سلام دوستان
بالاخره امروز اينترنتم راه افتاد و ما هم صبانتي شديم چند تا سوال داشتم اگر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
1: چراغ status من چشمك ميزنه زنگ زدم پشتيباني ميگه خط شما نويز داره اول بايد بري از ورودي خانه مودم را وصل كني اگر درست نشد به ما بگي به مخابرات اعلام مشكل بكنيم نظر شما چيه ؟
2: من از اينترنت شبانه هم استفاده ميكنم كامپيوتر را از قسمت تنظيمات سيستم ( هموني كه وقتي كامپيوتر روشن ميشه دكمه del را ميزنيم ) طوري تنظيم كردم كه ساعت 3 صبح روشن بشه بعدش به وسيله advanced dialer به اينترنت وصل بشه و برنامه download accelerator plus را طوري تنظيم كردم كه ساعت 3:02 باز بشه حالا اين سوال برام پيش آمده كه چه تنظيماتي را بايد انجام بدم تا بعد از باز شدن dap به صورت اتوماتيك شروع به دانلود بكنه و حتي اگر dc هم شد و دوباره بوسيله برنامه advanced dialer وصل شد باز هم دانلود را ادامه بده ممنون ميشم كامل بگيد راستي برنامه auto power on and shoutdown من عمل نميكنه نه كامپيوتر را روشن ميكنه نه خاموش
3: چطور ميتونم از طريق سايت speedtest سرعت اينترنتم را بفهمم وقتي با موس روي دو تا كامپيوتر پايين صفحه ميرم سرعت 12 mbps را نشون ميده البته من احساس ميكنم سرعتم زياد جالب نيست راستي من سرعت 256 با 2g دانلود را گرفتم كه البته به ما تو قالب 128 دادند
4: يك برنامه از سايت پارس آنلاين دانلود كردم كه باهاش ميشه اطلاعات ip و dns و مشخصات ديگه را بدست آورد اما نكته جالب اينجاست كه تمام ip ها با ip هايي كه isp به من داده فرق ميكنه آخه ميدونيد مودم من dlink dsl-322t هست و من dhcp آن را در حالت server قرار دادم براي همين اصلاً ip تو تنظيمات مودم وارد نكردم وقتي وارد پروپرتيز كانكشنم هم ميشم هيچ ip تو قسمت tcp/ip ننوشته به نظرتون مشكلي هست يا نه
5: نميدونم اينترنت اكسپلوررم چه ايرادي پيدا كرده كه وقتي در حالت dc ميخوام بازش كنم همش ميگه web page unavailable while offline كه بايد يكي از دو گزينه CONNECT يا STAY OFFLINE را بزنم آخه ميدونيد اين مسئله تو تنظيمات كانفيگ مودمم كه در حالت offline هست مشكل ايجاد ميكنه چكار كنم تا اين پيغام را نده
6: تنظيمات كارخانه اي مودم چطوري هست از پشت مودم يا از برنامه نرم افزاريش
7:مودمم بعضي وقتها سخت كانكت ميشه و eror 678 را ميده ولي بعد از چند بار كانكت ميشه چكار كنم درست بشه
ببخشيد خيلي سوال كردم چاره اي نداشتم
حل :
تبریک میگم که به جمع ما پیوستی
1- اگه از اتاتوس منظورت ای دی اس ال که ماله منم چشمک میزنه چون ماله من استاتوس نداره و کارشم میکنه
به ما که کاری نداره اگه چیزه دیگه ای هم منظورته بگو:blush:
2- در مورد دپ باید بگم من یه عمری باهش کار کردم ولی دیگه کار نمی کنم چون به این نتیجه رسیدم
دپ بدرد نمی خوره . ولی درونش یه قسمت داره که تنظیم میکنی خودش شروع میکنه به دانلود وبعد هم که تموم میشه میتونی انتخاب کنی که خاموش بشه یا از دپ بره بیرون و ....ولی در مورد اینکه اتو پاور درست کار نمی کنه
اول باید بری داخل همونجا که گفتی همون ستاب و یه قسمت داره که مربوط به پاوره که الان نمیدونم چیه
و بعد اونجاs3 یا s4 رو انتخاب میکنی . اینطوری سیستمت اماده میشه که با اون برنامه کار کنه
3- با اسپید تست خیلی راحت میری تو سایتش بعد که لود شد . میری روی اون هرم زرده کلیک میکنیی
و بعد وایمستی تا یه جدول بیاد سرعتت رو نشون بده همچنین از برنامه هایی مثل du meter که البته کار های دیگه
هم باهش کرد استفاده کنی
4- نه مشکلی نیست خودش اپی میگیره راحت باش
5_ راستش نفهمیدم منظورت چیه ولی کلا از فکر اینترنت اکسپلولر بیا بیرون من اوپرا رو پیشنهاد میکنم
6- مشکل از تو نیست از طرف ای اس پیه یه چند روزیه مشکل داره
خواهش میکنم
بازم سوالی بود بپرس شرمنده حوصله نداشتم توضیح بدم.