• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛
از طريق ADSL64 با PPOE به اينترنت متصل مي‌شم.
مواقعي كه اين مشكل به وجود مي‌ياد، تا سه چهار روز نمي‌تونم وارد سايت بشم، بعد، خودش درست مي‌شه!!:wacko:
هر كاري مي‌كنم اتصال مستقيمم قطع نمي‌شه كه بخوام با كانكشن متصل بشم!
كسي مي‌تونه راهنمايي كنه؟:blush:

سلام

شما مودم رو با تنظیمات کارخانه ای ( Factory Default Settings ) ریست کن و بعد از تنظیم VPI و VCI

گزینه ی Bridge Mode رو انتخاب کن و Save کن . حالا کانکشن قبلی رو پاک کن و یک کانکشن جدید بساز

و با اون کانکت شو ( نیازی به دادن IP نیست ، البته به شرط فعال بودن DHCP که به احتمال زیاد براتون بصورت پیش

فرض فعاله )

سرویس پک 3 نصب کنی ، مشکلاتت حل می شه :D

aftabgardan-cc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون؛
اما چطوري با تنظيمات كارخانه‌اي ريست كنم؟!
مودمم ASUS ADSL2+ Combo Router هستش...

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مريم خانم
پس فرق زيادي بين نصب با كارت شبكه و usb نيست
راستي در تنظيمات اين مودم گفته كه در ابتدا براي وارد شدن به تنظيمات مودم اول بايد يك ip در رنج ip مودم براي كارت شبكه تنظيم كرد در حالي كه در راهنماي نصب مودم خودم اين مرحله را در انتهاي كار گفته است به نظر شما كدام درست هست
ببخشيد اينقدر سوال ميكنم مجبورم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون مريم خانم
پس فرق زيادي بين نصب با كارت شبكه و usb نيست
راستي در تنظيمات اين مودم گفته كه در ابتدا براي وارد شدن به تنظيمات مودم اول بايد يك ip در رنج ip مودم براي كارت شبكه تنظيم كرد در حالي كه در راهنماي نصب مودم خودم اين مرحله را در انتهاي كار گفته است به نظر شما كدام درست هست
ببخشيد اينقدر سوال ميكنم مجبورم
بعداز اينكه درايور را نصب كرديد يك كتنكتشن در نت‌وورك كانكتشن براي مودمتان ساخته ميشه و بهتره در اين مرحله آي‌پي را تنظيم كنيد

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام و ممنون؛
در پشت مودمتان در كنار فيش آداپتور يك روزنه كوچك قرار دارد RESET با نوك خودكار به مدت 10 الي 15 ثانيه آنرا فشار دهيد تا مودمتان ريست كرخانه شود

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مريم خانم پس من تو تنظيمات dhcp را disable كنم و همون ابتدا تنظيمات ip را انجام بدم
راستي تنظيمات dns را كي انجام بدم همون اول يا بعد از ساخت كانكشن

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون؛

سلام

یه راهش اونه که دوستمون گفت

راه نرم افزاری هم اینه : اگه آی پی مودمت 192.168.1.1 هستش ، بری به

http://192.168.1.1/maintenance/tools_system.htm و گزینه ی Factory Default Settings رو انتخاب کنی و

RESTART رو بزنی

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس من تو تنظيمات dhcp را disable كنم و همون ابتدا تنظيمات ip را انجام بدم
راستي تنظيمات dns را كي انجام بدم همون اول يا بعد از ساخت كانكشن

سلام

بیشتر مودم ها از DHCP پشتیبانی می کنن ، شما DHCP رو فعال کن ( پیش فرض معمولا فعاله ) تا

نیازی به تنظیم آی پی نداشته باشی ، وقتی مودم رو به کامپیوتر وصل کنی ، اتوماتیک آی پی می ده

کانکشن رو هم بساز و کانکت شو ( بدون نیاز به تنظیم IP یا DNS )

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم من dlink dsl-322t هست از DHCP هم پشتيباني ميكنه پس تنظيمات ip و dns را انجام ندم
تنظيمات lan را انجام بدم يا نه؟
راستي تو تنظيمات اين مودم يك راهي وجود داره كه run wizard هست كه آخرش هم save و ريستارت ميشه و اصلاً خبري از تنظيمات ip توش نيست فقط vci و vpi و user و password را ميخواد به نظر شما همين كافي هست يا اينكه بعد از اين كار بايد سراغ قسمت wan و lan رفت و تنظيمات آنها را هم انجام داد آخه تنظيمات wan خيلي شبيه تنظيمات run wizard هست
يك سوال ديگه هم داشتم اگر من بخواهم از اينترنت رايگان شبانه هم استفاده كنم user و password شبانه را ميخواد با توجه به اينكه در تنظيمات مودم user و password را وارد ميكنيم و ديگه در حالت pppoe كانكشن نميسازيم آيا براي تنظيمات حالت شبانه بايد دوباره مودم را نصب كنم يا راه ديگري داره
اصلاً در حالت pppee بايد بعد از نصب مودم خودمون كانكشن بسازيم يا نميخواد يا اينكه خودش اتوماتيك ساخته ميشه و ما ميتونيم تو آن كانكشن به صورت دستي user و password را تغيير بديم

