• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام دوستان
دو روزه که اینترنت adsl من وصل نمیشه و ارور 678 میده
به پشتیبانی زنگ زدم میگن مودمت کانفیگ نیست (و تنظیماتش پریده )خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم ولی بازم همون ارور رو میده
چراغ status مودم هم روشن هست
مطمئنمن هم هستم که تنظیمات درست هستش
داشتم یه شب دانلود میکردم وسط دانلود قطع شد و دیگه وصل نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی فوریه

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان
دو روزه که اینترنت adsl من وصل نمیشه و ارور 678 میده
به پشتیبانی زنگ زدم میگن مودمت کانفیگ نیست (و تنظیماتش پریده )خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم ولی بازم همون ارور رو میده
چراغ status مودم هم روشن هست
مطمئنمن هم هستم که تنظیمات درست هستش
داشتم یه شب دانلود میکردم وسط دانلود قطع شد و دیگه وصل نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی فوریه
به طريقه كانكتشن bridge وصل بشيد و ببينيد مشكل حل ميشه؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه فایده ای نداره
يه باره ديگه اينطوري تست كنيد
مودم را در حالت روشن ريست سخت افزاري كارخانه بكنيد (نميدانم مودمت چيه ولي بايد يك دكمه ريز روي مودم باشه كه بايد حدود 10 ثانيه با نوك خودكار فشارش بدي)
حالا مودم را يه بار براي مدت 30 ثانيه خاموش و دوباره در حالتي كابل تلفن بهش وصل است روشن كنيد.
خالا وارد اينترفيس مودم بشيد و ببينيد كه يك كانكتشن ديفالت bridge بايد درست شده باشه كه vpi=0 و vci=35 باشه و اگر نشده خودتون يكي بسازيد و سيو كنيد و دوباره مودم را خاموش و روشن كنيد
حالا يك كانتكشن boardband در نت وورك كانتكشن بسازيد و يووز و پسوورد را بهش بدهيد و كانكت كنيد.

اگر اين بار هم نشد فكر ميكنم يه مشكلي در سخت افزار مودمتان درست شده و يا سرويس دهنده شما اكانتتان را بسته . در اين صورت مودم را روي يك كامپيوتر ديگر و با يك سرويس دهنده ديگر نيز تست كنيد تا يقين پيدا كنيد.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نه اقا فایده ای نداره
مودمم هم symphony sy602 هست
یعنی عیب از مودمه؟
به نظرتون مرکز مخابراتی مشکل نداره؟
ممنون

