخص هست اینه که سخت افزار این مودم ضعیفه اما نکته خوبش اینه که در محیط های پر نویز و سیم کشی ضعیف خیلی پایداره

دقت کنین که اگه FIRMWARE ی پیدا کردین حتما ANNEX-A باشه چون ظاهرا همه pap های ایران ANNEX-A هستند

اگه کسی FIRMWARE جدیدی پیدا کرد یه خبری بده!
:f34r:

بالا