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم من dlink dsl-322t هست از DHCP هم پشتيباني ميكنه پس تنظيمات ip و dns را انجام ندم
تنظيمات lan را انجام بدم يا نه؟
راستي تو تنظيمات اين مودم يك راهي وجود داره كه run wizard هست كه آخرش هم save و ريستارت ميشه و اصلاً خبري از تنظيمات ip توش نيست فقط vci و vpi و user و password را ميخواد به نظر شما همين كافي هست يا اينكه بعد از اين كار بايد سراغ قسمت wan و lan رفت و تنظيمات آنها را هم انجام داد آخه تنظيمات wan خيلي شبيه تنظيمات run wizard هست
يك سوال ديگه هم داشتم اگر من بخواهم از اينترنت رايگان شبانه هم استفاده كنم user و password شبانه را ميخواد با توجه به اينكه در تنظيمات مودم user و password را وارد ميكنيم و ديگه در حالت pppoe كانكشن نميسازيم آيا براي تنظيمات حالت شبانه بايد دوباره مودم را نصب كنم يا راه ديگري داره
اصلاً در حالت pppee بايد بعد از نصب مودم خودمون كانكشن بسازيم يا نميخواد يا اينكه خودش اتوماتيك ساخته ميشه و ما ميتونيم تو آن كانكشن به صورت دستي user و password را تغيير بديم

سلام

نیازی به هیچ تنظیم IP و DNS و LAN نیست

شما به http://192.168.1.1/maintenance/tools_system.htm برو و Factory Default Settings رو انتخاب کن و

RESTART رو بزن و صبر کن تا مودم با تنظیمات کارخانه ای ری استارت بشه ، حالا به

http://192.168.1.1/basic/home_wan.htm برو و مقادیر VPI و VCI رو تنظیم کن و Bridge Mode رو انتخاب کن و

Save رو بزن . حالا می تونی هر چند تا کانکشن بدون نیاز به تنظیم هیچ چیزی بسازی و با هر کدوم که خواستی

وصل بشی ( Star / Connect To / Create a new connection )

( با انتخاب Bridge Mode مودم به صورت اتوماتیک بهت آی پی می ده چون DHCP فعاله )

در مجموع سرویس پک 3 نصب کن :D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان یه سوال داشتم
اگه یکی دوتا اکانت از یک شرکت داشته باشه یکی 256 و یکی 512 می تونه با یک مودم و دوتا کامپیوتر از هردوتاش استفاده کنه یا نه؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب دوستان یه سوال داشتم
اگه یکی دوتا اکانت از یک شرکت داشته باشه یکی 256 و یکی 512 می تونه با یک مودم و دوتا کامپیوتر از هردوتاش استفاده کنه یا نه؟
اگر منظورتان كانكت شدن هر دو اكانت همزمان از طريق يك مودم است: به هيچ وجه
اما شما ميتوانيد هر دو اكانت را در مودم تعريف شده داشته باشيد و هر وقت بخواهيد توسط يكي از اكانتها به اينترنت وصل شود. البته مودمهايي وجود دارند كه نظر شما را برآورده كند ولي من تا بحال در ايران نديده ام

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرويس پك 2 mrt دارم به نظرتون جواب ميده
خوب اگر من از run wizard نصب كنم همه اين مقادير را كه گفتيد وارد ميشه

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
شما چرا انقدر پیچیده میکنی کار رو ؟
آی پی مودم رو بزن، Run Wizard رو بزن، بسته به مدل اتصال یک گزینه رو انتخاب کن، چون شما میخوای از شبانه استفاده کنی (صبانت هستی دیگه؟)، Bridge رو انتخاب کن، VPI:0و VCI:35 بذار، مرحله آخر Restart رو بزن
بعد بیا از توی قسمت Network Connection توی خود ویندوز یه کانکشن از نوع Broadband بساز و یوزر و پسورد رو بده بهش، بعد هم با همون وصل شو !

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام

مثل اینکه شما تمام نوشته ی منو نمی خونی !! :hmm:

چه گیری دادی به Run Wizard ؟

منظورم از نصب سرویس پک 3 ، بالا رفتن سطح امنیت ویندوزته

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عزیزان من dlink 520 دارم
هر وقت می خوام کانکت بشم ارور 691 می ده
می گه یوزر و پسورد شما اشتباه هست
بعد می رم مودم رو دوباره از bridge نصب می کنم
مودم رو که ری استارست می کنه بعد کانکت می شم
مشکل از کجاست؟
از سرور تهران هست؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
عزیزان من dlink 520 دارم
هر وقت می خوام کانکت بشم ارور 691 می ده
می گه یوزر و پسورد شما اشتباه هست
بعد می رم مودم رو دوباره از bridge نصب می کنم
مودم رو که ری استارست می کنه بعد کانکت می شم
مشکل از کجاست؟
از سرور تهران هست؟
صبانتی ؟ برای من هم مشکل داره، یارو آخرین دفعه گفت، مودم رو خاموش کن، سیم تلفن رو هم دربیار! 15-20 دقیقه بذار، بعد وصل کن، من این کار رو کردم درست شد، مثل اینکه سرورهاشون مشکل دارن !

cell_phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره این صبا نت عوضی معلوم نیست چه غلطی کرده با این دمو دستگاش
من تا 5 روز پیش مشکلی نداشتم . فقط بعضی موقع ها به ندرت این 691 میومد
که خاموش میکردم یه 20 دقیقه باز روشن میکردم. مشکل حل بود
ولی از 5 روز پیش تا 3 روز که هی میگفتن داریم سرور عوض میکنیم
حالا هم هر دفعه وصل میشم این خطا رو میده منم گذاشتمش رو یک ثانیه
هی میگیره تا وصل بشه نمی دونم این احمق ها چه میکنن:blink:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مشکل از مودم که نیست؟ هست؟

صبانتی ؟ برای من هم مشکل داره، یارو آخرین دفعه گفت، مودم رو خاموش کن، سیم تلفن رو هم دربیار! 15-20 دقیقه بذار، بعد وصل کن، من این کار رو کردم درست شد، مثل اینکه سرورهاشون مشکل دارن !

بالا