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
با‌لاخره امروز اينترنتم راه افتاد و ما هم صبانتي شديم چند تا سوال داشتم اگر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
1: چراغ status من چشمك ميزنه زنگ زدم پشتيباني ميگه خط شما نويز داره اول بايد بري از ورودي خانه مودم را وصل كني اگر درست نشد به ما بگي به مخابرات اعلام مشكل بكنيم نظر شما چيه ؟
2: من از اينترنت شبانه هم استفاده ميكنم كامپيوتر را از قسمت تنظيمات سيستم ( هموني كه وقتي كامپيوتر روشن ميشه دكمه del را ميزنيم ) طوري تنظيم كردم كه ساعت 3 صبح روشن بشه بعدش به وسيله advanced dialer به اينترنت وصل بشه و برنامه download accelerator plus را طوري تنظيم كردم كه ساعت 3:02 باز بشه حالا اين سوال برام پيش آمده كه چه تنظيماتي را بايد انجام بدم تا بعد از باز شدن dap به صورت اتوماتيك شروع به دانلود بكنه و حتي اگر dc هم شد و دوباره بوسيله برنامه advanced dialer وصل شد باز هم دانلود را ادامه بده ممنون ميشم كامل بگيد راستي برنامه auto power on and shoutdown من عمل نميكنه نه كامپيوتر را روشن ميكنه نه خاموش
3: چطور ميتونم از طريق سايت speedtest سرعت اينترنتم را بفهمم وقتي با موس روي دو تا كامپيوتر پايين صفحه ميرم سرعت 12 mbps را نشون ميده البته من احساس ميكنم سرعتم زياد جالب نيست راستي من سرعت 256 با 2g دانلود را گرفتم كه البته به ما تو قالب 128 دادند
4: يك برنامه از سايت پارس آنلاين دانلود كردم كه باهاش ميشه اطلاعات ip و dns و مشخصات ديگه را بدست آورد اما نكته جالب اينجاست كه تمام ip ها با ip هايي كه isp به من داده فرق ميكنه آخه ميدونيد مودم من dlink dsl-322t هست و من dhcp آن را در حالت server قرار دادم براي همين اصلاً ip تو تنظيمات مودم وارد نكردم وقتي وارد پروپرتيز كانكشنم هم ميشم هيچ ip تو قسمت tcp/ip ننوشته به نظرتون مشكلي هست يا نه
5: نميدونم اينترنت اكسپلوررم چه ايرادي پيدا كرده كه وقتي در حالت dc ميخوام بازش كنم همش ميگه web page unavailable while offline كه بايد يكي از دو گزينه CONNECT يا STAY OFFLINE را بزنم آخه ميدونيد اين مسئله تو تنظيمات كانفيگ مودمم كه در حالت offline هست مشكل ايجاد ميكنه چكار كنم تا اين پيغام را نده
6: تنظيمات كارخانه اي مودم چطوري هست از پشت مودم يا از برنامه نرم افزاريش
7:مودمم بعضي وقتها سخت كانكت ميشه و eror 678 را ميده ولي بعد از چند بار كانكت ميشه چكار كنم درست بشه
ببخشيد خيلي سوال كردم چاره اي نداشتم

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
با‌لاخره امروز اينترنتم راه افتاد و ما هم صبانتي شديم چند تا سوال داشتم اگر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
1: چراغ status من چشمك ميزنه زنگ زدم پشتيباني ميگه خط شما نويز داره اول بايد بري از ورودي خانه مودم را وصل كني اگر درست نشد به ما بگي به مخابرات اعلام مشكل بكنيم نظر شما چيه ؟
2: من از اينترنت شبانه هم استفاده ميكنم كامپيوتر را از قسمت تنظيمات سيستم ( هموني كه وقتي كامپيوتر روشن ميشه دكمه del را ميزنيم ) طوري تنظيم كردم كه ساعت 3 صبح روشن بشه بعدش به وسيله advanced dialer به اينترنت وصل بشه و برنامه download accelerator plus را طوري تنظيم كردم كه ساعت 3:02 باز بشه حالا اين سوال برام پيش آمده كه چه تنظيماتي را بايد انجام بدم تا بعد از باز شدن dap به صورت اتوماتيك شروع به دانلود بكنه و حتي اگر dc هم شد و دوباره بوسيله برنامه advanced dialer وصل شد باز هم دانلود را ادامه بده ممنون ميشم كامل بگيد راستي برنامه auto power on and shoutdown من عمل نميكنه نه كامپيوتر را روشن ميكنه نه خاموش
3: چطور ميتونم از طريق سايت speedtest سرعت اينترنتم را بفهمم وقتي با موس روي دو تا كامپيوتر پايين صفحه ميرم سرعت 12 mbps را نشون ميده البته من احساس ميكنم سرعتم زياد جالب نيست راستي من سرعت 256 با 2g دانلود را گرفتم كه البته به ما تو قالب 128 دادند
4: يك برنامه از سايت پارس آنلاين دانلود كردم كه باهاش ميشه اطلاعات ip و dns و مشخصات ديگه را بدست آورد اما نكته جالب اينجاست كه تمام ip ها با ip هايي كه isp به من داده فرق ميكنه آخه ميدونيد مودم من dlink dsl-322t هست و من dhcp آن را در حالت server قرار دادم براي همين اصلاً ip تو تنظيمات مودم وارد نكردم وقتي وارد پروپرتيز كانكشنم هم ميشم هيچ ip تو قسمت tcp/ip ننوشته به نظرتون مشكلي هست يا نه
5: نميدونم اينترنت اكسپلوررم چه ايرادي پيدا كرده كه وقتي در حالت dc ميخوام بازش كنم همش ميگه web page unavailable while offline كه بايد يكي از دو گزينه CONNECT يا STAY OFFLINE را بزنم آخه ميدونيد اين مسئله تو تنظيمات كانفيگ مودمم كه در حالت offline هست مشكل ايجاد ميكنه چكار كنم تا اين پيغام را نده
7:مودمم بعضي وقتها سخت كانكت ميشه و eror 678 را ميده ولي بعد از چند بار كانكت ميشه چكار كنم درست بشه
1- مودمتون چیه ؟
2 - به جای این همه کار میتونید از Flashget استفاده کنید خودش کانکت میشه خودش دانلود شروع میکنه اگر قطع بشه ارتباط خودش سعی میکنه برای برقراری ارتباط کلا کار شما رو راحت میکنه نهایتا سیستم هم براتون خاموش میکنه :دی
3 - خوب سرعت رو بعضی سایت ها نوشن میدن اما هیچی مثل دانلود کردن نمیتونه سرعت شما رو خوب محک بزنه . سرعت دانلود شما چقدره الان ؟
4 - اون 12 مگابیت بر ثانیه سرعت کانکت شدن تحت شبکه مجازی هست که ایجاد میشه شما IP رو از سرور ISP میگیرید . مشکل خاصی نیست ! هست ؟
5 - خوب برید منو Tools بعد گزینه Internet Optinos تو سربرگ Connections انتخاب رو روی اولی بگزارید یعنی Never dial a connection
6 - خوب تنظیمات اولیه مودم و پیش فرضش رو میگن تنظیمات کارخونه ای
7 - تقصیر مودم بدبخت نیست تقصیر ISP هست و تنظیماتش .

خواهش ، موفق باشی

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودمم dlink dsl322t هست سرعت دانلودم شبها بالاي 20 هست ميدونيد دير صفحات را باز ميكنه تنظيمات اينترنت اكسپلورر را هم انجام دادم درست نشد

cell_phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

حل :

تبریک میگم که به جمع ما پیوستی
1- اگه از اتاتوس منظورت ای دی اس ال که ماله منم چشمک میزنه چون ماله من استاتوس نداره و کارشم میکنه
به ما که کاری نداره اگه چیزه دیگه ای هم منظورته بگو:blush:
2- در مورد دپ باید بگم من یه عمری باهش کار کردم ولی دیگه کار نمی کنم چون به این نتیجه رسیدم
دپ بدرد نمی خوره . ولی درونش یه قسمت داره که تنظیم میکنی خودش شروع میکنه به دانلود وبعد هم که تموم میشه میتونی انتخاب کنی که خاموش بشه یا از دپ بره بیرون و ....ولی در مورد اینکه اتو پاور درست کار نمی کنه
اول باید بری داخل همونجا که گفتی همون ستاب و یه قسمت داره که مربوط به پاوره که الان نمیدونم چیه
و بعد اونجاs3 یا s4 رو انتخاب میکنی . اینطوری سیستمت اماده میشه که با اون برنامه کار کنه
3- با اسپید تست خیلی راحت میری تو سایتش بعد که لود شد . میری روی اون هرم زرده کلیک میکنیی
و بعد وایمستی تا یه جدول بیاد سرعتت رو نشون بده همچنین از برنامه هایی مثل du meter که البته کار های دیگه
هم باهش کرد استفاده کنی
4- نه مشکلی نیست خودش اپی میگیره راحت باش
5_ راستش نفهمیدم منظورت چیه ولی کلا از فکر اینترنت اکسپلولر بیا بیرون من اوپرا رو پیشنهاد میکنم
6- مشکل از تو نیست از طرف ای اس پیه یه چند روزیه مشکل داره
خواهش میکنم
بازم سوالی بود بپرس شرمنده حوصله نداشتم توضیح بدم.

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم بیچاره شدم مودم (DLINK DSL322T) را تنظیم کارخانه ای میکنم بعدش کانفیگ میکنم به اینترنت وصل میشه اما کافیه کامپیوتر را ریستارت کنم یا خاموش کنم بعدش بازم وصل نمیشه و خطای 678 میده که بازم مجبورم تنظیم بکنم دیگه خسته شدم
راستی مودم را کانفیگ میکنم آخرش که یک دکمه ریستارت داره وقتی آن را میزنم بعد از چند ثانیه صفحه اینترنت اکسپلورر به صورت OFF LINE در میاد و کامپیوتر ریستارت نمیشه آیا همینجوری هست یا نه

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
من ویندوز ایندیگو را نصب کرده ام ولی مودم smartx mt882 adsl HUAWEI توی اون نصب نمیشه ! کسی درایور جدید آن را داره ؟ یا مشکلی نداشته ! لینک جدید دانلود درایور جدید داره ؟ ممنون :)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
مودمتون مگه لن نیست ؟ درایور نمیخواد که

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
usb هست ! و درايور مي خواد ! ويندوز نمي شناسش ! :blink:

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یکی نیست اینجا به داد من برسه 5 روز هست از صبانت اینترنت گرفتم نمیتونم راحت کانکت بشم 100 بار باید بزنم تا یک بار کانکت بشه چراغ status هم چشمک میزنه خطای 678 میده چکار کنم

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
بابا یکی نیست اینجا به داد من برسه 5 روز هست از صبانت اینترنت گرفتم نمیتونم راحت کانکت بشم 100 بار باید بزنم تا یک بار کانکت بشه چراغ status هم چشمک میزنه خطای 678 میده چکار کنم
چراغ ADSL ثابت هست ؟
چراغ Status باید چشمک بزنه !!!
برای من صبانت توی 5 روز گذشته مشکلی نداشته !

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من بر عکس گفتی چراغ status نباید چشمک بزنه و چراغ adsl باید چشمک بزنه
امروز از مخابرات آمده بودند محلمون پدرم بهشون گفته بود آنها گفته بودند چون کابل تلفن از کنار سیم برق آمده خانه خطتون نویز داره

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
دوست من بر عکس گفتی چراغ status نباید چشمک بزنه و چراغ adsl باید چشمک بزنه
امروز از مخابرات آمده بودند محلمون پدرم بهشون گفته بود آنها گفته بودند چون کابل تلفن از کنار سیم برق آمده خانه خطتون نویز داره
برای من چراغ ADSL ثابته و چراغ Status چشمک میزنه، فکر کنم برای بقیه هم همینطور هست
چون اگه چراغ ADSL چشمک بزنه یعنی اصلا ارتباط شما با شرکت سرویس دهنده برقرار نشده

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
من تو خونه دو تا کامپیوتر دارم که با هم شبکه کردم (دو تا کارت شبکه و یه کابل)
حالا میخوام adsl بگیرم و این 2 کامپیوتر هم با هم شبکه باشند و هم هر دو وصل adsl باشند
در ضمن زیادم از lan , adsl چیزی بلد نیستم ،حالا به نظر شما چیکار میتونم بکنم که زیاد خرج رو دستم نذاره؟؟؟؟؟؟/در ضمن مودوم adsl هم هنوز نگرفتم اگر مدل خاصی باید بگیرم لطقا راهنمایی کنید؟؟/

thanX A Lot

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان
من تو خونه دو تا کامپیوتر دارم که با هم شبکه کردم (دو تا کارت شبکه و یه کابل)
حالا میخوام adsl بگیرم و این 2 کامپیوتر هم با هم شبکه باشند و هم هر دو وصل adsl باشند
در ضمن زیادم از lan , adsl چیزی بلد نیستم ،حالا به نظر شما چیکار میتونم بکنم که زیاد خرج رو دستم نذاره؟؟؟؟؟؟/در ضمن مودوم adsl هم هنوز نگرفتم اگر مدل خاصی باید بگیرم لطقا راهنمایی کنید؟؟/

thanX A Lot
تنها كاري كه بايد بكني اينكه يك مودم كمبو بگيريد والسلام
منظور مودمي است كه 1 يا بيشتر پورت لن و يا يك لن و يك يو اس بي داشته باشه

موفق باشي

بالا